• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان یه سوال دارم و ممنون می شم جواب بدید
اگه من الان بخوام مثلا 100 میلیون تو بانک آینده کوتاه مدت بزارم سودش همون 22 درصد هست
من حسابم مال قبل از این بگیر و بنند ها بود و چند ماه هم 22 درصد گرفتم و اون موقع زیر 100 تومن بود
حقیقتا از این موذی بازی های امین آشنا زیاد خوشم نمی یاد که با مطالعه نظر دوستان هم روز به روز داره از اعتمادم بهش کم می شه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
امروز سررسید حساب یکساله 20 درصدیم تو بانک قوامین بود
متاسفانه حساب کوتاه مدت 18 درصدی رو نداشتم که پولامو بذارم تو اون حساب و مجبور شدم کل پول رو بصورت چک بین بانکی بگیرم
بندگان خدا اعم از کارمند و رییس بسیار خوش رفتار و مودبانه رفتار کردن و درنهایت کارمند بانک یه پیشنهاد بهم داد به این صورت :
گفت 80 درصد پولتو بهت وام میدیم با بهره 18 درصد و بازپرداخت 5 ساله. ضامن پولتم همین سپرده ای هست که داری. به این سپردتم 15 درصد سود میدیم
ولیکن هرچی با خودم حساب کتاب کردم دیدم ارزش نداره
البته کارمند بانک گفت از این بانکایی که سود بالا میدن بترس. منم گفت برادر تو همین شعبه خودتون حساب 22 درصدی دارم :D بنده خدا خندید و چیزی نگفت
درنهایت مجبور شدم چک بین بانکی برای حساب آینده سازم بگیرم
رفتم تو بانک آینده و کارمند بانک گفت واریز مستقیم به این حساب رو بستن و فقط میتونی اینترنتی انتقال بدی
خلاصه مجدد رفتم تو قوامین و درخواست ساتنا به حساب قرض الحسنه ای که تو بانک آینده رو دارم دادم
وقتیم پول رفت تو حسابم از طریق پیشخوان مجازی از حساب قرض الحسنم انتقالش دادم به آینده سازم
فقط امیدوارم بانک آینده به مشکل برنخوره چون افراد زیادی مثه من هستن که مبالغ زیادی رو تو آینده دارن

البته من خاطرمه پارسال دقیقا همین موقع بود که بانک سرمایه به مشکل برخورده بود و حتی تو همین تاپیک هم خیلی بحث درموردش بود
اما من شخصا بدون مشکل پولم رو گرفتم و اصلا اذیتم نکردن

درمجموع بعیده بانکای مملکت چه دولتی چه خصوصی با مشکل خاصی مواجه بشن اما نمیدونم چرا کلا ذهنیت خوبی نسبت به بانک آینده ندارم

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
الان صندوقهایی که بازه و میتونید سود بالا بیست درصد بگیرید اینهان ، امین آشنا ضامن بانک حکمت 22.6 آخرین سود ، صندوق آرمانی بانک دولتیه توسعه صادرات 20.6 درصد ، صندوق ارزش آفرین بانک دی 20 درصد ، صندوق یکم موسسه کوثر 22 درصد ،،، جاهای دیگه یا بازی درمیارن یا سودو خیلی آوردن پایین یا فعلا بسته است.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
میدونن گاهی از ادم منبع نخوایین ادم یک جاهای میشینه یک حرف هایی زده میشه من انهارو منتقل میکنم .البته نباید بکنم اما از سر دلسوزی هستش .قبل گرونی دلار بهم گفتن دارن میبرن بالا .معمولا حرفهاشونم درسته بی تعارف چندتا رفیق ژن خوب دارم .گاهی مستندی حرفها به منبعه ادمه .گاهی یک خبرای میاد میدونیم وضعش خرابه اما ماله کشی میشه صداش در نمیاد اما میدونستیم خرابه .اینم یکی از حسابهام که نگین الکی حرف میزنه

فایل های ضمیمه

• photo_2017-11-28_20-04-19.jpg
    photo_2017-11-28_20-04-19.jpg
    50.4 KB · نمایش ها: 49

