• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
بنده میخوام پولم رو از بانک ملی بکشم بیرون و یه جایی که هم سود خوبی بده و اینترنت بانک و ایناش راحت باشه بذارم
کجا رو پیشنهاد میدین ؟

خودم توی فکر اینم که کلا حساب ارزی باز کنم...

karim1989

Registered User
لایک‌ها
46
Last edited:

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام دوستان.کسی تا حالا با سایت آی بی شاپ کار کرده؟به نظرتون پول بذاریم داخلش خوب هست مثلا یه برنامه یه ساله داشته باشیم؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
حساب ارزی چیه شرایطش ؟
شرایط حساب ارزی این هست که در ازای یک سود 3 و 2 و 4 درصد سالانه به ترتیب برای ارزهای یورو، درهم و دلار، ارز مورد نظر را در اختیار بانک مورد نظر قرار میدهید و همچنین به تضمین بانک مرکزی اعتماد میکنید که در نهایت، ارز مورد نظر را بصورت اسکناس به شما پرداخت کند و برنامه ای مثل تأخیر و عدم تحویل به موقع اسکناس و غیره را اجرا نکند! درصورت درخواست ابطال سپرده ارزی تودیعی قبل از سررسید، نرخ سود سالیانه مورد عمل برای سپرده یورویی، درهمی و دلاری به ترتیب 1، 0.5 و 1.5 درصد خواهد بود! به سپرده‌های ارزی کمتر از یک ماه سودی تعلق نمی‌گیرد.
شرایط را در لینک زیر از سایت بانک مرکزی ببینید:
لینک: بخشنامه سپرده گیری ارزی به بانک ها ابلاغ شد

Last edited:

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
آخرین اطلاعات سود بانکی چندتا بانک که امروز سر زدم بهشون:
  • بانک آینده: با سود ۲۱% حساب آینده ساز باز میکنه و پارسالی هارو گویا با ۲۳% تمدید میکنه
  • بانک گردشگری: کوتاه مدت ۲۰% کف ۱۰تومن و یکساله ۲۱% (بدون جریمه برداشت بعد از یکماه) و ۲۳% (شامل جریمه برداشت زودتر از موعد سررسید) و پارسالی هارو هم با شرایط قبل تمدید میکنه
  • بانک قوامین: روزشمار بالای ۵۰ تومن ۲۰% و زیر ۵۰ تومن به تناسب درصدش تا ۱۷% کم میشه. کف مبلغ هم ۲۰ تومنه و سپرده های پارسال هم اگه زیر ۵۰ تومن باشه ۲۰% و بالای ۵۰ تومن نرخ ترجیحی نیم درصد میخوره بهش و بالای صد تومن ۱ درصد و تمدید میشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
  • بانک آینده: با سود ۲۱% حساب آینده ساز باز میکنه و پارسالی هارو گویا با ۲۳% تمدید میکنه
  • بانک گردشگری: کوتاه مدت ۲۰% کف ۱۰تومن و یکساله ۲۱% (بدون جریمه برداشت بعد از یکماه) و ۲۳% (شامل جریمه برداشت زودتر از موعد سررسید) و پارسالی هارو هم با شرایط قبل تمدید میکنه
  • بانک قوامین: روزشمار بالای ۵۰ تومن ۲۰% و زیر ۵۰ تومن به تناسب درصدش تا ۱۷% کم میشه. کف مبلغ هم ۲۰ تومنه و سپرده های پارسال هم اگه زیر ۵۰ تومن باشه ۲۰% و بالای ۵۰ تومن نرخ ترجیحی نیم درصد میخوره بهش و بالای صد تومن ۱ درصد و تمدید میشه
اینا رو من تو سایت خودشون پیدا نکردم !
به نظرتون برای 1 ساله با سود 21 درصد اینده بهتره یا گردشگری ؟ قابل اعتماد هستن ؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام دوستان.کسی تا حالا با سایت آی بی شاپ کار کرده؟به نظرتون پول بذاریم داخلش خوب هست مثلا یه برنامه یه ساله داشته باشیم؟

