تا هفته آینده یه سر به بانک آینده بزن شما طرح های جالبی دارند که بالاتر سربسته گفتم.دوستان همه بانک ها العان یک ساله 15 درصد هستند؟
به غیر از بانک اینده بقیه همون نهایت 15 درصد هستن؟تا هفته آینده یه سر به بانک آینده بزن شما طرح های جالبی دارند که بالاتر سربسته گفتم.
در حال حاضر بله، صندوقهای 20-23% هم هستند البته مثل لوتوس پارسیان و امین اشنا ایرانیان و ...به غیر از بانک اینده بقیه همون نهایت 15 درصد هستن؟
داستان چیه که اینجوری دارن پولارو میکشن سمت بانک م
سلام چجوری میشه بصورت اینترنتی پول توی صندوق گذاشت میشه راهنمایی کنیدبعضی ها خیلی خوبن خدایی.من خودم ۳۰۰ میل صندوق گذاشتم اونم اینترنتی و نرفتم حتی گواهی ش رو مهرو امضا شده بگیرم بعد بعضی ها میان میگن بانک ملی میخوام پول بذارم میترسم ورشکست بشه و پولمو بخوره
خب شما بذار زیر بالشت پولتو امن تره
گردشگری 20داشت (تا هفته پیش)در واقع 15+5 درصددوستان همه بانک ها العان یک ساله 15 درصد هستند؟
به نظر من پولتون را از انصار خارج کنید چون هیچ مزیتی براتون نداره اما پول شما تو انصار است بر فرض قرارم باشه مشکلی ایجاد بشه برای مهر اقتصاد و ثامن ایجاد میشه و انصار چون مجوز داره و قراره بانک جدید به محوریت انصار شکل بگیره احتمال مشکل برای انصاری ها خیلی خیلی ناچیزه.برای اینکه میخواد با ثامن ادغام بشه. ثامن جز غیرمجازها بود.
اگر حسابتون 22درصدی است .کاریش نداشته باشید چون جریمه زیاد می خوره .در مرحله اول قراره ثامن و انصار و مهر اقتصاد کارشون انجام بشه اگر اینها اوکی باشه میره نوبت کوثر و حکمت و قوامین که هر سه مجوز دارند و تا امروز مشکلی هم نداشتند .پس از ترس ادغام خالی کردن حساب با ضرر و جریمه به نظر من اشتباه است.اما تصمیم نهایی با سبک سنگین کردن خودتونهدوستان من یک حساب یکساله تو قوانین دارم وتاریخ سررسیدن 5ماه دیگه است
با توجه ادغام بانک قوانین
بهترنیست حسابم خارج کنم
لطفا راهنمایی کنید
لوتوس پارسیان 20 درصد اگر حساب تو بانک پارسیان دارید تو صندوق لوتوس ثبت نام کنید کد فعال سازی را می برید شعبه صندوق فعال میشه دیگه سایر کارها اینترنتی است.سلام چجوری میشه بصورت اینترنتی پول توی صندوق گذاشت میشه راهنمایی کنید
احتمال زیاد همون کاسپین باشه که دوباره تابلو جدید زدهخبری آمده ی موسسه دیگه هم منحل شده....
سپرده یکساله آینده ساز 21درصد ، بدون جریمه برداشت واریز آزادباسلام خدمت دوستان
حدود ۵۰ میلیون پول هست کدوم بانک گذاشته شود؟
حساب جدید هم باز میکنن؟سپرده یکساله آینده ساز 21درصد ، بدون جریمه برداشت واریز آزاد
موسسه اعتباری توسعه در مسیر انحلال/ بانک مرکزی جلوی فعالیت موسسهای که مدتها بدون مدیرعامل و هیاتمدیره است بگیرد/ سایر موسسات مجاز مشکل ندارنداحتمال زیاد همون کاسپین باشه که دوباره تابلو جدید زده
برای باز کردن حساب باید شعبه رفت یا از درگاه پیشخوان مچازی هم میشه این حساب رو باز کرد .حساب جدید هم باز میکنن؟
تا دوشنبه هفته آینده با همون شرایط از طریق پیشخوان هم میشه این حساب آینده ساز جدید رو افتتاح کرد، نیاز به تنظیمات یا هماهنگی خاصی نیست.برای باز کردن حساب باید شعبه رفت یا از درگاه پیشخوان مچازی هم میشه این حساب رو باز کرد .
خیلی خوبه 21 درصد یک سالهتا دوشنبه هفته آینده با همون شرایط از طریق پیشخوان هم میشه این حساب آینده ساز جدید رو افتتاح کرد، نیاز به تنظیمات یا هماهنگی خاصی نیست.