GPUX
Registered User
- نوشتهها
- 107
- لایکها
- 65
درسته میگن همه بانکها تحریم شدن؟؟؟؟
یا فقط بانک تات تحریم شده؟
لیست بانکهای مشمول تحریم.
منبع: وزارت دارایی آمریکا (https://sanctionssearch.ofac.treas.gov)
درسته میگن همه بانکها تحریم شدن؟؟؟؟
یا فقط بانک تات تحریم شده؟
تحریم بانکها چه تاثیری رو ما داره؟
بانک تات رو چرا تو لیست گذاشتن؟ الان آینده توش نیست
EFTEKHAR BANK
BANK TORGOVOY KAPITAL
اینا تو بلاروس هست
FUTURE BANK
اینم تو بحرین
دوستان بانک گردشگری هم مثل بانک آینده تحریم هست؟
نوچدوستان با این اوضا مصلحت هست پول رو سپرده بزاریم ؟؟؟
ماشین بخر خبرش اومده داره میکشه بالابه ملک بدیم بهتره یا تو سپره بزاریم ایا ملک سرمایه کنیم مصلحت میدونید
ماشین بخر خبرش اومده داره میکشه بالا
والا خونه بخری با وضعیت این قیمتهای نجومی فروشش هم مشکله الان وضعیت مناسبی برای خرید نیست بازار راکدهبنا به دلیل نمیتونم ماشین بخرم جز اون چی صلاح میدونید
والا خونه بخری با وضعیت این قیمتهای نجومی فروشش هم مشکله الان وضعیت مناسبی برای خرید نیست بازار راکده
والا من چندتا جا دیدم واحد میفروشن قیمتها بالا بوده فروش نرفته کشیدن پایین تا فروش بره اگه همچین چیزهایی بهت خورد بخر اگه نبود رو طلا سرمایه گذاری کن من بودم ماشین میخریدم الان سایپا و ایران خودرو میخوان ۲۰ تومن به نرخ ماشینهاشون اضافه کنن هنوز در حال برسیهپس جیکار کنیم جز ماشین چه چیزی دیگه بهتره خرید بشه
طلا هم عین دلار پایین بالا داره دقیق معلوم نیس و ضمنا تو خرید با کارمزد اینا اضافی میزنن و خواستی بفروشی طوری حساب میکنن که به قیمت خریده هم نمیرسهوالا من چندتا جا دیدم واحد میفروشن قیمتها بالا بوده فروش نرفته کشیدن پایین تا فروش بره اگه همچین چیزهایی بهت خورد بخر اگه نبود رو طلا سرمایه گذاری کن من بودم ماشین میخریدم الان سایپا و ایران خودرو میخوان ۲۰ تومن به نرخ ماشینهاشون اضافه کنن هنوز در حال برسیه
آب شده یا خورد شده بخر کارمزد ندارهطلا هم عین دلار پایین بالا داره دقیق معلوم نیس و ضمنا تو خرید با کارمزد اینا اضافی میزنن و خواستی بفروشی طوری حساب میکنن که به قیمت خریده هم نمیرسه
اصلا توصیه نمیشه تنها بانکی که مجوز نداره.هر اتفاقی براش بیوفته سریع بانک مرکزی میگه مجوز نداشت به من چهدوستان بانک مهر اقتصاد چطوریه امنیتش ؟
سلام. بله، اتفاقا امروز بانک آینده بودم و حسابی هم شلوغ بود.دوستان هنوزم حساب اينده ساز بانك اينده باز ميكنه؟؟؟