• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یک سوال دوستان...
من تو صندوق لوتوس پارسیان سرمایه گذاری کردم...
از اونورم الان بانکا نمون ۲۰ درصدی که لوتوس میده رو دارن میدن!!!
با این شرایط امکانداره صندوق لوتوس سودشو ببره بالا؟
اگر سود لوتوس نره بالاتر بهتر نیست سرمایمون رو از صندوق بیاریم تو بانک؟
اگر اطمینان دارید تا یک سال دیگه به پولتون نیاز ندارید بگذارید ملی اگر نه به نظر من جاش تو لوتوس بهتر از داخل آینده و گردشگری است (هر چند من بعید می دونم حداقل تا آخر این دولت برای بانکی مشکلی پیش بیاد)

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
آیا این اوراق 20 درصد سود ماهیانه داره یا اینکه بعد از یکسال تسویه میکنه؟

یعنی ماهیانه سود به حساب واریز میشه؟

2015 ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی اینجا داریم که حساب سپرده یکساله در بانک ثامن داشته باشه؟؟ مثل اینکه اجازه برداشت پول نمیدن و به مشکل خوردن اگر اطلاعات دقیق دارید بفرمایید

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
دوستان صندوق امین آشنا شماره تماسش همون 0212771 داخلی 4 هست؟ من دو سه روز هست هرچی تماس میگیرم کسی جواب نمیده، دفتر اصفهان هم همینطور.
پنجشنبه با درگاه واریزی داشتم، واریزی نه به حسابم برگشت خورده و نه داخل سفارشاتم نشونش میده، موقعی که واریز زدم بعد از درگاه رفت داخل سایت امین آشنا اما یک متن ارور قرمز رنگ نوشته بود.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام
دوستان صندوق امین آشنا شماره تماسش همون 0212771 داخلی 4 هست؟ من دو سه روز هست هرچی تماس میگیرم کسی جواب نمیده، دفتر اصفهان هم همینطور.
پنجشنبه با درگاه واریزی داشتم، واریزی نه به حسابم برگشت خورده و نه داخل سفارشاتم نشونش میده، موقعی که واریز زدم بعد از درگاه رفت داخل سایت امین آشنا اما یک متن ارور قرمز رنگ نوشته بود.

همیشه بهترین، سریعترین و بی دردسرترین حالت حواله مستقیم حساب به حساب اینترنتی هست.
برای پیگیری همچین مغایرتهای شتابی بیشتر از صندوق باید از طریق بانک و یا سامانه "میز امداد شتاب" بانک مرکزی پیگیری کنید، اگر ظرف 72 ساعت مبلغ به حسابتون بر نگشت: https://emdadshetab.cbi.ir/emdad

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان بین بانک گردشگری که 20 درصد میده با صندوق امین آشنا یا گسترش بانک آینده کدوم رو پیشنهاد میدید؟ چون میخوام هر موقع خواستم پول بردارم و بذارم که ظاهرا گردشگری یکساله میبنده و بعد از یکماه میشه برداشت کرد

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
سلام دوستان بین بانک گردشگری که 20 درصد میده با صندوق امین آشنا یا گسترش بانک آینده کدوم رو پیشنهاد میدید؟ چون میخوام هر موقع خواستم پول بردارم و بذارم که ظاهرا گردشگری یکساله میبنده و بعد از یکماه میشه برداشت کرد
قطعا گردشگری، نرخ شکست هم نداره یعنی هر وقت سپرده یکساله رو بخوای برداری، با همون نرخ بیست درصد محاسبه میکنن.

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88
همیشه بهترین، سریعترین و بی دردسرترین حالت حواله مستقیم حساب به حساب اینترنتی هست.
برای پیگیری همچین مغایرتهای شتابی بیشتر از صندوق باید از طریق بانک و یا سامانه "میز امداد شتاب" بانک مرکزی پیگیری کنید، اگر ظرف 72 ساعت مبلغ به حسابتون بر نگشت: https://emdadshetab.cbi.ir/emdad

با درگاه سامان تماس گرفتم، پول رفته بود به حساب صندوق. ولی هر کاری که کردم موفق نشدم با صندوق تماس بگیرم.
در اولین فرصت ابطال میزنم و دیگه به این صندوق اطمینان ندام چون حتی یک تلفن ساده را هم پاسخگو نیستن.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
با درگاه سامان تماس گرفتم، پول رفته بود به حساب صندوق. ولی هر کاری که کردم موفق نشدم با صندوق تماس بگیرم.
در اولین فرصت ابطال میزنم و دیگه به این صندوق اطمینان ندام چون حتی یک تلفن ساده را هم پاسخگو نیستن.
امروز وبسایت صندوق مشکل پیدا کرده بوده، اطلاعیه توی کانال تلگرامشون هست (t.me/iafi_ir)، مشکل از همین مساله بوده قطعا که به احتمال زیاد تا فردا برطرف میشه.

Last edited:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام دوستان

امروز صندوق امین من از بانک به حساب واریز داشتم . داخل سایت صدور زدم و مشخصات فیش رو دادم ثبت شد .

چند روز طول میکشه واحدهای من صادر بشه ؟

ممنون

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
بانک ملی هم اوراق سپرده گذاری یک ساله ۲۰ درصد تا ۵ شنبه داره .

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88
امروز وبسایت صندوق مشکل پیدا کرده بوده، اطلاعیه توی کانال تلگرامشون هست (t.me/iafi_ir)، مشکل از همین مساله بوده قطعا که به احتمال زیاد تا فردا برطرف میشه.
مشکلی که شما میگید بابت صدور بود، ک از پنجشنبه تا این لحظه به دلیل بقول خودشون مشکل، هیچ گونه صدوری انجام نشده. ولی مسئله من متفاوت هست، اصلا درخواست هم ثبت نشده. با هزار بدبختی تونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم، گفتن باید بری پرینت گردش حسابت را بگیری برامون اسکن کنی بفرستی تا بررسی بشه!
بنده هم درجا همه واحدها را ابطال زدم ببرم اوراق 20% از بانک آینده بگیرم. با طرح وام کاریز که میده همون سود 23% میفته، یکساله. این دردسرها را هم دیگه نداره.

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
سلام دوستان.
میبخشید، من اهل اینجور سرمایه‌گذاری نیستم و آشنایی ندارم1. میشه نسبت به روش‌های دیگه مثل خرید سکه، یه مقایسه‌ای بکنید و مزیتش رو بگید.

ممنون.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
دوستان امروز زنگ زدم بانک اینده که امار حساب اینده سازم رو بگیرم(چند روز دیگه تموم میشه)گفتن که خودمون تا شهریور 97 تمدیدش کردن برام.چطوریه داستان.من که درخواستی نداده بودم

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دوستان امروز زنگ زدم بانک اینده که امار حساب اینده سازم رو بگیرم(چند روز دیگه تموم میشه)گفتن که خودمون تا شهریور 97 تمدیدش کردن برام.چطوریه داستان.من که درخواستی نداده بودم
مرداد ماه ، قبل از کاهش سودها (11 شهریور ) تاریخ افتتاح رو 3 یا 6 ماه جلو بردن (جداکثر تا 10 شهریور96)
یه جورایی با کل موجودی حساب جدید باز کردند چون واریزهای جدید تا قبل از اون تاریخ به جای 21 درصد ، 23 درصد حساب میشه

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
اگر پولی دارین که مدت طولانی کاری باش ندارین سهام پتروشیمی فسا بخرید قیمت الان 68 تومن

بالا