• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
بانک سینا سپرده یکساله بدون کف خاصی اورده ۲۰ درصد با نرخ جریمه ۱۴ درصد
دقت کنید اوراق نیست سپرده هستش

Sent from my iPhone using Tapatalk

movit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ریزش شدید رو خوب اومدی داداش!!!
یه ماه و نیم پیش 3870 بود
40 روزه رسید به 4900! الانم تابلوها 4500 هست که هیچ جاهم فروش نداره!که اگه بفروشن 700 گرونتر شده تو یک ماه!
ناراحت نشیدا اما به نظرم این روش 2 هزار ببر بالا 200 بیار پایین تا همه بگن مفت شد ارزون شد هنوز جواب میده رو ما!!!
اون اعتمادی که به بانکا میگید هم داریم میبینیم تو سپرده گذاران و اخبارشون!!

یک ماه و نیم پیش 3870 بود؟!
40 روزه رسید؟!
آخرای تابستون از این یه ذره بالاتر بود بعد یه ماه و نیم پیش انقدر؟!
سال جدید نشده بود با کسی صحبت کردم گفت 4200 رفتم صرافی خریدم
اون هم اصلا دروغ میگفت ، آرشیو قیمت ها هست همه جا نگاه کنید
واقعا متاسفم که یه عده حتی داده های اولیه شون هم درست نیست ، استنتاجات و توصیه ها که بماند...

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان 5-6 روزه با امین آشنا تماس میگیرم هیچکس تلفن رو جواب نمیده ساعتام مختلفم زنگ زدم .
خب ما الان باید چیکار کنیم با یه نفر کار داریم ؟ پاشیم بریم اونجا ؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان 5-6 روزه با امین آشنا تماس میگیرم هیچکس تلفن رو جواب نمیده ساعتام مختلفم زنگ زدم .
این چند روز که وبسایتشون مشکل داشت انقدر تماسهاشون زیاد بوده که عملا تماس فایده ای نداشته. از امروز باید شرایط عادی بشه طبعا، در هر صورت به پشتیبانی تلگرام خودشون یا کارگزاری سهم آشنا پیام بدید بهتره.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
گردشگری و دی سپرده یکساله باز میکنن با هر مبلغی و بدون جریمه میشه بعد یکماه بست 20 درصد سود .
احیاناً هیچ کدوم از این سپرده ها (و نه اوراق)، از بانک گردشگری و آینده و دی و سینا امکان واریز 20% در آینده رو ندارند؟

shkz

Registered User
لایک‌ها
65
بانک سینا سپرده یکساله بدون کف خاصی اورده ۲۰ درصد با نرخ جریمه ۱۴ درصد
دقت کنید اوراق نیست سپرده هستش

دوست عزیز هیچ کدوم از بانکها اوراق ندارن. در واقع این طرح جدید 20 در صدی همه حسابهای یک ساله هست و اون برگه ای هم که به مشتری داده میشه گواهی افتتاح حساب یک ساله هست که در بعضی بانکها شماره حساب باز شده هم توش قید شده.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوست عزیز هیچ کدوم از بانکها اوراق ندارن. در واقع این طرح جدید 20 در صدی همه حسابهای یک ساله هست و اون برگه ای هم که به مشتری داده میشه گواهی افتتاح حساب یک ساله هست که در بعضی بانکها شماره حساب باز شده هم توش قید شده.
"گواهی سپرده سرمایه گذاری" و "اوراق سپرده سرمایه گذاری" با نام و بی نام جزو ابزارهای مالی سیستم بانکی بودند از قدیم الایام و متفاوت با حساب بانکی! الان هم بانک مرکزی فقط اجازه انتشار اوراق 100 هزار تومانی با سود 20% رو داده، صرفا یه تعداد بانک و موسسه خصوصی محدود همزمان حساب 20% هم باز میکنند. تفاوتشون در عمل برای ما بیشتر بر میگرده به اینکه ابطال اوراق رو احتمالا 3 روزه انجام بدن و سپرده رو یک روزه.

shkz

Registered User
لایک‌ها
65
"گواهی سپرده سرمایه گذاری" و "اوراق سپرده سرمایه گذاری" با نام و بی نام جزو ابزارهای مالی سیستم بانکی بودند از قدیم الایام و متفاوت با حساب بانکی! الان هم بانک مرکزی فقط اجازه انتشار اوراق 100 هزار تومانی با سود 20% رو داده، صرفا یه تعداد بانک و موسسه خصوصی محدود همزمان حساب 20% هم باز میکنند. تفاوتشون در عمل برای ما بیشتر بر میگرده به اینکه ابطال اوراق رو احتمالا 3 روزه انجام بدن و سپرده رو یک روزه.
من تو 2 تا بانک سپه و حکمت سپرده کردم و تو برگه ای که به من دادن (هر دو بانک) نوشته گواهی سپرده سرمایه گذاری یکساله و اصلاً صحبتی از اوراق توش نیست. برای بانک حکمت ی حسابم باز شده که از طریق اینترنت بانک قابل مشاهده است.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
من تو 2 تا بانک سپه و حکمت سپرده کردم و تو برگه ای که به من دادن (هر دو بانک) نوشته گواهی سپرده سرمایه گذاری یکساله و اصلاً صحبتی از اوراق توش نیست. برای بانک حکمت ی حسابم باز شده که از طریق اینترنت بانک قابل مشاهده است.
منم همین رو عرض میکنم خدمتتون. ولی گواهی سپرده فقط میتونه مضرب 100 هزار تومان باشه به همین دلیل به سبک اوراق بهادار بورسی به عنوان اوراق سپرده هم شناخته میشه. با اینکه هم معادل حساب هست ولی یه سری فرقهای تخصصی بانکی داره که قسمت عمده اش رو اعلام عمومی نکرده اند مثل اینکه این گواهیها رو بانک مرکزی داده و بانکها تنها عامل هستند و ... . از نظر کاربردی برای ما ولی فرق زیادی وجود نداره، مگر در مدت زمان بازخرید احتمالی.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

