فقط و فقط بانک قوامین قابلیت کشیدن کارت با مبلغ نامحدود برای باز کردن حساب دارهیه بانک دیگه حساب باز کنیم برای مبلغ حساب (سپرده یکساله) میشه کارت کشید یا باید از بانک قبلی چک بین بانکی بگیریم؟
دوستان یه گواهی بود پارسال دم عید مینوشتن با سود 20 درصد حالا توی برگه نگاه کردم زده بود در صورت باخرید زودتر از موعد 14 درصد حساب میشه یعنی برای اون ماهی که برمیداریم 14 درصد حساب میشه یا برای کل ماه هایی که پول تو حساب بوده؟
گردشگری بدون کف مبلغ 23 میده 5 درصد بالاتر میدهدرسته بانک تجارت سپرده یکساله بالای 20 میلیون تومن 18 درصد میده؟
اینجا گردشگری ندارهگردشگری بدون کف مبلغ 23 میده 5 درصد بالاتر میده
منظورت اینه گردشگری ریسک داره؟اینجا گردشگری نداره
بعد برای خانواده هست حتی یکم هم ریسک نمی کنن وگرنه صندوق های سرمایه گذاری و بانکهای خصوصی هم هست
بزار قوامین کمتره ولی مال نیروانتظامیهمن حدود ۵۰ میلیون تو بانک ملی با سود ۱۰درصد دارم آیا ریسک کنم انتقالش بدم به گردشگری با ۲۰ درصد کوتاه مدت.آیا گردشگری معتبره؟ امکان ورشکستگی داره؟
همه بانکهای دارای مجوز بانک مرکزی تا 100 میلیون بیمه هستن خیالتون راحت باشهمن حدود ۵۰ میلیون تو بانک ملی با سود ۱۰درصد دارم آیا ریسک کنم انتقالش بدم به گردشگری با ۲۰ درصد کوتاه مدت.آیا گردشگری معتبره؟ امکان ورشکستگی داره؟
من حدود ۵۰ میلیون تو بانک ملی با سود ۱۰درصد دارم آیا ریسک کنم انتقالش بدم به گردشگری با ۲۰ درصد کوتاه مدت.آیا گردشگری معتبره؟ امکان ورشکستگی داره؟
با ۱۰ درصد حدود ۴۰۰ و خورده ای میدهبله حتما اینکارو بکن و مطمئن باشید هیچ بانکی قرار نیست ورشکست بشه و دولت نمیزاره بانک ها ورشکست بشن، اولین بانکی که ورشکست بشه به تمام سیستم سرایت خواهد کرد، شما هم الکی پولت رو تو حساب 10 درصد بانک ملی نزار، انگار داری ماهی 400-500 هزارتومن میریزی تو حساب بانک ملی!
به نظرم بزار حساب یکساله بانک گردشگری که بعد از یک ماه هم میتونی پول رو بدون جریمه برداشت کنی، درصدش هم 23 هست و برای 50 میلیون حدودا ماهی 945 هزار تومن سود میگیری. بانک ملی چقدر بهت میده؟!!
با ۱۰ درصد حدود ۴۰۰ و خورده ای میده
بلند مدت نمیخوام بزارم همون کوتاه مدت ۲۰ درصد گردشگری خوبه پس
داداش شما مطمئنی؟؟؟؟همه بانکهای دارای مجوز بانک مرکزی تا 100 میلیون بیمه هستن خیالتون راحت باشه
با تعهد محضری میشه باید خودت با اونی که میخوای سود به حسابش بریزه بری محضر بعد تعهدنامه محضری بدی و امضا و انگشت بزنی که نسبت به سودی که ماه به ماه میره به حساب طرف هیچ حق و حقوقی نداریتو این حسابهای بلند مدت "سپرده مقصد سود" باید حتما حساب خودمون باشه یا حساب شخص دیگه ای هم میشه بدیم؟
بانک آینده حساب سپرده یکساله آینده ساز داره با کف 15 میلیون که 23 درصده بعد از 1 ماه میتونی بدون جریمه برداشت کنی واریز و برداشت هم 21 درصد حساب میشهدوستان برای مبالغ پایین بالاترین سود رو برای حسابهای روزشمار کدوم بانک میده ؟ یا حساب سپرده یکساله ای که هم امکان واریز داشته باشه هم برداشت و روی واریزی ها هم سود بیاد