• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان خواهشا جواب این سوال بنده رو بدید

در مورد گواهی سپرده ریالی ، یکی از دوستان یک سپرده 40 تومنی دیروز نزد بانک ملی سپرده گزاری کرد ، یک برگه a4 پشتش تایپ ماشینی شده و روی برگه هم یک سری شرایط نوشته .
اما درمورد سود و اصل پول من هنوز ابهام دارم ، اینطور که میگن 20 درصد ، پشت برگه که تایپ ماشینی شده نوشته :

سود سپرده در سرسید : 8000 که میشه هشت میلیون تومن ، بعد ماهانه فکر کنم بشه 666 هزار تومن درسته ؟

ولی در بانک به این بنده خدا گفتن اصل سپرده رو در 20 درصد ضرب کن میشه سود سپرده در ماه که 800 هزار تومن ! ولی اینطور که من محاسبه کردم میشه 666 تومن ! این قضیه اش چیه ؟
دوست شما اشتباه متوجه شده، منظور کارمند بانک همون سود هشت میلیون بعد یکسال بوده که دوست شما تصور کرده سود ماهانه رو بهش گفتن، سود ماهانه میشه همون 666 تومن، مشکل خاصی هم نداره و سودهای بانکی همیشه همینجوری حساب میشه.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
امکان صدور گواهی سپرده 20% در بانک آینده از طریق پیشخوان مجازی فراهم شده است. توضیح آنکه نرخ شکست خیلی جذاب تری در این بانک ارایه میشه که جزییات رو بهتره از شعب پرسید، اعلام عمومی تنها باعث ایجاد حساسیت و کنسل شدن این مزایا میشه در نهایت.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
بلی،تا ١٥ میلیون انتقال از طریق سیستم سحاب
کارت مبدا هر بانکی باشه باید باسم واریز کننده باشه
کارمزد هم داره

۱- میزان کارمزد رو برای ۱۵ میلیون میفرمایید؟
۲- و اینکه مطمئن هستید تو بانک ملی هم اینکار رو میکنن؟ (چون معمولا بانکهای دولتی خدمات خوبی ارائه نمیدن)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
۱- میزان کارمزد رو برای ۱۵ میلیون میفرمایید؟
۲- و اینکه مطمئن هستید تو بانک ملی هم اینکار رو میکنن؟ (چون معمولا بانکهای دولتی خدمات خوبی ارائه نمیدن)
همه بانک ها انجام میدن
انتقال دو طرفه هست یعنی شما باید از شعبه بانک مبدا یا مقصد کارت اقدام کنید
کارمزد برای یک میلیون اول ٥٠٠ تومن و هر میلیون اضافه ٢٠٠ تومن؛ یعنی برای ١٥ میلیون،٣٣٠٠ تومن هزینه کارمزد هست

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
همه بانک ها انجام میدن
انتقال دو طرفه هست یعنی شما باید از شعبه بانک مبدا یا مقصد کارت اقدام کنید
کارمزد برای یک میلیون اول ٥٠٠ تومن و هر میلیون اضافه ٢٠٠ تومن؛ یعنی برای ١٥ میلیون،٣٣٠٠ تومن هزینه کارمزد هست
چند روزه که انتقال وجه کارت به کارت بین بانکی به ۳ میلیون تومان کاهش داده است! (منبع)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
چند روزه که انتقال وجه کارت به کارت بین بانکی به ۳ میلیون تومان کاهش داده است! (منبع)
این منظور کارت به کارت از مبدا و مقصد یکسان هست که بعضی بانک ها تا 50 میلیون هم بود و از طریق شعبه یا ATM قابل انجام بود و البته کارمزد هم نداشت،مثل صادرات یا ملت

اما این انتقال وجه سحاب هست که سیستم مجزایی هست

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
تشکر از پاسخ دوستان
فقط یک سوال دیگه درمورد فروش اوراق گواهی سپرده 20 درصد ، سودش ماهانه واریز میشه یا سالانه ؟

و در انجمن یکی از دوستان نوشته بود تضمین برگشت اصل پول رو چه حسابه ؟ این قضیه اش چیه ؟ ( حالا دقیق یادم نیست چی نوشته بود ولی در کل منظورش تضمین برگشت اصل پول بود :D )

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
تشکر از پاسخ دوستان
فقط یک سوال دیگه درمورد فروش اوراق گواهی سپرده 20 درصد ، سودش ماهانه واریز میشه یا سالانه ؟

و در انجمن یکی از دوستان نوشته بود تضمین برگشت اصل پول رو چه حسابه ؟ این قضیه اش چیه ؟ ( حالا دقیق یادم نیست چی نوشته بود ولی در کل منظورش تضمین برگشت اصل پول بود :D )
سودش ماهانه واریز میشه.
تضمین برگشت اصل پول هم حرف بیخودی بود که یکی از دوستان زده بود، این اوراق دقیقا مثل حساب بانکیه و مشکلی بابت برگشت پول نیست.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سودش ماهانه واریز میشه.
تضمین برگشت اصل پول هم حرف بیخودی بود که یکی از دوستان زده بود، این اوراق دقیقا مثل حساب بانکیه و مشکلی بابت برگشت پول نیست.
بحث بر سر برگشت اصل سرمایه در بانکهای دولتی مثل سپه و مسکن و ملی و توسعه تعاون و همینطور موسسات و بانکهای خصوصی یک چیزه، مشمول بودن در صندوق ضمانت سپرده ها (در مقام مقایسه با صندوقها که روزشمار و بدون ضریب شکست محسوب میشند) یک چیز دیگه. حسابهایی که مورد تضمین صندوق ضمانت قرار دارند (منبع):

1 حساب سپرده قرض الحسنه جاري ريالي
2 حساب سپرده قرض الحسنه جاري / ارزي
3 حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز / ريالي
4 سپرده پس انداز قرض الحسنه سكه
5 حساب سپرده پس انداز / ارزي
6 حساب پس انداز قرض الحسنه ويژه مسكن
7 حساب پس انداز قرض الحسنه ويژه جوانان
8 حساب سپرده قرض الحسنه ويژه مصرف نشده
9 حساب سپرده مدت دار ارزي
10 حساب سپرده سرمايه گذاري بلند مدت
11 حساب پس انداز كاركنان دولت (سهم مستخدم)
12 حساب پس انداز كاركنان دولت (سهم دولت)
13 حساب سپرده سرمايه گذاري كوتاه مدت
14 حساب سپرده هاي دريافتي بابت كارتهاي اعتباري
15 حساب سپرده خريد مسكن
16 حساب سپرده صندوق پس انداز مسكن (خاص بانك مسكن)
17 حساب سپرده سرمايه گذاري كوتاه مدت ويژه
18 حساب پس انداز كاركنان
19 حساب صندوق بازنشستگي كاركنان

همونطوری که مشخصه مستقیما اسمی از "گواهی سپرده سرمایه گذاری" نیومده. میشه به این نتیجه رسید که حرف بیخود اینه که بدون اطلاع دقیق از جزییات حقوقی و ... یک امر به سبک راننده تاکسیها در همه موردی اظهار نظر غیر دقیق کرد.

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
شما که نگران تضمین برگشت پولتی، سپرده بیست درصدی نگیر و برو همون ده درصد کوتاه مدت بگیر. یا اینکه کل پولتو بردار بزار زیر بالش که نگران تضمین برگشتش هم نباشی.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تشکر از پاسختون

حالا تکلیف این فروش اوراق گواهی سپرده ریالی چیه ؟ تضمین برگشت پول در بانک ملی مطمئنه ؟ چطور از این موضوع مطمئن بشیم ؟ 90 درصد بانک ها دارن تبلیغش رو انجام میدن

سایتی که معرفی کردید رو کامل بررسی کردم ، ظاهرا نوشته اگر بانک ورشکست بشه تا مبلغ 100 میلیون تومن اصل سپرده رو برگشت میده درسته ؟ با این حساب مثلا بانک ملی در صورتی که ورشکست بشه این مشکل برای اوراق مشارکت گواهی سپرده ریالی پیش میاد ؟
یا نه در هر صورتی میتونن بگن ما نمیتونیم اصل سپرده رو پس بدیم ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
بانک ملی ورشکست بشه؟!:D:D:D

Ebad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سایت امین آشنا از صبح بالا نمیاد
Not Found
HTTP Error 404. The requested resource is not found.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام
سایت امین آشنا از صبح بالا نمیاد
Not Found
HTTP Error 404. The requested resource is not found.
کلیه وبسایتهای صندوقهای طراحی شده توسط شرکت رایان هم افزا از جمله لوتوس پارسیان، اعتماد آفرین بانک ملی، گنجینه زرین شهر و ... بالا نمیان. تا وبسایت ها درست میشند میتونید از وبسایت دوم صندوق امین آشنا استفاده کنید: http://aaifs.rhbroker.com

