• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
دوستانی که در صندوق اندوخته توسعه صادرات هستند کمک کنن:
من دیروز توی سایت ibshop افتتاح حساب کاربری کردم و مدارک شخصی و شماره حساب هم بهش دادم؛
بعد همون لحظه اجازه صدور رو هم داد؛
مگه نباید اینا اول شماره حساب و مدارک شخصی اینا رو چک کنن بعد اجازه صدور بدن؟!
همه صندوق ها بلافاصله بعد از افتتاح حساب کاربری میتونی صدور داشته باشی...و نیاز به تایید هویت نیست..
ولی برای ابطال باید صبر کنی تا تایید و احراز هویت بشی حالا توسعه صادرات آنلاین هست ولی امین آشنا باید حضوری مراجعه کنی ..

خب شاید یکی شماره حساب رو اشتباه وارد کرده باشه؛
اونوقت وقتی واحد بخره تکلیفش چی میشه؟

چی میشه ؟ سود یکماه واریز میشه به همون حسابی که اشتباه وارد کرده تا دیگه از این اشتباه ها نکنه!!(کاملا جدی)

ضمنا عزیزم گیرم اصلا شما تایید هویت بشی..صندوق که نمیره بررسی کنه آیا حساب بنام شما هست یا نه... ...
فقط میگه یه شماره شبا بده من سود رو واریز کنم...
خب اگه اشتباه وارد کرده باشی واریز میشه همون حساب..اگرم چنین شماره شبایی وجود نداشته باشه واریز نمیشه بعدش بهت اطلاع میدن..

دوستان برای بار چندم میشه برای سرمایه گذاری در صندوق توسعه صادرات آرمانی فقط و فقط در سایت IBSHOP.IR عضو شده و خرید کنید..با بقیه سایت ها کاری نداشته باشید..

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    99.2 KB · نمایش ها: 26
Last edited:

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
فقط اینو می دونم افتضاح ترین مملکت اینجایی هست که ما زندگی م یکنیم
فقط شده دزدی !
اوضاع خوبی نیست
خدا بخیر بگذرونه
بانک ها اصلآ اوضاشون مناسب نیست احتمال ورشکستی کاملآ بالاست
خودم از کسی که توی یکی از شعبات بانک شهر رییس هست شنیدم

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
تلفن اونجایی که زنگ زدی رو بزار ما هم بپرسیم به کجا زنگ زدی ؟ ، به نظر چرند گفته چون تو اساسنامه صندوق و توی سایتشون و.... صراحتا نوشته با ضمانت بانک توسعه صادرات ، ولی تلفنشو بزار فردا زنگ بزنم ببینم چی میگن ، کل شعب عکس این صندوقو گذاشتن با ضمانت، همین الان هم رفتم داخل اساسنامه آخرین تغییرات همچنان موسس و ضامن نقدشوندگی ومدیر ثبت این صندوق بانک توسعه صادراته ، برید شما هم بخونید ، به نظر به یک کارمند عقده ای تماس گرفتی
من هم دیروز ۳۰ واحد خریداری کردم.
به نظر نمیاد حرف متصدی درست بوده باشه...
شما پیگیر شدید این مسئله رو ؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
جواب شما بالاتر داده شده
شما شماره تماس خواستید و پاسخی از سوی جناب akon داده نشد‌...
منظور نظر بنده از پیگری ، پیرو این مسئله بود و گرنه تاپیک مطالعه شده.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
شما شماره تماس خواستید و پاسخی از سوی جناب akon داده نشد‌...
منظور نظر بنده از پیگری ، پیرو این مسئله بود و گرنه تاپیک مطالعه شده.

حرف یه کارمند سند نیست ، مهم امید نامه و اساسنامه است که تغییری نکرده ، تلفن خواستم زنگ بزنم حال طرف رو جا بیارم به مردم مزخرف نگه استرس بی دلیل درست کنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
واحدهای سرمایه گذاری صندوق توسعه صادرات امروز صادر شدن هر واحد 100428.7 تومن . موقع واریز هر واحد رو 102082.5 تومن حساب کرده بودن. وقتی من واریز کردم (13 آذر) NAV صدور 101787 تومن بود. اینطوری هر واحد 1359 تومن کمتر برام افتاده.
31875 تومن هم بابت تتمه واحدهاي صادر شده مورخ 1396/09/15 , 1396/09/16 کم کردن.

الان این سودش چطوریه؟ وقتی هزینه ابطال مثلاً 101500 تومن شد من ابطال بزنم این میشه سود؟ یا ماهیانه واریز میکنن

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
واحدهای سرمایه گذاری صندوق توسعه صادرات امروز صادر شدن هر واحد 100428.7 تومن . موقع واریز هر واحد رو 102082.5 تومن حساب کرده بودن. وقتی من واریز کردم (13 آذر) NAV صدور 101787 تومن بود. اینطوری هر واحد 1359 تومن کمتر برام افتاده.
31875 تومن هم بابت تتمه واحدهاي صادر شده مورخ 1396/09/15 , 1396/09/16 کم کردن.

