• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
خدا کنه حرف راست باشه شمایی که پولتو میذاری سود بگیری سود سپرده ات رو دارن از یه مشت بدبختی که مجبور شدن وام بگیرن میدن
ما مردم ایران اصلا باهم نیستیم
مگه شما پولت رو کجا می گذاری ؟
مگه جای دیگه ای هم هست خوب طبیعی که همه پولهاشون رو می گذارن تو بانک با هر مبلغی حالا شرایط بانک اینکه سود هم میده ؛ شما چرا ناراحتی که من پولم تو بانک ؟

نکنه شما پولت رو دلار و سکه خریدی و الان چند برابر شده

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
مگه شما پولت رو کجا می گذاری ؟
مگه جای دیگه ای هم هست خوب طبیعی که همه پولهاشون رو می گذارن تو بانک با هر مبلغی حالا شرایط بانک اینکه سود هم میده ؛ شما چرا ناراحتی که من پولم تو بانک ؟

نکنه شما پولت رو دلار و سکه خریدی و الان چند برابر شده
نه داداش من پولی ندارم که بخوام بذارم توی بانک اگه هم زیاد بشه روی یه چیزی سرمایه گذاری میکنم که به دو نفر سود برسه نه اینکه زندگی خیلیا رو مختل کنه البته نظر شخصیمه که سرمایه گذاری روی چیزی که باعث اشتغال زایی بشه نه بانکی که اشتغال خیلیا رو نابود کرده

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
نه داداش من پولی ندارم که بخوام بذارم توی بانک اگه هم زیاد بشه روی یه چیزی سرمایه گذاری میکنم که به دو نفر سود برسه نه اینکه زندگی خیلیا رو مختل کنه البته نظر شخصیمه که سرمایه گذاری روی چیزی که باعث اشتغال زایی بشه نه بانکی که اشتغال خیلیا رو نابود کرده
دقیقا همین درسته ، منم با پولم کار میکنم ولی و هیچ موقع پولم رو تو کار کاذب نزدم مثل خرید دلار و سکه چون اینطوری که باعث تورم بیشتر و خون مردم رو مکیدن و به قیمت از دست دادن پول خیلی ها جیب بعضی ها پر میشه و گردن کلفت

حالا یه سوال شما وقتی با پولت کار میکنی یعنی خرید و فروش یا هرچی بالاخره نیاز به بانک داری که نقل و انتقال انجام بدی درسته ؟ پس نیا به من بگو پولت رو میذاری بانک که سود بگیری ، چون شما هم اینطوری پولت به بانک میره و ممکن برای مدتی هرچند کوتاه سود بگیری

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان واسه بانك اينده مشكلي كه پيش نيومده؟ تو اينستا چندتا كليپ ديدم در مورد بانك اينده استرسي شدم كل سرمايه م تو اينده هست

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
سر بانک آینده چه بلایی اومد کلی پول گذاشتم اونجا ... آیا ورشکست میشه ... نکنه پول ما رو نتونه بده اتفاقی که برای ثامن افتاد برای آینده بیفته ......

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان واسه بانك اينده مشكلي كه پيش نيومده؟ تو اينستا چندتا كليپ ديدم در مورد بانك اينده استرسي شدم كل سرمايه م تو اينده هست
آدرس صفحه ای که کلیپ ها رو دیدی پخ کن
سر بانک آینده چه بلایی اومد کلی پول گذاشتم اونجا ... آیا ورشکست میشه ... نکنه پول ما رو نتونه بده اتفاقی که برای ثامن افتاد برای آینده بیفته ......
هر بانکی در ایران اگه مردم همه با هم هجوم ببرن و سپرده هاشونو دربیارن بدون شک با کمبود نقدینگی مواجه و ورشکست میشه
حتی بانک هایی مثل ملی و ملت که آینده پیش اونا عددی نیست

