• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
بعضی ها خیلی خوبن خدایی.من خودم ۳۰۰ میل صندوق گذاشتم اونم اینترنتی و نرفتم حتی گواهی ش رو مهرو امضا شده بگیرم بعد بعضی ها میان میگن بانک ملی میخوام پول بذارم میترسم ورشکست بشه و پولمو بخوره
خب شما بذار زیر بالشت پولتو امن تره

.پولتو باید جایی بذاری که آرام

باشه داداش تو خوبی ، شما میدونی چیکار کنی ما نمیدونیم. برو به سلامت.

Last edited:

Temoe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه من از یه بانک اوراق بخرم بعدا میتونم قسمتی از اوراق رو بازخرید کنم و قسمتیش رو دست نزنم؟ اگه اره سود اون قسمتی که مونده 20 درصد حساب میشه؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام اگه من از یه بانک اوراق بخرم بعدا میتونم قسمتی از اوراق رو بازخرید کنم و قسمتیش رو دست نزنم؟ اگه اره سود اون قسمتی که مونده 20 درصد حساب میشه؟
هر دو سوال آره.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
این گروه من نیس ولی ممبراش بیشتر بچه های همین انجمنن : دوس داشتید عضو شید .

آخرين تغييرات سود بانكها
تغییرات سود بانک ها - صندوق ها - اطلاع از اوراق مشارکت لینک:

https://t.me/joinchat/AAAAAEJvNItkBUHjURogAw

walstrt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
این روزا با پدیده ای روبرو هستیم که افراد بدلیل ریزش شدید دلار، سعی در نا امن جلوه دادن سرمایه گذاری تو بانکا هستن. طرف کلی دلار خریده حالا میبینه داره قیمتش میریزه پایین. فکر میکنه اینجوری مردم پولشونو میبرن تو بازار بی صاحب دلار :)
نکن اینکارو برادر من،نکن!
پی نوشت: این نوشته خطاب به هیچگونه مخاطب خاصی نمی باشد.

Last edited:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
این روزا با پدیده ای روبرو هستیم که افراد بدلیل ریزش شدید دلار، سعی در نا امن جلوه دادن سرمایه گذاری تو بانکا هستن. طرف کلی دلار خریده حالا میبینه داره قیمتش میریزه پایین. فکر میکنه اینجوری مردم پولشونو میبرن تو بازار بی صاحب دلار :)
نکن اینکارو برادر من،نکن!
پی نوشت: این نوشته خطاب به هیچگونه مخاطب خاصی نمی باشد.
ریزش شدید رو خوب اومدی داداش!!!
یه ماه و نیم پیش 3870 بود
40 روزه رسید به 4900! الانم تابلوها 4500 هست که هیچ جاهم فروش نداره!که اگه بفروشن 700 گرونتر شده تو یک ماه!
ناراحت نشیدا اما به نظرم این روش 2 هزار ببر بالا 200 بیار پایین تا همه بگن مفت شد ارزون شد هنوز جواب میده رو ما!!!
اون اعتمادی که به بانکا میگید هم داریم میبینیم تو سپرده گذاران و اخبارشون!!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
نه اتفاقا بادآورده نیست.پولتو باید جایی بذاری که آرامشتو نگیره.من خودم مطمعنم نسبت به جایی که گذاشتم.کسی که به بانک ملی هم اعتماد نداره تنها راهش اینه که شبا پولشو باید بذاره زیر بالش بخوابه .ابدا هم قصد شوخی یا مسخره ندارم.
وگرنه هرجایی بذاری و شبا موقع خواب فقط به این فک کنی که پولت خورده نشه بزرگترین عذابه
عزیز برای شما بهترین جا بانک هست برای خیلیا راه های سرمایه گذاری و پس انداز دیگه ای هم هست.
همین 300 میلی که شما گذاشتی ماهی 5 بگیری رو میشه تو صنعت ترانزیت سرمایه گذاری کرد ماهی 10 صافی به دست اورد.اما تخصص و بلدیه خودش رو میخواد.
یا همون دلار رو شما یه ماه پیش 300تومنت رو خریده بودی الان 4500 هم بدی بره 50 میلیون سودش بود!
بانک خوبه اما الان دیگه نه! با اخبار ورشکستگی بانکا که هرروز میاد دیگه اعتماد سابق نیست
این اوراقی که اعلام شده باید خیلی ازش استقبال میشد اما شعبه های بانکا اینجور نشون نمیده.

