• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

fcbarca2013

Registered User
لایک‌ها
94
سرمایه گذاران محترم صندوق سرمایه گذاری امین آشنا ایرانیان، بنا به سوالات مکرر شما درباره روش های واریز وجه به حساب صندوق جهت صدور، به استحضار میرساند در صورتی که واریز وجه از طریق پرداخت آنلاین در تارنمای صندوق (درگاه های پرداخت)، دستگاه های pos مستقر در شعب مدیر صندوق و یا اپلیکیشن آسان پرداخت (آپ) صورت گیرد، به دلیل اینکه وجه مربوطه با یک روز تاخیر به حساب مقصد (صندوق) واریز می‎گردد، صدور شما نیز یک روز پس از تراکنش ثبت و به قیمت دو روز کاری بعد از واریز محاسبه می گردد، بنابراین واحدهای سرمایه گذاری صادر شده سه روز کاری پس از واریز بعد از ساعت 14 در قسمت گواهی های عادی قابل مشاهده است.
در صورت واریز وجه به صورت مستقیم به شماره حساب های صندوق ( از طریق مراجعه حضوری به بانک، همراه بانک، اینترنت بانک و یا به هر طریقی که وجه مورد نظر در همان روز به حساب صندوق واریز گردد)، قیمت صدور به قیمت یک روز کاری بعد از واریز محاسبه می گردد و واحدهای سرمایه گذاری دو روز کاری بعد از واریز بعد از ساعت 14 در قسمت گواهی های عادی قابل مشاهده است.

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
سود این اوراق 20% هر ماه28 واریز میشه، منتها بعضی بانکها زرنگی کردن و سود این چند روز را از 28تا شروع سپرده گزاری را هم اضافه گرفتن البته 28 دوباره بر می گردونن ولی خب این مبلغ اضافه 20-25روز پیششون میمونه و سودش تو جیب بانک میره
مثلا کسی 8اسفند باز کرده سود 28بهمن تا8 اسفند یعنی ده روز را هم اضافه گرفتن که 28 اسفند سود 30روز را واریز میکنن

بعضی بانکها هم مبلغ اضافه نگرفتن وبجاش 28اسفند سود یک ماه کامل را نمی ریزن وسود از شروع سپرده گذاری را میریزن
مثلا کسی 8اسفند باز کرده باشه تا28 سود 20روز را میگیره

برام جا تعجبه اگر اوراقه که قوانینش باید در هر بانکی یکی باشه

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
الان تجارت مبلغ اضافه گرفته و ملت نگرفته بقیه بانکها هم دوستان اعلام کنن یه مقایسه خوبی میشه
تجارت به ازای 100میلیون روزی 55555تومان گرفته من حساب میکنم باید 54794تومان میگرفت حالا تا 28 صبر می کنم ببینم چقدر سود پرداخت می کنن
و سود پول این مبالغ اضافه چی میشه

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان قرار بعد از اتمام این طرح 20 درصدی اوراق خزانه اسلامی با سود 21 درصد منتشر بشه طبق چیزی که خبرگزاریها گفتند
اوراق خزانه خیلی وقته تو بورس معامله میشه درصد سود هم متفاوته حدود20تا22% البته فعلا نوسان زیاد داره شاید دوباره با سررسید جدید منتشر میشه
کلا یه کارمزد برای خرید ودرصورت فروش باید بپردازید و سود ماهانه نداره اگر هم به پول نیاز داشتید بعد از فروش قانونا کارگزار تا3روز بعد پول را به حسابتون واریز میکنه
قوانین و بازده را خودتون ببینید درلینک زیر
http://www.ifb.ir/ytm.aspx

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
اوراق خزانه خیلی وقته تو بورس معامله میشه درصد سود هم متفاوته حدود20تا22% البته فعلا نوسان زیاد داره شاید دوباره با سررسید جدید منتشر میشه
کلا یه کارمزد برای خرید ودرصورت فروش باید بپردازید و سود ماهانه نداره اگر هم به پول نیاز داشتید بعد از فروش قانونا کارگزار تا3روز بعد پول را به حسابتون واریز میکنه
قوانین و بازده را خودتون ببینید درلینک زیر
http://www.ifb.ir/ytm.aspx
فقط یه نکته رو من تصحیح کنم که وجوه حاصل از فروش اوراق مشارکت شرکتی و دولتی مثل همین اخزا تسویه T+1 روزه دارند. یعنی شنبه فروخته بشند میشه درخواست داد که یکشنبه در حساب بانکی واریز بشند.