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
انقدر توی این چند سال گفتن بانک آینده ترکیده و بعدش خبری نشده که این دفعه هم شاید خبری نشه (شاید هم بشه!) این بار یه سایتی به نام آواتودی نوشت فلان مسئول آینده از کشور فرار کرده و بعدش خبر دست به دست شد و همه وحشت‌زده شدن. حالا دیگه راست و دروغ بودن خبر معلوم نیست.
ولی اگه کلا دروغ باشه خیلی جالب میشه که یه خبر الکی باعث بشه یه بانک واقعا ورشکسته بشه! :D هر بانکی در بهترین وضعیت ممکن هم که باشه و یه دفعه کلی از مشتری‌هاش حمله کنن پولشون رو بخوان، بانکه منهدم میشه دیگه.
ولی در مجموع این بانک آینده معلوم نیست جریانش چیه. از یه طرف هرکی رو میشناسم توش حساب داره و شعبه کنار خونه ما هم معمولا شلوغه، کلی کارهای خیریه و جانبی هم میکنه و دو سال پشت سر از طرف بنکر به عنوان بهترین بانک ایرانی هم انتخاب شده، ولی از اون طرف سالی ۲۵ بار خبر ورشکستگیش پخش میشه! این بار هم اتفاقی نیفته، دوباره سال بعد خبر میاد که ورشکسته شده و برین پول‌هاتون رو بگیرین! :D

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
انقدر توی این چند سال گفتن بانک آینده ترکیده و بعدش خبری نشده که این دفعه هم شاید خبری نشه (شاید هم بشه!) این بار یه سایتی به نام آواتودی نوشت فلان مسئول آینده از کشور فرار کرده و بعدش خبر دست به دست شد و همه وحشت‌زده شدن. حالا دیگه راست و دروغ بودن خبر معلوم نیست.
ولی اگه کلا دروغ باشه خیلی جالب میشه که یه خبر الکی باعث بشه یه بانک واقعا ورشکسته بشه! :D هر بانکی در بهترین وضعیت ممکن هم که باشه و یه دفعه کلی از مشتری‌هاش حمله کنن پولشون رو بخوان، بانکه منهدم میشه دیگه.
ولی در مجموع این بانک آینده معلوم نیست جریانش چیه. از یه طرف هرکی رو میشناسم توش حساب داره و شعبه کنار خونه ما هم معمولا شلوغه، کلی کارهای خیریه و جانبی هم میکنه و دو سال پشت سر از طرف بنکر به عنوان بهترین بانک ایرانی هم انتخاب شده، ولی از اون طرف سالی ۲۵ بار خبر ورشکستگیش پخش میشه! این بار هم اتفاقی نیفته، دوباره سال بعد خبر میاد که ورشکسته شده و برین پول‌هاتون رو بگیرین! :D

والا این که 99 درصد بانک های ایرانی درگیر فعالیت های پولشویی هستن که شکی درش نیست، ولی خب تا الان دولت همیشه از بانک ها حمایت کرده و هرجا پول کم آورده و در وضعیت بحرانی رفتن پول چاپ کرده و به بانک ها تزریق کرده.
در کل کارهای خیریه هم بیشتر پوشش هست برای فعالیت های پولشویی، حتی بنیاد خیریه بیل گیتس هم درگیر فعالیت های پولشویی هست حالا ایران که در رتبه یک پولشویی دنیا قرار داره مشخصه که بانک ها در چه جایگاهی هستن!

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
در کل کارهای خیریه هم بیشتر پوشش هست برای فعالیت های پولشویی، حتی بنیاد خیریه بیل گیتس هم درگیر فعالیت های پولشویی
پولشویی در آمریکا و اروپا
99 درصد فرار مالیاتی به خاطر قوانین سخت

پولشویی در ایران
99.99 درصد
دزدی و اختلاس، قاچاق ، کمک به تروریستها....:D

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
برنامه‌های بانک آینده از زبان مدیرعامل/رسول‌اف: کارنامه درخشانی خواهیم داشت

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: مدیرعامل بانک آینده با اشاره به کارنامه درخشان این بانک گفت: برای عبور از وضعیت فعلی اقتصادی کشور باید همراه تمام مردم و دوشادوش مسئولان اقتصادی کشور آماده بوده و برنامه داشته باشیم.

به گزارش بانک مردم، ایبنا نوشت:

جلال رسولاف، امروز سه شنبه هجدهم دی ماه ۱۳۹۷ در جلسه هم‌اندیشی که با حضور اعضای هیات مدیره، مدیران ارشد و روسای بانک آینده شعب سراسر کشور در ساختمان مرکزی این بانک در تهران برگزار شد، با اشاره به شرایط اقتصادی کشور خطاب به مدیران و روسای شعب بانک، اظهار داشت: همه ما به عنوان یک مدیر بانکی باید دوشادوش مسئولان اقتصادی کشور و همراه تمام مردم و برای عبور از شرایط دوران تحریم آماده بوده و برنامه داشته باشیم.

