• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام کسی از دوستان ازین صندوق گردشگری سر در میاره الان سود روزانه رو با کدوم نرخ محاسبه می کنن ؟ قیمت ابطال (١,٠٠٣,٧٧٠) در تعداد واحد ها یا قیمت آماری (١,٠٠٧,٧٤٠) در تعداد واحها ، برای من که ماه پیش به قیمت ابطال سود دادن . مرسی
یک نرم افزار هست به نام بانکر برای موبایل میزنی چقد پول داشتی چقد سود دادن در چند روز که حساب برات باز شده کارتو راحت میکنه.وارد قیمت ابطال و صدور نشو

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام کسی از دوستان ازین صندوق گردشگری سر در میاره الان سود روزانه رو با کدوم نرخ محاسبه می کنن ؟ قیمت ابطال (١,٠٠٣,٧٧٠) در تعداد واحد ها یا قیمت آماری (١,٠٠٧,٧٤٠) در تعداد واحها ، برای من که ماه پیش به قیمت ابطال سود دادن . مرسی
حساب خوبیه از دست نده .من الان چند وقته دیگه یک کمی پول دستم میاد اما گردشگری زیر یک میلیارد باز نمیکنه دیگه صندوق.راستی دوستان معمولا کارمند های بانک حساب های مخصوصی دارن 23 و 25 درصد سود میدن اگر فامیلی دارین میشه اعتماد کرد این هم راه خوبیه پولتونو بزارین تو حسابش.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام
من یه سوالی دارم
توی اینترنت بانک پارسیان یه بخشی رو دیدم تحت عنوان خدمات بورس.

توی توضیحاتش اینطور نوشته:
امکان تخصیص حساب به کارگزاران بورس اوراق بهادار، جهت برداشت از حساب و خرید سهام با امکان مشاهده شماره ارجاع، مبلغ برداشت شده، وضعیت درخواستها و...

کسی میتونه من رو راهنمای دقیق بکنه که داستان چیه و در مجموع ارزش داره یه مبلغی اختصاص بدم برای این کار؟
ارزش زیادی نداره، به علت اینکه کارگزارهای بورسی طرف قرادادشون بسیار محدوده و کارگزاریهای پرطرفدار و اصلی مثل آگاه و مفید و سهم آشنا و فارابی رو پوشش نمیده.
اگر قصد سرمایه گذاری در بورس و یا صندوقهای بدون ریسک ETF رو دارید گزینه ی اول بانک سامان هست با فرآیند کاملا اینترنتی مشابه برای لینک کردن حساب به هسته معاملاتی مرکزی سازمان بورس و در مرحله بعد هم بانک ملت با نیاز به یکبار مراجعه حضوری. با این تفاوت که این دوتا بانک اکثر کارگزاریهارو پشتیبانی می کنند. این رو هم بگم که لینک کردن حساب به تنهایی هیچ سودی به همراه نداره و ابتدا بایستی در بورس خرید سهام انجام بدید، چه سهام شرکت که دارای ریسک زیاده، چه اوراق مشارکت یا اخزا یا واحد صندوقهای ETF که فاقد ریسک هستند.

djfarzad

Registered User
لایک‌ها
52
ارزش زیادی نداره، به علت اینکه کارگزارهای بورسی طرف قرادادشون بسیار محدوده و کارگزاریهای پرطرفدار و اصلی مثل آگاه و مفید و سهم آشنا و فارابی رو پوشش نمیده.
اگر قصد سرمایه گذاری در بورس و یا صندوقهای بدون ریسک ETF رو دارید گزینه ی اول بانک سامان هست با فرآیند کاملا اینترنتی مشابه برای لینک کردن حساب به هسته معاملاتی مرکزی سازمان بورس و در مرحله بعد هم بانک ملت با نیاز به یکبار مراجعه حضوری. با این تفاوت که این دوتا بانک اکثر کارگزاریهارو پشتیبانی می کنند. این رو هم بگم که لینک کردن حساب به تنهایی هیچ سودی به همراه نداره و ابتدا بایستی در بورس خرید سهام انجام بدید، چه سهام شرکت که دارای ریسک زیاده، چه اوراق مشارکت یا اخزا یا واحد صندوقهای ETF که فاقد ریسک هستند.

