• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

walstrt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
توی پرتال هم منظورشونو مشخص نکرده که از چه نظره، مگر اینکه سرشون شلوغ باشه و در زمان خاصی از ماه دیرتر درخواستهارو انجام بدن که با وجود سیستمی بودن بسیار غیر محتمله! اتفاقا در وبسایت صندوق امین آشنا در بخش سوالات متداول به درستی خلاف این عبارت ذکر شده.

در کل اختلاف نسبت به 100 هزار تومان که سود تعداد روزها نسبت به اول دوره هست، وقتی به طور مثال 13ام واحدهاتون رو ابطال کنید طبیعیه که بیشتر از 100 هزار تومان به ازای هر واحد دریافت می کنید، ولی در عوض در 15ام سود اون ماه رو دیگه دریافت نخواهید کرد! در نتیجه صندوقها کاملا مکانیسم روزشمار دارند و هیچ روزی هیچ مزیتی نداره.
بسیار ممنون.

mohammad1.t

Registered User
لایک‌ها
36
دوستانی که گواهی 20 درصد گرفتن میشه بگن واحدهاش چقدر هستن ؟ یا هر مبلغی میشه خرید؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستانی که گواهی 20 درصد گرفتن میشه بگن واحدهاش چقدر هستن ؟ یا هر مبلغی میشه خرید؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
حداقل 100 هزارتومان و محدودیتی نداره
کلا خیلیازش استقبالشد من بانک ملت بودم صبح تا نزدیک ظهر طول کشید تا تونستم اوراق گرفتم چون 12اسفندهم فرصت داره خیلی از گزینه صندوق بهتره چون جز ضمانت سپرده ها هم هست ولی صندوق ها ضمانت سپرده ندارن

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
حداقل 100 هزارتومان و محدودیتی نداره
کلا خیلیازش استقبالشد من بانک ملت بودم صبح تا نزدیک ظهر طول کشید تا تونستم اوراق گرفتم چون 12اسفندهم فرصت داره خیلی از گزینه صندوق بهتره چون جز ضمانت سپرده ها هم هست ولی صندوق ها ضمانت سپرده ندارن
البته فاکتور ضریب شکست 14% (در اکثر بانکها) و غیر قابل انتقال بودن (در اکثر بانکها) رو هم باید در نظر داشت و در مواردی سود کمتر نسبت به صندوقهای حرفه ای تر.
در مورد ضمانت هم باید بیشتر در مورد جزییات حقوقی موضوع تحقیق کرد که آیا "گواهی سپرده سرمایه گذاری" مشابه خود "حساب سپرده سرمایه گذاری" شامل صندوق ضمانت سپرده ها میشه یا نه (لیست رسمی موارد مشمول). البته بیشتر موسسات و بانکهای کوچکتر نیاز به این بررسیها دارند.

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
چند روزه در سایت بیشتر بانک ها چنین متنی قرار داده شده

با مجوز بانک مرکزی، گواهی سپرده ریالی با نرخ سود 20 درصد در شعب بانک **** به فروش می رسد.

به گزارش روابط عمومی بانک **** ، با صدور مجوز از سوی بانک مرکزی، شعب بانک سرمایه اوراق گواهی سپرده ریالی با نرخ سود 20 درصد را از روز شنبه مورخ 28 بهمن 96 به فروش خواهند رساند.

گفتنی است این فرصت استثنایی فقط به مدت دو هفته خواهد بود.

همچنین شایان ذکر است اوراق مذکور با سررسید یک سال بوده و نرخ بازخرید قبل از موعد آن 14 درصد می باشد.