وی توضیح داد که اقتصاد ایران، بانک محور بوده و به همین دلیل بیشتر فشارِ دشمنان، بر تخریب **** بانکی کشور متمرکز است.لذا، باید مراقب باشیم و اجازه ندهیم که با بعضی شایعه‌پردازی معاندان، اعتماد مردم به بانک‌ها، دچار تزلزل شود؛ گرچه مردم عزیزمان، هوشیارتر از این هستند که خود را در معرض این‌گونه شایعات قرار دهند.

مدیرعامل بانک آینده تاکید کرد: حق مشتری است که بداند در بنگاه اقتصادی که سرمایه گذاری کرده و با آن کار می‌کند چه می‌گذرد؛ لذا، باید برای مشتریان و دیگر ذینفعان وقت بگذارید و خدمات و محصولات بانک را برای آنها به طور کامل توضیح دهید.

مدیرعامل بانک آینده همچنین از روسای شعب بانک خواست با تلاش مضاعف آنچه برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان برای پایان سال، آن طور که شایسته شان ذینفعان، مدیران، شهروندان و نام بانک آینده است انجام دهند، تا مشتریان مانند همیشه وجه تمایز بانک آینده را احساس کند.

وی با قدردانی از زحمات تمام مدیران ستادی و شعب در طول ۹ ماه گذشته، ابراز امیدواری کرد با تلاش تمام مدیران و شهروندان بانک بتوانیم در پایان سال ۱۳۹۷ مانند سال‌های گذشته یک کارنامه درخشان و پربار از خدمات به هموطنان و مشتریان که همه به آن افتخار کنیم، ارائه کنند.

Last edited:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
شورای پول و اعتبار دو سازوکار مهم در خصوص ارز را به تصویب رساند.

اولی مقررات مربوط به راه اندازی « بازار متشکل معاملات ارزی » و دومی نیز دستورالعمل «سپرده ریالی مبتنی بر ارز».

یعنی میخوان فارکس فارسی را بیندازن....:D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان من الان بانک آینده بودم..بعید میدونم این شایعه ورشکست شدنش درست باشه..چون شعبه بصورت معمولی داشت کارشو میکرد.بعید میدونم این شایعه واقعیت داشته باشه

Sent from my SM-J600F using Tapatalk

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
اصلا بعید نیست اگرم تا حالا ورشکست نشده با این هجوم ملت برای بستن حساب ها دیگه کلا ورشکست میشه تو کرج که همه ریختن پولاشونو بردارن ،

aliheidari020

Registered User
لایک‌ها
36
از بانک گردشگری زنگ زده بودن بهم گفتن سود ۲۰% به ۱۰% کاهش پیدا کرده و ماه شمار شده

avan

Registered User
لایک‌ها
207
توی پرشین تولز هر روز یه بانک ورشکست میشه

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
جلال رسول اف مدیرعامل بانک آینده توضیح داد که اقتصاد ایران، بانک محور بوده و به همین دلیل بیشتر فشارِ دشمنان، بر تخریب **** بانکی کشور متمرکز است.لذا، باید مراقب باشیم و اجازه ندهیم که با بعضی شایعه‌پردازی معاندان، اعتماد مردم به بانک‌ها، دچار تزلزل شود؛ گرچه مردم عزیزمان، هوشیارتر از این هستند که خود را در معرض این‌گونه شایعات قرار دهند.
اصل سخنرانی به خاطر همین چند خط بوده

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عزیز من مدتی هست در بورس سرمایه گذاری کردم و سود خیلی خوبی کردم.
همه چیزش هم آنلاین هست و خیلی راحته.
بیشترین بازدهی رو در امسال همین بورس داشته (حدود 300 درصد)
از اینجا ثبت نام کردم و حساب بورسی گرفتم: کد بورسی

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بانک مرکزی خبر ورشکستگی بانک آینده را تکذیب کرد

شایعات خنده‌دار در مورد سهامدار بزرگ بانک آینده

بانک آینده یک واحد کوچک اقتصادی در میان فعالیت‌های اقتصادی علی انصاری محسوب می‌شود...:D

http://bankemardom.ir/1397/10/19/116285/

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان من الان بانک آینده بودم..بعید میدونم این شایعه ورشکست شدنش درست باشه..چون شعبه بصورت معمولی داشت کارشو میکرد.بعید میدونم این شایعه واقعیت داشته باشه

Sent from my SM-J600F using Tapatalk

منکه پولمو برداشتم ولی خب شرایط شعبه عادی بود

بالا