• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
همه ی این بانک ها دارای مجوز رسمی و زیر نظر بانک مرکزی هستند.
اگر مبلغتون بالای ۱۰۰ میلیون هست بین این بانکها به نظر بنده بانک آینده وضعیت بهتری دارند.
اتفاقا من شنیدم بانک آینده وضعیت بسیار بدی داره و بدون پشتوانه از نهادی هست در کنار بانک گردشگری
ولی دی شنیدم پشت کلفتی داره و مشکلی نداره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اتفاقا من شنیدم بانک آینده وضعیت بسیار بدی داره و بدون پشتوانه از نهادی هست در کنار بانک گردشگری
ولی دی شنیدم پشت کلفتی داره و مشکلی نداره
شنیده ها و....همه اش باد هواست .تمام بانکهایی که سود بالا میدهند اوضاعشون خوب نیست .بانکی که وضعش خوبه تو این شرایط بد اقتصادی و رکود املاک این سودهای بالا را نمیده .به نظر من اراده **** فعلا اینه که بانکی زمین نخوره چون مشکل شدید امنیت به وجود میاد برای دست گرمی موسسه ای مثل کاسپین را حمایت نکردند و خورد زمین.حالا بانک بخوره زمین فاجعه 100برابر بزرگتره آینده بخوره زمین مردم از ترس میرند تمام حسابهاشون در بانکهای مشابه مثل گردشگری ،دی ،ایران زمین،قوامین و...را میبندند و اینها هم پول ندارند در نتیجه بقیه بانکهای مشابه هم میره هوا و دیگه جمع کردن داستان به این سادگی نیست .
پس به نظر من فقط ببین شرایط و سود کدوم بانک بهتره بگذار همان جا و اصلا برات حرفهایی مثل پشت فلان بانک فلان جاست و....مهم نباشه چون حرف باد هواست و از ما بهترون قبل از اینکه کاسپین هم زمین بخوره حساب هاشون را خالی کردند در مورد بانکها هم اتفاق مشابه می افته

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
شنیده ها و....همه اش باد هواست .تمام بانکهایی که سود بالا میدهند اوضاعشون خوب نیست .بانکی که وضعش خوبه تو این شرایط بد اقتصادی و رکود املاک این سودهای بالا را نمیده .به نظر من اراده **** فعلا اینه که بانکی زمین نخوره چون مشکل شدید امنیت به وجود میاد برای دست گرمی موسسه ای مثل کاسپین را حمایت نکردند و خورد زمین.حالا بانک بخوره زمین فاجعه 100برابر بزرگتره آینده بخوره زمین مردم از ترس میرند تمام حسابهاشون در بانکهای مشابه مثل گردشگری ،دی ،ایران زمین،قوامین و...را میبندند و اینها هم پول ندارند در نتیجه بقیه بانکهای مشابه هم میره هوا و دیگه جمع کردن داستان به این سادگی نیست .
پس به نظر من فقط ببین شرایط و سود کدوم بانک بهتره بگذار همان جا و اصلا برات حرفهایی مثل پشت فلان بانک فلان جاست و....مهم نباشه چون حرف باد هواست و از ما بهترون قبل از اینکه کاسپین هم زمین بخوره حساب هاشون را خالی کردند در مورد بانکها هم اتفاق مشابه می افته
واقعا پرداخت سود 20 درصدی برای بانک خیلی کار سختیه؟ آخه 20 درصد هم شد سود؟ وقتی یه دلال تو بازار ارز و سکه چند هفته ای سرمایه اش رو دو برابر می کنه بانک نمی تونه فعالیتی داشته باشه که یک ساله 20 - 30 درصد سود کنه؟!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
واقعا پرداخت سود 20 درصدی برای بانک خیلی کار سختیه؟ آخه 20 درصد هم شد سود؟ وقتی یه دلال تو بازار ارز و سکه چند هفته ای سرمایه اش رو دو برابر می کنه بانک نمی تونه فعالیتی داشته باشه که یک ساله 20 - 30 درصد سود کنه؟!
بحثش طولانیه اما خلاصه چندتا مطلب میگم
-در 5سال گذشته بازار سکه و ارز و ملک وبورس ...همه کم وبیش رکود بود اما باز هم بانکی مثل آینده و قوامین و...سود بالا 20میدادند .اون زمان سود واقعی که حتی به قول شما حاصل از دلالی هم باشه کسب نمی کردند و فقط با خلق پول به من و شما سود دادند نقدینگی کل کشور را به دلار تبدیل کنید می بینید از سال 92 کمتر شده یعنی اینکه دولت به خاطر سود بانکها در سالهای قبل و تورم اومده ریال سوزی کرده.
-بانکها سبد سرمایه گذاری دارند و فقط در یک زمینه سرمایه گذاری نمی کنند الان کلی املاک دارند که فروش نمیره.
-بانکها خودشون نمی تونند مستقیم وارد این نوع دلالی ها و کارهای اقتصادی بشوند پس پولشون را میدهند شرکتهای آقازاده و اونها سود قابل توجهی به بانک برگشت نمی دهند در خیلی موارد اصل پول هم برنمی گرده
-بانکها کلی هزینه پرسنل و.....دارند که دلال ندارد.
-من ممکنه 10میلیون به یکی بدهم تو بازار کاسبی کنه و سر سال دوبرابرش کنه یا حتی چند برابر اما وقتی رقمها بره بالا در حد سرمایه بانک دیگه چند برابر کردن پول به این راحتی نیست .تازه وقتی رقمها درشت میشه 1000تا سازمان مختلف طلب سهم می کنند و اگر سهمشون پرداخت نشه طرف را کله پا می کنند .به نظر شما برای دولت کار سختی بود که کاسپین را حمایت کنه و کله پا نشه؟؟؟؟؟!
و کلی دلیل دیگه که میشه روش بحث کرد و ثابت کرد بانکها همین سود 20درصد هم از جیب مردم پرداخت می کنند نه از سود واقعی کسب و کار و هر چندسال با جهش ارز تمام اون سودها نابود میشه و مردم هر روز فقیر تر میشوند .جز عده ای خاص که در زمان های خاص از بازارهای مختلف سویچ می کنند