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
خیلی جالبه.دوستان اگر به سایت صندوق امین آشنا مراجعه کنند. از تاریخ 9/4 تا 9/6 .برای من که پنجشنبه پول واریز کردم با قیمت صدور 1,008,584 واحد صادر شده اگر الان بخواهم ابطال کنم نه تنها سودی دریافت نمی کنم بلکه ضرر هم باید بدهم. یعنی حداقل 5 روز پول به حساب صندوق رفته و به جای سود باید ضرر تحویل بگیریم. اگر صندوق بورسی بود بله ریسک داره سود و ضرر بالا داره. ولی صندوق با درامد ثابت که اکثریت سپرده گذاری در بانک و اوراق مشارکت هست این داستان چی هست. چرا صدور 4 آذر 1,008,584 هست ولی صدور 5 آذر 1,006,643 به جای افزایش کاهش داشته. پولی که سرمایه گذار با صدور روز 4 آذر داده کجا رفته. تاریخ 2 آذر چرا منفی خورده. مگه سپرده گذاری در بانک و اوراق مشارکت نمی کنند. کلا 0.11% در بورس سرمایه گذاری می کنند.
داداش کلا بهتون توصیه می کنم جایی که نسبت بهش بد دل هستید حتی با ضرر شده پولتون را خارج کنید ببرید هرجا که خوش بین هستید 2 روز دنیا اصلا ارزش استرس و...نداره .
چندبارم دوستان گفتند به صندوق به دید حساب روزشمار نگاه نکنید پولی که حداقل چند ماه باهاش کاری ندارید بگذارید داخل صندوق
0.11درصد را نمی دونم از کجا نقل می کنید اما تو نمودارهای صندوق حدود 5درصد سرمایشون در بورسه

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان یه سوال دارم و ممنون می شم جواب بدید
اگه من الان بخوام مثلا 100 میلیون تو بانک آینده کوتاه مدت بزارم سودش همون 22 درصد هست
من حسابم مال قبل از این بگیر و بنند ها بود و چند ماه هم 22 درصد گرفتم و اون موقع زیر 100 تومن بود
حقیقتا از این موذی بازی های امین آشنا زیاد خوشم نمی یاد که با مطالعه نظر دوستان هم روز به روز داره از اعتمادم بهش کم می شه
به نقل از یکی از دوستان در گروه تلگرام آینده گفته حساب 22درصدهای قبلی را اگر کفش را ببرید بالای 50میلیون دوباره 22درصد میشه .اما به حرفهای آینده زیاد اعتباری نیست ممکنه فردا دوباره 10بشه
در مورد امین آشنا هم دوستان به صندوق به دید سپرده و حساب روزشمار نگاه می کنند .اما اگر تجربه پول گذاشتن در صندوق بورسی داشته باشید می بینید چیز عجیبی در امین آشنا نیست .
البته اعتبار امین آشنا و...بحث جدایی است که هر کسی با تحقیق شخصی بهتره توش پول بگذاره نه با حرف من و این و اون

دقیقا همین مسائل امین آشنا در صندوق بقیه بانکها مثل لوتوس اتفاق می افته .اما چون سقف لوتوس به خاطر اعتبار بانک پارسیان دائما پر و خالی میشه و سهم گیر کسی نمیاد کسی هم براش علامت سوال پیش نمیاد .همین که طرف سهم گیرش میاد کلاهشو میندازه هوا و میخره

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان قسمت پرداخت انلاین به وسیله کارت صندوق امین اشنا خراب شده ؟!
پول رو از حساب کسر کرد و وقتی دکمه بازگشت به صندوق رو در درگاه پرداخت سامان زدم یه اروری اورد و درخواست صدور تو قسمت سفارش ثبت نشده !
کلا در هر نوع خرید اینترنتی شتابی اگر تایید قطعی سایت داده نشه بانک مبلغ رو ظرف 48 ساعت به حساب بر می گردونه.
باز هم باید تاکید کنم که از هر نظر سرمایه گذاری در صندوقهای بورسی از طریق واریز مستقیم حساب به حساب سریعتر و بدون دردسرتره، به ویژه از طریق حواله اینترنتی.