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
اوراق 20درصدی به زیان بانکها شد!
در حالی انتظار می‌رفت انتشار اوراق گواهی سپرده ٢٠ درصدی، ورود منابع به بانک‌ها را به همراه داشته و موجب جذب بخشی از نقدینگی شود، ولی آنچه که اکنون در بانک‌ها مشاهده می‌شود اغلب به هجوم مشتریان برای بستن حساب‌های سپرده سالانه ۱۵ درصد و تبدیل آن به اوراق گواهی ۲۰ درصدی دارد، جریانی که به وضوح و به اذعان مدیران بانکی به ضرر بانک‌ها تمام خواهد شد....:D

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
اوراق 20درصدی به زیان بانکها شد!
در حالی انتظار می‌رفت انتشار اوراق گواهی سپرده ٢٠ درصدی، ورود منابع به بانک‌ها را به همراه داشته و موجب جذب بخشی از نقدینگی شود، ولی آنچه که اکنون در بانک‌ها مشاهده می‌شود اغلب به هجوم مشتریان برای بستن حساب‌های سپرده سالانه ۱۵ درصد و تبدیل آن به اوراق گواهی ۲۰ درصدی دارد، جریانی که به وضوح و به اذعان مدیران بانکی به ضرر بانک‌ها تمام خواهد شد....:D
این خبر، کاملا اشتباهه، وقتی هر خبرنگار بی سواد و بی اطلاعی میاد و برای خودش گزارش مینویسه، همین میشه. تو همین چند روز، اطلاع موثق دارم، که کلی منابع جدید به بانکها اومده. مدیران بانکی هم خیلی خوشحالن، تا دو هفته پیش، همه داشتن حسابهاشونو خالی میکردن و سکه و ارز میخریدن و منابع بانکها وضعیت اسفباری داشت. یکی از معدود تصمیمات درست بانک مرکزی تو این چند وقت اخیر، همین بالا بردن نرخ سود بود که بازار ارز رو آروم کرد.

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
بعضی ها خیلی خوبن خدایی.من خودم ۳۰۰ میل صندوق گذاشتم اونم اینترنتی و نرفتم حتی گواهی ش رو مهرو امضا شده بگیرم بعد بعضی ها میان میگن بانک ملی میخوام پول بذارم میترسم ورشکست بشه و پولمو بخوره
خب شما بذار زیر بالشت پولتو امن تره

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
واقعا مرغ پخته خنده اش میگیره ، آخه اگه ملی ورشکست بشه که اصلا کشوری اون روز نمونده که ازش مطالبه پول کنی ، این کاغذ پاره ها هم میشه دستمال کاغذی !!!!!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بعضی ها خیلی خوبن خدایی.من خودم ۳۰۰ میل صندوق گذاشتم اونم اینترنتی و نرفتم حتی گواهی ش رو مهرو امضا شده بگیرم بعد بعضی ها میان میگن بانک ملی میخوام پول بذارم میترسم ورشکست بشه و پولمو بخوره
خب شما بذار زیر بالشت پولتو امن تره
یا پولت باد اوردست یا اینقدر وضعت خوبه که 300 میل!! اضافه داشتی ریختی اونجا واست مهمم نیست بری گواهیش رو بگیری!
پول مردم واسشون اهمیت داره حتی 1 میلیون!
خیلیم خیالتون راحت نباشه همین بانکا صبح پامیشی میبینی درشون بسته شده و باس بدویی پی پولت!

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
یا پولت باد اوردست یا اینقدر وضعت خوبه که 300 میل!! اضافه داشتی ریختی اونجا واست مهمم نیست بری گواهیش رو بگیری!
پول مردم واسشون اهمیت داره حتی 1 میلیون!
خیلیم خیالتون راحت نباشه همین بانکا صبح پامیشی میبینی درشون بسته شده و باس بدویی پی پولت!

نه اتفاقا بادآورده نیست.پولتو باید جایی بذاری که آرامشتو نگیره.من خودم مطمعنم نسبت به جایی که گذاشتم.کسی که به بانک ملی هم اعتماد نداره تنها راهش اینه که شبا پولشو باید بذاره زیر بالش بخوابه .ابدا هم قصد شوخی یا مسخره ندارم.
وگرنه هرجایی بذاری و شبا موقع خواب فقط به این فک کنی که پولت خورده نشه بزرگترین عذابه

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
نه اتفاقا بادآورده نیست.پولتو باید جایی بذاری که آرامشتو نگیره.من خودم مطمعنم نسبت به جایی که گذاشتم.کسی که به بانک ملی هم اعتماد نداره تنها راهش اینه که شبا پولشو باید بذاره زیر بالش بخوابه .ابدا هم قصد شوخی یا مسخره ندارم.
وگرنه هرجایی بذاری و شبا موقع خواب فقط به این فک کنی که پولت خورده نشه بزرگترین عذابه
اگر تو خواب بالش را بردن چی؟! :D

بالا