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
۳۰درصد هم رقمی برای سود حساب نمیشه وقتی ریال انقدر بی ارزشه چشماتونو رو سود های بانک ببندید که به هیچ جا نمیرسین

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
امروز دوباره روحانی با رئیس بانک مرکزی جلسه داشته
احتمالا دومین ضرب الاجل کاهش نرخ سودها به 10 درصد در راهه
ضرب الاجل قبلی شهریور 96 بود که همه بانکها مجبور شدند سودهای روزشمار را به 10 درصد و بلند مدت را به 15 درصد تغییر دهند...

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
امروز دوباره روحانی با رئیس بانک مرکزی جلسه داشته
احتمالا دومین ضرب الاجل کاهش نرخ سودها به 10 درصد در راهه
ضرب الاجل قبلی شهریور 96 بود که همه بانکها مجبور شدند سودهای روزشمار را به 10 درصد و بلند مدت را به 15 درصد تغییر دهند...
اینا تا دلار رو نرسونن به 40 هزار تومن دست بردار نیستند.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
من امروز 23درصد گردشگری رو باز کردم حساب جالبی هست بعد از یک ماه هم بدون جریمه قابل بستن هستش

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
من امروز 23درصد گردشگری رو باز کردم حساب جالبی هست بعد از یک ماه هم بدون جریمه قابل بستن هستش
حواستون باشه توی این یک ماه موردی پیش نیاد هرچی به ۱۳آبان نزدیک میشیم درصدها بیشتر میشن

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
منظورت ورشکستگی بانک ها هست؟
احتمال میدم نه اینکه بگم میشه چون بانکهایی که سود بالاتر از حد مجاز میدن یعنی داد میزنن مشتری ندارن و برای کسب مشتری مجبور به انتشار این آگهی های هیجان انگیز میشوند وضعیت طوریه که دیگه هیچ بانکی مورد اعتماد نیست و هیچ درصد سودی ارزش دار نیست

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
عجیبه این بانک آینده که همه دارن میگن کمبود منابع داره
داره به سپرده ها جایزه میده
میتسوبیشی میراژ میدهo_O
hqdefault.jpg

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
عجیبه این بانک آینده که همه دارن میگن کمبود منابع داره
داره به سپرده ها جایزه میده
میتسوبیشی میراژ میدهo_O
hqdefault.jpg
آخه چرا ميگن كمبود نقدينگي داره؟؟؟
شما حضوري يه سر برو يكي از شعب آينده دو ساعت بايد بشيني تا نوبتت بشه چون همه دارن حساب باز مي كنن.

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان من جدود 100k کریپتو دارم و یک ماهه دیگه برای تحصیل میرم از ایران
این مقدار رو تبدیل به ریال کنم بزارم بانک به نظرتون؟ یه چیز ثابت میخوام که دیگه درگیرش نباشم
بعد این مقدار بیاد تو حساب یکدفعه شنیدم حساب رو مسدود میکنن و درباره منبعش سوال میکنن.درسته؟
ممنون

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان من جدود 100k کریپتو دارم و یک ماهه دیگه برای تحصیل میرم از ایران
این مقدار رو تبدیل به ریال کنم بزارم بانک به نظرتون؟ یه چیز ثابت میخوام که دیگه درگیرش نباشم
بعد این مقدار بیاد تو حساب یکدفعه شنیدم حساب رو مسدود میکنن و درباره منبعش سوال میکنن.درسته؟
ممنون
100 هزار تا بیت کویین داری؟؟؟؟:eek:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نگفت بیت کوین که. گفت کریپتو. بیت کوین هم یکی از انواع کریپتو محسوب میشه

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
جهت اطلاع دوستان،
آخرین نرخ های سودهای بانکی روزشمار در برخی بانک ها:

بانک ایران زمین:
روزشمار ۲۱% کف مبلغ ۱ میلیون

بانک دی:
روزشمار ۲۱% کف مبلغ ۱۰ میلیون

بانک قوامین:
روزشمار(طرح زرین) ۱۸% ۲۰ میلیون، ۱۹% ۵۰ میلیون، ۲۰% ۱۰۰ میلیون، بالای ۱۰۰ میلیون ۲۱%

بانک آینده:
روزشمار ۲۱% کف بالای ۱۰۰ میلیون
آینده ساز ۲۳% کف ۱۰ میلیون برداشت بعد از یکماه (برای حساب های جدید)

تو دی یا آینده (21 و 23 درصد) میشه کارت شتاب هم گرفت و سود رو ماهیانه با کارت دریافت کرد؟ چون روزشماره اون اصل پول هم تو کارت شتابه هست؟

بالا