• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
منکه پولمو برداشتم ولی خب شرایط شعبه عادی بود
پولتو برداشتی حالا میخوای کجا ببری؟
آینده حساب های قبلی 23 بود
فکر نکنم جایی بالاتر از 15 پیدا کنی یعنی ماهیانه 8 درصد ضرر

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
انصاری در جمع کارافرینان

فایل های ضمیمه

• Screenshot_۲۰۱۹۰۱۰۹-۱۵۴۰۱۰.png
    Screenshot_۲۰۱۹۰۱۰۹-۱۵۴۰۱۰.png
    600.8 KB · نمایش ها: 20

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
پولتو برداشتی حالا میخوای کجا ببری؟
آینده حساب های قبلی 23 بود
فکر نکنم جایی بالاتر از 15 پیدا کنی یعنی ماهیانه 8 درصد ضرر

حسابمو نبستم

Sent from my iPhone using Tapatalk

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
انصاری در جمع کارافرینان

من به درست و غلط بودن شایعه کاری ندارم ولی عکس که چیزی رو اثبات یا رد نمیکنه!
یا در ایران بودن یا نبودن علی انصاری هم چیزی رو در مورد ورشکسته شدن یا نشدن بانک آینده بازم رد یا اثبات نمیکنه.

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
الان با این قانون جدید که سودها ماه شمار شده آدم بخواد پولشو از یک بانک به بانک دیگه جابجا کنه حداقل سود یک ماهشو از دست میده که ضرر زیادیه

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
من امروز تو بانک بودم شرایط عادی بود
از متصدی هم پرسیدم گفت هر کی میخواد بیاد حسابش رو ببنده مشکلی نداریم
بانک آینده سال گذشته نقدینگی زیادی رو از بازار جمع کرد و مستعد شایعه پراکنی هست سال گذشته هم تو چند تا شهر شایعه کردن شبانه روزی شعب باز بود و هر کی میخواست پولشو رو میدادند

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
upload_2019-1-9_19-33-36.pngupload_2019-1-9_20-19-39.png
upload_2019-1-9_19-51-31.png
با صدور بیانیه؛
بانک آینده ادعاهای مطرح شده در فضای مجازی را تکذیب کرد/ هدف شایعه پردازان تضعیف بانک‌ها است
بانک آینده، انتساب هرگونه ادعای واهی به این بانک که در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده را قویاً مردود دانست
و تاکید کرد: هدف شایعه پردازان تضعیف بانک‌ها است.
«تضعیف بانک‌ها؛ هدف شایعه‌پردازان»
بانک آینده، به‌عنوان یک بانک خصوصی ایرانی، در طول پنج سال گذشته، همواره با اتکا و اعتماد به ذی‌نفعان، به ویژه مشتریان و دانش و تجربه مدیران و کارکنان خود، توانسته است؛ علاوه بر کسب افتخارات ملی، نظیر: رتبه دهم از نظر فروش در میان ۵۰۰ شرکت برتر، کسب عنوان شرکت پیشرو در اقتصاد ملی در دو سال پیاپی، نام و اعتباری شایسته در کشور و مجامع بین‌المللی کسب نماید. که از آن جمله می‌توان
به: کسب عنوان بانک سال ایران در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی توسط نشریه معتبر بَنکِر، بانک تحول‌ساز خاورمیانه در سال ۲۰۱۷ میلادی و بانک برتر سال ۲۰۱۸ میلادی از طرف مؤسسه وزین یورومانی، و سودآورترین و پربازده‌ترین بانک در اقتصاد ایران اشاره کرد.

در همین چارچوب، ارزش‌آفرینی و مشتری محوری، گسترش شعب در سراسر کشور، ارائه خدمات بانکداری نوین و روزآمد به مشتریان و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های سودآور و اشتغال‌زا و عمل به مسئولیت اجتماعی نظیر: احداث ۱۰ مدرسه در مناطق کم برخوردار، ۲۵ خانه بهداشت در مناطق زلزله‌زده غرب کشور، توزیع بیش از چند میلیون بسته لوازم‌التحریر، در اقصی نقاط کشور همواره سرلوحه راهبردها و اقدامات بانک آینده در پنج سال گذشته بوده است.

از آن جایی که بانک ها در **** اقتصادی کشورمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند؛ در زمان هجمه بیگانگان به ساختارهای اقتصادی کشور، بیشتر مورد هدف قرار می‌گیرند. چنان‌چه در روزهای اخیر، شاهد ادعاهای واهی و بی‌اساس از طرف رسانه‌ای معلوم الحال و به تبع بازنشر آن در شبکه‌های اجتماعی درخصوص عملکرد بانک بوده‌ایم.

مدعیان و شایعه‌پراکنان این روزها، همان‌هایی هستند که در طول یک سال گذشته در جنگ اقتصادی، ابزار عملیات روانی شده‌اند، آنها مدتی **** ارزی و اقتصادی کشور و زمانی بازار محصولات و مایحتاج مورد نیاز مردم را مختل کردند و امروز نیز نام و اعتبار بانک‌ها و کارآفرینان را مورد حمله قرار می‌دهند.

