• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
الان بیشترین سود سپرده روز شمار بالای 100 تومن ب کدوم بانک نه موسسه میدن؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
در حال حاضر بانک قرض‌الحسنه رسالت 80 شعبه در سراسر کشور دارد اما به تدریج از طریق توسعه بانکداری الکترونیک از تعداد شعب کاسته خواهد شد و برنامه ما این است تا سال 1400 به بانک بدون شعبه تبدیل شویم.

تنها راه نجات بانکهای ایران
جمع شدن شعب بانکها

تبدیل شدن به بانک دیجیتال( اینترنتی و موبایلی ) است

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
جمع شدن شعب بانکها
البته باید امنیت بسیار بالایی داشته باشن که به هیچ عنوان هک نشن
بانک دیجیتال هم مشکلات خودشو داره مشکلاتی مثل هک شدن حساب ها فیشینگ ها و ...
شما همین بیت کوین را ببین هر روزه چندین حساب هک میشه و بیت کوین های زیادی توسط هکر ها به سرقت میره
یه سری از افراد هم اصلا دانش و امکانات استفاده از بانک تمام دیجیتال را ندارن و با بانک های شعبه ای و سنتی راحت ترن

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
جمع شدن شعب بانکها

واقعاً بعضی از بانک‌ها به شکل دیوانه‌واری شعبه‌های زیاد و الکی دارن! مثلاً بانک ملت توی محدوده اطراف ما و به فاصله‌ای که میشه پیاده توی 7،8 دقیقه رفت، 3 تا شعبه داره! :D پاسارگاد هم 2 تا شعبه نزدیک به هم داره و کلاً اوضاع عجیبیه! توی این دوره زمونه هم خیلی از کارها نیازی به حضور فیزیکی توی بانک نداره و میشه بعضی از این شعبه‌های اضافه رو بذارن کنار، ولی انگار حال میکنن باهاشون! :D

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
واقعاً بعضی از بانک‌ها به شکل دیوانه‌واری شعبه‌های زیاد و الکی دارن! مثلاً بانک ملت توی محدوده اطراف ما و به فاصله‌ای که میشه پیاده توی 7،8 دقیقه رفت، 3 تا شعبه داره! :D پاسارگاد هم 2 تا شعبه نزدیک به هم داره و کلاً اوضاع عجیبیه! توی این دوره زمونه هم خیلی از کارها نیازی به حضور فیزیکی توی بانک نداره و میشه بعضی از این شعبه‌های اضافه رو بذارن کنار، ولی انگار حال میکنن باهاشون! :D
در خارج برای رفتن به شعب دوم ی بانک باید با اتوبوس و مترو بروید( اینجا)....:D

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان العان صندوق ها كدوم سود بيشتري ميدن؟
كسي از صندوق بانك گردشگري اطلاع داره چقدر سود ميده؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
بنده یکی از دوستام رییس شعبه ی یکی از بانک های آیندس.
زنگ زدم باهاش صحبت کردم
گفت یه ناظر داریم هر کی میخواد میاد چک بهش میدیم بره پولشو ببره هر کجا
منم بهش پیشنهاد دادم کد ملی هرکی میاد پولشو میبره ثبت کنید هر کی مجدد این روزا اومد پولشو برد دفعه ی بعد سود 1 درصد بهش بدید... تا شعورشون و سوادشون به اون حد برسه.

