• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
دوستان یکی از اقوام خونش رو فروخته خواسته دوباره خونه بخره قیمتا بالا بوده خونه گیرش نیومده
حالا مونده پولش را چیکار کنه که ارزش پولش کم نشه تو این وضع داغون مملکت
میخواد بزاره حساب آینده ساز بانک آینده از من سوال کرد گفت بانک آینده مطمئن هست یا نه
منم موندم چی جوابش را بدم بهش گفتم واست تحقیق میکنم دوستانی که از وضعیت بانک آینده و حساب آینده ساز خبری دارن راهنمائی کنن تا کمکش کنیم
فقط اینو بهش گفتم که حساب آینده ساز یه بدی داره که پول بلوکه میشه و فقط از طریق مراجعه حضوری میشه پول را انتقال داد که در صورت تعطیلی شعبه هیچ دسترسی به پول نیست و حتی از طریق پیشخوان هم نمیشه پول را انتقال داد که خیلی عجیب و مشکوکه این موضوع
اگه به غیر از بانک آینده بانکی هست که سود بهتری میده هم معرفی کنید بهش بگم دم همتون گرم دوستان
هیچ چیز مطلق و ثابتی تو ایران وجود نداره و نمیشه ۱۰۰درصد گفت شاید همین فردا اعلام کردن بانک بالاکشیده و رفته شایدم هیچ وقت همچین اتفاقی نیفته
نه این بانک بلکه کلیه بانک ها

در مورد بلوکه کردن هدفشون اینه پول منتقل اسون نشه
نه اینکه بخان کلاه برداری کنن میخان پول بیشتر تو حساب بمونه
چون انتقال از داخل بانک خیلی سخت و زمانبر هست نسبت به انتقال از طریق اینترنت یا سایر روش های مدرن

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دوستان یکی از اقوام خونش رو فروخته خواسته دوباره خونه بخره قیمتا بالا بوده خونه گیرش نیومده
حالا مونده پولش را چیکار کنه که ارزش پولش کم نشه تو این وضع داغون مملکت
میخواد بزاره حساب آینده ساز بانک آینده از من سوال کرد گفت بانک آینده مطمئن هست یا نه
منم موندم چی جوابش را بدم بهش گفتم واست تحقیق میکنم دوستانی که از وضعیت بانک آینده و حساب آینده ساز خبری دارن راهنمائی کنن تا کمکش کنیم
فقط اینو بهش گفتم که حساب آینده ساز یه بدی داره که پول بلوکه میشه و فقط از طریق مراجعه حضوری میشه پول را انتقال داد که در صورت تعطیلی شعبه هیچ دسترسی به پول نیست و حتی از طریق پیشخوان هم نمیشه پول را انتقال داد که خیلی عجیب و مشکوکه این موضوع
اگه به غیر از بانک آینده بانکی هست که سود بهتری میده هم معرفی کنید بهش بگم دم همتون گرم دوستان

تمام بانکها از جمله بانک آینده معتبر هستن. اتفاقا آینده جز بانکهای خوبه. بارها اینجا گفتم در شرایط سقوط فاحش پول ملی نه تنها بانک که حتی هییییییییچ موسسه ی مجوز داری هم ورشکست نمیشه. چون دارایی بانکها ملک و طلا و دلار و سهام و کالاهای وارداتیه و در صورت سقوط ریال دارایی ریالی بانکها به شدت افزایش پیدا میکنه و نه تنها ورشکست نمیشن که حتی بخش بسیار زیادی از بدهی های ریالیشون با این اتفاق صاف میشه و به نفعشونه.

من از پارسال حدود 400 تومن تو بانک اینده همین حساب آینده ساز داشتم از اول امسال طی چند برداشت تمام پولم رو کشیدم بدون هیچ مشکلی و الان فقط 100 هزار تومن تو حسابمه، حتی برداشت های 200 میلیونی هم بدون ذره ای اشکال در لحظه برام انجام شد.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
تمام بانکها از جمله بانک آینده معتبر هستن. اتفاقا آینده جز بانکهای خوبه. بارها اینجا گفتم در شرایط سقوط فاحش پول ملی نه تنها بانک که حتی هییییییییچ موسسه ی مجوز داری هم ورشکست نمیشه. چون دارایی بانکها ملک و طلا و دلار و سهام و کالاهای وارداتیه و در صورت سقوط ریال دارایی ریالی بانکها به شدت افزایش پیدا میکنه و نه تنها ورشکست نمیشن که حتی بخش بسیار زیادی از بدهی های ریالیشون با این اتفاق صاف میشه و به نفعشونه.

