• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
قبل 1 سال 14 درصد ؟ حتی یعنی اگه بعد از چند روز باشه؟

یه مقدار پول میخوام بزارم کنار مثل یه سرمایه. مطمئن باشه ریسک نداشته باشه
یه مقدار هم برای ترید کریپتوکارنسی ها (بیت کوین اینا) گذاشتم کنار باهاش ترید میکنم/ سودش خوبه اما ریسک داره دیدی یه کل پول رقت. چند روز پیش حسابم تو یکی از اکسچنجرها بلاک شد امروز باز کردن.

بجز امین اشنا و لوتوس پارسیان صندوق دیگه ای نیست که اینترنتی بشه حساب باز کرد؟ حالا سودش کمتر هم باشه اشکال نداره،
نمی دونم روزشمار 14حساب می کنند یا نه اما احتمال زیاد حتی چند روزم سود 14میدهند .اما برای اطمینان خودتون سوال کنید

اگر نگران پولتون هستید به قول دوستمون بگذارید ملی سود بیشتر همیشه ریسک داره حتی اگر ریسکش خیلی کم باشه.
صندوق زیاد هست اما من خودم چون باهاشون کاری نداشتم از شرایطش اطلاعی ندارم باید خودتون تو سایتشون چک کنید
لیست صندوقها
http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
به خاطر 2-3 درصد؟ همبن کارا رو میکنن اینقدر تو موسسات پولشون میره. سرمایه گذاری تو یه جای مطمئن تر اما با سود 2-3 درصد کمتر به نظرم بهتره.
من خودم اگه باز کنم بانک حکمت نمیبرم سعی میکنم درصد کمتر ور دارم ۲۰ درصد اما جایی که خیالم راحت باشه پارسیانی پاسارگادی اقتصاد نوینی

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان من یک هفته پیش اینترنتی در صندوق امین آشنا ثبت نام کردم، ولی هنوز که یک هفته گذشته اجازه صدور نمیده؛
صبح زنگ زدم بهشون، طرف بهم گفت که اینترنتی تایید هویت نمیشه کرد و باید یک بار حضوری رفت شعبه؛
حالا من که توی شهرم شعبه نداره باید چیکار کنم؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان من یک هفته پیش اینترنتی در صندوق امین آشنا ثبت نام کردم، ولی هنوز که یک هفته گذشته اجازه صدور نمیده؛
صبح زنگ زدم بهشون، طرف بهم گفت که اینترنتی تایید هویت نمیشه کرد و باید یک بار حضوری رفت شعبه؛
از این هفته سخت گیریشون بیشتر شده، ولی هنوز هم به شکل غیر حضوری از طریق دفاتر اسناد رسمی تمامی شهرها این کار امکان پذیره: مراحل

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
صندوق بانک شهر از طریق ibshop هم نمیشه واحد خرید؟ سقفش پره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دیروز زنگ زدم بهشون، طرف بهم گفت که اینترنتی تایید هویت نمیشه کرد و باید یک بار حضوری رفت شعبه؛

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوران سپرده گزاری با توجه به نرخ تورم به تدریج در حال سپری شدن است.
اگر شرایط این روز ها تغییر اساسی نکند بهتر است برای کوتاه مدت :
حد المقدور سبد سرمایه خود را به تدریج و آهسته، در کنار سپرده بانکی ، متنوع تر از نوع سرمایه های ملموس و دیداری کنید ( ملک مرغوب ، سکه ، ارز و کالا ) تا از قطار تورم عقب نمانید

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
ibshop از صبح کسی تلفن رو جواب نمیده

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
دیروز زنگ زدم بهشون، طرف بهم گفت که اینترنتی تایید هویت نمیشه کرد و باید یک بار حضوری رفت شعبه؛
من ماه پیش مدارکو تلگرام کردم حل شد
شاید الان روال کاریشون عوض شده

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
حد المقدور سبد سرمایه خود را به تدریج و آهسته، در کنار سپرده بانکی ، متنوع تر از نوع سرمایه های ملموس و دیداری کنید ( ملک مرغوب ، سکه ، ارز و کالا ) تا از قطار تورم عقب نمانید
اون هایی که گفتی خبری نیست فعلا بورس هست که داره تکون میخوره .از صبح بازار بزرگ بودم طلا و سکه خبری نیس مردم راه میرن فقط.دلال های سبزه میدونم خبری‌زیاد نبود.چون حراج کارگشایی هست سکه حبابش داره خالی میشه منم وسوسه شدم برم شرکت کنم ۲ تا بسته ۱۰۰ تایی بخرم اما دیدم قیمتش تفاوتی زیاد نمیکنه نمی ارزه

