• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اوراق سپرده عام که بعضی از بانکها مثل کشاورزی و ملت و پارسیان دارن با سود سالانه 16 درصد و در صورت بازخرید پیش از موعد سود 14 درصد تعلق میگیره
براي خريد اين اوراق بايد توي بانك مذكور حساب داشته باشيم؟چون توي هيچكدوم متاسفانه حساب ندارم

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
امین آشنا قسمت ( ورود سرمایه گذاران ) باز نمیشه . با همه مرورگرها هم امتحان کردم.
دلیلشو میدونید ؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
بانک اقتصاد نوین و گردشگری کف صندوق رو از 1 میلیارد تومن به 200 میلیون رسوندن و الان باز میکنن کف 20 درصد فعلا اخرین خبره

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان یکی لطف کنه ابطال رو کامل واسم توضیح بده؟
مثلا وقتی ما 10 تومن تو صندوق داشته باشیم بعد بعده 1 سال بخوایم پولمونو همشو بگیریم، آیا همه اصل پول به علاوه سود اون یکسال رو بهمون میدن؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
گفتم یک آماری از این صندوقا بگیریم

صندوق گسترش فردای آینده رو زنگ زدم .. یکی تلفنی برداشت هی به اینور اونور وصال کرد اخر سر هم معذرت خواهی کرد گفت بچه ها صندوق نیستن (نهارن) یکساعت بعد زنگ زدم باز کسی بردانشت .. این از آینده ..یعنی یکنفر نبود جواب تلفن بده ....

زنگ زدم گردشکری یک زنه بود که خیلی تند تند سر سری حرف زد گفت صندوق ما اینترنتی نیست .. باید پول بریزید بعد پاشید بیایید میردادماد.....( فعلا با 200 میلیون تومن باز میکنن ولی سود ماه قبل 19 درصد دادن که جالب نیست)

امین اشنا .. انتظار داشتم یکم وضعیت بهتر باشه .. کلا فقط یک پرسنل داشت برای کلیه امور صندوق ...( تایید مدارک .. ثبت ... ابطال ... )وضعیت هم یکم بهم ریخته بود ...میزا روهم ... انتظار فضای بهتری رو داشتم ...

صندوق لوتوس پارسیان ..نرم افزار شون جداست خیلی با نظم بود .. تایید مدارک هم تو بانک خیلی درست و با نظم صورت گرفت .. نظرم رو جلب کرد .

صندوق دی هم زنگ زدم 4 نفر تو صف بودن 10 دقیقه بعد شدم نفر سوم که قطع کردم ... رفتم بانک دی گفتن فعلا صندوق مون در حال اپدیت نرم افزاری هست

صندوق بانک شهرم که زبللانه سود 22 درصدش کرد 18 درصد یهویی !!!..که ارزش سرمایه گذاری نداره ...

Last edited:

D. Washington

Registered User
لایک‌ها
481
سلام
میخواستم بپرسم الان واسه 3 میلیون کدوم بانک بیشترین سود کوتاه مدتو میده؟

دست شما درد نکنه

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
در حال حاضر عدد بتا صندوق لوتوس پارسیان جزء بالاترین مقادیر است که این صندوق را به صندوقی با ریسک بالا تبدیل کرده است :
f69f1370-2955-4de5-a466-f6a5d0e98c2c.png

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
در حال حاضر عدد بتا صندوق لوتوس پارسیان جزء بالاترین مقادیر است که این صندوق را به صندوقی با ریسک بالا تبدیل کرده است :
f69f1370-2955-4de5-a466-f6a5d0e98c2c.png
قبلا روی 1.9 بوده الان امده پایین.

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان من چند روز پیش 5 هزار تومن ریختم به حساب صندوق امین آشنا . وقتی رفتم تو سایتش مشخصات وارد کنم زد زیر 100 هزار تومن نمیشه . تکلیف اون 5 هزار تومن من چی میشه پس؟ به حسابم برگشت هم نزدن

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان من چند روز پیش 5 هزار تومن ریختم به حساب صندوق امین آشنا . وقتی رفتم تو سایتش مشخصات وارد کنم زد زیر 100 هزار تومن نمیشه . تکلیف اون 5 هزار تومن من چی میشه پس؟ به حسابم برگشت هم نزدن
برای چی اینکارو کردی اصلا؟؟ حوصله داریا ، الان خرج اینترنتت بیشتر از این پنج هزار تمان میشه که پیگیرشی وپرسیدی.. زنگ بزن دادن که دادن ندادن ولش کن تا دفترشونم بری بیشتر حرجت میشه

