پولتو برداشتی حالا میخوای کجا ببری؟منکه پولمو برداشتم ولی خب شرایط شعبه عادی بود
آینده حساب های قبلی 23 بود
فکر نکنم جایی بالاتر از 15 پیدا کنی یعنی ماهیانه 8 درصد ضرر
پولتو برداشتی حالا میخوای کجا ببری؟منکه پولمو برداشتم ولی خب شرایط شعبه عادی بود
پولتو برداشتی حالا میخوای کجا ببری؟
آینده حساب های قبلی 23 بود
فکر نکنم جایی بالاتر از 15 پیدا کنی یعنی ماهیانه 8 درصد ضرر
انصاری در جمع کارافرینان
بانک ملت
کوچ جمعی از طلافروشان و صرافان به یک بانک خاص/ بانکی نیمه خصوصی که توانست منابع فراوانی را از این راه جذب کند
http://bankemardom.ir/1397/10/19/116358
شما چه تاریخی حساب باز کرده بودی؟ همون حسابی که حداقل 10 میلیون باید توش می بود؟از بانک گردشگری زنگ زده بودن بهم گفتن سود ۲۰% به ۱۰% کاهش پیدا کرده و ماه شمار شده
کلاً در این روزگار شایعه ساختن و به اصطلاح تولید Fake News خیلی آسون شده! کافیه شما یه کانال نسبتاً شلوغ داشته باشی و مثلاً توش بنویسی آقای X زد تو دهن آقای Y. اگه کلاً خبر از پایه و اساس هم دروغ باشه، انقدر سریع دست به دست میشه که تبدیل میشه به خبری که همه باورش میکنن و میگن لابد چیزی بوده که این رو نوشتن!باور کنید این قضایا شایعه هایی هستن که دهن به دهن میچرخن و البته دهن به دهن پیازداغشون زیادتر میشه .
خود من تو بانک آینده مبلغ زیادی سپرده دارم که اتفاقا امروز بصورت حضوری رفتم همه چیز عادی بود . البته یه کوچولو شلوغ تر شده بود که اونم دلیلش همین شایعاته.
با یکی از کارمندان بانک صحبت کردم قانع شدم که هیچ مشکل خاصی نیست . ضمنا هرکسی هم پول میخواست بهش میدادن .
حتی تو اخبار دیشب هم مصاحبه سهامدار بانک و هم مصاحبه مدیرعامل بانک پخش شد که گفت مشکل خاصی وجود نداره .
یه کلیپی هم که تو فضای مجازی پخش شده و همه رو نگران کرده بصورت مستقیم مربوط به بانک اینده نیست . بلکه این افراد کسانی بودن که تو موسسه افضل توس حساب داشتن و سال پیش مراجعه کرده بودن بانک اینده تا مطالباتشون رو بگیرن .
اگه خاطرتون باشه چند ماه پیش هم گفتن بانک رسالت ورشکست شده و من دقیقا خاطرمه تو شعبه ها که میرفتی جا سوزن انداختن نبود .
سال 95 هم سر اون جریان اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان گفتن بانک سرمایه ورشکت شد . منم اون زمان جز اولین نفراتی بودم که رفتم پولمو از بانک سرمایه کشیدم بیرون و تازه بنظر خودم خیلیم زرنگی کردم که قبل از ورشکست شدنش پولمو گرفتم ولی میبینید که هیچ مشکل خاصی نیست و همون بانک سرمایه داره به کارش ادامه میده .
یه اشتباهی که بعضی از دوستان میکنن اینه که موسسه رو با بانک مقایسه میکنن .
درنهایت هرکاری که میدونین بهتره انجام بدین . اگر احساس میکنید سپرده گزاری در این بانک خطرناکه پس بهتره پولتون رو بگیرین.
ولی این رو بدونین شایعات پیرامون این مدل بانکها که سود بهتری میدن همیشه بوده و هست .
سلام . خووبی داداش . من بوشهرم . کدوم کارگزاری برای دریافت کد بورسی انتخاب کنم بهتره ؟دوستان عزیز من مدتی هست در بورس سرمایه گذاری کردم و سود خیلی خوبی کردم.
همه چیزش هم آنلاین هست و خیلی راحته.
بیشترین بازدهی رو در امسال همین بورس داشته (حدود 300 درصد)
از اینجا ثبت نام کردم و حساب بورسی گرفتم: کد بورسی