من از پارسال حدود 400 تومن تو بانک اینده همین حساب آینده ساز داشتم از اول امسال طی چند برداشت تمام پولم رو کشیدم بدون هیچ مشکلی و الان فقط 100 هزار تومن تو حسابمه، حتی برداشت های 200 میلیونی هم بدون ذره ای اشکال در لحظه برام انجام شد.
دارایی بانکها افزایش پیدا می کنه اما بانک با نقدینگی زنده است همین طور که شما نقدینگی خودتون را خارج کردید خیلی از سرمایه داران هم پول خودشون را از بانکها خارج کردند نتیجه اینکه خون داخل رگ بانکها خارج شده حالا هرچی فیزیک بدن طرف قوی و عضلانی باشه تا خون نباشه اون بدن میشه گوشت گندیده .
به نظر من بانکها حداقل تا پایان دولت حسن هیچ اتفاقی براشون نمی افته چون وضعیت جامعه انبار باروته کافیه جرقه بزنند تا بره هوا!!!!

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
به نظر من نگران ورشکست بانکها حتی موسسات نباشه
همین یکسال کافی بود سرمایه شان چند برابربشه

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان من ۱ شهریور سبرده یکساله موسسه نور تمام میشه کسی میدونه با همون درصد تمدید میشه یا نه مبلغ بالا هست راستی کسی از سودهای جدید خبری داره بگه

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان من ۱ شهریور سبرده یکساله موسسه نور تمام میشه کسی میدونه با همون درصد تمدید میشه یا نه مبلغ بالا هست راستی کسی از سودهای جدید خبری داره بگه
شما چند درصد سود میگرفتی؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
بانک ایران زمین الان 21 درصد سود داره حساب باز میکنه انگار . فقط نمیدونم روزشمار هست یا سالیانه . کسی اطلاع داره ؟

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
با اغاز دور دوم تحریم ها ریال تبدیل به زباله میشه خیلی حواستون باشه سرمایه حتی اندکتون خاکستر نشه ... هرکی میبینم تبدیل میکنه به طلا یا دلار .... میزارین تو بانک نصفشو بهتون پس میدن به ریشتون هم میخندن.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
با اغاز دور دوم تحریم ها ریال تبدیل به زباله میشه خیلی حواستون باشه سرمایه حتی اندکتون خاکستر نشه ... هرکی میبینم تبدیل میکنه به طلا یا دلار .... میزارین تو بانک نصفشو بهتون پس میدن به ریشتون هم میخندن.
یعنی الان زباله نیست؟:general711:هیچکی از آینده خبر نداره

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
به نظرتون الان زمان مناسبی برای سرمایه گذاری روی ارز هست؟ حدود 50میلیون سرمایه گذاری روی یورو یا دلار

f3er

Registered User
لایک‌ها
165

دوست عزیز منظور من چیز دیگه ای بود .من یک مقدار سرمایه در گردش دارم که خرید و فروش میکنم . نمیتونم تبدیل به طلا یا دلارش کنم . به خاطر همین گفتم اگه روز شمار باشه خوبه

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
یعنی الان زباله نیست؟:general711:هیچکی از آینده خبر نداره
آینده خوب تونسته پولای مردم را جذب کنه من شنیدم به بعضی از حساب ها داره بیست و پنج درصد سود میدهo_O

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوست عزیز منظور من چیز دیگه ای بود .من یک مقدار سرمایه در گردش دارم که خرید و فروش میکنم . نمیتونم تبدیل به طلا یا دلارش کنم . به خاطر همین گفتم اگه روز شمار باشه خوبه

بانک گردشگری با ۱۰ میلیون تومان سود ۲۰ درصد میده روزشمار متصل به کارت شتاب

Sent from my iPhone using Tapatalk

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
آینده خوب تونسته پولای مردم را جذب کنه من شنیدم به بعضی از حساب ها داره بیست و پنج درصد سود میدهo_O
۲۵ درصد!:eek:یاد اون موقعها افتادم که یه ۵۰تومن گذاشتم ثامن الائمه با سود ۲۵ درصد ۵ساله:general711:خیلی حال داد:general711:

بالا