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

TANHA81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
با بخش نامه چند هفته قبل بانک مرکزی دیگه هیچ بانک وموسسه ای برای حساب جدید بالای۲۰درصد نمیده

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
آینده که به نظر من مشکلی نداره و از بانکهای خوب هست اما اگر بانکی واقعا وضعش خراب باشه بازهم بانک مرکزی اجازه نمیده کوچکترین مشکلی براش پیش باید. یکی به این دلیل که روابط بین بانکها خیلی پیچیده تر از موسساته. هربانک کلی حساب شرکتی، چک، وام،ضامن،شرکت زیرمجموعه،کارمند و... داره که با بانکهای دیگه از طریق اونا در ارتباطه و اگر مشکلی بخواد پیش بیاد به همه بانکها سرایت میکنه و در نهایت موجب سقوط سیستم بانکی ایران میشه. دلیل دیگه هم اینکه اگر قرار با شه اجازه بدن یک شایعه، بانکی رو زمین بزنه در اصل بزرگترین نقطه ضعف رو به حریف نشون دادن و بعد از اون با همهین حربه سراغ بقیه بانکها میرن و یکی یکی با شایعه سازی در مورد اونها در نهایت سیستم بانکی ایران رو ساقط میکنن. پس به نظر من در این **** امکان نداره به هیچ قیمتی اجازه بدن بانکی براش مشکل پیش بیاد چون میتونه کل سیستم رو نابود کنه

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
نگران وررشکستگی بانک نباشید
انها اینقدر با سپرده مردم دلار وطلا خریدن که دیگه نیاز به سپرده مردم ندارند

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
آینده که به نظر من مشکلی نداره و از بانکهای خوب هست اما اگر بانکی واقعا وضعش خراب باشه بازهم بانک مرکزی اجازه نمیده کوچکترین مشکلی براش پیش باید. یکی به این دلیل که روابط بین بانکها خیلی پیچیده تر از موسساته. هربانک کلی حساب شرکتی، چک، وام،ضامن،شرکت زیرمجموعه،کارمند و... داره که با بانکهای دیگه از طریق اونا در ارتباطه و اگر مشکلی بخواد پیش بیاد به همه بانکها سرایت میکنه و در نهایت موجب سقوط سیستم بانکی ایران میشه. دلیل دیگه هم اینکه اگر قرار با شه اجازه بدن یک شایعه، بانکی رو زمین بزنه در اصل بزرگترین نقطه ضعف رو به حریف نشون دادن و بعد از اون با همهین حربه سراغ بقیه بانکها میرن و یکی یکی با شایعه سازی در مورد اونها در نهایت سیستم بانکی ایران رو ساقط میکنن. پس به نظر من در این **** امکان نداره به هیچ قیمتی اجازه بدن بانکی براش مشکل پیش بیاد چون میتونه کل سیستم رو نابود کنه

البته بانک آینده جزو بانک های خوب نیست و از نظر صورت مالی و بدهی به بانک مرکزی وضعیت خوبی نداره، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک هم اکثرا مرتبط با فعالیت های پولشویی هستن. ولی خب درسته بانک مرکزی نمیزاره بانکی ورشکست بشه چون کل سیستم بانکی کشور و تحت تاثیر قرار میده.
خود بانک مرکزی چند وقت پیش گفت بانک هایی که سود بالا میدن رو بهشون اعتماد نکنید و بانک آینده هم یکی از اون موارد بود.

TANHA81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
البته بانک آینده جزو بانک های خوب نیست و از نظر صورت مالی و بدهی به بانک مرکزی وضعیت خوبی نداره، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک هم اکثرا مرتبط با فعالیت های پولشویی هستن. ولی خب درسته بانک مرکزی نمیزاره بانکی ورشکست بشه چون کل سیستم بانکی کشور و تحت تاثیر قرار میده.
خود بانک مرکزی چند وقت پیش گفت بانک هایی که سود بالا میدن رو بهشون اعتماد نکنید و بانک آینده هم یکی از اون موارد بود.
اصولا برای خوب نبودن یه بانک داشتن بدهی به بانک مرکزی ملاک نیست اگر نگاهی به لیست کنید متوجه بدهی بانک مسکن وملی هم میشید و همچنین نداشتن بدهی موسسات اعتباری دا ای مجوز دلیلی برخوب بوذن اونها نیست

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
عملکرد ۶ ماهه بانک آینده/ افزایش ۳۳ درصدی تحقق سود هر سهم

