• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون از جوابت اما منظورمن هم واریز مستقیم ولی از اینترنت بانک بود ( نه درگاه آنلاین ).
میخوام ببینم مثلا نصفه شب هم بزنم به قیمت فردا صبح میخرن یا چون تو ساعت اداری نبوده میره پس فردا ؟
-
در مورد سوال دومم هم یه توضیح به من میدی چجوری حساب میشه که فرقی نداره ؟
با قیمت امروز حدودا 101400 تومن ، اگه 100 سهم بخریم میشه 10 میلیون و 140 هزار تومن .
قیمت بیست و هفتم مثلا اگه بشه 100500 تومن ، 100 واحد میشه 10 میلیون و 50 هزار تومن.
این 90 هزار تومن اختلاف چی میشه ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
ممنون از جوابت اما منظورمن هم واریز مستقیم ولی از اینترنت بانک بود ( نه درگاه آنلاین ).
میخوام ببینم مثلا نصفه شب هم بزنم به قیمت فردا صبح میخرن یا چون تو ساعت اداری نبوده میره پس فردا ؟
-
با قیمت امروز حدودا 101400 تومن ، اگه 100 سهم بخریم میشه 10 میلیون و 140 هزار تومن .
قیمت بیست و هفتم مثلا اگه بشه 100500 تومن ، 100 واحد میشه 10 میلیون و 50 هزار تومن.
دو روز بعد میخرن ، اون نود تومانم همراه با سود این چند روزت بهت برمیگردونن روز تقسیم سود

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88
-

اگه تا قبل از 12 شب بزنی و در خواست صدورش را هم تا قبل از 12 شب ثبت کنی، به قیمت فردا صدور انجام میشه.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
گردشگری 20درصدی که باز می کنه کلی بازی داره اولا باید 2تا حساب داشته باشید تو حساب اول ماهی 15درصد میاد بعد 5درصد باقی مانده 3ماه یکبار میاد تو یک حساب دیگه و با این کار عملا سودش کمتر از 20درصده مثلا حدود 19میشه.
الان نمی دونم لوتوس پارسیان بازه یا نه اما به نظرم گزینه بهتری است نسبت به 20 گردشگری خوبی صندوق اینه که بعد چند ماه شبیه روزشمار حدود 20درصدی میشه.
به نظر من هم صندوق ها گزینه بهتری هستند و در حال حاضر اکثرا به علت ابطال بالا برای خرید اوراق 20% باز هستند (از همون روز اول هم روزشمار هستند البته - روزشمارها هم به روز واریز و برداشت سودی پرداخت نمیکنند، از این نظر مشابه میشند در سود). ولی در کل در این نوع پرداخت بانک گردشگری هم تنها سود مرکب کمتر خواهد بود وگرنه 15+5 که طبعا 20% دقیقه.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
دوستان روز شمار 20 درصد نداریم؟؟ دریافت برام مهم نیست میخوام هر ماه یه مبلغی بهش اضافه کنم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
قبلاً انصار روزشمار 15 درصد میداد اونجا یه حساب باز کردیم، الان همه 10 درصد هستن. با ادغام این انصار و مهر اقتصاد و ثامن بهتر نیست پول رو انتقال بدیم یه بانک دیگه؟
کدام یک از بانکها مطمئن تر هست؟
صندوق پارسیان
به صندوق نمیشه گفت روزشمار.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
قبلاً انصار روزشمار 15 درصد میداد اونجا یه حساب باز کردیم، الان همه 10 درصد هستن. با ادغام این انصار و مهر اقتصاد و ثامن بهتر نیست پول رو انتقال بدیم یه بانک دیگه؟
کدام یک از بانکها مطمئن تر هست؟

به صندوق نمیشه گفت روزشمار.
اگر حسابتون روزشماره یعنی برداشتش جریمه نداره به نظر من ببرید بانک دیگه الان همه بانکها 10 میدهند پس دلیلی نداره تو انصار بمونه.

درسته صندوق مثل روزشمار نیست اما دقیقا مطابق نیاز ایشونه .

دوستان روز شمار 20 درصد نداریم؟؟ دریافت برام مهم نیست میخوام هر ماه یه مبلغی بهش اضافه کنم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگر حسابتون روزشماره یعنی برداشتش جریمه نداره به نظر من ببرید بانک دیگه الان همه بانکها 10 میدهند پس دلیلی نداره تو انصار بمونه.
یه 3 ماهه کوتاه مدت بوده و یه روزشمار. سه ماهه موعدش 6 اسفند بود انگار خودکار تمدید شده.(کوتاه دت 3 ماهه قرار بوده برداشته بشه)
کدوم بانک بهتره؟ مال خانواده هست و اهل ریسک نیستند وگرنه میذاشتم تو یکی از صندوقهای سرمایه گذاری.

iliyad

Registered User
لایک‌ها
4
روزشمار تو بانک کجا پهتر سود میده؟ ۴۰ تومن پول ثابت تو حساب بمونه و گهگاهی یکی دو تومن کم شه یکی دو تومن زیاد.