حالا میخواستم بپرسم ، تفاوت اوراق مشارکت ریالی یا اوراق گواهی سپرده ریالی با سپرده سرمایه گذاری بلند مدت چیه ؟

این اوراق وقتی خریداری میشه تکلیف اصل وجه پرداخت شده چیه ؟ چه زمانی قابل برداشته ؟ و اگر اصل وجه قابل برداشته چرا میگن فروش اوراق ؟

یه مقدار پول داریم در بانک ملت سپرده بلند مدت 15 درصد ، حالا میخواستم بدونم به نظرتون برم پول رو برداشت کنم و این اوراق رو خرید کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
گردشگری طرح جدید روزشمار = بالای۳ تا ۱۵میلیون ۱۴درصد
۱۵تا۳۰میلیون۱۵درصد
۳۰تا ۵۰ میلیون ۱۶ درصد
۵۰تا ۱۰۰میلیون ۱۷درصد
بالای ۱۰۰ملیون ۱۸ درصد، ‌ سپرده یکساله بدون کف برداشت بدون جریمه پس از یکماه هم 20

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
جالبه بعضی از بانکها ، روی همین اوراق وام تا ( 80 تا 90) درصد ارزش اوراق میدن، با درصد بالاتر از بیست.....:D

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
کسی از بانک ملی گواهی سپرده خریده؟
آیا میشه از دوتا بانک گواهی سپرده خرید یعنی پول تقسیم کرد؟

Last edited:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
جالبه بعضی از بانکها ، روی همین اوراق وام تا ( 80 تا 90) درصد ارزش اوراق میدن، با درصد بالاتر از بیست.....:D

سلام

قربان کدوم بانک ها رو اطلاع دارید وام میدن روش و به چه نرخ تسهیلاتی ؟

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان خواهشا جواب این سوال بنده رو بدید

در مورد گواهی سپرده ریالی ، یکی از دوستان یک سپرده 40 تومنی دیروز نزد بانک ملی سپرده گزاری کرد ، یک برگه a4 پشتش تایپ ماشینی شده و روی برگه هم یک سری شرایط نوشته .
اما درمورد سود و اصل پول من هنوز ابهام دارم ، اینطور که میگن 20 درصد ، پشت برگه که تایپ ماشینی شده نوشته :

سود سپرده در سرسید : 8000 که میشه هشت میلیون تومن ، بعد ماهانه فکر کنم بشه 666 هزار تومن درسته ؟

ولی در بانک به این بنده خدا گفتن اصل سپرده رو در 20 درصد ضرب کن میشه سود سپرده در ماه که 800 هزار تومن ! ولی اینطور که من محاسبه کردم میشه 666 تومن ! این قضیه اش چیه ؟

و مورد دوم : نوشته سود علی الحساب ، از کجا مطمئن که همین 666 تومنم واریز میشه ؟ چون از کلمه علی الحساب استفاده شده ممکنه کمتر باشه ؟

و فکر کنم طرف منصرف شده از این نوع سپرده گذاری میتونه چهارشنبه وجهش رو دریافت کنه ؟ چون اگر زودتر بخواد پول رو برداشت کنه سود برگشتی داره
کلا مشکلی درمورد برداشت اصل وجه سپرده نیست ؟ چون نوشته فروش اوراق سپرده ریالی من فکر کردم اصل وجه قابل برگشت نیست.

Last edited:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
سلام

قربان کدوم بانک ها رو اطلاع دارید وام میدن روش و به چه نرخ تسهیلاتی ؟
سامان، پاسارگاد، ایران زمین،...
تسهیلات( مشارکت مدنی)
مطمئنا سودی که از تون میگیرن بیشتر از سودیه که روی این اوراق بهتون میدن( بین 80 تا 90 درصد ارزش اوراق بهتون وام میدن)

نمونه:
http://www.izbank.ir/news/1196565-دریافت-تسهیلات-بدون-ضامن-در-بانک-ایران-زمین.html

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان خواهشا جواب این سوال بنده رو بدید

در مورد گواهی سپرده ریالی ، یکی از دوستان یک سپرده 40 تومنی دیروز نزد بانک ملی سپرده گزاری کرد ، یک برگه a4 پشتش تایپ ماشینی شده و روی برگه هم یک سری شرایط نوشته .
اما درمورد سود و اصل پول من هنوز ابهام دارم ، اینطور که میگن 20 درصد ، پشت برگه که تایپ ماشینی شده نوشته :

