• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
سلام بله موجود دارم

فعلا بهترین سرمایه گذاری بورسه من دو هفته پیش صندوق 22 درصد سالانه رو باطل کردم و سهام پتروشیمی غدیر خریدم و الان فقط توی دو هفته 40 درصد سود داده.

اگه درباره ی بورس اطلاعات داری یکم راهنمایی می کنی که ما هم سرمایه گذاری کنیم؟

arsmnat

Registered User
لایک‌ها
17
اگر دوستان حواله پراید یا تیبا بکارشون میاد پیام خصوصی بدن
اتو خدمت سایپا هستش و بایستی دعوتنامه شهریور صادر بشه

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
بانک گردشگری
سپرده یک ساله
با قابلیت برداشت بعد از یک ماه
23%
افتتاح فقط تا 7 شهریور
داداش با حداقل چه مبلغی باز میکنه؟
کارت هم داره و یا فقط دفترچه داره و حتما باید حضوری مراجعه کنیم؟
گردشگری مطمئن تره یا آینده ؟؟؟ o_O

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
ممنون داداش فقط یه زحمتی بکش ریسک سرمایه گذاری در این سه بانک را هم مشخص کن
آینده و گردشگری و قوامین
پشت سر هر سه تاشون حرف و حدیث زیاده مردم از ورشکستگی و اختلاس و ادغام این سه بانک میگن:cool:
در دروازه را میشه بست ولی دهن مردم را نمیشه بست :)
البته این سه بانک دشمن هم زیاد دارن:general312:
ولی جالبه بانک مرکزی هر سه تاشون را تائید کرده و اسمشون در سایت بانک مرکزی هست و فقط هم همین سه بانک سودای خوب میدن:eek:
خواهشا روشنگری کنیدo_O
من قوامین رو ۷ ساله که حساب دارم از وقتی هنوز بانک نبود
گردشگری و آینده رو ۲ ساله
همشون خوب بودن ولی باز همه چی‌ با خودته
به نظرم با این وضع مملکت بالا رفتن سود بانکی قطعیه و الان وضع هیچ بانکی بد نیس
پول ملت رو قبل گرونی ها کلی سرمایه گذاری کردن و امثال ماها که دنبال دوزار سود بیشتریم بازنده ایم
از بین آینده و گردشگری یکی رو انتخاب کن چون قوامین طرح هاش الان جالب نیس خیلی

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
فکر نمیکنی تو یک سالی که به زمان تحویل خودروهای پیش فروشی باقی مونده ، شرکت ها قیمت کارخونه رو بیارن بالا و به قیمت بازار برسونن؟
الان قیمت کارخونه ۱ تومن زیاد بشه بازار ازاد ۲ تومن میره روش!
از ما گفتن بود زمان پیش فروش سکه هم تو تاپیک ش بنده اعلام نظر کردم بخرید ولی همه مخالف بودند
اصن هر جوری حساب کنی بازم بهتر از سود بانکی هست چون ۱۹ درصد سود مشارکت داره و حتی اختلاف قیمت فعلی بازار و قیمت کارخونه رو هم فاکتور بگیریم ضرر نمیکنی به نسبت سرمایه گذاری توی بانک

Last edited:

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
بانک گردشگری
سپرده یک ساله
23%
افتتاح فقط تا 7 شهریور
کارت هم داره و یا فقط دفترچه داره

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ایرانخودرو که زده 1 سال و نیم دیگه تحویل می ده ماشین رو! تا اون موقع که دیگه یه دونه سنسور ماشین هم نمی تونن وارد کنن ماشین بدن دست آدم. به نظرم خرید طلای آب شده بهترین کار باشه الان. لااقل ارزش پول حفظ بشه.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بانک گردشگری
سپرده یک ساله
23%
افتتاح فقط تا 7 شهریور
کارت هم داره و یا فقط دفترچه داره
حداقل یک میلیونه
سپرده یکساله است و کارت یا امکان واریز نداره

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
امروز قوامین بودم سپردهای جدیدشون با نرخ 15 درصد تا 20 میلیون -- 17 درصد تا 50 میلیون -- 18 درصد بالای 50 میلیون -- و 19 درصد بالای صد میلیون !!!

