• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
کلا انگار شانس منه اون از اینده که همچین 2 ماه سود گرفتیم ترکید اینم از این هنوز سود نگرفته سودش داره هر ماه می یاد پایین
امین تا 20 هم جا داره کم بشه.
سود کمتر بده اما یک دفعه نگه پولی نیست برید دنبال بدبختتیون مثل موسسه ها

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
درود

اساتید سود صندوق اندوخته توسعه صادرات در حال حاضر بیشتره یا امین آشنا ؟
ضمنا شما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
ممنونم .

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
درود

اساتید سود صندوق اندوخته توسعه صادرات در حال حاضر بیشتره یا امین آشنا ؟
ضمنا شما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
ممنونم .
سود امین 22.5 سود توسعه 20.5 ،،، بستگی داره چع مدت پول رو میخوای بزاری بالا سه ماه اگه میذاری توسعه صادرات خوبه ، زیر سه ماه امین آشنا ، چون ممکنه دم عید یکسری طرحهها بانکا بزارن امین آشنا زودتر ابطال بزنی پولو برمیگردونه هزینه ابطالشم کمتره ، اگه رقمتم بالا دویست سیصد ملیونه ترکیبی کار کن نصف اینور نصف اونور

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان من اطلاعات زیادی راجع به صندوق ها ندارم.
صندوقی مطمئن تر از امین آشنا هست با نرخ سود نزدیک به 22 ؟ ( منظورم از مطمئن دولتیه )

من 250 تومن دارم تا عید نمیخوام
اگه از 1 دی بزارم صندوق امین اشنا ، و مثلا بخوام 25 اسفند بردارم چقدر سود بهش تعلق میگیره و وقتی برمیدارم چقدر بهم برمیگردونن ؟

ممنون

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
صندوقی مطمئن تر از امین آشنا هست با نرخ سود نزدیک به 22 ؟ ( منظورم از مطمئن دولتیه )

من 250 تومن دارم تا عید نمیخوام
اگه از 1 دی بزارم صندوق امین اشنا ، و مثلا بخوام 25 اسفند بردارم چقدر سود بهش تعلق میگیره و وقتی برمیدارم چقدر بهم برمیگردونن ؟

ممنون
امین آشنا اگه همین سودو ادامه بده ساده بگم ماهی 4.600 ملیون میگیری ، وقتی هم برداری دویست و پنجاه هزار هزبنه ابطال میدی با توجه به رقمت پولتو برمیداری یک روز بعدش بهت میدن ، توسعه صادرات 20 درصدی بزاری ماهی 4 ملیون میگیری پولتم ششصد هزار هزینه ابطال میدی ، سه تا هفت روز بعدش پولتو میدن

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
امین آشنا اگه همین سودو ادامه بده ساده بگم ماهی 4.600 ملیون میگیری ، وقتی هم برداری دویست و پنجاه هزار هزبنه ابطال میدی با توجه به رقمت پولتو برمیداری یک روز بعدش بهت میدن ، توسعه صادرات 20 درصدی بزاری ماهی 4 ملیون میگیری پولتم ششصد هزار هزینه ابطال میدی ، سه تا هفت روز بعدش پولتو میدن
در صندوق امین آشنا ایرانیان چیزی به نام هزینه ابطال وجود نداره و از اصل پول هیچ مبلغی کم نمیشه، شاید درست تر این باشه که گفته بشه مابه التفاوت مبلغ صدور و ابطال معادل 1-2 روز سود نگرفتن در کل دوره ی سرمایه گذاری هست.

در مورد صندوق بانک توسعه صادرات هم درسته که در وبسایت این مبالغ جریمه برای دوره ی سرمایه گذاری کمتر از 90 روز قید شده، ولی شاید به دلیل رقابت اعمالشون نکنند، بایستی از روابط عمومی تهران صندوق مطلب رو جویا شد.

صندوقها همه مستقل از بانکها هستند و از نظر حقوقی چیزی به نام "صندوق دولتی" یا "صندوق بانک دولتی" وجود خارجی نداره (بانکها صرفا ضامن نقدشوندگی صندوقها هستند). از طرفی هم صندوقها موظف هستند حداکثر تا سقف 50% در بانکهای مختلف سپرده داشته باشند و معمولا هم در یک بانک مشخص سپرده ندارند، از این نظر همچین فاکتوری برای صندوقها مطرح نیست.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام
کسی از دوستان امین آشنا ابطال داشته؟ جهت ابطال نیاز به مراجعه حضوری هست یا خیر؟
ممنون.

walstrt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دویست و پنجاه هزار هزبنه ابطال رو چطور محاسبه کردین لطفا.

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
کسی از دوستان امین آشنا ابطال داشته؟ جهت ابطال نیاز به مراجعه حضوری هست یا خیر؟
ممنون.
سلام
دوست عزیز لطفا سوالات تکراری نپرسید...
اگه فقط چند تا پستهای قبلی رو بخونید به همه جواب ها میرسید....!! متاسفانه همش تایپک شده سود این صندوق چقدره ؟ سود اون صندوق چقدره!!!!و سوالات کلیشه ای تکراری...
جواب شما هم اینه که یکبار تشریف میبرید و تایید هویت میشید و بعدش میتونید اینترنتی ابطال داشته باشید...حضوری هیچ جا امین اشنا صدور و ابطال نداره...