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: بانک آینده ، گزارش عملکرد شش ماهه اول سال جاری را با افزایش ۳۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل همراه کرد.
به گزارش بانک مردم، این بانک اقدام به انتشار گزارش حسابرسی نشده ۶ ماهه منتهی به شهریور سال جاری کرد.
“وآیند” که با سرمایه ۱۶۰۰ میلیارد تومانی در بازار پایه ب فرابورس حضور دارد و در گزارش سه ماه اول سال جاری برای هر سهم ۳۴ ریال سود محقق کرد، در پایان نیمه اول سال، ۷۳ ریال برای هر سهم معادل ۱۱۷ میلیارد تومان را پوشش داد که ۳۳ درصد بیشتر نسبت به دوره مشابه سال گذشته بوده و عمدتا به علت کاهش ۳۹ درصدی جمع هزینه ها است.
در این میان سهم این بانک از درآمدهای مشاع با افت ۷۸ درصدی به ۸۱۸ میلیارد تومان رسیده و افزایش سود هم عمدتا از افزایش دو هزار و ۳۲۹ درصدی درآمد کارمزد حاصل شده است. علاوه بر این هزینه های مالی هم با کاهش ۵۱ درصدی به بیش از ۱٫۷ هزار میلیارد تومان رسیده است.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
آیا برای این جمله سند و مدرکی هم دارید؟
فکر میکنید خرید و فروش پفک انجام میدن که سند و مدرک از خودشون به جا بزارن منم بیارم سند و مدرک رو آپلود کنم تو پرشین تولز؟
من خودم در بانک آینده 3 تا حساب دارم ولی اینم میدونم که برای گرفتن این سود دارم ریسک میکنم و فرافکنی نمیکنم که چه بانک خوبی هست و هیچ مشکلی هم نداره.

اصولا برای خوب نبودن یه بانک داشتن بدهی به بانک مرکزی ملاک نیست اگر نگاهی به لیست کنید متوجه بدهی بانک مسکن وملی هم میشید و همچنین نداشتن بدهی موسسات اعتباری دا ای مجوز دلیلی برخوب بوذن اونها نیست

بدهی داشتن مشکل نداره، مشکل زمانی هست که تسویه بدهی ها طولانی میشه و بانک نمیتونن در مدت زمان معین بدهی که دارن رو تسویه کنن، بانک آینده هم از نظر بدهی به بانک مرکزی وضعیت خیلی خوبی نداره، بانک مرکزی هم به همین علت ساتنا بانک آینده رو قطع کرده، البته از محیط اینترنت نمیشه ساتنا زد، از شعبه امکان ساتنا زدن داره ولی باز به علت کمبودن اعتبار بانک از نظر بدهی از شعبه هم که ساتنا میزنی خیلی دیر میره به حساب مقصد، خیلی از روزها هم ساتنا کلا قطع هست.
یکی از شاخص های ورشکستگی بانک ها هم نسبت کفایت سرمایه اون ها هست که 90 درصد بانک ها از جمله بانک آینده در این نسبت اصلا وضعیت خوبی ندارن و در شرف ورشکستگی هستن. فقط 4 بانک هست که نسبت کفایت سرمایشون مناسبه، این اطلاعات هم 3 ماه پیش آپدیت شده.

کل سیستم بانکی ایران ورشکسته هست و در سراشیبی سقوط هست و این بدهی ها مختص یک بانک خاص نیست، برای مثال بانک های صادرات و تجارت دو بانکی هستن که طبق همین استانداردی که دارن ورشکسته کامل هستن و طبق ماده 141 قانون تجارت باید منحل بشن، اما بانک مرکزی زیر بار انحلال نمیره چون یک بانک ورشکست بشه اثرش روی کل سیستم بانکی و کل اقتصاد وحشتناک میشه، همین 4 ماه پیش بانک مرکزی 9300 میلیارد تومن نقدینگی به بانک ها تزریق کرد که فعلا سرپا باشن.
این وضعیت هم درآینده نمیتونه ادامه داشته باشه و به احتمال خیلی زیاد خیلی از بانک ها در هم ادغام بشن.

