• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟

سلام دوستان عزیز
آیا همچنان میشه برگ گواهی سپرده لوتوس رو از بانک پارسیان گرفت؟ یا دیگه صادر نمیکنن باید رفت کارگزاری؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

از زمانی که فرآیند لوتوس پارسیان اینترنتی شده ...بانک پارسیان دیگر هیچ خدماتی جهت لوتوس انجام نمیدن...شما فقط باید بری شرکت لوتوس...

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
از زمانی که فرآیند لوتوس پارسیان اینترنتی شده ...بانک پارسیان دیگر هیچ خدماتی جهت لوتوس انجام نمیدن...شما فقط باید بری شرکت لوتوس...
سلام
آدرس شرکت لوتوس کجاست؟

walstrt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
این صندوق پیروزان هست ربطی به صندوق لوتوس پارسیان نداره

ربطش به صندوق لوتوس پارسیان اینه که مدیر صندوق و ضانم نقدشوندگی پیروزان ، تامین سرمایه لوتوس پارسیان هست و مال خود لوتوس هست.

walstrt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان خیلی عجیبه..من چند روز پیش همونطور که گفتم چند میلیونی تو صندوق توسعه صادرات ریختم و چون 16 هر ماه سود واریز میکنه ..دیروز هم به اندازه سود یکماه کامل برای من سود واریز شده !!!! در صورتی که پول من فقط چند روز اونجا بوده...!!!!! چرا اینکارو کرده ؟
حالا پولو بیارم بیرون چی میشه ؟؟!!!

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام دوستان خیلی عجیبه..من چند روز پیش همونطور که گفتم چند میلیونی تو صندوق توسعه صادرات ریختم و چون 16 هر ماه سود واریز میکنه ..دیروز هم به اندازه سود یکماه کامل برای من سود واریز شده !!!! در صورتی که پول من فقط چند روز اونجا بوده...!!!!! چرا اینکارو کرده ؟
حالا پولو بیارم بیرون چی میشه ؟؟!!!
عجیب نیست شما یکروز قبل پخش سودم پول بزاری کل ماه سود میده منتها از اصل پول شما کم کرده به خودت داده! ماهیت صندوق اینه ، وقتی بخوای ابطال کنی همونی که اضافه بهت داده از اصل پولت کم میکنه ، برای همین فرقی نداره چه موقع ماه واحد صدور بزنید چه موقع ابطال ،

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان دیروز به بانک توسعه صادرات زنگ زدم گفتم که ضامن نقدینگی صندوق آرمان توسعه صادرات خودتونید؟
طرف بهم گفت 20 روزه که دیگه بانک ضمانتی واسه این صندوق نداره!
گفت به اوناایی هم که پول تو این صندوق دارن زنگ زدیم و جریان رو گفتیم.
دوستان خواستم بدونم شما هم این این موضوعو شنیدین؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان دیروز به بانک توسعه صادرات زنگ زدم گفتم که ضامن نقدینگی صندوق آرمان توسعه صادرات خودتونید؟
طرف بهم گفت 20 روزه که دیگه بانک ضمانتی واسه این صندوق نداره!
گفت به اوناایی هم که پول تو این صندوق دارن زنگ زدیم و جریان رو گفتیم.
دوستان خواستم بدونم شما هم این این موضوعو شنیدین؟
تلفن اونجایی که زنگ زدی رو بزار ما هم بپرسیم به کجا زنگ زدی ؟ ، به نظر چرند گفته چون تو اساسنامه صندوق و توی سایتشون و.... صراحتا نوشته با ضمانت بانک توسعه صادرات ، ولی تلفنشو بزار فردا زنگ بزنم ببینم چی میگن ، کل شعب عکس این صندوقو گذاشتن با ضمانت، همین الان هم رفتم داخل اساسنامه آخرین تغییرات همچنان موسس و ضامن نقدشوندگی ومدیر ثبت این صندوق بانک توسعه صادراته ، برید شما هم بخونید ، به نظر به یک کارمند عقده ای تماس گرفتی

Last edited:

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
واقعیت اینه با این اقتصاد داغونی که ما داریم
کاهش سود هم دردی دوا نخواهد کرد

