کف مبلغ یک ملیون تومانخیلی خوبه 21 درصد یک ساله
کف مبلغ داره؟
کف مبلغ یک ملیون تومانخیلی خوبه 21 درصد یک ساله
کف مبلغ داره؟
چه خوب بعدش اطمینانی داره این بانک اینده؟کف مبلغ یک ملیون تومان
نه نداره !! حرفایی میزنیدا، خوب مثل بقیه بانکای خصوصی مجاز اسمش در سایت بانک مرکزی هست با کلی سپرده گذارچه خوب بعدش اطمینانی داره این بانک اینده؟
سپرده یکساله آینده ساز 21درصد ، بدون جریمه برداشت واریز آزاد
من میگم !! خودم و دوستان باز کردیم واریز و برداشت آزاد !!! کاملا جدیدهکی گفته حساب یک سااله آینده واریز میشه کرد بهش !!!!!!!! حرفایی میزنییداا
الان حساب کوتاه مدت اینده چقدرش هست سودش بریم باز کنیم؟ زیر 1 سال
برو 21 درصدی آینده باز کن با یک ملیون ، موعد اون قوامین 22 درصدیت تموم شد بریز تو آینده بهترین کارهدوستان قضیه ادغام بانک قوامین چیه ؟
اول خرداد موعد یکساله حساب 22 درصدیم هست بنظرتون برم حسابمو ببندم پولشو بذارم تو آینده ؟
حساب اینده ساز 21 درصدی قدیمی دارم که از حدود 2 ماه پیش فقط حضوری از شعبه میشه پول بهش انتقال بدیم یا برداشت کنیمبرو 21 درصدی آینده باز کن با یک ملیون ، موعد اون قوامین 22 درصدیت تموم شد بریز تو آینده بهترین کاره
حساب قبلیتون ممکنه شهریور تمدید نشه با نرخ قبلی. شرط عقل اینه که با یک میلیون برای احتیاط تا یکسال سود 21%تون رو تضمین کنید. واریز هم از طریق پیشخوان فعاله احتیاج به مراجعه حضوری نیست مگر در برداشت.حساب اینده ساز 21 درصدی قدیمی دارم که از حدود 2 ماه پیش فقط حضوری از شعبه میشه پول بهش انتقال بدیم یا برداشت کنیم
ایا نیازه برم حساب جدید باز کنم یا همون حساب قدیمیم قابلیت واریز و برداشتش مجدد فعال شده ؟
سلام
کسی اطلاع داره؟
بابت صدور واحد در صندوق آشنا ایرانیان
پولی که باقی می مونه از خرید واحد
فردا همون روز واریز میشه یا روز 28 ماه؟