سود سپرده در سرسید : 8000 که میشه هشت میلیون تومن ، بعد ماهانه فکر کنم بشه 666 هزار تومن درسته ؟

ولی در بانک به این بنده خدا گفتن اصل سپرده رو در 20 درصد ضرب کن میشه سود سپرده در ماه که 800 هزار تومن ! ولی اینطور که من محاسبه کردم میشه 666 تومن ! این قضیه اش چیه ؟

و مورد دوم : نوشته سود علی الحساب ، از کجا مطمئن که همین 666 تومنم واریز میشه ؟ چون از کلمه علی الحساب استفاده شده ممکنه کمتر باشه ؟

و فکر کنم طرف منصرف شده از این نوع سپرده گذاری میتونه چهارشنبه وجهش رو دریافت کنه ؟ چون اگر زودتر بخواد پول رو برداشت کنه سود برگشتی داره
کلا مشکلی درمورد برداشت اصل وجه سپرده نیست ؟ چون نوشته فروش اوراق سپرده ریالی من فکر کردم اصل وجه قابل برگشت نیست.

سود که درسته مهم اینه تا سر رسید باید ۸ میلیون باشه کل سود
علی الحساب واسه مسایل شرعی مینویسن
اصل سپرده هم میدن هر وقت خواستین اگر کمتر از یکماه نگذشته سود نداره ببشتر از یکماه در صورت برداشت ۱۴ درصد

Sent from my iPhone using Tapatalk

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
تو شعبه بانکهای ملی از کارت یک بانک دیگه میشه کارت کشید برای انتقال پول به حساب بانک ملی مون؟ اگه میشه تا چه مقدار؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بازارگرمی بانکها برای دریافت سپرده بیشتر از مشتریان

بر این اساس بانکها پکیج‌های متنوعی را دنبال می‌کنند تا اوراق بیشتری بفروشند. برخی از آنها خود با مشتریان خاص خود تماس گرفته و آنها را به خرید این اوراق تشویف می‌کنند و به ازای آن، سودی بالاتر از ۲۰ درصد پرداخت کنند و البته آن سودی که بالاتر از بیست درصد پرداخت می‌کنند را طی دوره های سه ماهه و در یک حساب جداگانه واریز می‌کنند.

برخی دیگر از بانکها نیز این اوراق را به عنوان ضمانت نامه خود می‌پذیرند و تلاش دارند تا از این آوانس به نفع خود بهره گیرند و شرایط را به گونه‌ای پیش ببرند که علاوه بر اینکه مردم بانک آنها را برای خرید اوراق انتخاب کنند؛ بلکه به ازای دریافت تسهیلات نیز، اوراق را ضمانت دریافت وام خود نمایند.

http://www.bankavl.com/news/5728/بازارگرمی-بانکها-برای-دریافت-سپرده-بیشتر-از-مشتریان.aspx

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
تو شعبه بانکهای ملی از کارت یک بانک دیگه میشه کارت کشید برای انتقال پول به حساب بانک ملی مون؟ اگه میشه تا چه مقدار؟

بلی،تا ١٥ میلیون انتقال از طریق سیستم سحاب
کارت مبدا هر بانکی باشه باید باسم واریز کننده باشه
کارمزد هم داره

Last edited:

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
سلام

تو حساب سپرده یکساله میشه در طول دریافت سود پول واریز کرد؟ و مبلغتو بالا برد مثلا ماهی یه مبلغ رو بهش اضافه کرد؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام

تو حساب سپرده یکساله میشه در طول دریافت سود پول واریز کرد؟ و مبلغتو بالا برد مثلا ماهی یه مبلغ رو بهش اضافه کرد؟
صرفا در بانک آینده و به عنوان قسط حساب آینده ساز. در مورد سودهای حسابهای قدیمی و جدید هم از شعب سوال کنید.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
برای دوستانی که میگن چرا به ما برگهa4 میدن
مثل عهد قدیم ، اوراق ( با سربرگ و کوپن زیرش نمیدن):D

بانکداری الکترونیک شده
این اوراق الکترونیکی شده

https://www.cbi.ir/page/15739.aspx

بالا