Last edited:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
روز جمعه ای از بانک آینده زنگ زدن که فیتیله جمعه تعطیل نیست بیا اوراق داریم
سود 20 برداشت بدون جریمه بعد یک ماه
خدافذ
داستان چیه که اینجوری دارن پولارو میکشن سمت بانک معلوم نیست.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
عزیز برای شما بهترین جا بانک هست برای خیلیا راه های سرمایه گذاری و پس انداز دیگه ای هم هست.
همین 300 میلی که شما گذاشتی ماهی 5 بگیری رو میشه تو صنعت ترانزیت سرمایه گذاری کرد ماهی 10 صافی به دست اورد.اما تخصص و بلدیه خودش رو میخواد.
یا همون دلار رو شما یه ماه پیش 300تومنت رو خریده بودی الان 4500 هم بدی بره 50 میلیون سودش بود!
بانک خوبه اما الان دیگه نه! با اخبار ورشکستگی بانکا که هرروز میاد دیگه اعتماد سابق نیست
این اوراقی که اعلام شده باید خیلی ازش استقبال میشد اما شعبه های بانکا اینجور نشون نمیده.
مبهم حرف نزن کدوم بانک ورشکست شده و اخبارش اومده بگو ما هم بدونیم !!

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
داستان چیه که اینجوری دارن پولارو میکشن سمت بانک معلوم نیست.
استاد، بانکها احتیاج به جذب منابع دارن برای همین بانکها کلی دارن تبلیغ میکنن که هر کدوم منابع بیشتری جذب کنه. یه مسئله خیلی ساده که تو همه جهان همینطوره بانکداری. نکنه انتظار داری بانکها هیچ کاری نکنن و بگن پول نیارید تو بانک، برید پول رو بزارید زیر بالشتون.
ضمنا کدوم خبر ورشکستگی بانکها ؟!!!! موسساتی که مثل قارچ تولید میشن و سود نجومی میدن رو با بانک نباید مقایسه کرد.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
استاد، بانکها احتیاج به جذب منابع دارن برای همین بانکها کلی دارن تبلیغ میکنن که هر کدوم منابع بیشتری جذب کنه. یه مسئله خیلی ساده که تو همه جهان همینطوره بانکداری. نکنه انتظار داری بانکها هیچ کاری نکنن و بگن پول نیارید تو بانک، برید پول رو بزارید زیر بالشتون.
ضمنا کدوم خبر ورشکستگی بانکها ؟!!!! موسساتی که مثل قارچ تولید میشن و سود نجومی میدن رو با بانک نباید مقایسه کرد.
اونا مجوز بانک مرکزی داشتن اینام دارن.
چرا به اونا میگید موسسه قارچ گونه! به اینا میگید بانک؟ تفاوت در چیه؟!
سود نجومی هم نبوده الان صندوق ها 23.4 میدن اونا یکم بیشتر میدادن.
بحث اینه که کسی که پولش گذاشته بانک نیاد از کسایی که دلار خریدن بد بگه و با تمسخر صحبت کنه و برعکس!
هرکی هرکار دوس داره کنه با پولش اما به کسی سعی نکنه ثابت کنه که راهیی که اون رفته حتما درسته

Last edited:

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
ریزش شدید رو خوب اومدی داداش!!!
یه ماه و نیم پیش 3870 بود
40 روزه رسید به 4900! الانم تابلوها 4500 هست که هیچ جاهم فروش نداره!که اگه بفروشن 700 گرونتر شده تو یک ماه!
ناراحت نشیدا اما به نظرم این روش 2 هزار ببر بالا 200 بیار پایین تا همه بگن مفت شد ارزون شد هنوز جواب میده رو ما!!!
اون اعتمادی که به بانکا میگید هم داریم میبینیم تو سپرده گذاران و اخبارشون!!
گرامي اينجا تاپيك اعلام ميزان سود بانكهاست، خارج از موضوع صحبت نكنيد.
اما جوابتون:
١) به نظر ميرسه شما توي اوج قيمتي رفتيد سرمايتون رو كرديد دلار، تو همون صف هاي دلار هفته پيش. جواب سادست اشتباه كرديد.
٢) درست ميفرماييد دلار از ٣٨٠٠ به ٤٥٠٠ تومان رسيد. اما فكر نميكنم كسي وجود داشته باشه كه بتونه تشخيص بده چه زماني دلار بالا مي ره يا پايين مياد. شما اگر تا اين حد تحليلگر خوبي هستيد بريد بورس و ١ ميليونتون رو بكنيد ١٠٠ ميليون توي يك سال.
و من الله توفيق.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
گرامي اينجا تاپيك اعلام ميزان سود بانكهاست، خارج از موضوع صحبت نكنيد.
اما جوابتون:
١) به نظر ميرسه شما توي اوج قيمتي رفتيد سرمايتون رو كرديد دلار، تو همون صف هاي دلار هفته پيش. جواب سادست اشتباه كرديد.
٢) درست ميفرماييد دلار از ٣٨٠٠ به ٤٥٠٠ تومان رسيد. اما فكر نميكنم كسي وجود داشته باشه كه بتونه تشخيص بده چه زماني دلار بالا مي ره يا پايين مياد. شما اگر تا اين حد تحليلگر خوبي هستيد بريد بورس و ١ ميليونتون رو بكنيد ١٠٠ ميليون توي يك سال.
و من الله توفيق.
گرامی اینجا تاپیک بحث در مورد سود بانکی هست و مسائل بانکی هم مطرح میشه.
اما جوابتون:
1) خیر من هفته پیش تهیه نکردم و تو صف هم نبودم(کمااینکه اگر کسی اینکار رو کرده هم برد کرده چون در طولانی مدت همیشه قیمت رفته بالا )
2)شما هم درست میفرمایید بانک الان سود خوبی میده اما کسی خبر نداره که مثل باقی بانک ها یک روز ناتوان از دادن سود و اصل پول میشن!

پ ن: اگر دوستان اینقدر از یک کلمه "ورشکستگی"تو یه انجمنی که بازدید کننده ی اندکی هم داره! ترس و استرس میگیرن ! به نظر همون بالش براشون جای امن تری باشه تا بانک!(این حجم از درگیری و حمله بابت یک کلمه احتمالی نشان از نبود اطمینان هست)
موفق باشید.

ALI.90

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان صندوق امین اشنا بهتره یا همین سپرده 20 درصدی که الان بانکا دارن میدن ؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
صندوق ضمانت سپرده بانکها چیست؟
در هر بانک چقدر سپرده گذاری کنیم، تا بعد ورشکستگی ضرر نکنیم و به پول برسیم؟( صد میلیون تومان)

ویدیو آموزشی زیر :

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بانک ملی که من رفتم حداقل 5 نفر اومده بودند برای باز کردن 20درصدی .وقتی بانک آینده و قوامین و...دارند سود مساوی ملی میدهند همه میرند سراغ ملی پس دلیلی نداره شعبه بانکهایی مثل آینده شلوغ بشه ملی و صادرات و امثال اینها شلوغ میشه که شد.
توجه داشته باشید بسیاری از افراد سپرده گذار شهریور در اون فرجه 2هفته ای که بعدش سودها قرار بود 15 بشه با سود 22-23-25سپرده یکساله باز کردند که تا شهریور 97 پولشون تو بانک خواهد ماند و الان سرمایه بالایی برای سپرده 20 درصدی ندارند . یک عده سرمایه دار هم هستند که کلا به هر دلیل علاقه ای به سپرده گذاری ندارند اونها سود بانکی 30درصد هم بشه بازم سراغ سپرده نمیاند .

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
یک سوال دوستان...
من تو صندوق لوتوس پارسیان سرمایه گذاری کردم...
از اونورم الان بانکا نمون ۲۰ درصدی که لوتوس میده رو دارن میدن!!!
با این شرایط امکانداره صندوق لوتوس سودشو ببره بالا؟
اگر سود لوتوس نره بالاتر بهتر نیست سرمایمون رو از صندوق بیاریم تو بانک؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
یک سوال دوستان...
من تو صندوق لوتوس پارسیان سرمایه گذاری کردم...
از اونورم الان بانکا نمون ۲۰ درصدی که لوتوس میده رو دارن میدن!!!
با این شرایط امکانداره صندوق لوتوس سودشو ببره بالا؟
اگر سود لوتوس نره بالاتر بهتر نیست سرمایمون رو از صندوق بیاریم تو بانک؟
ریسک نکن اگه برات مهمه از صندوق درآر بزار بانک بیست درصدی که پولت قفل نشه بعد یکماه مثل صندوق هر وقت خواستی پولتو بگیری ، مثل آینده و گردشگری

بالا