ریزش شدید رو خوب اومدی داداش!!!
یه ماه و نیم پیش 3870 بود
40 روزه رسید به 4900! الانم تابلوها 4500 هست که هیچ جاهم فروش نداره!که اگه بفروشن 700 گرونتر شده تو یک ماه!
ناراحت نشیدا اما به نظرم این روش 2 هزار ببر بالا 200 بیار پایین تا همه بگن مفت شد ارزون شد هنوز جواب میده رو ما!!!
اون اعتمادی که به بانکا میگید هم داریم میبینیم تو سپرده گذاران و اخبارشون!!
این چند روز که وبسایتشون مشکل داشت انقدر تماسهاشون زیاد بوده که عملا تماس فایده ای نداشته. از امروز باید شرایط عادی بشه طبعا، در هر صورت به پشتیبانی تلگرام خودشون یا کارگزاری سهم آشنا پیام بدید بهتره.دوستان 5-6 روزه با امین آشنا تماس میگیرم هیچکس تلفن رو جواب نمیده ساعتام مختلفم زنگ زدم .
خب ما الان باید چیکار کنیم با یه نفر کار داریم ؟ پاشیم بریم اونجا ؟
احیاناً هیچ کدوم از این سپرده ها (و نه اوراق)، از بانک گردشگری و آینده و دی و سینا امکان واریز 20% در آینده رو ندارند؟گردشگری و دی سپرده یکساله باز میکنن با هر مبلغی و بدون جریمه میشه بعد یکماه بست 20 درصد سود .
دوست عزیز هیچ کدوم از بانکها اوراق ندارن. در واقع این طرح جدید 20 در صدی همه حسابهای یک ساله هست و اون برگه ای هم که به مشتری داده میشه گواهی افتتاح حساب یک ساله هست که در بعضی بانکها شماره حساب باز شده هم توش قید شده.بانک سینا سپرده یکساله بدون کف خاصی اورده ۲۰ درصد با نرخ جریمه ۱۴ درصد
دقت کنید اوراق نیست سپرده هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
"گواهی سپرده سرمایه گذاری" و "اوراق سپرده سرمایه گذاری" با نام و بی نام جزو ابزارهای مالی سیستم بانکی بودند از قدیم الایام و متفاوت با حساب بانکی! الان هم بانک مرکزی فقط اجازه انتشار اوراق 100 هزار تومانی با سود 20% رو داده، صرفا یه تعداد بانک و موسسه خصوصی محدود همزمان حساب 20% هم باز میکنند. تفاوتشون در عمل برای ما بیشتر بر میگرده به اینکه ابطال اوراق رو احتمالا 3 روزه انجام بدن و سپرده رو یک روزه.دوست عزیز هیچ کدوم از بانکها اوراق ندارن. در واقع این طرح جدید 20 در صدی همه حسابهای یک ساله هست و اون برگه ای هم که به مشتری داده میشه گواهی افتتاح حساب یک ساله هست که در بعضی بانکها شماره حساب باز شده هم توش قید شده.
من تو 2 تا بانک سپه و حکمت سپرده کردم و تو برگه ای که به من دادن (هر دو بانک) نوشته گواهی سپرده سرمایه گذاری یکساله و اصلاً صحبتی از اوراق توش نیست. برای بانک حکمت ی حسابم باز شده که از طریق اینترنت بانک قابل مشاهده است."گواهی سپرده سرمایه گذاری" و "اوراق سپرده سرمایه گذاری" با نام و بی نام جزو ابزارهای مالی سیستم بانکی بودند از قدیم الایام و متفاوت با حساب بانکی! الان هم بانک مرکزی فقط اجازه انتشار اوراق 100 هزار تومانی با سود 20% رو داده، صرفا یه تعداد بانک و موسسه خصوصی محدود همزمان حساب 20% هم باز میکنند. تفاوتشون در عمل برای ما بیشتر بر میگرده به اینکه ابطال اوراق رو احتمالا 3 روزه انجام بدن و سپرده رو یک روزه.
منم همین رو عرض میکنم خدمتتون. ولی گواهی سپرده فقط میتونه مضرب 100 هزار تومان باشه به همین دلیل به سبک اوراق بهادار بورسی به عنوان اوراق سپرده هم شناخته میشه. با اینکه هم معادل حساب هست ولی یه سری فرقهای تخصصی بانکی داره که قسمت عمده اش رو اعلام عمومی نکرده اند مثل اینکه این گواهیها رو بانک مرکزی داده و بانکها تنها عامل هستند و ... . از نظر کاربردی برای ما ولی فرق زیادی وجود نداره، مگر در مدت زمان بازخرید احتمالی.من تو 2 تا بانک سپه و حکمت سپرده کردم و تو برگه ای که به من دادن (هر دو بانک) نوشته گواهی سپرده سرمایه گذاری یکساله و اصلاً صحبتی از اوراق توش نیست. برای بانک حکمت ی حسابم باز شده که از طریق اینترنت بانک قابل مشاهده است.
دوست عزیز هیچ کدوم از بانکها اوراق ندارن. در واقع این طرح جدید 20 در صدی همه حسابهای یک ساله هست و اون برگه ای هم که به مشتری داده میشه گواهی افتتاح حساب یک ساله هست که در بعضی بانکها شماره حساب باز شده هم توش قید شده.
دوستان 5-6 روزه با امین آشنا تماس میگیرم هیچکس تلفن رو جواب نمیده ساعتام مختلفم زنگ زدم .
خب ما الان باید چیکار کنیم با یه نفر کار داریم ؟ پاشیم بریم اونجا ؟
خیر متاسفانه فعلا ندارند امکان افزایش نیستاحیاناً هیچ کدوم از این سپرده ها (و نه اوراق)، از بانک گردشگری و آینده و دی و سینا امکان واریز 20% در آینده رو ندارند؟
دوستان من دیروز 100 میلیون تو تجارت اوراق 20 درصدی گذاشتم فکر کنم کارمند بانک کلاه سرم گذاشت گفتاوراق از 28 ام شروع شده و 10 روز گذشته سود این 10 روز رو الان واریز کن بعدا به حسابت واریز میشه 560 تومن علاوه بر 100 میلیون ازم گرفت گفت 28 ام همین ماه سود کامل برای یک ماه برات واریز میشه کسی دیگه هم اینطوری اوراق گذاشته ؟ به نظرم اینا یه کلکی زدن که اگر طرح بهتری اومد نتونی انصراف بدی و اون 560 تومنی هم که برای 10 روز قبل دادم همندن و بگن اوراق از 28 ام حساب میشده و چون یک ماه نشده سودتون حساب نمیشه
دوستان من دیروز 100 میلیون تو تجارت اوراق 20 درصدی گذاشتم فکر کنم کارمند بانک کلاه سرم گذاشت گفتاوراق از 28 ام شروع شده و 10 روز گذشته سود این 10 روز رو الان واریز کن بعدا به حسابت واریز میشه 560 تومن علاوه بر 100 میلیون ازم گرفت گفت 28 ام همین ماه سود کامل برای یک ماه برات واریز میشه کسی دیگه هم اینطوری اوراق گذاشته ؟ به نظرم اینا یه کلکی زدن که اگر طرح بهتری اومد نتونی انصراف بدی و اون 560 تومنی هم که برای 10 روز قبل دادم همندن و بگن اوراق از 28 ام حساب میشده و چون یک ماه نشده سودتون حساب نمیشه
دوستان قرار بعد از اتمام این طرح 20 درصدی اوراق خزانه اسلامی با سود 21 درصد منتشر بشه طبق چیزی که خبرگزاریها گفتند