Titania
Registered User
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 1,324
صندوقهای درآمد ثابت بانکی، که ضامن نقد شوندگی آنها یک بانک معتبر هست اگر با مراجعه به بانک خریداری شوند، در مقایسه با صندوقهای سهامی که ضامن نقد شوندگی ندارند یا ضامن نقدشوندگی آنها یک شرکت هست، از نظر ریسک و ضمانت کاملاً متفاوت هستند، در مورد صندوقهای سهامی معرفی شده، از این جهت که سرمایه گذاری در سهام بورسی هست که میتواند سودده یا زیانده باشد، شما علاوه بر ریسک سرمایه گذاری مستقیم در بورس، هزینه اعتماد به شرکت واسط که از طرف شما سرمایه گذاری میکند را هم میپردازید، شخصاً اعتماد به یک شرکت واسط اینترنتی را برای سرمایه گذاری در سهام، منطقی نمیدانم چون علاوه بر ریسکهای مالی مستقیم سبد سهام، ریسک ورشکستگی یا کلاهبرداری شرکت واسط را هم باید در نظر گرفت. اگر شخصی مایل به سرمایهگذاری در بورس باشد، این امکان برای خودش هم فراهم هست که مستقیماً سرمایهگذاری کند.تو سایت ibshop هستن. اونجا زده تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادر هستن
من صندورق درامد ثابت سرمایه گذاری کرده بودم (توسعه صادرات) ماهی 1.7 درصد سود داشت. اون موقع اینا (صندوقهای سهامی) فرقی چندانی نداشتد بعضی ماه ها هم می دیدم منفیه. الان فکر کنم به خاطر اینکه چند وقتِ بورس وضعش خوبِ سود اینها هم خوب
انگار سود ماهانه ندارن بر اساس سود یا ضرر سرمایه کم و زیاد بشه . دوستانی که واردتر هستن توضیح بدن
همین حالا مثلاً سکه ثامن اعلام ورشکستگی کرده و بسیاری از مردم متضرر شده اند، تبعاً اگر این مردم شخصاً با مراجعه به مراکز معتبر در بازار، خرید و فروش طلا و سکه را انجام داده بودند، زیان کلاهبرداری و اعلام ورشکستگی این شرکت را پرداخت نمیکردند.
در این کشور بعد از اینکه یک شرکت اینترنتی اعلام ورشکستگی کند، یکباره به مردم اعلام میشود که اصلاً از ابتدا مجوزی نداشته و ادعاهایش دروغ بوده و نماد اعتماد روی سایت هم ناگهان ناپدید میشود.
Last edited: