• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من که کاملا بعید میدونم دو سه ماه همین حدود یازده بمونه، ده روز پیش 10200 بود امروز شده یازده. کاملا مشخصه نرخ بازار آزاد هیچ اهمیتی براشون نداره حتی بشه سی هزار تومن هم اتفاقی نمی افته.
بله ، الان مبنای محاسبه همه چی دیگه شده دلار 11 تومن. حتی خود دولت هم این نرخ رو دیگه به رسمیت شناخته و بهای بسیاری از کالاها و خدمات رو داره با این نرخ و بعضاً بالاتر محاسبه میکنه و این عدد دیگه کاملاً عادی شده.
این به این معناست که قیمت حدود 11000 تومن به ازای هر دلار آمریکا ، یک نرخ کف جدید برای دلار محسوب میشه.
دلیل اینکه میگم تا دو سه ماه ممکنه همین حدود بمونه اینه که دولت در حال حاضر شیر تزریق رو یک جورایی باز کرده اما این تزریق به دلیل محدودیت هایی فعلی و آتی نمیتونه ادامه دار باشه و در آینده نزدیک این شیر باز هم بسته میشه و اون وقت افزایش 50 درصدی دلار به هیچ وجه دور از انتظار نیست.

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستان لطفا راهنمایی کنید
اگر به صرافی مراجعه کنم ایا می توانم دلار خرید کنم
البته این ذکر کنم نه برای ارزمسافرتی
منظور ارز ازاد
لطفا راهنمایی کنید

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
دوستان لطفا راهنمایی کنید
اگر به صرافی مراجعه کنم ایا می توانم دلار خرید کنم
البته این ذکر کنم نه برای ارزمسافرتی
منظور ارز ازاد
لطفا راهنمایی کنید
در حالت عادی از هر 10 صرافی 9 تاش به شما نمیفروشه مگر به عنوان ارز مسافرتی و ... با مدارک

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
پس به چه طریقی می توانم خریداری کنم

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
بله ، الان مبنای محاسبه همه چی دیگه شده دلار 11 تومن. حتی خود دولت هم این نرخ رو دیگه به رسمیت شناخته و بهای بسیاری از کالاها و خدمات رو داره با این نرخ و بعضاً بالاتر محاسبه میکنه و این عدد دیگه کاملاً عادی شده.
این به این معناست که قیمت حدود 11000 تومن به ازای هر دلار آمریکا ، یک نرخ کف جدید برای دلار محسوب میشه.
دلیل اینکه میگم تا دو سه ماه ممکنه همین حدود بمونه اینه که دولت در حال حاضر شیر تزریق رو یک جورایی باز کرده اما این تزریق به دلیل محدودیت هایی فعلی و آتی نمیتونه ادامه دار باشه و در آینده نزدیک این شیر باز هم بسته میشه و اون وقت افزایش 50 درصدی دلار به هیچ وجه دور از انتظار نیست.
دولت برای نگهداری سپرده های با تاریخ سررسید شهریور، که در شهریور پارسال با سود 20 تا 22 درصد، افتتاح یا تمدید شده اند، مجبور هست که برای ایجاد ثبات در بازار ارز و سکه، در این ماه تلاش کند، وگرنه بخش گسترده ای از سرمایه ها در همین ماه از بانک خارج میشوند و علاوه بر ایجاد مشکلات برای بانکها، نوسانات همه بازارها هم از کنترل خارج میشود و پول ملی هم با خاک یکسان میشود. بنابراین سعی شده که با اختراع این داستان بازار ثانویه ارز و بلاتکلیف نگه داشتن بسیاری از تقاضاهای واردات، برای هر مدتی که امکانپذیر باشد نوسانات را محدود کنند. این تمام توان حاکمیت برای کاهش نوسان هست و قطعاً فقط طی یک زمان بسیار محدود و با تزریق ارز و کنترل بازار و پیشنهاد ارقام قابل توجه سود بانکی به مردم، انجام میشود. بعد از آن تقاضاهای انباشته برای تخصیص ارز، به بازار تحمیل میشود و تحریمهای نفتی در آبان هم تقاضای ارز را افزایش میدهد و هم منابع ارزی کشور را کاهش میدهد و چشم انداز وضعیت بسیار تاریک هست.
شخصاً فکر نمیکنم کنترل نوسانات بازار ارز و طلا، حتی در این یک ماه تا اواسط مهر، برای این دولت با این حجم از بی کفایتی، ممکن باشد.

Last edited:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان کدام بانکها 23 درصد میدن؟
گردشگری رو خودم میدونم امکان واریز و کارت نداره

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من مقداری سرملیه دارم می خواهم به ارز تبدیل کنم
فقط برای حدود 4 یا 5 ماه احتیاج ندارم تا برج 10 تا 11
یا تو بانک سپرده کنم
لطفا اینده نگری کنید با توجه به وضعیت مملکت
به عنوان مثال می خواهم 7000 دلار خریداری کنم
اگر دلار نشود یور یا پوند یا درهم خریداری کنم
به همین مبلغ دلار
امروز چند تا صرافی مراجعه کردم گفتند
گفتند شاید فردا بتوانیم فراهم کنیم و پشنهاد ارز به قیمت روز هم دادین به عنوان مثال دلار امروز پیشنهاد 11200 و درهم 3000
گفتند اگر دلار نشود درهم داریم
به یک شگل دیگه هم پیشنهاد دادند گفتند می توانم مقداری دلار و مقداری درهم و مقداری یورو یا پوند بتوانیم برای فراهم کنم
ایا ارزش داره به این شکل ارز دریافت کنم