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دویست و پنجاه هزار هزبنه ابطال رو چطور محاسبه کردین لطفا.
مابه التفاوته قیمت صدور و ابطال امین آشنا حدود صد تومانه ،،، ضربدر تعداد واحدات که با توجه به پولت حدود دو هزار و پانصد واحد میخری ، میشه هزینه ابطالت . تاپبک رو کامل بخونی همش کامل توضیح دادن بچه ها

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان العان براي 20 ميليون بهترين گزينه چي هست تا يك سال هم مشكلي ندارم براي برداشتن پول

Tiger King

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان العان براي 20 ميليون بهترين گزينه چي هست تا يك سال هم مشكلي ندارم براي برداشتن پول

اوراق سپرده عام که بعضی از بانکها مثل کشاورزی و ملت و پارسیان دارن با سود سالانه 16 درصد و در صورت بازخرید پیش از موعد سود 14 درصد تعلق میگیره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این صندوقهای سرمایه گذاری
بعضی وقتا مبلغ ابطال از مبلغ صدور چند روز قبل بیشتره. وقتی درخواست ابطال بزینم به قیمت ابطال اون روز واریز میکنن؟؟
فرضاً 5 آذر قیمت صدور 101000 تومن هست قیمت ابطال 100500 تومن. 25 آذر قیمت صدور میشه 102000 تومن قیمت ابطال 101500 تومن. 25 آذر درخواست ابطال بزینم تعداد واحد ضربدر 101500 تومن واریز میکنن؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
این صندوقهای سرمایه گذاری
بعضی وقتا مبلغ ابطال از مبلغ صدور چند روز قبل بیشتره. وقتی درخواست ابطال بزینم به قیمت ابطال اون روز واریز میکنن؟؟
فرضاً 5 آذر قیمت صدور 101000 تومن هست قیمت ابطال 100500 تومن. 25 آذر قیمت صدور میشه 102000 تومن قیمت ابطال 101500 تومن. 25 آذر درخواست ابطال بزینم تعداد واحد ضربدر 101500 تومن واریز میکنن؟
بله قیمت ابطال میره بالا تا وقتی به زمان سود برسیم ، در واقع داری سودتو میگیری اون هزار و پانصد تمان رو هر واحد ، دست نزنی خودشون سودو میریزن فردای سود ابطال بزنی شده هزار و صد تومان اون صد تومان سود یکروزته، کلا خودتونو درگیر این تاریخا نکنید هیچ فرقی نداره چه موقع ماه صدور بزنید چه موقع ابطال

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بله قیمت ابطال میره بالا تا وقتی به زمان سود برسیم ، در واقع داری سودتو میگیری اون هزار و پانصد تمان رو هر واحد ، دست نزنی خودشون سودو میریزن فردای سود ابطال بزنی شده هزار و صد تومان اون صد تومان سود یکروزته، کلا خودتونو درگیر این تاریخا نکنید هیچ فرقی نداره چه موقع ماه صدور بزنید چه موقع ابطال
این قیمت ابطال میره بالا همون سودی هست ماهیانه که واریز میکنن؟ یا جدای اون هست. هم سود ماهیانه رو میدن. هم آخرای ماه وقتی قیمت ابطال بیشتر شد میشه سود کرد؟

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
در صندوق امین آشنا ایرانیان چیزی به نام هزینه ابطال وجود نداره و از اصل پول هیچ مبلغی کم نمیشه، شاید درست تر این باشه که گفته بشه مابه التفاوت مبلغ صدور و ابطال معادل 1-2 روز سود نگرفتن در کل دوره ی سرمایه گذاری هست.

دوست عزیز اینطور که من از صحبت شما متوجه شدم یعنی من N ریال خرید میکنم موقعی که میخوام پولم رو دریافت کنم N ريال دست نخورده میمونه و فقط دو سه روز دیرتر پولم رو بهم میدن. درسته ؟
سود N ريال هم که هر ماه واریز میشه به حساب بانکیم.

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان ممکنه با توجه به فشار بانک مرکزی یا ... سود این صندوق (امین آشنای ایرانیان) هم کم بشه ؟
کف سود دوستان میدونن چند درصده ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
این قیمت ابطال میره بالا همون سودی هست ماهیانه که واریز میکنن؟ یا جدای اون هست. هم سود ماهیانه رو میدن. هم آخرای ماه وقتی قیمت ابطال بیشتر شد میشه سود کرد؟
من میگم فرق نمیکنه شما کی ابطال بزنی میگی میشه بیشتر سود کرد ؟ وقتی قیمت ابطال بالاس باطل کنی خب همون میشه سودت ، باطل نکنی خودشون سر موعد بهت میدن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من میگم فرق نمیکنه شما کی ابطال بزنی میگی میشه بیشتر سود کرد ؟ وقتی قیمت ابطال بالاس باطل کنی خب همون میشه سودت ، باطل نکنی خودشون سر موعد بهت میدن
خب گفتم شاید دو جور بشه سود کرد. ترکیبی. پس این سودی که میدن همین افزایش قیمت واحدها هست.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
پذيره نويسی صندوق طلای كيان از ١٨ تا ٢٩ آذرماه:
صندوق مذکور از انواع صندوق های سرمايه گذاری قابل معامله است كه با سقف ١٠٠٠ ميليارد ريال با نماد ”گوهر” از روز شنبه مورخ ١٨ آذرماه لغايت روز چهارشنبه مورخ ٢٩ آذر ماه پذيره نويسی خواهد داشت. ارزش هر واحد سرمايه گذاری صندوق ١٠،٠٠٠ ريال می باشد و هر سرمايه گذار با خريد حداقل يك واحد مي تواند در صندوق مذكور سرمايه گذاری نمايد. سقف سرمايه گذاری هر سرمايه گذار در صندوق كل واحدهای صندوق تعريف شده است. (منبع)

Last edited:
بالا