ممنون از پاسخ خوبتون
صندوق های ETF همین صندوق هایی هستن که بعضا ضامنشون بانک ها هستن؟ مثل لوتوس؟
اینی که میفرمایید بانک سامان گزینه اول هست ممکنه بفرمایید چه مزایایی نسبت به لوتوس پارسیان داره؟ چون من در حال حاضر اونجا واحد خریدم.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
حساب یکساله ای داریم که قابلیت واریز و برداشت داشته باشه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صندوق یکم بانک کشاورزی چطوره؟ میگن 17 درصد سود داره

من که از اینا سر در نمیارم
تعداد واحد های سرمایه گذاری نزد سرمایه گذاران194,500,337
قیمت صدور هر واحد سرمایه گذاری1,004,626 ریال
قیمت آماری هر واحد سرمایه گذاری1,002,788 ریال
قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری1,003,693 ریال
کل خالص ارزش دارائی ها195,218,625,335,165 ریال

چه صندوقی میشه اینترنتی حساب باز کرد؟

این همه صندوق اینجا گیر دادن امین آشنا

Last edited:

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
ممنون از پاسخ خوبتون
صندوق های ETF همین صندوق هایی هستن که بعضا ضامنشون بانک ها هستن؟ مثل لوتوس؟
اینی که میفرمایید بانک سامان گزینه اول هست ممکنه بفرمایید چه مزایایی نسبت به لوتوس پارسیان داره؟ چون من در حال حاضر اونجا واحد خریدم.
دو مساله مجزا رو نباید اشتباه بگیرید دوست عزیز. در خرید سهام و کار کردن در بورس شما بایستی اول به حساب کارگزاری پول واریز کنید و بعد اقدام به خرید سهام و سایر موارد قابل خرید در بورس اوراق بهادار کنید. ولی اخیرا بانک سامان و بانک ملت و تا حد بسیار محدود بانک پارسیان این واسطه رو حذف کردند و شما با لینک حسابتون به سازمان بورس میتونید بدون واریز وجه به حساب کارگزاری مستقیما از حساب بانکیتون هزینه خرید سهام و ... رو پرداخت کنید که هم سریعتره و هم نیاز به واریز مبلغ اضافی به حساب کارگزاری ندارید و تا وقتی هم که خرید قطعی انجام نشده سود روزشمار پولتون رو دریافت می کنید.
فرآیند لینک کردن حساب در بانک سامان کاملا اینترنتیه و از این نظر به بانک ملت ارجحیت داره.

لیست صندوقهای ETF درآمد ثابت یا سهامی با ریسک رو هم مثل همیشه میتونید از سایت سازمان بورس مشاهده کنید: آدرس
صندوقهایی که پسوند ETF دارند صرفا مشابه سهام شرکتها خرید و فروش میشند و نه مثل صندوق لوتوس با فرآیند صدور و ابطال.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
حساب یکساله ای داریم که قابلیت واریز و برداشت داشته باشه؟

حساب یکساله آینده ساز بانک آینده. در مورد سود واریز و برداشتها هم به ویژه برای حسابهای قبل از شهریور ماه بایستی از شعبه خودتون سوال کنید.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
آینده ساز دارم
غیر بانک آینده میخوام

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
صندوق یکم بانک کشاورزی چطوره؟ میگن 17 درصد سود داره

من که از اینا سر در نمیارم
تعداد واحد های سرمایه گذاری نزد سرمایه گذاران194,500,337
قیمت صدور هر واحد سرمایه گذاری1,004,626 ریال
قیمت آماری هر واحد سرمایه گذاری1,002,788 ریال
قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری1,003,693 ریال
کل خالص ارزش دارائی ها195,218,625,335,165 ریال