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
امروز رفتم قوامین حساب یکسالم رو تمدید کنم.طرف برگه جدید بهم نداد که توش تاریخ سر رسید جدید زدعه باشه.گفت تمام یکساله ها اتوماتیک تمدید میشن مگر مشتری نخواد و برگه جدید نمیدیم.همه بانکها اینطورین.یکی دیگه هم بود اونم همینطوری بود.22.5 رو اوردن به 20.5 تبدیل کردن.حرفش درسته؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من مقداری سرملیه دارم می خواهم به ارز تبدیل کنم
فقط برای حدود 4 یا 5 ماه احتیاج ندارم تا برج 10 تا 11
یا تو بانک سپرده کنم
لطفا اینده نگری کنید با توجه به وضعیت مملکت
به عنوان مثال می خواهم 7000 دلار خریداری کنم
اگر دلار نشود یور یا پوند یا درهم خریداری کنم
به همین مبلغ دلار
امروز چند تا صرافی مراجعه کردم گفتند
گفتند شاید فردا بتوانیم فراهم کنیم و پشنهاد ارز به قیمت روز هم دادین به عنوان مثال دلار امروز پیشنهاد 11200 و درهم 3000
گفتند اگر دلار نشود درهم داریم
به یک شگل دیگه هم پیشنهاد دادند گفتند می توانم مقداری دلار و مقداری درهم و مقداری یورو یا پوند بتوانیم برای فراهم کنم
ایا ارزش داره به این شکل ارز دریافت کنم
سلام

سعی کن همش رو دلار بگیری یا اگر نشد نصف دلار و نصف یورو
درهم و لیر توصیه نمیشه

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
سلام

سعی کن همش رو دلار بگیری یا اگر نشد نصف دلار و نصف یورو
درهم و لیر توصیه نمیشه
ارزش درهم با دلار برابره چون نرخ برابریش با دلار ثابته و تغییر نمیکنه. اتفاقا بعد دلار و یورو، بهترین ارز برای سرمایه گذاری درهمه.

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
لطفا راهنمایی کنید
چطور دولار یا یورو یا پوند یا درهم
تقلبی تخیص بدم
لطفا یک توضییح کوچیک بدین

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
لطفا یکی راهنمایی کنه
برای فردا نیاز دارم
لطفا راهنمایی کنید
چطور دولار یا یورو یا پوند یا درهم
تقلبی تخیص بدم
لطفا یک توضییح کوچیک بدین

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
امروز رفتم قوامین حساب یکسالم رو تمدید کنم.طرف برگه جدید بهم نداد که توش تاریخ سر رسید جدید زدعه باشه.گفت تمام یکساله ها اتوماتیک تمدید میشن مگر مشتری نخواد و برگه جدید نمیدیم.همه بانکها اینطورین.یکی دیگه هم بود اونم همینطوری بود.22.5 رو اوردن به 20.5 تبدیل کردن.حرفش درسته؟

همه چی صد در صد گرون شده.اینا دو درصد هم کم کردن از سوداشون؟با اون اخبار وشایعات ورشکستگی و ادغامشون دیگه یکماه هم عاقلانه نیست کسی پول بذاره.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
پول هایی که تو بانک بوده ، از هفته پیش تا الان 10 درصد از ارزشش کم شده

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
سودهایی که بانک ها میدادن
تورمی که در کشور بود
ببین چه بلایی سرمون اورده
طرف از عراق پولش رو تبدیل به ریال کرده بود و گذاشته بود در بانک ملی ایران و سود 20 درصدی می گرفته
حالا ارزش پول ایران یک سوم شده میگفت بدبخت شدم
کارشناس عراقی هم می گفت :" کجای دنیا بانکها 20 درصد سود میدن .مطمئنا این یک ترفند بوده که پولتو ببری اونجا وگرنه سود بانکی سه یا نهایت 4 درصد میشه..."
غافل از اینکه ما ایرانی ها به این وضع عادت کردیم و هممون دنبال این هستیم که کدوم بانک نیم درصد سود بیشتر میده
اینم وضع مملکتون
حرف دوستمون کاملا درسته
ارزش پول کسانی که از بانک سود می گرفتن از هفته پیش تا الان ده درصد افت کرده
هی شما پولهاتونو بزارین بانک و ربا بگیرین ولی یه جایی ارزشش کمتر میشه و چه بسا ضرر هم کرده باشین در نهایت....

longstreet.hz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام، دوستان این تاپیک گروه تلگرام هم داره؟ اگه داره خواهشا لینک اون رو در اینجا به اشتراک بذارید تا ما و هم دیگران استفاده کنند، ممنون!

Sent from my P024 using Tapatalk

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
دوستان حساب آینده سازی که سال قبل باز کردیم خودش تمدید شده؟
الان رفتم پنل آینده ساز اینو زده:
  • تاریخ سررسید: 1398/06/09
  • تاریخ تمدید: 1398/06/09

بالا