فک میکنم امین اشنا هم به این صورت شده تازگیاibshop یه روز بعد درخواست ابطال، اصل سرمایه رو واریز کرد. فرداش هم بدهی واحدهای ابطالی. قیمت ابطال رو هم روزی که تایید ابطال زدن محاسبه کردن
سلامبا سلام
روز بخیر
در حال حاظر بیشترین سود بانکی رو کدوم بانک ها میدن ؟ معتبر باشن
https://t.me/joinchat/AAAAAEJvNItkBUHjURogAwسلام لینک گروه اخریین تغییرات سود بانکها رو کسی داره منو دعوت کنه یا لینکشو بده
بله متاسفانهآلان دیگع فکر نمی کنم اصلا پول داخل بانک گذاشتن فایده نداره؟
این کامنت رو در زمان دلار 12 هزار تومنی و سکه 4.5 میلیونی گذاشته بودم. از روی تجربه سالهای زیادی که در بازار سرمایه هستم. همیشه پیکهای قیمتی در زمان هیجان خرید هستند.دوستان احساسی برخورد نکنید، ممکنه دلار و سکه در پایان صعودشون باشن.
تا اخر ماه به نظرت دلار میرسه به ۹ ??این کامنت رو در زمان دلار 12 هزار تومنی و سکه 4.5 میلیونی گذاشته بودم. از روی تجربه سالهای زیادی که در بازار سرمایه هستم. همیشه پیکهای قیمتی در زمان هیجان خرید هستند.
یعنی الان با این شرایط واقعا" بازم کسی هست پول تو بانک بذاره که این تاپیک هنوز فعاله؟؟؟!!!
همه بانک ها 18 درصد یکساله ؟سود بانکی شد ۱۸٪ یکساله
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
کدوم بانک 23 درصد میده ؟آره من گذاشتم. ۲۳٪ میگیرم. چیکار کنم؟ برم دلار ۱۰ تومنی بخرم؟
22.5 کوثر میدهکدوم بانک 23 درصد میده ؟
داداش خواهشا دیگه اسم موسسه را اینجا نیار که اینقدر پولای مردمو بالا کشیدن که حالم ازشون بهم میخوره22.5 کوثر میده
داداش منبعش را هم میگیسود بانکی شد ۱۸٪ یکساله
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro