omid arianpoor
Registered User
والا توضیح زیادی نداده بودن.فقط گفتن که از هفته اینده قراره که توزیع بشهچی هست ؟ میشه بیشتر درموردش توضیح بدید ؟
والا توضیح زیادی نداده بودن.فقط گفتن که از هفته اینده قراره که توزیع بشهچی هست ؟ میشه بیشتر درموردش توضیح بدید ؟
اوراق خزانه خیلی وقته تو بورس معامله میشه درصد سود هم متفاوته حدود20تا22% البته فعلا نوسان زیاد داره شاید دوباره با سررسید جدید منتشر میشهدوستان قرار بعد از اتمام این طرح 20 درصدی اوراق خزانه اسلامی با سود 21 درصد منتشر بشه طبق چیزی که خبرگزاریها گفتند
فقط یه نکته رو من تصحیح کنم که وجوه حاصل از فروش اوراق مشارکت شرکتی و دولتی مثل همین اخزا تسویه T+1 روزه دارند. یعنی شنبه فروخته بشند میشه درخواست داد که یکشنبه در حساب بانکی واریز بشند.اوراق خزانه خیلی وقته تو بورس معامله میشه درصد سود هم متفاوته حدود20تا22% البته فعلا نوسان زیاد داره شاید دوباره با سررسید جدید منتشر میشه
کلا یه کارمزد برای خرید ودرصورت فروش باید بپردازید و سود ماهانه نداره اگر هم به پول نیاز داشتید بعد از فروش قانونا کارگزار تا3روز بعد پول را به حسابتون واریز میکنه
قوانین و بازده را خودتون ببینید درلینک زیر
http://www.ifb.ir/ytm.aspx
کاملا شما درست می فرمایید و من اشتباه نوشته بودم تسویه یک روز بعد ارفروشه و نه سه روزفقط یه نکته رو من تصحیح کنم که وجوه حاصل از فروش اوراق مشارکت شرکتی و دولتی مثل همین اخزا تسویه T+1 روزه دارند. یعنی شنبه فروخته بشند میشه درخواست داد که یکشنبه در حساب بانکی واریز بشند.
گرشگری هنوز بلند مدت باز میکنه ، فرقی خاصیندارندوقت خرید این اوراق 20 درصدی تموم شده؟
و اینکه بانکها میگن هیچ فرقی با حساب بلند مدت نداره درسته؟
سالانه شده رو در نظر بگیرید که ساده تر و ملموس تره:صندوق توسعه صادرات سود هر واحد رو 17155 ریال محاسبه کرده. میشه 1.71 درصد درسته؟ ماه قبل 16552 ریال بود
سلامصندوق توسعه صادرات سود هر واحد رو 17155 ریال محاسبه کرده. میشه 1.71 درصد درسته؟ ماه قبل 16552 ریال بود
سلامسلام
الان این صندوق چند درصد سود میده ماهانه؟
گردشگری یه حساب جدید پلکانی درست کرده که روزشماره و سودش به نسبت میزان سپرده از ۱۴ درصد شروع میشه تا ۲۲ درصد برای سپرده های میلیاردی. یکی دو روزه ایجاد شده و هنوز اطلاع رسانی هم نکردن
گردشگری 20درصدی که باز می کنه کلی بازی داره اولا باید 2تا حساب داشته باشید تو حساب اول ماهی 15درصد میاد بعد 5درصد باقی مانده 3ماه یکبار میاد تو یک حساب دیگه و با این کار عملا سودش کمتر از 20درصده مثلا حدود 19میشه.گرشگری هنوز بلند مدت باز میکنه ، فرقی خاصیندارند
درگاه دوسه روز طول میکشح واریز مستقیم بهتره ، فرق نداره کی بزنی الان یا بیست هفت سودتو میگیری زودتر بزنی عوضشدوستان با توجه به اینکه امین آشنا 27 هر ماه تقسیم سود داره و قیمتش دوباره پایین میاد برای خرید سهم جدید اون موقع اقدام کنم بهتره یا امروزم بزنم فرقی نمیکنه ؟
-
سوال دوم : اگه امروز مثلا ساعت 8 شب اینترنتی واریز کنم و صدور بزنم تو سایت به قیمت فردا خرید میشه یا به قیمت پس فردا ؟