روزشمار همه جا،ده ، یکساله پانزده،، صندوق سهام دارن برخی بانکا که سود تا بیست درصد هم میدن صفحات قبلی توضیح داده شده برو بخون ، مثل آینده توسعه صادرات شهر پارسیان و...چند درصد هست؟
قضیه صندوق چی هست؟
روزشمار همه جا،ده ، یکساله پانزده،، صندوق سهام دارن برخی بانکا که سود تا بیست درصد هم میدن صفحات قبلی توضیح داده شده برو بخون ، مثل آینده توسعه صادرات شهر پارسیان و...چند درصد هست؟
قضیه صندوق چی هست؟
تمدید نمیکنن همون پانزده مثل بقیه بانکادوستانی که موعد سپرده 6 ماهه تجارتشون رسیده چند درصد تمدید میکنن
کدوم صندوق رو شما پیشنهاد میدی؟روزشمار همه جا،ده ، یکساله پانزده،، صندوق سهام دارن برخی بانکا که سود تا بیست درصد هم میدن صفحات قبلی توضیح داده شده برو بخون ، مثل آینده توسعه صادرات شهر پارسیان و...
بالاترین سود بدون کف مال امین آشناست ، بعدش بالاترین بدون کف و دولتی مال توسعه صادرات ،اگه بار اولته زیر صد ملیونه برو توسعه صادرات ، اگه بالا صده ، آینده هم میتونی بری اگه باز کننکدوم صندوق رو شما پیشنهاد میدی؟
چند درصد؟بالاترین سود بدون کف مال امین آشناست ، بعدش بالاترین بدون کف و دولتی مال توسعه صادرات ،اگه بار اولته زیر صد ملیونه برو توسعه صادرات ، اگه بالا صده ، آینده هم میتونی بری اگه باز کنن
سلام بانک اینده اگه بالای صد میلیون بذاری چند درصد سود میده ؟ بعد سپرده کوتاه مدت هست یا صندوق؟بالاترین سود بدون کف مال امین آشناست ، بعدش بالاترین بدون کف و دولتی مال توسعه صادرات ،اگه بار اولته زیر صد ملیونه برو توسعه صادرات ، اگه بالا صده ، آینده هم میتونی بری اگه باز کنن
صتدوق آینده اگه بتونی باز کنی 22 درصده ولی تقریبا پره ، معطلی داره ،سلام بانک اینده اگه بالای صد میلیون بذاری چند درصد سود میده ؟ بعد سپرده کوتاه مدت هست یا صندوق؟
ببخشید اگه سوال تکراریه
ضمنا دوستان من چند پست قبل گفتم چند میلیونی تو صندوق توسعه صادرات ریختم باید بگم با توجه به اینکه گفته بود حداکثر سه روز کاری زمان میبره تا تایید بشه باید بگم همون فردا عصر تایید شد..پس نگرانی دیر تایید شدن نباشید
صندوق صادرات امکان واریز بعد از افتتاح حساب داره؟
فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk
صندوق گنجینه شهر هم کارگزارش با صندوق آرماتی توسعه صادرات یکیه ، کارگزاری تمدن . ولی سودشو آورد پایین حدود 18تا 19 درصد میدهمنظورت رو از افتتاح حساب نمی فهمم..!
صندوق توسعه صادرات نیازی به افتتاح حساب در بانک توسعه صادرات نداره یه حساب بانکی میدی سود رو به اون واریز میکنه...
بلافاصله بعد از ثبت نام (حتی قبل از تایید احراز هویت) میتونی واحد خرید کنی ولی ابطال رو نمیدونم...
همه توضیحات رو چند صفحه قبل گذاشتم..
سوال ::::: کسی میدونه صندوق گنجینه زرین شهر که برای بانک شهر هست چند درصد سود میده ؟
اس ام اس زده که سود منتهی به 15 اسفند 18 درصد خواهد بود. ضمنا تو سایت لوتوس هم رسما اعلام کرده. https://lotusib.ir/تصور میکنم اشتباه محاسبه کردید، بر اساس NAV ابطال 13 آذرماه برابر با 1,051,259 (منبع)
((51,259/89)*365/1000000)*100=21.02%
ولی خب چون پرداخت سود سه ماه یکباره در مجموع سود مرکب کمتر از گزینه های دیگه خواهد بود.
اس ام اس زده که سود منتهی به 15 اسفند 18 درصد خواهد بود. ضمنا تو سایت لوتوس هم رسما اعلام کرده. https://lotusib.ir/
توی صفحه اول سایت لوتوس، مراجعه کنید، مشاهده خواهید کرد خبر رو.سایت لوتوس رسما چی رو اعلام کرده؟ من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
توی صفحه اول سایت لوتوس، مراجعه کنید، مشاهده خواهید کرد خبر رو.
عرض کردم صفحه اول سایت لوتوس https://lotusib.ir/ . این هم عکسش:من که هرچی سایت لوتوس رو بالا پایین کردم خبری ندیدم
تو سایت پارسیان لوتوس فوند هم این بود
لطفا لینک خبر رو بزارید بی زحمت
Sent from my iPhone using Tapatalk