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یه 3 ماهه کوتاه مدت بوده و یه روزشمار. سه ماهه موعدش 6 اسفند بود انگار خودکار تمدید شده.(کوتاه دت 3 ماهه قرار بوده برداشته بشه)
کدوم بانک بهتره؟ مال خانواده هست و اهل ریسک نیستند وگرنه میذاشتم تو یکی از صندوقهای سرمایه گذاری.
نحوه برخورد کارمندا و...براتون مهمه بگذارید اقتصاد نوین اگر نه ملی و سپه و ملت و امسال اینها .احتمال اینکه برای انصار به دلیل ادغام مشکلی ایجاد بشه زیر یک درصده چون انصار خودش مجوز و....داره اما با این حال به نظر من با نرخ 10درصد هیچ دلیلی نداره آدم پول تو بانک انصا نگه داره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
روزشمار تو بانک کجا پهتر سود میده؟ ۴۰ تومن پول ثابت تو حساب بمونه و گهگاهی یکی دو تومن کم شه یکی دو تومن زیاد.

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
همه بانکها 10درصده فقط آینده طرح داشت بالای 100میلیون 21درصد و گردشگری هم طرح پلکانی داشت که با توجه به موجودی سود متغیر بود و نهایت 18درصد اینها مال دو هفته پیشه الان باید از بانک سوال کنید هنوز طرحش را دارند یا نه.
به نظر من اون پول ثابت را بگذارید صندوق امین آشنا یا پارسیان اون مقدار یکی دوتومن هم تو حساب 10 درصد معمولی

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بانک جدید می‌آید

ادغام مهر اقتصاد و ثامن در بانک انصار
تا بهار ۹۷

http://bankemardom.ir/1396/12/21/90005/

فاز جدید ادغام‌ها در بازار پول

از صحبت‌های معاون نظارت بانک مرکزی اینطور برمی‌آمد که در مراحل بعدی تصمیماتی برای بانک قوامین، موسسه کوثرو بانک حکمت ایرانیان نیز گرفته خواهد شد

http://www.bankavl.com/news/5995/فاز-جدید-ادغامها-در-بازار-پول.aspx

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
فاز جدید ادغام‌ها در بازار پول

از صحبت‌های معاون نظارت بانک مرکزی اینطور برمی‌آمد که در مراحل بعدی تصمیماتی برای بانک قوامین، موسسه کوثرو بانک حکمت ایرانیان نیز گرفته خواهد شد

با توجه به ادغام بانک حکمت ، بنظرتون مشکلی واسه صندوق امین آشنا بوجود نمیاد ؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان اطلاع داشته باشند که در بانک آینده حسابهای یکساله آینده ساز جدید با نرخ ویژه و با قابلیت واریز در حال افتتاح هست دست کم تا پایان سال.
در مورد سود و شرایط لطفا از شعب سوال کنید، مطرح شدن عمومی بیش از حدش صرفا باعث ایجاد مشکل میشه.

• Like
Reactions: Eh3

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
با توجه به ادغام بانک حکمت ، بنظرتون مشکلی واسه صندوق امین آشنا بوجود نمیاد ؟
نه چه مشکلی، بانک حکمت ایرانیان تنها ضامن نقد شوندگی هست، هیچ مبلغ قابل توجهی هم حتی اونجا ندارند! طبعا در صورت ادغام که بیشتر از یکساله فقط حرفش هست هم همه تعهدات بانکهای زیرمجموعه باقی میمونه مگر اینکه طبق روند معمولش حذف بشه.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
فرشاد حیدری معاون نظارت بانک مرکزی:

در نهایت امسال این نتیجه حاصل شد که بانک انصار و دو موسسه مهر اقتصاد و ثامن به محوریت بانک انصار ادغام شوند و در سال آتی هم سه بانک و موسسه اعتباری باقی مانده یعنی حکمت، قوامین و کوثر هم به بانکی واحد بدل خواهند شد.

ضمن این که بر اساس این برنامه مقرر شده در چشم اندازی دورتر این دو بانک هم ادغام و به بانکی بزرگ تر و کارآمدتر تبدیل شوند.

یعنی شش تاشون در هم ادغام میشوند و بانک بزرگتر تشکیل میدهند

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نحوه برخورد کارمندا و...براتون مهمه بگذارید اقتصاد نوین اگر نه ملی و سپه و ملت و امسال اینها .
بانکهای خصوصی اینجا شعبه ندارن
دیگه شاید تو تجارت یا ملی براشون حساب باز کردم.
احتمال اینکه برای انصار به دلیل ادغام مشکلی ایجاد بشه زیر یک درصده چون انصار خودش مجوز و....داره
برای اینکه میخواد با ثامن ادغام بشه. ثامن جز غیرمجازها بود.
اما با این حال به نظر من با نرخ 10درصد هیچ دلیلی نداره آدم پول تو بانک انصا نگه داره
منم همین رو میگم وقتی مزیتی نداره چرا بمونه انصار

بالا