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk
ولي خوب بازم بهتره كمتر بشه تا پول توي بازار كسب و كار بياد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تلفن اونجایی که زنگ زدی رو بزار ما هم بپرسیم به کجا زنگ زدی ؟ ، به نظر چرند گفته چون تو اساسنامه صندوق و توی سایتشون و.... صراحتا نوشته با ضمانت بانک توسعه صادرات ، ولی تلفنشو بزار فردا زنگ بزنم ببینم چی میگن ، کل شعب عکس این صندوقو گذاشتن با ضمانت، همین الان هم رفتم داخل اساسنامه آخرین تغییرات همچنان موسس و ضامن نقدشوندگی ومدیر ثبت این صندوق بانک توسعه صادراته ، برید شما هم بخونید ، به نظر به یک کارمند عقده ای تماس گرفتی

فایل های ضمیمه

• Screenshot_20171208-152953.png
    Screenshot_20171208-152953.png
    200.3 KB · نمایش ها: 32

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
این چیه شما گذاشتی ؟ صندوق آرمانی بانک توسعه صادرات که عکسشو گذاشتم نه این

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
این چیه شما گذاشتی ؟ صندوق آرمانی بانک توسعه صادرات که عکسشو گذاشتم نه این
اون صندوق درآمد ثابتی که میشه واحدهاشو از طریق ibshop.ir خریداری کرد "اندوخته توسعه صادرات آرمانی" هست به آدرس: edbifund.net و با ضامن نقدشوندگی.
صندوق "توسعه صادرات" به آدرس fund.edbibroker.com از نوع سهامی و با ریسک هست و هیچ وقت هم ضمانت نقدشوندگی نداشته که بخواد حذف بشه یا نشه!
در کل شما ملاک رو وبسایت صندوق و وبسایتهای سازمان بورس از جمله fipiran.com در نظر بگیرید و نه صحبت کارمند یا رییس یک شعبه!

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
اون صندوق درآمد ثابتی که میشه واحدهاشو از طریق ibshop.ir خریداری کرد "اندوخته توسعه صادرات آرمانی" هست به آدرس: edbifund.net و با ضامن نقدشوندگی.
صندوق "توسعه صادرات" به آدرس fund.edbibroker.com از نوع سهامی و با ریسک هست و هیچ وقت هم ضمانت نقدشوندگی نداشته که بخواد حذف بشه یا نشه!
در کل شما ملاک رو وبسایت صندوق و وبسایتهای سازمان بورس از جمله fipiran.com در نظر بگیرید و نه صحبت کارمند یا رییس یک شعبه!
شما حرف من رو تایید کردی منم صتدوق آرمانی توسعه صادراتو میگم نه اون صندوق پرریسکه

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستانی که در صندوق اندوخته توسعه صادرات هستند کمک کنن:
من دیروز توی سایت ibshop افتتاح حساب کاربری کردم و مدارک شخصی و شماره حساب هم بهش دادم؛
بعد همون لحظه اجازه صدور رو هم داد؛
مگه نباید اینا اول شماره حساب و مدارک شخصی اینا رو چک کنن بعد اجازه صدور بدن؟!

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستانی که در صندوق اندوخته توسعه صادرات هستند کمک کنن:
من دیروز توی سایت ibshop افتتاح حساب کاربری کردم و مدارک شخصی و شماره حساب هم بهش دادم؛
بعد همون لحظه اجازه صدور رو هم داد؛
مگه نباید اینا اول شماره حساب و مدارک شخصی اینا رو چک کنن بعد اجازه صدور بدن؟!
اوکیه ، اگه هر سه مرحله آپدیت هویت پروفایل و شماره حساب رو وارد کردی و 100 درصد شده ، اجازه صدور داری با خیال راحت بخر ، ربات همه مشخصاتتو فوری بررسی کرده که اجازه صدور داده ، الان بخری فردا میشه اولین روز کاریت ، فردا بخری پس فردامیشه اولین روز .

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اوکیه ، اگه هر سه مرحله آپدیت هویت پروفایل و شماره حساب رو وارد کردی و 100 درصد شده ، اجازه صدور داری با خیال راحت بخر ، ربات همه مشخصاتتو فوری بررسی کرده که اجازه صدور داده ، الان بخری فردا میشه اولین روز کاریت ، فردا بخری پس فردامیشه اولین روز .
خب شاید یکی شماره حساب رو اشتباه وارد کرده باشه؛
اونوقت وقتی واحد بخره تکلیفش چی میشه؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
خب شاید یکی شماره حساب رو اشتباه وارد کرده باشه؛
اونوقت وقتی واحد بخره تکلیفش چی میشه؟
خب برو چک کن اشتباه وارد نکرده باشی کاری نداره ، اگه اینقدر وسواس داری برو حضوری کاراتو انجام بده یکی از شعب توسعه صادرات نه آنلاین

بالا