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
برای چی اینکارو کردی اصلا؟؟ حوصله داریا ، الان خرج اینترنتت بیشتر از این پنج هزار تمان میشه که پیگیرشی وپرسیدی.. زنگ بزن دادن که دادن ندادن ولش کن تا دفترشونم بری بیشتر حرجت میشه
میدونی اول 404 هزار تومن ریختم برای خرید چهار واحد بعد فهمیدم قیمت هر واحد بیشتر از 101 هزار تومن . واسه اینکه بتونم 4 واحد بخرم پنج تومن دیگه بلافاصله ریختم ولی بعد که رفتم ثبت کنم .....

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
میدونی اول 404 هزار تومن ریختم برای خرید چهار واحد بعد فهمیدم قیمت هر واحد بیشتر از 101 هزار تومن . واسه اینکه بتونم 4 واحد بخرم پنج تومن دیگه بلافاصله ریختم ولی بعد که رفتم ثبت کنم .....
آها گرفتم ، بهشون زنگ بزن یا اگه نزدیکی حضوری برو حلش میکنن واست

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مثلا وقتی ما 10 تومن تو صندوق داشته باشیم بعد بعده 1 سال بخوایم پولمونو همشو بگیریم، آیا همه اصل پول به علاوه سود اون یکسال رو بهمون میدن؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو کامنتهای سایت رده نوشتن با صندوق توسعه صادرات تماس گرفتن هزینه ابطال ثابت و متغیر نداره. یکی دیگه گفته اگه قبل 45 روز ابطال بزنید هر واحد رو 100 هزار تومن حساب میکنن. سود 15 روز پس از ماه اول روهم دریافت نمی کنید.
31875 تومن بایت "تتمه واحدهاي صادر شده مورخ 1396/09/15 , 1396/09/16" به حسابم واریز کردن. اختلاف "واريز" و تاييد صدور

------------

باید از صندوق گواهی چاپ شده گرفت؟ اگه اره هر شعبه باشه فرق نداره؟

Last edited:

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
اول اینکه تو صندوق مبلغ به واحد(سهام) تبدیل میشه مثلا اگر هر واحد ۱۰۰ت حساب کنید شما ۱۰۰واحد سهام دارید

بعد بعضی صندوق ها ماه به ماه سود میدن بعضی ها سال به سال

ابطال یعنی شما واحدهاتون تبدیل به پول نقد کنید
ابطال معمولا ۳روز کاری زمان میبره

هزینه ابطال تو سایت صندوق ها کاملا شفاف و مشخصه
بر فرض مثال هزینه صدور و خرید واحد برای یک رو ۱۰۱۰۰۰هزار تومان هست و هزینه ابطال ۱۰۰۹۰۰ تومان

هر وقت ابطال کنید ۱۰۰واحد ضربدر هزینه ابطال میشه و جمع مبلغ به حسابتون واریز میشه
همیشه هزینه ابطال کمی کمتر از مبلغ صدور هست و همیشه متغیر

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
تو کامنتهای سایت رده نوشتن با صندوق توسعه صادرات تماس گرفتن هزینه ابطال ثابت و متغیر نداره. یکی دیگه گفته اگه قبل 45 روز ابطال بزنید هر واحد رو 100 هزار تومن حساب میکنن. سود 15 روز پس از ماه اول روهم دریافت نمی کنید.
31875 تومن بایت "تتمه واحدهاي صادر شده مورخ 1396/09/15 , 1396/09/16" به حسابم واریز کردن. اختلاف "واريز" و تاييد صدور

------------

باید از صندوق گواهی چاپ شده گرفت؟ اگه اره هر شعبه باشه فرق نداره؟
اگه از ای بی شاپ گرفتی از همون صفحه گزارشاتت و واریزی هات گواهی ات رو پرینت بگیر ، ولی اصولا نیازی به کاغذ نیست دیگه با کد ملی ات ثبت شده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگه از ای بی شاپ گرفتی از همون صفحه گزارشاتت و واریزی هات گواهی ات رو پرینت بگیر ، ولی اصولا نیازی به کاغذ نیست دیگه با کد ملی ات ثبت شده
چند روز پیش تو صفحه دارایی ها یه فایل pdf گواهی سرمایه گذاری عادی گرفتم. همون کافیه؟

بالا