arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
نسبت به امین آشنا سودش بیشتر بودهدر مقایسه با صندوق امین اشنا اطلاع دارید کدوم شرایط بهتری دارن؟
نسبت به امین آشنا سودش بیشتر بودهدر مقایسه با صندوق امین اشنا اطلاع دارید کدوم شرایط بهتری دارن؟
حساب ارزی چیه شرایطش ؟بنده میخوام پولم رو از بانک ملی بکشم بیرون و یه جایی که هم سود خوبی بده و اینترنت بانک و تعمیرکار پکیج ایناش راحت باشه بذارم
کجا رو پیشنهاد میدین ؟
خودم توی فکر اینم که کلا حساب ارزی باز کنم...
سوال منم هستبا سلام خدمت دوستان
بالاترین سود روزشمار رو الان کدوم بانک داره؟
شرایط حساب ارزی این هست که در ازای یک سود 3 و 2 و 4 درصد سالانه به ترتیب برای ارزهای یورو، درهم و دلار، ارز مورد نظر را در اختیار بانک مورد نظر قرار میدهید و همچنین به تضمین بانک مرکزی اعتماد میکنید که در نهایت، ارز مورد نظر را بصورت اسکناس به شما پرداخت کند و برنامه ای مثل تأخیر و عدم تحویل به موقع اسکناس و غیره را اجرا نکند! درصورت درخواست ابطال سپرده ارزی تودیعی قبل از سررسید، نرخ سود سالیانه مورد عمل برای سپرده یورویی، درهمی و دلاری به ترتیب 1، 0.5 و 1.5 درصد خواهد بود! به سپردههای ارزی کمتر از یک ماه سودی تعلق نمیگیرد.حساب ارزی چیه شرایطش ؟
اینا رو من تو سایت خودشون پیدا نکردم !آخرین اطلاعات سود بانکی چندتا بانک که امروز سر زدم بهشون:
- بانک آینده: با سود ۲۱% حساب آینده ساز باز میکنه و پارسالی هارو گویا با ۲۳% تمدید میکنه
- بانک گردشگری: کوتاه مدت ۲۰% کف ۱۰تومن و یکساله ۲۱% (بدون جریمه برداشت بعد از یکماه) و ۲۳% (شامل جریمه برداشت زودتر از موعد سررسید) و پارسالی هارو هم با شرایط قبل تمدید میکنه
- بانک قوامین: روزشمار بالای ۵۰ تومن ۲۰% و زیر ۵۰ تومن به تناسب درصدش تا ۱۷% کم میشه. کف مبلغ هم ۲۰ تومنه و سپرده های پارسال هم اگه زیر ۵۰ تومن باشه ۲۰% و بالای ۵۰ تومن نرخ ترجیحی نیم درصد میخوره بهش و بالای صد تومن ۱ درصد و تمدید میشه
سلام دوستان.کسی تا حالا با سایت آی بی شاپ کار کرده؟به نظرتون پول بذاریم داخلش خوب هست مثلا یه برنامه یه ساله داشته باشیم؟
همینارو حضوری هم بخوای بپرسی درست جواب نمیدن چه برسه به سایت !!!اینا رو من تو سایت خودشون پیدا نکردم !
به نظرتون برای 1 ساله با سود 21 درصد اینده بهتره یا گردشگری ؟ قابل اعتماد هستن ؟
آینده و گردشگری از نظر ریسک سرمایه گذاری در یک حد هستند تقریبا هر دو جز بانکهای خطری هستند .اعتقاد دارم اگر جنگ یا اتفاق خاصی نیوفته بانکی تا پایان دولت حسن زمین نمی خوره اما اگر قرار باشه زمین بخوره سرمایه و دی خط مقدم و بعد آینده و گردشگری و قوامین و امثال اینهااینا رو من تو سایت خودشون پیدا نکردم !
به نظرتون برای 1 ساله با سود 21 درصد اینده بهتره یا گردشگری ؟ قابل اعتماد هستن ؟
ممنون داداش فقط یه زحمتی بکش ریسک سرمایه گذاری در این سه بانک را هم مشخص کنآخرین اطلاعات سود بانکی چندتا بانک که امروز سر زدم بهشون:
- بانک آینده: با سود ۲۱% حساب آینده ساز باز میکنه و پارسالی هارو گویا با ۲۳% تمدید میکنه
- بانک گردشگری: کوتاه مدت ۲۰% کف ۱۰تومن و یکساله ۲۱% (بدون جریمه برداشت بعد از یکماه) و ۲۳% (شامل جریمه برداشت زودتر از موعد سررسید) و پار سالی هارو هم با شرایط قبل تمدید میکنه
- بانک قوامین: روزشمار بالای ۵۰ تومن ۲۰% و زیر ۵۰ تومن به تناسب درصدش تا ۱۷% کم میشه. کف مبلغ هم ۲۰ تومنه و سپرده های پارسال هم اگه زیر ۵۰ تومن باشه ۲۰% و بالای ۵۰ تومن نرخ ترجیحی نیم درصد میخوره بهش و بالای صد تومن ۱ درصد و تمدید میشه
الان که هیچ کدومشون پیش فروش ندارناگه پس اندازی در حدود 16-17 تومن دارید تو بانک نذارید...!
در حال حاضر بهترین کار پیش خرید اشغال های ایرانخودرو هست سود ۱۹ درصد و اختلاف قیمت بازار ازاد و کارخانه در زمان تحویل که هر جوری حساب کنی از پول تو بانک گذاشتن بهتره...
الان اختلاف قیمت بازار و کارخانه حدود ۱۵ م به بالاست!
سایپا نه ولی ایرانخودرو الان داره!الان که هیچ کدومشون پیش فروش ندارن
فکر نمیکنی تو یک سالی که به زمان تحویل خودروهای پیش فروشی باقی مونده ، شرکت ها قیمت کارخونه رو بیارن بالا و به قیمت بازار برسونن؟سایپا نه ولی ایرانخودرو الان داره!
سایپا نه ولی ایرانخودرو الان داره!