داداش کدام بانک 23 درصد میده؟آره من گذاشتم. ۲۳٪ میگیرم. چیکار کنم؟ برم دلار ۱۰ تومنی بخرم؟
داداش کدام بانک 23 درصد میده؟آره من گذاشتم. ۲۳٪ میگیرم. چیکار کنم؟ برم دلار ۱۰ تومنی بخرم؟
هیچ چیز مطلق و ثابتی تو ایران وجود نداره و نمیشه ۱۰۰درصد گفت شاید همین فردا اعلام کردن بانک بالاکشیده و رفته شایدم هیچ وقت همچین اتفاقی نیفتهدوستان یکی از اقوام خونش رو فروخته خواسته دوباره خونه بخره قیمتا بالا بوده خونه گیرش نیومده
حالا مونده پولش را چیکار کنه که ارزش پولش کم نشه تو این وضع داغون مملکت
میخواد بزاره حساب آینده ساز بانک آینده از من سوال کرد گفت بانک آینده مطمئن هست یا نه
منم موندم چی جوابش را بدم بهش گفتم واست تحقیق میکنم دوستانی که از وضعیت بانک آینده و حساب آینده ساز خبری دارن راهنمائی کنن تا کمکش کنیم
فقط اینو بهش گفتم که حساب آینده ساز یه بدی داره که پول بلوکه میشه و فقط از طریق مراجعه حضوری میشه پول را انتقال داد که در صورت تعطیلی شعبه هیچ دسترسی به پول نیست و حتی از طریق پیشخوان هم نمیشه پول را انتقال داد که خیلی عجیب و مشکوکه این موضوع
اگه به غیر از بانک آینده بانکی هست که سود بهتری میده هم معرفی کنید بهش بگم دم همتون گرم دوستان
دوستان یکی از اقوام خونش رو فروخته خواسته دوباره خونه بخره قیمتا بالا بوده خونه گیرش نیومده
حالا مونده پولش را چیکار کنه که ارزش پولش کم نشه تو این وضع داغون مملکت
میخواد بزاره حساب آینده ساز بانک آینده از من سوال کرد گفت بانک آینده مطمئن هست یا نه
منم موندم چی جوابش را بدم بهش گفتم واست تحقیق میکنم دوستانی که از وضعیت بانک آینده و حساب آینده ساز خبری دارن راهنمائی کنن تا کمکش کنیم
فقط اینو بهش گفتم که حساب آینده ساز یه بدی داره که پول بلوکه میشه و فقط از طریق مراجعه حضوری میشه پول را انتقال داد که در صورت تعطیلی شعبه هیچ دسترسی به پول نیست و حتی از طریق پیشخوان هم نمیشه پول را انتقال داد که خیلی عجیب و مشکوکه این موضوع
اگه به غیر از بانک آینده بانکی هست که سود بهتری میده هم معرفی کنید بهش بگم دم همتون گرم دوستان
دارایی بانکها افزایش پیدا می کنه اما بانک با نقدینگی زنده است همین طور که شما نقدینگی خودتون را خارج کردید خیلی از سرمایه داران هم پول خودشون را از بانکها خارج کردند نتیجه اینکه خون داخل رگ بانکها خارج شده حالا هرچی فیزیک بدن طرف قوی و عضلانی باشه تا خون نباشه اون بدن میشه گوشت گندیده .تمام بانکها از جمله بانک آینده معتبر هستن. اتفاقا آینده جز بانکهای خوبه. بارها اینجا گفتم در شرایط سقوط فاحش پول ملی نه تنها بانک که حتی هییییییییچ موسسه ی مجوز داری هم ورشکست نمیشه. چون دارایی بانکها ملک و طلا و دلار و سهام و کالاهای وارداتیه و در صورت سقوط ریال دارایی ریالی بانکها به شدت افزایش پیدا میکنه و نه تنها ورشکست نمیشن که حتی بخش بسیار زیادی از بدهی های ریالیشون با این اتفاق صاف میشه و به نفعشونه.
من از پارسال حدود 400 تومن تو بانک اینده همین حساب آینده ساز داشتم از اول امسال طی چند برداشت تمام پولم رو کشیدم بدون هیچ مشکلی و الان فقط 100 هزار تومن تو حسابمه، حتی برداشت های 200 میلیونی هم بدون ذره ای اشکال در لحظه برام انجام شد.
شما چند درصد سود میگرفتی؟دوستان من ۱ شهریور سبرده یکساله موسسه نور تمام میشه کسی میدونه با همون درصد تمدید میشه یا نه مبلغ بالا هست راستی کسی از سودهای جدید خبری داره بگه
24 درصد بالای ۱۰۰ میلیون دو سال قبل وا کردمشما چند درصد سود میگرفتی؟
در حال حاضر فکر نکنم بالای 22 تمدید کنه24 درصد بالای ۱۰۰ میلیون دو سال قبل وا کردم
یعنی الان زباله نیست؟:general711:هیچکی از آینده خبر ندارهبا اغاز دور دوم تحریم ها ریال تبدیل به زباله میشه خیلی حواستون باشه سرمایه حتی اندکتون خاکستر نشه ... هرکی میبینم تبدیل میکنه به طلا یا دلار .... میزارین تو بانک نصفشو بهتون پس میدن به ریشتون هم میخندن.
صد درصدبه نظرتون الان زمان مناسبی برای سرمایه گذاری روی ارز هست؟ حدود 50میلیون سرمایه گذاری روی یورو یا دلار
داداش شما خودت چند کیلو طلای آب شده داری؟صد درصد
فقط دلار یا طلای آبشده
با اغاز دور دوم تحریم ها ریال تبدیل به زباله میشه خیلی حواستون باشه سرمایه حتی اندکتون خاکستر نشه ... هرکی میبینم تبدیل میکنه به طلا یا دلار .... میزارین تو بانک نصفشو بهتون پس میدن به ریشتون هم میخندن.
آینده خوب تونسته پولای مردم را جذب کنه من شنیدم به بعضی از حساب ها داره بیست و پنج درصد سود میدهیعنی الان زباله نیست؟:general711:هیچکی از آینده خبر نداره
دوست عزیز منظور من چیز دیگه ای بود .من یک مقدار سرمایه در گردش دارم که خرید و فروش میکنم . نمیتونم تبدیل به طلا یا دلارش کنم . به خاطر همین گفتم اگه روز شمار باشه خوبه
۲۵ درصد!یاد اون موقعها افتادم که یه ۵۰تومن گذاشتم ثامن الائمه با سود ۲۵ درصد ۵ساله:general711:خیلی حال داد:general711:آینده خوب تونسته پولای مردم را جذب کنه من شنیدم به بعضی از حساب ها داره بیست و پنج درصد سود میده