• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان مبلغ پایین با سود روزشمار خوب کدوم بانک میده؟ که بشه کارت شتاب هم گرفت ممنون

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
دی چجوری ۲۱ درصده؟ من یه حسابی از قبل دارم تو بانک دی ۱۰ میلیونو دویست هزار تومن هم توش پوله ولی حدود ۸۰ هزار تومن سود میده
باید بری حساب جدید بازکنی. اینی که داری رو تبدیل نمیکنن و همون 10٪ میمونه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
سلام فعلا 20 تومن هست ولی بعدا ان شاءالله از حساب دیگه ام هم میخوام مبلغ اضافه کنم
بانک گردشگری و آینده سپرده یکساله 23 درصدی دارن که بعد از 1 ماه بدون جریمه قابل برداشت هست
بانک گردشگری یک حساب کوتاه مدت روزشمار عادی 10 درصدی هم داره که اگه موجودیت 10 میلیون به بالا شد سودش خودکار 20 درصد محاسبه میشه
مبلغ 50 میلیون بخایی تو گردش نگه داری و هر وقت بخایی راحت پولتو با نرم افزار یا سایت بین حساب بزنی به شبا و جابجا کنی رو شتاب
بانکی هست؟
بانک گردشگری حساب کوتاه مدت روزشمار عادی 10 درصدی داره که اگه موجودیت 10 میلیون به بالا بشه خودکار سودش 20 درصد محاسبه میشه
کارت شتابی داره و با اینترنت بانک و همراه بانک بدون نیاز به مراجعه به شعبه سریع میتونی پولت را برداشت یا منتقل کنی

Last edited:

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
بانک گردشگری و آینده سپرده یکساله 23 درصدی دارن که بعد از 1 ماه بدون جریمه قابل برداشت هست
بانک گردشگری یک حساب کوتاه مدت روزشمار عادی 10 درصدی هم داره که اگه موجودیت 10 میلیون به بالا شد سودش خودکار 20 درصد محاسبه میشه

بانک گردشگری حساب کوتاه مدت روزشمار عادی 10 درصدی داره که اگه موجودیت 10 میلیون به بالا بشه خودکار سودش 20 درصد محاسبه میشه
کارت شتابی داره و با اینترنت بانک و همراه بانک بدون نیاز به مراجعه به شعبه سریع میتونی پولت را برداشت یا منتقل کنی
حساب آینده ساز 23 درصدی بعد از یک ماه 2 درصد جریمه داره یعنی 21 حساب میکنن

Last edited:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
حساب آینده ساز 23 درصدی بعد از یک ماه 2 درصد جریمه داره یعنی 21 حساب میکنن

جریمه نداره، سود رو 2 درصد کمتر حساب میکنه فقط، جریمه به این صورت هست که فرضا هر چند مااه 23 درصد گرفتی زمانیکه بخوایی حساب رو ببندی همرو 21 حساب میکنه و همه رو ازت کم میکنه ولی آینده به این صورت نیست و موقع بستن حساب سود اون ماه رو 21 حساب میکنه و پرداخت میکنه، چیزی به عنوان جریمه از حسابت کم نمیکنه

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان
بانک گردشگری روزشمار بالای 10 تومن حساب 20درصد باز میکنه
محدودیتی چیزی نداره؟
کسی اطلاعی داره
فردا میخوام برم باز کنم حساب.

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان
محدودیتی چیزی نداره؟
کسی اطلاعی داره
چه محدودیتی؟
این حساب، حساب کوتاه مدت روزشمار 10 درصدی هست ولی به محض اینکه موجودی بره رو 10 میلیون سودش خودکار میشه 20 درصد
حتی اگه 1 روز بره بالای 10 میلیون اون 1 روز را 20 درصد میده
کارت شتابی و اینترنت بانک و همراه بانک هم داره بدون مراجعه به شعبه هم میشه مبلغ حساب را سریعا انتقال داد

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان
محدودیتی چیزی نداره؟
کسی اطلاعی داره
دی هم هست 21 درصد بالای ده ملیون ، من خودم روزشمار دی باز کردم با کارت و همه چی

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
میگن 27 و 29 میده ولی اگه پولت را بزاری اونجا دنبال سود نباش چون ممکنه اصل پولت را هم از دست بدی داداش از من گفتن و از شما هم نشنیدن
مگه مجوز بانک مرکزی رو نداره؟

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
مگه مجوز بانک مرکزی رو نداره؟
یادمه رئیس بانک مرکزی میگفت موسساتی که سود نامتعارف و غیر معقول میدن مشکل دارن و اگه مردم در این موسسات سپرده گذاری کنن مسئولیت سپردشون با خودشونه و اگه موسسه بالا کشید ما جوابگو نیستیم
نمونش هم موسسه کاسپین که مجوز بانک مرکزی هم داشت ولی سپرده گذاران هنوز دارن دنبال اصل سپردشون میدون چه برسه به سودش

Last edited:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
درسته میگن همه بانکها تحریم شدن؟؟؟؟
یا فقط بانک تات تحریم شده؟

بالا