چه صندوقی میشه اینترنتی حساب باز کرد؟

این همه صندوق اینجا گیر دادن امین آشنا
منم هنوز نفهمیدم علت گیر به امین اشنا چیه

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88

djfarzad

Registered User
لایک‌ها
52
دو مساله مجزا رو نباید اشتباه بگیرید دوست عزیز. در خرید سهام و کار کردن در بورس شما بایستی اول به حساب کارگزاری پول واریز کنید و بعد اقدام به خرید سهام و سایر موارد قابل خرید در بورس اوراق بهادار کنید. ولی اخیرا بانک سامان و بانک ملت و تا حد بسیار محدود بانک پارسیان این واسطه رو حذف کردند و شما با لینک حسابتون به سازمان بورس میتونید بدون واریز وجه به حساب کارگزاری مستقیما از حساب بانکیتون هزینه خرید سهام و ... رو پرداخت کنید که هم سریعتره و هم نیاز به واریز مبلغ اضافی به حساب کارگزاری ندارید و تا وقتی هم که خرید قطعی انجام نشده سود روزشمار پولتون رو دریافت می کنید.
فرآیند لینک کردن حساب در بانک سامان کاملا اینترنتیه و از این نظر به بانک ملت ارجحیت داره.

لیست صندوقهای ETF درآمد ثابت یا سهامی با ریسک رو هم مثل همیشه میتونید از سایت سازمان بورس مشاهده کنید: آدرس
صندوقهایی که پسوند ETF دارند صرفا مشابه سهام شرکتها خرید و فروش میشند و نه مثل صندوق لوتوس با فرآیند صدور و ابطال.

ممنون از توضیح خوبتون
روشن شدم

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
1) این بانک ها که حساب بلند مدت با سود15 % باز میکنن یعنی من تا یکسال نمیتونم به پولم دست بزنم ؟؟ یا اگه پولم رو بخوام چه اتفاقی میافته ؟ و کی میدن ؟

2) ضمنا من در سامانه ibshop عضو شدم و میخوام تو صندوق توسعه صادرات پول بریزم ؟ کسی اینجا باز کرده ؟ ضمنا تمام فرآیند ثبت نام و صدور و ابطال اینترنتی هست....

به نظرم ریسکش از امین آشنا کمتره و حداقل بانک دولتیه...و به نظر 20% هم سود میده...دوستانی که تو این صندوق حساب باز کردن تجربیات شون رو در اختیار ما بذارن..

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
گیر نیست دوست عزیز، امین آشنا 22.6% سود میده بقیه صندوق ها زیر 20% به همین خاطر اکثر دوستان امین آشنا را پیشنهاد کردن.
به خاطر 2-3 درصد؟ همبن کارا رو میکنن اینقدر تو موسسات پولشون میره. سرمایه گذاری تو یه جای مطمئن تر اما با سود 2-3 درصد کمتر به نظرم بهتره.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
به خاطر 2-3 درصد؟ همبن کارا رو میکنن اینقدر تو موسسات پولشون میره. سرمایه گذاری تو یه جای مطمئن تر اما با سود 2-3 درصد کمتر به نظرم بهتره.
صندوق با سود بالاتر از امین هم هست اما فقط سود امین مزیت نیست مجموعی از موارد باعث میشه که خود من امین را انتخاب کنم
ضامنش بانکه(صندوق دیگه هست سودش از امین هم بالاتره اما ضامن نداره)
خرید فروش اینترنتی به راحتی
سقفش مثل پارسیان پر نشده
مثل آینده کف 100میلیون نداره
مثل گردشگری برای هر صدور ابطال نیازی به شعبه رفتن نداره.

اون کشاورزی هم که معرفی کردید من بررسی نکردم اما به نظرم 17ارزش صندوق باز کردن نداره الان اوراق بانکها می فروشند 16درصد باز خرید زیر یکسال 14درصد
صندوق معتبر می خواهید و تمام اینترنتی که راحت باهاش کار کنید لوتوس پارسیان فقط مشکلش اینه که سقفش پر میشه باید صبر کنید سقف خالی بشه اما عوضش 20درصد سود میده نه 17درصد