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان آدرس تلگرام صندوق امین آشنا رو کی داره تا مدارکمون رو به اون ارسال کنیم؟

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
اگر زیر یکسال ببندید سودش 10حساب میشه .پولتون را هر وقت ببندید در همون لحظه به حسابتون واریز می کنند
اگر قراره سپرده کنید ببیند چه بانکی اوراق دولتی 16درصد می فروشه اوراق بخرید زیر یکسالم ببندید سودش 14حساب میشه.از نظر اعتبار با سپرده هیچ فرقی نداره

سلام داداش..دستت درد نکنه ولی متوجه نشدم چی گفتی !!
سوال اینه ::
من مثلا فروردین ماه یه حساب بلند مدت یکساله 15% باز میکنم که 10 میلیون پول توش گذاشتم!
هر ماه هم مثلا 100 هزار تومان سود گرفتم..حالا آبان ماه پولم رو میخوام چه اتفاقی میافته ؟ آیا جریمه شامل 10 میلیون من میشه..؟ و کلا چه روندی طی میشه؟

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
يعني به نظرتون بازم كاهش ميدن نرخ سود رو؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام داداش..دستت درد نکنه ولی متوجه نشدم چی گفتی !!
سوال اینه ::
من مثلا فروردین ماه یه حساب بلند مدت یکساله 15% باز میکنم که 10 میلیون پول توش گذاشتم!
هر ماه هم مثلا 100 هزار تومان سود گرفتم..حالا آبان ماه پولم رو میخوام چه اتفاقی میافته ؟ آیا جریمه شامل 10 میلیون من میشه..؟ و کلا چه روندی طی میشه؟
سلام
عزیز جریمه سپرده بانکی همیشه رو سوده نه اصل پول شما
با فرض شما اگر 8ماه سپرده تو بانک بمونه:
10میلیون سپرده سود هر ماهش حدود125هزار میشه با حساب 15درصد
حالا چون شما زودتر از یکسال سپرده را بستید .8ماه که سود 15 گرفتید یعنی 125*8که میشه یک میلیون برای شما 10درصد حساب میشه یعنی 83*8که حدودا 666هزار تومن میشه یک میلیون منهای666میشه 334که این مبلغ میشه جریمه شما که ازسود شما کم میشه .
حالا بانک موقع بستن سپرده زودتر از یکسال 334تومن سودی که قبلا به شما داده از 10میلیون شما کم میکنه .اما در واقع چیزی از اصل پول کم نشده سودی که قبلا گرفتید کم شده.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
حتما سود کمتر میشه و برنامه ادغام بانک ها رو هم در پیش دارند
به نظر من دولت اگر نخواهد تاریخ را تکرار کنه و تورم بالای 50درصد ایجاد نشه .شاید روی کاغذ سود بانکها را پایین بیاره اما عملا هوای سپرده گذار را خواهد داشت .مثل 11شهریور که 2هفته قبلش گفت هر کسی پول داره بره بگذاره بانک 22-23درصد .دم عیدم احتمال زیاد دوباره سودها میره بالای 15 و 11 شهریور 97 هم همین افزایش سود را خواهیم داشت .غیر این باشه چندتا بانک زمین می خورند و پولها میره سمت سکه و دلار و املاک و تورم بالای 50درصد

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
يعني به نظرتون بازم كاهش ميدن نرخ سود رو؟
بنظرم کم میکنن مجدد با توجه به موفقیت نسبی اخیرشون

ضمن اینکه حتی اگر کم هم نکنن مجدد با توجه به نرخ تورم امروز ، حتی با نرخ 18 درصد هم توی ضرر هست سپرده بانکی در کوتاه مدت
مگر اینکه اتفاقات اصلاح بشه

اون هایی که گفتی خبری نیست فعلا بورس هست که داره تکون میخوره .از صبح بازار بزرگ بودم طلا و سکه خبری نیس مردم راه میرن فقط.دلال های سبزه میدونم خبری‌زیاد نبود.چون حراج کارگشایی هست سکه حبابش داره خالی میشه منم وسوسه شدم برم شرکت کنم ۲ تا بسته ۱۰۰ تایی بخرم اما دیدم قیمتش تفاوتی زیاد نمیکنه نمی ارزه

اشتباه میکنید .

بالا