سلام
من هفته پیش صدور زدم البته زرین شهر
اگر قبلا واحد داشتین تو صندوق یه ثبت نام جزیی و اپلود مدارک میکنید و صدور

Sent from my iPhone using Tapatalk

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
به نظرتون برای 1 ساله با سود 21 درصد اینده بهتره یا گردشگری ؟ قابل اعتماد هستن ؟
همینارو حضوری هم بخوای بپرسی درست جواب نمیدن چه برسه به سایت !!!
آینده بهتره به نظرم چون میتونی بهش مبلغ اضافه کنی پولت روهم هر وقت خواستی حضوری مراجعه میکنی برداشت میکنی
فقط پیشخوان (اسم اینترنت بانک آینده هستش) رو فعال کن تا بتونی راحت بین حساب کارت و حساب آینده سازت ارتباط بگیری

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
آینده و گردشگری از نظر ریسک سرمایه گذاری در یک حد هستند تقریبا هر دو جز بانکهای خطری هستند .اعتقاد دارم اگر جنگ یا اتفاق خاصی نیوفته بانکی تا پایان دولت حسن زمین نمی خوره اما اگر قرار باشه زمین بخوره سرمایه و دی خط مقدم و بعد آینده و گردشگری و قوامین و امثال اینها

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
  • بانک گردشگری: کوتاه مدت ۲۰% کف ۱۰تومن و یکساله ۲۱% (بدون جریمه برداشت بعد از یکماه) و ۲۳% (شامل جریمه برداشت زودتر از موعد سررسید) و پار سالی هارو هم با شرایط قبل تمدید میکنه
ممنون داداش فقط یه زحمتی بکش ریسک سرمایه گذاری در این سه بانک را هم مشخص کن
آینده و گردشگری و قوامین
پشت سر هر سه تاشون حرف و حدیث زیاده مردم از ورشکستگی و اختلاس و ادغام این سه بانک میگن:cool:
در دروازه را میشه بست ولی دهن مردم را نمیشه بست :)
البته این سه بانک دشمن هم زیاد دارن:general312:
ولی جالبه بانک مرکزی هر سه تاشون را تائید کرده و اسمشون در سایت بانک مرکزی هست و فقط هم همین سه بانک سودای خوب میدن:eek:
خواهشا روشنگری کنیدo_O

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اگه پس اندازی در حدود 16-17 تومن دارید تو بانک نذارید...!
در حال حاضر بهترین کار پیش خرید اشغال های ایرانخودرو هست سود ۱۹ درصد و اختلاف قیمت بازار ازاد و کارخانه در زمان تحویل که هر جوری حساب کنی از پول تو بانک گذاشتن بهتره...
الان اختلاف قیمت بازار و کارخانه حدود ۱۵ م به بالاست!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه پس اندازی در حدود 16-17 تومن دارید تو بانک نذارید...!
در حال حاضر بهترین کار پیش خرید اشغال های ایرانخودرو هست سود ۱۹ درصد و اختلاف قیمت بازار ازاد و کارخانه در زمان تحویل که هر جوری حساب کنی از پول تو بانک گذاشتن بهتره...
الان اختلاف قیمت بازار و کارخانه حدود ۱۵ م به بالاست!
الان که هیچ کدومشون پیش فروش ندارن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سایپا نه ولی ایرانخودرو الان داره!
فکر نمیکنی تو یک سالی که به زمان تحویل خودروهای پیش فروشی باقی مونده ، شرکت ها قیمت کارخونه رو بیارن بالا و به قیمت بازار برسونن؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
بانک گردشگری
سپرده یک ساله
با قابلیت برداشت بعد از یک ماه
23%
افتتاح فقط تا 7 شهریور

mohammadid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
فعلا بهترین سرمایه گذاری بورسه من دو هفته پیش صندوق 22 درصد سالانه رو باطل کردم و سهام پتروشیمی غدیر خریدم و الان فقط توی دو هفته 40 درصد سود داده.

بالا