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
فقط یه نکته رو من تصحیح کنم که وجوه حاصل از فروش اوراق مشارکت شرکتی و دولتی مثل همین اخزا تسویه T+1 روزه دارند. یعنی شنبه فروخته بشند میشه درخواست داد که یکشنبه در حساب بانکی واریز بشند.
کاملا شما درست می فرمایید و من اشتباه نوشته بودم تسویه یک روز بعد ارفروشه و نه سه روز
http://www.csdiran.com/pages?page=TSEandFarabourseSettlement

Last edited:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
وقت خرید این اوراق 20 درصدی تموم شده؟

و اینکه بانکها میگن هیچ فرقی با حساب بلند مدت نداره درسته؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صندوق توسعه صادرات سود هر واحد رو 17155 ریال محاسبه کرده. میشه 1.71 درصد درسته؟ ماه قبل 16552 ریال بود

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
صندوق توسعه صادرات سود هر واحد رو 17155 ریال محاسبه کرده. میشه 1.71 درصد درسته؟ ماه قبل 16552 ریال بود
سالانه شده رو در نظر بگیرید که ساده تر و ملموس تره:
((17155/30)*365/1000000)*100=20.872%

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام

دوستان من یه حساب کوتاه مدت در پارسیان داشتم از مدت ها قبل پولی هم داخلش نبود یعنی صفر...
به تازگی رفتم نصف پولی مه توی آینده داشتم رو از ترس گذاشتم توی پارسیان....گفتم جفتشون که ده درصدن اگه یه موقع مشکلی پیش اومد برای آینده به چیز نرم!
منتهی من چهاردم ماه پول رو ریختم....یعنی ۱۴ بهمن....قبل حسابم صفر بوده...الان ۱۸ اسفنده هنوز خبری از واریز سود نیست!! فرصت نکردم برم شعبه بپرسم...کسی میدونه چرا سود نریختن تا الان؟
آیا علتش این بوده که قبل چهاردهم حسابم زیر پنجاه تومن بوده و تا به سررسید واریز سود های بانک نرسه اصلا حساب نمیشه پول من؟؟؟

چطوریاست؟؟

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
گردشگری یه حساب جدید پلکانی درست کرده که روزشماره و سودش به نسبت میزان سپرده از ۱۴ درصد شروع میشه تا ۲۲ درصد برای سپرده های میلیاردی. یکی دو روزه ایجاد شده و هنوز اطلاع رسانی هم نکردن

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوستان
بانک آینده هنوزم حساب ۲۰ درصدی بدون جریمه برداشت بعد یک ماه باز میکنه ؟ بعد امکان افزایش دادن میزان پول این حساب ۲۰ درصدی هست یا باید جداگانه دوباره حساب باز کرد؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
گردشگری یه حساب جدید پلکانی درست کرده که روزشماره و سودش به نسبت میزان سپرده از ۱۴ درصد شروع میشه تا ۲۲ درصد برای سپرده های میلیاردی. یکی دو روزه ایجاد شده و هنوز اطلاع رسانی هم نکردن

با تماس با بانک گردشگری، حسابهای جدید را اینگونه اعلام داشتند:
  • سپرده یک ساله با سود 20% بدون شرط و بدون جریمه بستن حساب در هر زمان، واریز سود 15% هر ماه و 5% باقیمانده هر سه ماه یکبار
  • کوتاه مدت روز شمار 22% با کف 50 میلیارد تومان

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
گرشگری هنوز بلند مدت باز میکنه ، فرقی خاصیندارند
گردشگری 20درصدی که باز می کنه کلی بازی داره اولا باید 2تا حساب داشته باشید تو حساب اول ماهی 15درصد میاد بعد 5درصد باقی مانده 3ماه یکبار میاد تو یک حساب دیگه و با این کار عملا سودش کمتر از 20درصده مثلا حدود 19میشه.
الان نمی دونم لوتوس پارسیان بازه یا نه اما به نظرم گزینه بهتری است نسبت به 20 گردشگری خوبی صندوق اینه که بعد چند ماه شبیه روزشمار حدود 20درصدی میشه.

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان با توجه به اینکه امین آشنا 27 هر ماه تقسیم سود داره و قیمتش دوباره پایین میاد برای خرید سهم جدید اون موقع اقدام کنم بهتره یا امروزم بزنم فرقی نمیکنه ؟
-
سوال دوم : اگه امروز مثلا ساعت 8 شب اینترنتی واریز کنم و صدور بزنم تو سایت به قیمت فردا خرید میشه یا به قیمت پس فردا ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان با توجه به اینکه امین آشنا 27 هر ماه تقسیم سود داره و قیمتش دوباره پایین میاد برای خرید سهم جدید اون موقع اقدام کنم بهتره یا امروزم بزنم فرقی نمیکنه ؟
-
سوال دوم : اگه امروز مثلا ساعت 8 شب اینترنتی واریز کنم و صدور بزنم تو سایت به قیمت فردا خرید میشه یا به قیمت پس فردا ؟
درگاه دوسه روز طول میکشح واریز مستقیم بهتره ، فرق نداره کی بزنی الان یا بیست هفت سودتو میگیری زودتر بزنی عوضش

بالا