• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خب همینطور که مفت مفت داره میره بالا و هیچ حساب و کتابی نداره و یه عده دلال دارن هر روز دلار و سکه رو میکشن بالا توافق بشه همون رقمی که مفت مفت رفت بالا میاد پایین توافق بشه دلار رو ۴تومن خواهد ماند
هر توافقی هم که بشه موقتاً میاد پایین باز میره بالا. دیگه تجربه برجام رو همه دارن.
مگر اینکه طی یک توافق پایدار و تضمین شده ، ایران همه نیروهای خودش رو از سوریه و سایر کشورهای منطقه خارج کنه ، تعهد بده که در امور داخلی سایر کشورها دخالت نمیکنه. تعهد بده که برنامه موشکی خودش رو فوراً و بی قید و شرط تعطیل میکنه و محدودیت های بیشتر بر فعالیت های هسته ای رو بپذیره و متعهد بشه که از تهدید اسرائیل دست برداره و حمایت از چریک های حزب الله لبنان و حماس رو متوقف کنه و چندین مورد دیگه که باید تعهد سفت و سخت بده. آمریکا و متحدانش هم باید قبول کنند که تحریم ها علیه **** ایران رو محدود کنند و به حداقل برسونن.
در صورت محقق شدن موارد فوق ، بله ، قیمت ارز پایین میاد و تا مدت ها پایین میمونه.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
افزایش این چند روز به خاطر دلالی نبوده، به خاطر این بوده که بانک مرکزی دیگه تزریق ارز نمیکنه، هر چیزی هم که عرضه ش محدود بشه قیمتش میره بالا، در مورد توافق هم اگه تا قبل شروع تحریم نفتی مذاکره رو شروع کنن میشه امید داشت که بتونن جلوی رشد نجومی ارزو بگیرن وگرنه اگه تحریم نفت اجرایی بشه، دیگه برداشتنش به راحتی با مذاکره امکان پدیر نیست.
امروز هم که بازار با رشد نجومی باز شده و موشک وار قیمتها داره میره بالا، امروز احتمالا دلار ۱۵ تومنی و سکه ۵ میلیونی رو خواهیم دید.
بله علت تزریق نکردن دلار به بازار هست و کمبود ارز که باعث بالا رفتن قیمت میشه اما شما الان بخوای دلار بخری میری پیش کی؟دلال درسته؟صرافی که بهت دلار نمیده پس مجبوری بری پیش دلال و دلال عزیز هم هرچقدر بخواد روش میکشه میده بهت تا ۱۳ آبان همینطور پیش بره هر دلار = ۵۰۰۰۰تومن رو باید پیشبینی کرد روحانی یا باید استعفا بده یا باید توافق کنه واقعا چطور اسم دکتر روشه در صورتی که به اندازه یه رفتگر هم سواد نداره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
Last edited:

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
اتفاقاً نکته اصلی این هست که سرمایه گذاری یک پروسه ابدی نیست و در هر شرایطی باید در بازارهایی سرمایه گذاری کنیم که بالاترین بازده را داشته باشند. طی سالهای 92 تا 96 که با چاپ پول، سود بانکی بالا با ریسک پایین در اقتصاد توزیع میشد و تورم هم در حد قابل تحملی بود، تبعا سپرده گذاری، دارای توجیه اقتصادی کاملاً قابل دفاع بود، ولی در حال حاضر که حتی طی یک روز 15 درصد از ارزش ریال نابود میشود، دریافت یک درصد سود سالانه بانکی بالاتر یا پایینتر، هیچ تغییری ایجاد نمیکند. در این شرایط یک شخص عادی هم اگر واقعاً سود یا زیان سرمایه، حتی کمترین اهمیتی برایش داشته باشد، باید از چند ماه قبل، تمام داراییش را تبدیل کرده باشد و فقط مبلغ محدود هزینه های جاری زندگی اش بصورت ریال باشد تا نابودی ریال فقط روی بخش محدودی از سرمایه اش، موثر باشد وگرنه چند برابر کل سود ریالی که طی چند سال گذشته روی سپرده بانکی دریافت کرده را یکباره و با نابودی ریال پس میدهد.
من اصلا کاری به بازده ندارم !
مشکل من این نگاه از بالا به پایین هست که هر روز بیاییم این تاپیک بگیم مردم دنبال نیم درصد سود بیشترن !