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
میشه این قسمت را توضیح بدید ؟من تا امروز با صندوقش مشکلی نداشتم .امین آشنا هم صندوق حکمت نیست فقط حکمت ضامنش است.
کسی که اینقدر بازی در میاره برای صندوق ریگی به کفششه

دوستان به نظر بنده هر حرفی تو این تاپیک زده میشه رو جدی نگیرید.مثلا من میگم گردشگری از سپه و ملی هم امن تره.
حالا بشینم تا صبح هم با شما بحث کنم و بگم گردشگری فلان.آیا واقعا گردشگری امن میشه؟؟؟خودمون رو گول نزنیم و اینجور حرف های خنده دار رو جدی نگریم تا موضوع تاپیک هم منحرف نشه.
بعد از گذشت چندسال از برقراری تاپیک دیگه کاربران رو میشناسیم.اینجا مورد داشتیم طرف اومده گفته سپه سپرده باز کردم بهش گفتن خیلی ریسک کردی اوضاعش خرابه.کاش گردشگری باز میکردی که امنه.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
برگ زرینی دیگر از مصوبات درخشان سازمان بورس و اوراق بهادار: افشای ماهانه پرتفوی صندوق‌های سرمایه‌گذاری

به شکل خیلی ساده دارند برای صندوقهای ضعیف بانکهای دولتی تقلب آماده می کنند از روی دست صندوقهای حرفه ای مانند امین آشنا ایرانیان که هر ماه کجا بایستی سرمایه گذاری کنند! (منبع)

“کلیه صندوق‌های سرمایه‌گذاری موظفند، از تاریخ ثبت نزد سازمان بطور ماهیانه مانده حساب‌های سرمایه‌گذاری صورت گرفته تا پایان ماه مذکور به تفکیک هر قلم شامل نوع، مبلغ، نرخ سود و درصد از کل دارایی‌ها و نیز ترکیب درآمدهای صندوق به تفکیک محل ایجاد درآمد به صورت انباشته از ابتدای سال و نیز ماه جاری را حداکثر ظرف ۱۰ روز پس از پایان ماه قبل، بطور هم‌زمان در تارنمای اطلاع‌رسانی صندوق و سامانه اطلاع‌رسانی ناشران (کدال) که به امضای بالاترین مقام اجرایی مدیر صندوق رسیده است در قالب فرم پیوست افشا نمایند.”

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
داداش کلا بهتون توصیه می کنم جایی که نسبت بهش بد دل هستید حتی با ضرر شده پولتون را خارج کنید ببرید هرجا که خوش بین هستید 2 روز دنیا اصلا ارزش استرس و...نداره .
چندبارم دوستان گفتند به صندوق به دید حساب روزشمار نگاه نکنید پولی که حداقل چند ماه باهاش کاری ندارید بگذارید داخل صندوق
0.11درصد را نمی دونم از کجا نقل می کنید اما تو نمودارهای صندوق حدود 5درصد سرمایشون در بورسه
دوست من شما مثل اینکه متوجه صحبت های من نشدی. من در مورد مکانیزیم و شیوه کار دارم صحبت می کنم. در کل بیخیال

فایل های ضمیمه

• 1111.JPG
    1111.JPG
    64.6 KB · نمایش ها: 28

funpic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
الان صندوقهایی که بازه و میتونید سود بالا بیست درصد بگیرید اینهان ، امین آشنا ضامن بانک حکمت 22.6 آخرین سود ، صندوق آرمانی بانک دولتیه توسعه صادرات 20.6 درصد ، صندوق ارزش آفرین بانک دی 20 درصد ، صندوق یکم موسسه کوثر 22 درصد ،،، جاهای دیگه یا بازی درمیارن یا سودو خیلی آوردن پایین یا فعلا بسته است.

من به شعبه کوثر مراجعه کردم گفت با 100 م می تونی تو صندوق سرمایه گزاری کنی زیر 100 م قبول نمی کنن برای شما هم همینطوری کف 100 م تعیین کردن ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
من به شعبه کوثر مراجعه کردم گفت با 100 م می تونی تو صندوق سرمایه گزاری کنی زیر 100 م قبول نمی کنن برای شما هم همینطوری کف 100 م تعیین کردن ؟
بله همینطوره باید بالا صد بزارید ، من اولویت آخرمه همینکه ضامنش یک موسسه است هرچند غیر منطقی باشه اما آرامشو از آدم میگیره ، توسعه صادرات امین آشنا و حتی دی به نظرم ارجحیت دارند

ALI.90

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
کدوم بانک ها الان بالای 22درصد میدن ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام
کدوم بانک ها الان بالای 22درصد میدن ؟
شما اصلا یکی دو صفحه اخیر رو خوندی ؟ یا پیگیر اخبار بودی ؟هیچ بانکی ! سه ماهه حساب بالا پانزده درصد هیچ بانکی نمیتونه جدید باز کنه ٫ فقط چند تا صندوق بورسی وابسته به بانکن که اگه دوست داری برگرد عقب بخون

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان من امين اشنا اينترنتي واريز كردم ولي تو سايت ننشسته اون مبلغ در صورتيكه موارد قبلي ميزد مثلا فلان مبلغ واريز شد اين سري چيزي نزده پيگيري كنم يا خودش ميشينه به حساب؟
دوست عزیز شما از طریق درگاه پرداخت انلاین واریز کرده بودید ؟! اخرش ثبت شد ؟
کلا در هر نوع خرید اینترنتی شتابی اگر تایید قطعی سایت داده نشه بانک مبلغ رو ظرف 48 ساعت به حساب بر می گردونه.
باز هم باید تاکید کنم که از هر نظر سرمایه گذاری در صندوقهای بورسی از طریق واریز مستقیم حساب به حساب سریعتر و بدون دردسرتره، به ویژه از طریق حواله اینترنتی.
ظاهرا مشکل از سمت درگاه نبوده چون بار ها این اتفاق برام پیش اومده و بعد از چند ساعت پول برگشت خورده اما الان 24 ساعت گذشته وخبری نیست
با شما موافقم برای مبالغ زیاد حتما باید واریز مستقیم به حساب کرد چون مبلغ من کم بود خواستم این روش رو هم امتحان کنم که اینجوری شد :general208:

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوست عزیز شما از طریق درگاه پرداخت انلاین واریز کرده بودید ؟! اخرش ثبت شد ؟

ظاهرا مشکل از سمت درگاه نبوده چون بار ها این اتفاق برام پیش اومده و بعد از چند ساعت پول برگشت خورده اما الان 24 ساعت گذشته وخبری نیست
با شما موافقم برای مبالغ زیاد حتما باید واریز مستقیم به حساب کرد چون مبلغ من کم بود خواستم این روش رو هم امتحان کنم که اینجوری شد :general208:
سلام من تو قسمت درخواست ها موضوع رو مطرح كردم بعد خودشون با من تماس گرفتند ميتونييد از طريق شماره تلگرامشونم با اپراتورشون صحبت كنيد در هر صورت به من گفتند كه پرداخت از طريق شماره حساب رو انتخاب كنم حساب بانك سامان رو انتخاب كنم مبلغ رو ثبت كنم و به جاي شماره فيش كد رهگيري رو بزنم منم اين كارو كردم امروز تاييد شد

djfarzad

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
من یه سوالی دارم
توی اینترنت بانک پارسیان یه بخشی رو دیدم تحت عنوان خدمات بورس.

توی توضیحاتش اینطور نوشته:
امکان تخصیص حساب به کارگزاران بورس اوراق بهادار، جهت برداشت از حساب و خرید سهام با امکان مشاهده شماره ارجاع، مبلغ برداشت شده، وضعیت درخواستها و...

کسی میتونه من رو راهنمای دقیق بکنه که داستان چیه و در مجموع ارزش داره یه مبلغی اختصاص بدم برای این کار؟

peyman110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام کسی از دوستان ازین صندوق گردشگری سر در میاره الان سود روزانه رو با کدوم نرخ محاسبه می کنن ؟ قیمت ابطال (١,٠٠٣,٧٧٠) در تعداد واحد ها یا قیمت آماری (١,٠٠٧,٧٤٠) در تعداد واحها ، برای من که ماه پیش به قیمت ابطال سود دادن . مرسی

بالا