• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه بانک دیگه حساب باز کنیم برای مبلغ حساب (سپرده یکساله) میشه کارت کشید یا باید از بانک قبلی چک بین بانکی بگیریم؟

---------

این اوراق گواهی چطوریه؟ از سپرده یکساله بهتر نیست؟

Last edited:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
یه بانک دیگه حساب باز کنیم برای مبلغ حساب (سپرده یکساله) میشه کارت کشید یا باید از بانک قبلی چک بین بانکی بگیریم؟
فقط و فقط بانک قوامین قابلیت کشیدن کارت با مبلغ نامحدود برای باز کردن حساب داره
بقیه بانکها را یا باید ساتنا و پایا بزنین یا چک بین بانکی بگیرین که هزینه داره

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
دوستان یه گواهی بود پارسال دم عید مینوشتن با سود 20 درصد حالا توی برگه نگاه کردم زده بود در صورت باخرید زودتر از موعد 14 درصد حساب میشه یعنی برای اون ماهی که برمیداریم 14 درصد حساب میشه یا برای کل ماه هایی که پول تو حساب بوده؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دوستان یه گواهی بود پارسال دم عید مینوشتن با سود 20 درصد حالا توی برگه نگاه کردم زده بود در صورت باخرید زودتر از موعد 14 درصد حساب میشه یعنی برای اون ماهی که برمیداریم 14 درصد حساب میشه یا برای کل ماه هایی که پول تو حساب بوده؟

اگر حساب رو قبل از سررسید ببندید و پول رو دریافت کنید کل سود از روز اول افتتاح حساب 14% حساب میشه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
درسته بانک تجارت سپرده یکساله بالای 20 میلیون تومن 18 درصد میده؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
گردشگری بدون کف مبلغ 23 میده 5 درصد بالاتر میده
اینجا گردشگری نداره
بعد برای خانواده هست حتی یکم هم ریسک نمی کنن وگرنه صندوق های سرمایه گذاری و بانکهای خصوصی هم هست

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
اینجا گردشگری نداره
بعد برای خانواده هست حتی یکم هم ریسک نمی کنن وگرنه صندوق های سرمایه گذاری و بانکهای خصوصی هم هست
منظورت اینه گردشگری ریسک داره؟o_O
بانک گردشگری تحت نظارت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هست

aliheidari020

Registered User
لایک‌ها
36
من حدود ۵۰ میلیون تو بانک ملی با سود ۱۰درصد دارم آیا ریسک کنم انتقالش بدم به گردشگری با ۲۰ درصد کوتاه مدت.آیا گردشگری معتبره؟ امکان ورشکستگی داره؟

mre200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من حدود ۵۰ میلیون تو بانک ملی با سود ۱۰درصد دارم آیا ریسک کنم انتقالش بدم به گردشگری با ۲۰ درصد کوتاه مدت.آیا گردشگری معتبره؟ امکان ورشکستگی داره؟
بزار قوامین کمتره ولی مال نیروانتظامیه

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
العان بیشترین سود روزشمار با کف مبلغ پایین رو فقط موسسه کوثر باز میکنه با 20درصد روزشمار درسته؟

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
همه بانکهای دارای مجوز بانک مرکزی تا 100 میلیون بیمه هستن خیالتون راحت باشه

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

بله حتما اینکارو بکن و مطمئن باشید هیچ بانکی قرار نیست ورشکست بشه و دولت نمیزاره بانک ها ورشکست بشن، اولین بانکی که ورشکست بشه به تمام سیستم سرایت خواهد کرد، شما هم الکی پولت رو تو حساب 10 درصد بانک ملی نزار، انگار داری ماهی 400-500 هزارتومن میریزی تو حساب بانک ملی!
به نظرم بزار حساب یکساله بانک گردشگری که بعد از یک ماه هم میتونی پول رو بدون جریمه برداشت کنی، درصدش هم 23 هست و برای 50 میلیون حدودا ماهی 945 هزار تومن سود میگیری. بانک ملی چقدر بهت میده؟!!

aliheidari020

Registered User
لایک‌ها
36
بله حتما اینکارو بکن و مطمئن باشید هیچ بانکی قرار نیست ورشکست بشه و دولت نمیزاره بانک ها ورشکست بشن، اولین بانکی که ورشکست بشه به تمام سیستم سرایت خواهد کرد، شما هم الکی پولت رو تو حساب 10 درصد بانک ملی نزار، انگار داری ماهی 400-500 هزارتومن میریزی تو حساب بانک ملی!
به نظرم بزار حساب یکساله بانک گردشگری که بعد از یک ماه هم میتونی پول رو بدون جریمه برداشت کنی، درصدش هم 23 هست و برای 50 میلیون حدودا ماهی 945 هزار تومن سود میگیری. بانک ملی چقدر بهت میده؟!!
با ۱۰ درصد حدود ۴۰۰ و خورده ای میده
بلند مدت نمیخوام بزارم همون کوتاه مدت ۲۰ درصد گردشگری خوبه پس

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
با ۱۰ درصد حدود ۴۰۰ و خورده ای میده
بلند مدت نمیخوام بزارم همون کوتاه مدت ۲۰ درصد گردشگری خوبه پس

بله خوبه جای نگرانی نیست، 20 درصد حدودا ماهی 820 هزار تومن میشه.
بانک دی هم مشکلی نداره و اونم روزشمار 21 درصد داره.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو این حسابهای بلند مدت "سپرده مقصد سود" باید حتما حساب خودمون باشه یا حساب شخص دیگه ای هم میشه بدیم؟

نگفتین تجارت یکساله 18 درصد میده؟

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
تو این حسابهای بلند مدت "سپرده مقصد سود" باید حتما حساب خودمون باشه یا حساب شخص دیگه ای هم میشه بدیم؟
با تعهد محضری میشه باید خودت با اونی که میخوای سود به حسابش بریزه بری محضر بعد تعهدنامه محضری بدی و امضا و انگشت بزنی که نسبت به سودی که ماه به ماه میره به حساب طرف هیچ حق و حقوقی نداری

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان برای مبالغ پایین بالاترین سود رو برای حسابهای روزشمار کدوم بانک میده ؟ یا حساب سپرده یکساله ای که هم امکان واریز داشته باشه هم برداشت و روی واریزی ها هم سود بیاد

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان برای مبالغ پایین بالاترین سود رو برای حسابهای روزشمار کدوم بانک میده ؟ یا حساب سپرده یکساله ای که هم امکان واریز داشته باشه هم برداشت و روی واریزی ها هم سود بیاد
بانک آینده حساب سپرده یکساله آینده ساز داره با کف 15 میلیون که 23 درصده بعد از 1 ماه میتونی بدون جریمه برداشت کنی واریز و برداشت هم 21 درصد حساب میشه
آینده ساز با کف 1 میلیون 21 درصدی هم داره که اونم بعد 1 ماه میتونی بدون جریمه برداشت کنی واریز و برداشت هم 21 درصد حساب میشه
بانک گردشگری هم بدون کف مبلغ حساب سپرده یکساله 23 درصدی داره که بعد از 1 ماه میتونی بدون جریمه برداشت کنی فقط قابلیت واریز نداره فقط میتونی برداشت کنی

Last edited:
بالا