Last edited:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
شایعاتی که اخیرا در مورد بانک آینده بود اصلا در مورد بدهی بانک آینده به بانک مرکزی نبود
شایعات در مورد اختلاس 140 هزار میلیارد تومانی موسس و رئیس بانک آینده علی انصاری و فرار او به خارج از کشور بود
که بلافاصله بانک آینده بیانیه داد و مدیر عامل بانک آینده هم در برنامه تلویزیونی شرکت کرد و این شایعات را از بیخ و بن رد کرد
با علی انصاری هم در خبر 20:30 مصاحبه شد و مشخص شد که او در ایران است و همه شایعات دروغ بود.

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
فکر میکنید خرید و فروش پفک انجام میدن که سند و مدرک از خودشون به جا بزارن منم بیارم سند و مدرک رو آپلود کنم تو پرشین تولز؟
من خودم در بانک آینده 3 تا حساب دارم ولی اینم میدونم که برای گرفتن این سود دارم ریسک میکنم و فرافکنی نمیکنم که چه بانک خوبی هست و هیچ مشکلی هم نداره.

بدهی داشتن مشکل نداره، مشکل زمانی هست که تسویه بدهی ها طولانی میشه و بانک نمیتونن در مدت زمان معین بدهی که دارن رو تسویه کنن، بانک آینده هم از نظر بدهی به بانک مرکزی وضعیت خیلی خوبی نداره، بانک مرکزی هم به همین علت ساتنا بانک آینده رو قطع کرده، البته از محیط اینترنت نمیشه ساتنا زد، از شعبه امکان ساتنا زدن داره ولی باز به علت کمبودن اعتبار بانک از نظر بدهی از شعبه هم که ساتنا میزنی خیلی دیر میره به حساب مقصد، خیلی از روزها هم ساتنا کلا قطع هست.
یکی از شاخص های ورشکستگی بانک ها هم نسبت کفایت سرمایه اون ها هست که 90 درصد بانک ها از جمله بانک آینده در این نسبت اصلا وضعیت خوبی ندارن و در شرف ورشکستگی هستن. فقط 4 بانک هست که نسبت کفایت سرمایشون مناسبه، این اطلاعات هم 3 ماه پیش آپدیت شده.

کل سیستم بانکی ایران ورشکسته هست و در سراشیبی سقوط هست و این بدهی ها مختص یک بانک خاص نیست، برای مثال بانک های صادرات و تجارت دو بانکی هستن که طبق همین استانداردی که دارن ورشکسته کامل هستن و طبق ماده 141 قانون تجارت باید منحل بشن، اما بانک مرکزی زیر بار انحلال نمیره چون یک بانک ورشکست بشه اثرش روی کل سیستم بانکی و کل اقتصاد وحشتناک میشه، همین 4 ماه پیش بانک مرکزی 9300 میلیارد تومن نقدینگی به بانک ها تزریق کرد که فعلا سرپا باشن.
این وضعیت هم درآینده نمیتونه ادامه داشته باشه و به احتمال خیلی زیاد خیلی از بانک ها در هم ادغام بشن.
دیدتون بشدت منفی هست.
و این خوب نیست.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
دیدتون بشدت منفی هست.
و این خوب نیست.
قبول دارم ولی متاسفانه واقعیت همینه
خاوری بانک آینده بود؟
استاد مدیرعامل بانک سپه و اون اواخر هم مدیرعامل بانک ملی بودن و اختلاسی هم که کردن همه پول رو ایشون نبردن، هم دست زیاد داشتن و ایشون رو به عنوان مقصر فرستادن رفت و همه چی به خوبی و خوشی تموم شد. نمیگی که الان اینم فکرای منفی هست؟

بالا