فرق داره دوست عزیز سپردست و همانطور که دوستمونم توضیح دادن با توجه به مضرب و ....تعدادی از بانکها سپرده یکساله مثل قدیم باز میکنن

2015 ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی اینجا داریم که حساب سپرده یکساله در بانک ثامن داشته باشه؟؟ مثل اینکه اجازه برداشت پول نمیدن و به مشکل خوردن اگر اطلاعات دقیق دارید بفرمایید ممنون میشم.

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
من امروز از موسسه کوثر پرسیدم . گفتن کف یک میلیون تومن هست 20 درصد و اگه زودتر از موعد خواستید برداشت کنید 18 درصد سود حساب میشه . حالا به نظرتون ارزش داره ریسک کنیم و اینجا سرمایه گزاری کنیم ؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165

سلام
داخلی بگیر مثلا 118

آدرس : سعادت آباد، بالاتر از میدان کاج، کوچه شهید یعقوبی(هشتم)، پلاک 27، ساختمان سهم آشنا تلفن: 2771 داخلی4 مسئول (شماره داخلی): خانم نعمتی(311) خانم ذبیحی(306) آقای قاسمی نژاد(312) خانم محسنی(304) خانم شادکمالی(301) خانم صانعی فرد(315) آقای عصمت لو(302) آقای لنگری(307) خانم سماواتی(117) آقای مدنی(118) خانم طاهری(122)

Last edited:
  • Like
Reactions: Eh3

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
احیاناً هیچ کدوم از این سپرده ها (و نه اوراق)، از بانک گردشگری و آینده و دی و سینا امکان واریز 20% در آینده رو ندارند؟
خیر متاسفانه فعلا ندارند امکان افزایش نیست

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان من دیروز 100 میلیون تو تجارت اوراق 20 درصدی گذاشتم فکر کنم کارمند بانک کلاه سرم گذاشت گفتاوراق از 28 ام شروع شده و 10 روز گذشته سود این 10 روز رو الان واریز کن بعدا به حسابت واریز میشه 560 تومن علاوه بر 100 میلیون ازم گرفت گفت 28 ام همین ماه سود کامل برای یک ماه برات واریز میشه کسی دیگه هم اینطوری اوراق گذاشته ؟ به نظرم اینا یه کلکی زدن که اگر طرح بهتری اومد نتونی انصراف بدی و اون 560 تومنی هم که برای 10 روز قبل دادم همندن و بگن اوراق از 28 ام حساب میشده و چون یک ماه نشده سودتون حساب نمیشه

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
دوستان من دیروز 100 میلیون تو تجارت اوراق 20 درصدی گذاشتم فکر کنم کارمند بانک کلاه سرم گذاشت گفتاوراق از 28 ام شروع شده و 10 روز گذشته سود این 10 روز رو الان واریز کن بعدا به حسابت واریز میشه 560 تومن علاوه بر 100 میلیون ازم گرفت گفت 28 ام همین ماه سود کامل برای یک ماه برات واریز میشه کسی دیگه هم اینطوری اوراق گذاشته ؟ به نظرم اینا یه کلکی زدن که اگر طرح بهتری اومد نتونی انصراف بدی و اون 560 تومنی هم که برای 10 روز قبل دادم همندن و بگن اوراق از 28 ام حساب میشده و چون یک ماه نشده سودتون حساب نمیشه

سلام

نه قربان درسته از همه به همین شکل گرفته میشه . چون این طرح سپرده نیست و خرید گواهی هست مثل کوپون .
شما هرروزی باز کنی فقط و فقط 28 هرماه واریز سود خواهد داشت . مثل سپرده نیست .

Ahmadrezaq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال الان صندوق لوتوس امکان صدور داره یا بسته اس؟

shkz

Registered User
لایک‌ها
65

بانک سپه برای من اینطوری حساب کرد. چون چند روز از 28 گذشته بود مقداری پول پرداخت کردم تا سود همون 28 واریز بشه. ولی بانک حکمت اینطوری حساب نکرد واز همون روزی که حساب باز شد برای همون تاریخ در ماههای بعد واریز سودو حساب کرده.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
دوستان قرار بعد از اتمام این طرح 20 درصدی اوراق خزانه اسلامی با سود 21 درصد منتشر بشه طبق چیزی که خبرگزاریها گفتند

بالا