در اسفند ماه 96 دولت دلار و طلا وقتی کمی گران شد اوراق 20 درصد یکساله با محدوده زمانی منتشر کرد و تا حدودی سرعت افزایش قیمتهارو گرفت اما معلوم نیست به چه علت با اینکه قیمت ارز تا این حد بالا اومده و موجب نگرانی مردم شده و قیمتها نجومی بالا میرن هیچ اقدامی در جهت افزایش سود بانکی انجام نمیده و قیمتها رها شده و اگرچه سود بانکی بالا گزینه خوبی نیست اما فعلا شرایط اقتضاء می کنه که از این سیاست استفاده بشه تا تا حدوی تعادل به بازار برگرده اینقدر قیمت سکه بالا اومده که هرکس پیش خرید کرده و تحویل گرفته حاضر به فروش نیست در حالیکه علت و فلسفه این پیش فروش تعادل بخشیدن به قیمتهای بازار بوده و خیلیها در زمان پیش فروش نگران کاهش قیمت در زمان تحویل سکه ها بودن اما امروز ما می بینیم بیش از 100 درصد رشد قیمتی داشته و خریداران نیز حاضر به فروش نیستند .
اول اینکه شایعات مبنی بر افزایش سود بانکی هست که احتمالا از شهریور این طرح اجرایی بشه مگر اینکه روش جایگزینی پیدا بشه برای جمع کردن و کاهش نقدینگی
دوم اینکه به نظر من در کنار سایر عوامل خود دولت در این افزایش قیمت ها دخیل هست و انگار خودشم بدش نمیاد قیمت ارز و سکه و در پی آن قیمت کالاها افزایش پیدا کنه چون هدفش با این قضایا زودتر شاید محقق بشه.علاوه بر سودی که میکنه به نظر من این دولت اصل **** رو هدف گرفته
سوم اینکه الان وضعیت طوری شده که هر کس هر سرمایه ای داره میخاد تبدیل به دلار کنه نه اینکه سود کنه بلکه ضرر نکنه و ارزش پولش حفظ بشه تقاضا خیلی بالا رفته و چاره کار ثبات هست که متاسفانه از دوره احمدی نژاد به بعد ثبات نداشتیم .
چهارم اینکه به نظر من تا زمانی که با امریکا دشمنی داریم و ترامپ علیه ماست وضعیت اقتصاد ما همینه
هر بسته پیشنهادی هم که دولت ارایه میده در جهت کنترل بازار به صورت مقطعی هست و بعد یه مدت حالا چه ده روز چه صد روز دوباره جو روانی حاکم بر ایران اوضاع رو بهم میریزه و دوباره دولت بسته جدیدی ارائه میده و این چرخه همچنان ادامه داره
و در اخر یه توصیه برای دوستان عزیزی که پول مازادشونو تبدیل به دلار یا طلا کردن یا میخان بکنن دارم اونم اینکه دوستان صرفا برای حفظ ارزش پول اینکارو انجام بدن و دید بلندمدت داشته باشن
مثلا هستن افرادی که دلار ۱۲تومنم خریدن الان شده ۱۰۵۰۰
شما هدفتون بلند مدت باشه مثلا یکسال دوسال ......
دیگه هر روز دنبال قیمت نباشید که وای خدا امروز فلان قیمته الان دارم فلان تومن ضرر میکنم یا فلان تومن سود میکنم
بذارید یه گوشه به کار و زندگیتون برسید هر وقت به پولش نیاز داشتید تشریف ببرید بازار پولش کنید استفاده کنید.
شاد باشید
Sent from my SM-G6100 using Tapatalk