الان این سودش چطوریه؟ وقتی هزینه ابطال مثلاً 101500 تومن شد من ابطال بزنم این میشه سود؟ یا ماهیانه واریز میکنن
سود رو ماهانه واریز میکنن ، یک اختلاف 250 تومانی بین قیمت صدور و ابطال حدودا هرروز هست پس هر روزی باطل کنی اگه هزار واحد داشته باشی ضربدر 250 تمان میشه ضررت ! سودت هم پانزدهم به پانزدهم میدن به قیمت آخرین روز ابطال . زودتر از سه ماهم ابطال کنی یک تا پنج درصد باز ضرر میدی ، کسایی که صندوق توسعه میخرن اگه میخوان سود کامل کنن زیر سه ماه هیچ واحدی ابطال نزنن بزارن کامل بمونه سودشونو بکنن، سه تا هفت روزم طول میکشه اصل پولتو که ابطال زدی بدن ، برید اساسنامه و امید نامه صندوق رو کامل بخونید ، پس نگاه سپرده حداقل سه ماهه بهش داشته باشید نه روزشمار ، صندوق امین آشنا از این نظر مناسبتره ابطال بعد یکما ه بی ضرره و فقط نود تومان اختلاف قیمت داره صدور و ابطالش ، سودشم دو درصد بیشتره ، توسعه صادرات در مقام دومه تو صندوق های باز حاضر

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
اینم بد نیست بخونید جواب سوالاته این صندوق امین آشنا

فایل های ضمیمه

• UserHelp.pdf
    1.1 MB · نمایش ها: 36

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان به نظر شما این ماه امین آشنا چقدر سود می ده ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سود رو ماهانه واریز میکنن ، یک اختلاف 250 تومانی بین قیمت صدور و ابطال حدودا هرروز هست پس هر روزی باطل کنی اگه هزار واحد داشته باشی ضربدر 250 تمان میشه ضررت ! سودت هم پانزدهم به پانزدهم میدن به قیمت آخرین روز ابطال . زودتر از سه ماهم ابطال کنی یک تا پنج درصد باز ضرر میدی ، کسایی که صندوق توسعه میخرن اگه میخوان سود کامل کنن زیر سه ماه هیچ واحدی ابطال نزنن بزارن کامل بمونه سودشونو بکنن، سه تا هفت روزم طول میکشه اصل پولتو که ابطال زدی بدن ، برید اساسنامه و امید نامه صندوق رو کامل بخونید ، پس نگاه سپرده حداقل سه ماهه بهش داشته باشید نه روزشمار ، صندوق امین آشنا از این نظر مناسبتره ابطال بعد یکما ه بی ضرره و فقط نود تومان اختلاف قیمت داره صدور و ابطالش ، سودشم دو درصد بیشتره ، توسعه صادرات در مقام دومه تو صندوق های باز حاضر
آخه قیمت صدور و ابطال ثابت نیست. مثلا قیمت ابطال 13 آذر حدود 101500 تومن بوده الان 100100 هزار تومن. این چطوریه؟ کسی 100 واحد داشته باشه 13 آذر درخواست ابطال میزد 10 ملیون و 150 هزارواریز میکردن.
حداقل 3 ماه میزارم بمونه ضرر نکنم. الان ابطال برنم 5 درصد کم میکنن؟ هر واحد 95000 تومن میشه؟

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
جایی هست 3 ماهه به غیر صندوق 15% بده؟

Temoe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دو روزه حساب کاربری تو سایت امین اشنا باز کردم اما میگه غیرفعال هستید واجازه صدور ندارم چرا؟

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
من دو روزه حساب کاربری تو سایت امین اشنا باز کردم اما میگه غیرفعال هستید واجازه صدور ندارم چرا؟
تماس بگیرید با شماره صندوق بهشون بگید براتون قسمت صدور سهام رو باز کنند

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خدا كنه بازم كمتر بشه سود بانكي زياد واقعا اقتصاد رو نابود كرده

کشوری که نه تولید داره نه اقتصاد. فساد هم در کل مجموعه هاش فوران میکنه کم شدن سود بانکی هیچ توفیقی براش نداره! شما هم کمتر پرت و پلا بگو . متوجه شدی؟ یا جور دیگه ای باید حالیت کرد؟

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
اگه به نمودارش دقت کنی نرخ ابطالش مثل ماه پیش داره جلو میره سودش هم همون حدود 22.5 این ماه میریزه
کلا انگار شانس منه اون از اینده که همچین 2 ماه سود گرفتیم ترکید اینم از این هنوز سود نگرفته سودش داره هر ماه می یاد پایین

بالا