"اهای مردم دلار شد 14 هزار . سودی که تو یکسال از بانک میگیرن رو دلار تو 2-3 روز گرفت. "

والا 99 درصد مردم میدونن که وضع دلار و بانک چجوریه و دیگه لازم نیست هر روز تو تاپیک اعلام کنیم .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ما این رو واسه شما که عقل کل اقتصاد ایران و منطقه و جهان هستی نمیگیم استاد. این چیزها رو واسه افرادی میگیم که پول و سرمایه خودشون رو در نتیجه یک عمر زحمت کشیدن و عرق ریختن و با تلاش زیاد به دست آوردن و نمیخوان ظرف چند ماه همه دار و ندارشون با خاک کوچه یکی بشه!
واسه اون دوستی میگیم که اومده بود گفته بود مادرم 70 میلیون تومن تو بانک داره ، و مشورت خواسته بود که پول توی بانک بمونه یا تبدیل به دلار کنه!
واسه اون کارمند یا کارگر بازنشسته ای میگیم که داره با چشم های خودش میبینه چندرغاز پولی که بعد از بازنشستگی دولت بهش داده ، دقیقه به دقیقه داره هیچ و بی ارزش میشه.
واسه اون جوانی میگیم که میگفت من به خاطر اینکه چک پاس کنم ، 100 میلیون پول بی زبون رو همینطوری تو بانک نگه داشتم و باهاش هیچ کاری نکردم و به هیچی تبدیل نکردم و خطر از دست رفتن سرمایه رو داشت به طور جدی احساس میکرد.
واسه اون مستاجری میگیم که یک پولی رو تو بانک سپرده کرده بوده تا بعد از سال ها بتونه باهاش وام بگیره و یک آپارتمان 40 متری بخره ، اما در اثر افزایش قیمت ها ، دیگه حتی با وام هم نمیتونه یه آلونک 10 متری بخره و پولی که تو بانک گذاشته بوده هم داره ارزشش به یک چهارم کاهش پیدا میکنه.
بله گرامی ، اینا رو واسه این مدل افراد میگیم ، وگرنه شما نیازی به این تیپ راهنمایی ها نداری!
شما سود نیم درصد بالاترت رو بگیر و اجازه بده سایرین هم به فکر حفظ سرمایه های خودشون باشند!

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
من شنیدم دارن پشت پرده و در خفا توافق میکنن
دوستان شما هم چیزی شنیدید؟
اگه درست باشه خیلیا که دلار و سکه خریدن متضرر میشن

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
ما این رو واسه شما که عقل کل اقتصاد ایران و منطقه و جهان هستی نمیگیم استاد. این چیزها رو واسه افرادی میگیم که پول و سرمایه خودشون رو در نتیجه یک عمر زحمت کشیدن و عرق ریختن و با تلاش زیاد به دست آوردن و نمیخوان ظرف چند ماه همه دار و ندارشون با خاک کوچه یکی بشه!
واسه اون دوستی میگیم که اومده بود گفته بود مادرم 70 میلیون تومن تو بانک داره ، و مشورت خواسته بود که پول توی بانک بمونه یا تبدیل به دلار کنه!
واسه اون کارمند یا کارگر بازنشسته ای میگیم که داره با چشم های خودش میبینه چندرغاز پولی که بعد از بازنشستگی دولت بهش داده ، دقیقه به دقیقه داره هیچ و بی ارزش میشه.
واسه اون جوانی میگیم که میگفت من به خاطر اینکه چک پاس کنم ، 100 میلیون پول بی زبون رو همینطوری تو بانک نگه داشتم و باهاش هیچ کاری نکردم و به هیچی تبدیل نکردم و خطر از دست رفتن سرمایه رو داشت به طور جدی احساس میکرد.
واسه اون مستاجری میگیم که یک پولی رو تو بانک سپرده کرده بوده تا بعد از سال ها بتونه باهاش وام بگیره و یک آپارتمان 40 متری بخره ، اما در اثر افزایش قیمت ها ، دیگه حتی با وام هم نمیتونه یه آلونک 10 متری بخره و پولی که تو بانک گذاشته بوده هم داره ارزشش به یک چهارم کاهش پیدا میکنه.
بله گرامی ، اینا رو واسه این مدل افراد میگیم ، وگرنه شما نیازی به این تیپ راهنمایی ها نداری!
شما سود نیم درصد بالاترت رو بگیر و اجازه بده سایرین هم به فکر حفظ سرمایه های خودشون باشند!
استاد شما میتونی اینو تو تاپیک ارز بگی !
اینجا اسمش مشخصه و با این کارت فقط رو اعصاب بقیه راه میری:)

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
در این شکی نیست که سود بانکی جوابگوی مخارج و یا افزایش سرمایه حتی حفظ سرمایه نیست اما اون بازنشسته که نمیتونه با ۱تومن در ماه مخارج زندگیشو بگردونه پول بازنشستگیشو میذاره بانک تا همون سود ناچیز با حقوق بازنشستگیش جمع بشه بتونه از پس مخارجش بربیاد اینایی که نام بردی همشون محتاج به پول نقد هستن خرید دلار یا طلا برای حفظ سرمایه مستلزم صبر چند ساله هست در صورتی که اینا محتاج به نقدینگیه روزانه هستند منم ۲۰۰خورده ای پول توی بانک دارم اما با این وضعیت نابسامان واقعا تصمیم گرفتن که کدوم راه درسته بسیار سخته چون معلوم نیست فردا چی میشه منم با کلی تلاش برای خودم سرمایه جمع کردم البته همچنان هم دارم کار میکنم و به سرمایم اضافه میکنم اما واقعا هیچ کس نمیدونه الان پولشو به دلار یا طلا تبدیل کنه آیا تونسته ضرر نکنه؟آیا اگه توافقی بشه سرمایه دلاری یا سکه ای من ضرر نخواهد کرد؟
بانک انصار پیام داده سود بانکیتون یا پول گذاشته شده داخل بانک رو اگه حتی با ۵۰تومن سپرده گذاری کنید میتونید در قرعکشی ما شرکت کنید هر ۵۰تومن ۱ امتیاز.
این مشخص میکنه که مردم دارن به سرعت سپردهاشونو از بانک خارج میکنن

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من اصلا کاری به بازده ندارم !
مشکل من این نگاه از بالا به پایین هست که هر روز بیاییم این تاپیک بگیم مردم دنبال نیم درصد سود بیشترن !

"اهای مردم دلار شد 14 هزار . سودی که تو یکسال از بانک میگیرن رو دلار تو 2-3 روز گرفت. "

والا 99 درصد مردم میدونن که وضع دلار و بانک چجوریه و دیگه لازم نیست هر روز تو تاپیک اعلام کنیم .
موافقم

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
شرلوک هولمز گاهی وقتها بد تیکه مینداخت به دکتر واتسون (تو اون سریال قدیمی)، مثلا یه بار بهش گفت: "واتسون تو استعداد عجیبی تو دیدن چیزهای آشکار داری!"
حالا حکایت بعضی از دوستانه که دائم توی تاپیک درباره بی ارزش شدن ریال حرف می زنند!

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستان
لطفا در مورد فروش دلار توضیح بدین
به عنوان مثال اگر بخواهم 500 دلار بفروشم
به عنوان مثال نرخ امروز 14800
صراف با چه قیمت از شما خریداری می کنه
به عنوان مثال ایا 14750 میشه فروخت یا قیمت پایین تر

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان
لطفا در مورد فروش دلار توضیح بدین
به عنوان مثال اگر بخواهم 500 دلار بفروشم
به عنوان مثال نرخ امروز 14800
صراف با چه قیمت از شما خریداری می کنه
به عنوان مثال ایا 14750 میشه فروخت یا قیمت پایین تر
قیمت لحظه ای تغییر میکنه اما با فرض دلار 14800 تومنی ، صرافی از شما هر دلار رو حدوداً 14650 برمیداره.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
العان در حال حاظر بيشترين سود رو بانك گردشگري ميده درسته؟

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
متاسفانه کارت و امکان واریز نداره سپرده یکساله هست
تا 10 شهریور باز میکردن
ولی بعد از یک ماه قابل برداشت هست بدون جریمه و البته سودش توی کارت میاد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منتظر هیچ توافقی در دوره ترامپ نباشید. اینا با ترامپ مذاکره نمیکنن دیگه اومد رک گفت دیگه! گفت ما حداقل دیگه با این دولت آمریکا مذاکره نمیکنیم..اینا شده هی باج بدن به پوتین و چین با آمریکا دیگه توافق نمیکنن...اگه فک میکنین اینا حداقل تا ۲ سال دیگه جام زهر میدن بالا سخت در اشتباهید.
پوتینم که دوباره داره میاد ایران با اقاشون دیدار کنه! ترامپم که اصلا دنبال جنگ نیست...اینا هم فک نکنید براشون مهمه که وضع اقتصادی بد بشه! چون میدونن مردم بی عرضه تر از اینن که بخوان حرکتی بکنن ..چیزی هم بشه اینقد نیرو دارن که سریع ***** میکنن....پس فعلا به بخور بخورشون ادامه میدن.

بالا