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
افزایش تقریبا 100درصدی قیمت پراید معنی زیادی داره , این افزایش های شدید اون هم از مرجع رسمی باعث دادن سیگنال به بازار میشه تا همه سعی کنند قیمتهای کالاها و خدمات خودشون رو با این توجیح که وقتی شرکتهای دولتی 100 درصد افزایش قیمت دادند پس چرا ما باید با محدودیت افزایش قیمت مواجه باشیم و متاسفانه نقدینگی مردم و سپرده های بانکی مثل برف در آفتاب داغ تابستان در حال آب شدنه و سودهای بانکی هم حتی نمی تونه در وضعیت فعلی مرحمی باشه که کمی بتونه از نگرانی و استرس مردم کم کنه .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
امروز قوامین بودم سپردهای جدیدشون با نرخ 15 درصد تا 20 میلیون -- 17 درصد تا 50 میلیون -- 18 درصد بالای 50 میلیون -- و 19 درصد بالای صد میلیون !!!
قوامین دچار اعتماد به نفس کاذب شده به خاطر امکان ادغام و....ریسک سرمایه گذاری توش بالا رفته نرخ سودشم که به درد عمشون میخوره:Dهمین الان گردشگری با کف 10میلیون روزشمار با کارت و....داره 20درصد میده

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کسی میدونه موسسه نور سپرده یکساله پارسال بالا ۱۰۰ ۲۵درصد بوده تمدید می‌کنه دوستان از سودهایش جدیدش کسی خبر داره

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
کسی میدونه موسسه نور سپرده یکساله پارسال بالا ۱۰۰ ۲۵درصد بوده تمدید می‌کنه دوستان از سودهایش جدیدش کسی خبر داره
موسسه خطرناکه برای 2 درصد سود بیشتر کل سرمایت را از دست میدی بعد باید بدوی دنبال پولت و ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من مادرم یه 70 تومن پول داره که پارسال تو بانک شهر سپرده 22 درصد بوده
الان با این شرایط تمدید سپرده کار درستیه ؟ با اینکه گفته میشه دلار بالای 11 تومن فرار بمونه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من مادرم یه 70 تومن پول داره که پارسال تو بانک شهر سپرده 22 درصد بوده
الان با این شرایط تمدید سپرده کار درستیه ؟ با اینکه گفته میشه دلار بالای 11 تومن فرار بمونه
نظر شخصی من اینه که اگه روی دریافت سود ماهانه حساب کردند و به پول سودی که تعلق میگیره به صورت ماهانه نیاز دارند پول در بانک بمونه. اما اگه نگاه بلند مدت دارید صلاح نیست پول در بانک بمونه چون احتمال اوج گرفتن دوباره دلار در آینده وجود داره.
با 70 میلیون ، 6 ماه پیش میتونستید حدود 17500 دلار آمریکا بخرید اما الان به 6500 دلار هم به زور میرسه. شاید خیلی ها الان تصور کنند که دلار دیگه رشد خودش رو کرده و بالا نمیره اما طبق تجربه شخصی ، احتمال اینکه ارزش ریال از اینی که هست پایین تر بیاد ، خیلی زیاده.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
نظر شخصی من اینه که اگه روی دریافت سود ماهانه حساب کردند و به پول سودی که تعلق میگیره به صورت ماهانه نیاز دارند پول در بانک بمونه. اما اگه نگاه بلند مدت دارید صلاح نیست پول در بانک بمونه چون احتمال اوج گرفتن دوباره دلار در آینده وجود داره.
با 70 میلیون ، 6 ماه پیش میتونستید حدود 17500 دلار آمریکا بخرید اما الان به 6500 دلار هم به زور میرسه. شاید خیلی ها الان تصور کنند که دلار دیگه رشد خودش رو کرده و بالا نمیره اما طبق تجربه شخصی ، احتمال اینکه ارزش ریال از اینی که هست پایین تر بیاد ، خیلی زیاده.
والا امروز یه خبر دیدم که نوشته بود نرخ سود سپرده یکساله 15 درصد هست یعنی چیزی حدود 860 هزار تومن برای هرماه . به نظرم دلار بخره حداقل ارزش پولش با این شرایط همین قدر که هست
حفظ میشه تازه اگه دلار رو 11 تومن بمونه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
والا امروز یه خبر دیدم که نوشته بود نرخ سود سپرده یکساله 15 درصد هست یعنی چیزی حدود 860 هزار تومن برای هرماه . به نظرم دلار بخره حداقل ارزش پولش با این شرایط همین قدر که هست
قیمت دلار تا اواسط آبان خیلی بالاتر از الان میشه

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من شخصاً بعید میدونم دلار روی مرز 11 تومن بمونه. شاید برای دو سه ماه همین جا بمونه و نوسان های کم دامنه بزنه اما احتمال زیاد میدم تا اواخر پاییز ، 50 درصد دیگه از ارزش ریال کم بشه .

Last edited:

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
من شخصاً بعید میدونم دلار روی مرز 11 تومن بمونه. شاید برای دو سه ماه همین جا بمونه و نوسان های کم دامنه بزنه اما احتمال زیاد میدم تا اواخر پاییز ، 50 درصد دیگه از ارزش ریال کم بشه .
من که کاملا بعید میدونم دو سه ماه همین حدود یازده بمونه، ده روز پیش 10200 بود امروز شده یازده. کاملا مشخصه نرخ بازار آزاد هیچ اهمیتی براشون نداره حتی بشه سی هزار تومن هم اتفاقی نمی افته.

بالا