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
صندوق سرمایه گذاری بورسی بدون مجوز وجود خارجی نداره و به علت فرآیندهای سخت گیرانه ی مربوطه نمیتونه هم وجود داشته باشه دوست عزیز، مقایسه با تعاونیهای غیرمجاز کاملا بی ارتباطه.
از بین 66 صندوق درآمد ثابت موجود (لیست) همگی خوشحال میشیم که بفرمایید که پارامتر تعیین اطمینان شما چی هست؟! به عنوان مثال وقتی که صندوق امین اشنا ایرانیان ماهانه به سودی بالاتر از 4-5% نسبت به صندوق بانک کشاورزی دست پیدا می کنه، از طرفی بر خلاف این صندوق که هیچ گونه ضمانت نقد شوندگی نداره، نقدشوندگیش توسط بانک حکمت ایرانیان تضمین شده، به چه دلیل فرد باید صندوق دوم رو برای سرمایه گذاری مطمین انتخاب کنه؟!

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام
1) این بانک ها که حساب بلند مدت با سود15 % باز میکنن یعنی من تا یکسال نمیتونم به پولم دست بزنم ؟؟ یا اگه پولم رو بخوام چه اتفاقی میافته ؟ و کی میدن ؟
سلام
اگر زیر یکسال ببندید سودش 10حساب میشه .پولتون را هر وقت ببندید در همون لحظه به حسابتون واریز می کنند
اگر قراره سپرده کنید ببیند چه بانکی اوراق دولتی 16درصد می فروشه اوراق بخرید زیر یکسالم ببندید سودش 14حساب میشه.از نظر اعتبار با سپرده هیچ فرقی نداره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صندوق با سود بالاتر از امین هم هست اما فقط سود امین مزیت نیست مجموعی از موارد باعث میشه که خود من امین را انتخاب کنم
ضامنش بانکه(صندوق دیگه هست سودش از امین هم بالاتره اما ضامن نداره)
خرید فروش اینترنتی به راحتی
سقفش مثل پارسیان پر نشده
مثل آینده کف 100میلیون نداره
مثل گردشگری برای هر صدور ابطال نیازی به شعبه رفتن نداره.

اون کشاورزی هم که معرفی کردید من بررسی نکردم اما به نظرم 17ارزش صندوق باز کردن نداره
صندوق معتبر می خواهید و تمام اینترنتی که راحت باهاش کار کنید لوتوس پارسیان فقط مشکلش اینه که سقفش پر میشه باید صبر کنید سقف خالی بشه اما عوضش 20درصد سود میده نه 17درصد
کشاورزی رو معرفی نکردم خواستم بدونم چطوریه، اسمش رو دیروز از زبون شخصی شنیدم

صندوق ها لازم نیست تو همون بانک حساب داشته باشم؟

دنبال جایی هستم که سودش از این 10 درصد روزشمار بیشتر باشه. از ارزش پولمون کم نشه. سودش 18 درصد هم باشه خوبه.. هم مطمئن باشه. مثل این موسسه های کیلویی نباشه. روزی یکی ازشون منحل میشد

الان اوراق بانکها می فروشند 16درصد باز خرید زیر یکسال 14درصد
این 14 درصد چطوریه؟

صندوق سرمایه گذاری بورسی بدون مجوز وجود خارجی نداره دوست عزیز، مقایسه با تعاونیهای غیرمجاز کاملا بی ارتباطه.
از بین 66 صندوق درآمد ثابت موجود (لیست) همگی خوشحال میشیم که بفرمایید که پارامتر تعیین اطمینان شما چی هست؟! به عنوان مثال وقتی که صندوق امین اشنا ایرانیان ماهانه به سودی بالاتر از 4-5% نسبت به صندوق بانک کشاورزی دست پیدا می کنه، از طرفی بر خلاف این صندوق که هیچ گونه ضمانت نقد شوندگی نداره، نقدشوندگیش توسط بانک حکمت ایرانیان تضمین شده، به چه دلیل فرد باید صندوق دوم رو برای سرمایه گذاری مطمین انتخاب کنه؟!
منظور من این نبود غیرمجازه. بانک حکمت ایرانیان مقایسه با ملت وسامان و پاسارگارد بانک معتبرتر و بزرگتری هست؟ مطمئن از این نظر منظورم بود
همین چند صفحه آخر گفتن بانکهای صادرات و تجارت و مسکن زیان ده هستن و... پاسارگارد رو پرسیدم گفتن وضعش خوبه. خب آدم پولشو بزاره جایی غیر از اونجاها منطقی تر نیست؟ حالا باز یه عده میگن اون بانکها ورشکست نمیشن که.

