سلام مبلغتون چقدره؟سلام دوستان مبلغ پایین با سود روزشمار خوب کدوم بانک میده؟ که بشه کارت شتاب هم گرفت ممنون
مبلغ 50 میلیون بخایی تو گردش نگه داری و هر وقت بخایی راحت پولتو با نرم افزار یا سایت بین حساب بزنی به شبا و جابجا کنی رو شتابسلام مبلغتون چقدره؟
باید بری حساب جدید بازکنی. اینی که داری رو تبدیل نمیکنن و همون 10٪ میمونهدی چجوری ۲۱ درصده؟ من یه حسابی از قبل دارم تو بانک دی ۱۰ میلیونو دویست هزار تومن هم توش پوله ولی حدود ۸۰ هزار تومن سود میده
سلام فعلا 20 تومن هست ولی بعدا ان شاءالله از حساب دیگه ام هم میخوام مبلغ اضافه کنمسلام مبلغتون چقدره؟
کوثر ۲۰ درصد میده و کارت نمیده اینترنت بانکش هم جلوی انتقال ها بسته است باید بری از شعبه برداریکسی از سود موسسه کوثر و نور اطلاع داره؟
بانک گردشگری و آینده سپرده یکساله 23 درصدی دارن که بعد از 1 ماه بدون جریمه قابل برداشت هستسلام فعلا 20 تومن هست ولی بعدا ان شاءالله از حساب دیگه ام هم میخوام مبلغ اضافه کنم
بانک گردشگری حساب کوتاه مدت روزشمار عادی 10 درصدی داره که اگه موجودیت 10 میلیون به بالا بشه خودکار سودش 20 درصد محاسبه میشهمبلغ 50 میلیون بخایی تو گردش نگه داری و هر وقت بخایی راحت پولتو با نرم افزار یا سایت بین حساب بزنی به شبا و جابجا کنی رو شتاب
بانکی هست؟
حساب آینده ساز 23 درصدی بعد از یک ماه 2 درصد جریمه داره یعنی 21 حساب میکننبانک گردشگری و آینده سپرده یکساله 23 درصدی دارن که بعد از 1 ماه بدون جریمه قابل برداشت هست
بانک گردشگری یک حساب کوتاه مدت روزشمار عادی 10 درصدی هم داره که اگه موجودیت 10 میلیون به بالا شد سودش خودکار 20 درصد محاسبه میشه
بانک گردشگری حساب کوتاه مدت روزشمار عادی 10 درصدی داره که اگه موجودیت 10 میلیون به بالا بشه خودکار سودش 20 درصد محاسبه میشه
کارت شتابی داره و با اینترنت بانک و همراه بانک بدون نیاز به مراجعه به شعبه سریع میتونی پولت را برداشت یا منتقل کنی
حساب آینده ساز 23 درصدی بعد از یک ماه 2 درصد جریمه داره یعنی 21 حساب میکنن
چه محدودیتی؟دوستان
بانک گردشگری روزشمار بالای 10 تومن حساب 20درصد باز میکنه
محدودیتی چیزی نداره؟
کسی اطلاعی داره
فردا میخوام برم باز کنم حساب.
دی هم هست 21 درصد بالای ده ملیون ، من خودم روزشمار دی باز کردم با کارت و همه چیدوستان
بانک گردشگری روزشمار بالای 10 تومن حساب 20درصد باز میکنه
محدودیتی چیزی نداره؟
کسی اطلاعی داره
فردا میخوام برم باز کنم حساب.
میگن 27 و 29 میده ولی اگه پولت را بزاری اونجا دنبال سود نباش چون ممکنه اصل پولت را هم از دست بدی داداش از من گفتن و از شما هم نشنیدندوستان از سود موسسه نور اطلاع دارین؟
مگه مجوز بانک مرکزی رو نداره؟میگن 27 و 29 میده ولی اگه پولت را بزاری اونجا دنبال سود نباش چون ممکنه اصل پولت را هم از دست بدی داداش از من گفتن و از شما هم نشنیدن
یادمه رئیس بانک مرکزی میگفت موسساتی که سود نامتعارف و غیر معقول میدن مشکل دارن و اگه مردم در این موسسات سپرده گذاری کنن مسئولیت سپردشون با خودشونه و اگه موسسه بالا کشید ما جوابگو نیستیممگه مجوز بانک مرکزی رو نداره؟