اگه خودم صندوقی بلد بودم نمی اومدم اینجا بپرسم کدوم صندوق میشه اینترنتی حساب باز کرد.
من تازه با صندوق سرمایه گذاری آشا شدم.
صندوق کشاورزی رو هم پیشنهاد ندادم فقط گفتم چطوره؟

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
کشاورزی رو معرفی نکردم خواستم بدونم چطوریه، اسمش رو دیروز از زبون شخصی شنیدم

صندوق ها لازم نیست تو همون بانک حساب داشته باشم؟

دنبال جایی هستم که سودش از این 10 درصد روزشمار بیشتر باشه. از ارزش پولمون کم نشه. سودش 18 درصد هم باشه خوبه.. هم مطمئن باشه. مثل این موسسه های کیلویی نباشه. روزی یکی ازشون منحل میشد

این 14 درصد چطوریه؟

منظور من این نبود غیرمجازه. بانک حکمت ایرانیان مقایسه با ملت وسامان و پاسارگارد بانک معتبرتر و بزرگتری هست؟ مطمئن از این نظر منظورم بود
همین چند صفحه آخر گفتن بانکهای صادرات و تجارت و مسکن زیان ده هستن و... پاسارگارد رو پرسیدم گفتن وضعش خوبه. خب آدم پولشو بزاره جایی غیر از اونجاها منطقی تر نیست؟ حالا باز یه عده میگن اون بانکها ورشکست نمیشن که.

اگه خودم صندوقی بلد بودم نمی اومدم اینجا بپرسم کدوم صندوق میشه اینترنتی حساب باز کرد.
من تازه با صندوق سرمایه گذاری آشا شدم.
صندوق کشاورزی رو هم پیشنهاد ندادم فقط گفتم چطوره؟
به صندوق به شکل حساب روزشمار نگاه نکنید پولی بگذارید تو صندوق که حداقل 2ماه باهاش کاری ندارید .چون صندوق قیمت صدور و ابطالش فرق داره و صدور و ابطالش زمان بر است
اوراق مثل سپرده است فقط سود سالش 16درصده سپرده 15 سود قبل از یکسال سپرده 10 اوراق 14 یعنی قبل یکسال پولتون را بگیرید 14 حساب می کنند

الزاما همه صندوقها نیاز به حساب در همون بانک ندارند مثل امین آشنا نیازی به حساب بانک حکمت نداره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اوراق مثل سپرده است فقط سود سالش 16درصده سپرده 15 سود قبل از یکسال سپرده 10 اوراق 14 یعنی قبل یکسال پولتون را بگیرید 14 حساب می کنند

الزاما همه صندوقها نیاز به حساب در همون بانک ندارند مثل امین آشنا نیازی به حساب بانک حکمت نداره
قبل 1 سال 14 درصد ؟ حتی یعنی اگه بعد از چند روز باشه؟
به صندوق به شکل حساب روزشمار نگاه نکنید پولی بگذارید تو صندوق که حداقل 2ماه باهاش کاری ندارید .چون صندوق قیمت صدور و ابطالش فرق داره و صدور و ابطالش زمان بر است
یه مقدار پول میخوام بزارم کنار مثل یه سرمایه. مطمئن باشه ریسک نداشته باشه
یه مقدار هم برای ترید کریپتوکارنسی ها (بیت کوین اینا) گذاشتم کنار باهاش ترید میکنم/ سودش خوبه اما ریسک داره دیدی یه کل پول رقت. چند روز پیش حسابم تو یکی از اکسچنجرها بلاک شد امروز باز کردن.

بجز امین اشنا و لوتوس پارسیان صندوق دیگه ای نیست که اینترنتی بشه حساب باز کرد؟ حالا سودش کمتر هم باشه اشکال نداره،

بالا