بانک آینده، انتساب هرگونه طرح ادعای واهی به این بانک که در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده است را قویاً مردود دانسته و از مشتریان فهیم، فرهیخته و وفادار خود دعوت می‌کند؛ هرگونه اخبار مربوط به بانک را از رسانه اختصاصی و کانال‌های ارتباطی بانک و یا رسانه‌های معتبر داخلی و مراجع رسمی کشور دریافت کنند.

ضمناً، شعب بانک آینده در سراسر کشور و مرکز ارتباط بانک آینده با شماره تماس ۲۷۶۶۳۲۰۰ -۰۲۱ آمادگی کامل جهت پاسخگوئی به سئوالات مشتریان و رفع ابهام و شبهه‌های احتمالی را دارند.
❇️ آینده روشن است

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
بانک ملت

کوچ جمعی از طلافروشان و صرافان به یک بانک خاص/ بانکی نیمه خصوصی که توانست منابع فراوانی را از این راه جذب کند
http://bankemardom.ir/1397/10/19/116358

نه آقا بانک ملت نیست، طلافروش ها و صراف ها که همیشه از بانک ملت استفاده میکردن، در ضمن بانک ملت از اولین بانک هایی بود که سقف انتقال وجه رو کاهش داد و محدود کرد.

shkz

Registered User
لایک‌ها
65
از بانک گردشگری زنگ زده بودن بهم گفتن سود ۲۰% به ۱۰% کاهش پیدا کرده و ماه شمار شده
شما چه تاریخی حساب باز کرده بودی؟ همون حسابی که حداقل 10 میلیون باید توش می بود؟

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان
آز شعب آینده چه خبر. کسی سر زده؟
خطری هست به نظرتون

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
باور کنید این قضایا شایعه هایی هستن که دهن به دهن میچرخن و البته دهن به دهن پیازداغشون زیادتر میشه .
خود من تو بانک آینده مبلغ زیادی سپرده دارم که اتفاقا امروز بصورت حضوری رفتم همه چیز عادی بود . البته یه کوچولو شلوغ تر شده بود که اونم دلیلش همین شایعاته.
با یکی از کارمندان بانک صحبت کردم قانع شدم که هیچ مشکل خاصی نیست . ضمنا هرکسی هم پول میخواست بهش میدادن .
حتی تو اخبار دیشب هم مصاحبه سهامدار بانک و هم مصاحبه مدیرعامل بانک پخش شد که گفت مشکل خاصی وجود نداره .
یه کلیپی هم که تو فضای مجازی پخش شده و همه رو نگران کرده بصورت مستقیم مربوط به بانک اینده نیست . بلکه این افراد کسانی بودن که تو موسسه افضل توس حساب داشتن و سال پیش مراجعه کرده بودن بانک اینده تا مطالباتشون رو بگیرن .
اگه خاطرتون باشه چند ماه پیش هم گفتن بانک رسالت ورشکست شده و من دقیقا خاطرمه تو شعبه ها که میرفتی جا سوزن انداختن نبود .
سال 95 هم سر اون جریان اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان گفتن بانک سرمایه ورشکت شد . منم اون زمان جز اولین نفراتی بودم که رفتم پولمو از بانک سرمایه کشیدم بیرون و تازه بنظر خودم خیلیم زرنگی کردم که قبل از ورشکست شدنش پولمو گرفتم :D ولی میبینید که هیچ مشکل خاصی نیست و همون بانک سرمایه داره به کارش ادامه میده .
یه اشتباهی که بعضی از دوستان میکنن اینه که موسسه رو با بانک مقایسه میکنن .
درنهایت هرکاری که میدونین بهتره انجام بدین . اگر احساس میکنید سپرده گزاری در این بانک خطرناکه پس بهتره پولتون رو بگیرین.
ولی این رو بدونین شایعات پیرامون این مدل بانکها که سود بهتری میدن همیشه بوده و هست .

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
باور کنید این قضایا شایعه هایی هستن که دهن به دهن میچرخن و البته دهن به دهن پیازداغشون زیادتر میشه .
خود من تو بانک آینده مبلغ زیادی سپرده دارم که اتفاقا امروز بصورت حضوری رفتم همه چیز عادی بود . البته یه کوچولو شلوغ تر شده بود که اونم دلیلش همین شایعاته.
با یکی از کارمندان بانک صحبت کردم قانع شدم که هیچ مشکل خاصی نیست . ضمنا هرکسی هم پول میخواست بهش میدادن .
حتی تو اخبار دیشب هم مصاحبه سهامدار بانک و هم مصاحبه مدیرعامل بانک پخش شد که گفت مشکل خاصی وجود نداره .
یه کلیپی هم که تو فضای مجازی پخش شده و همه رو نگران کرده بصورت مستقیم مربوط به بانک اینده نیست . بلکه این افراد کسانی بودن که تو موسسه افضل توس حساب داشتن و سال پیش مراجعه کرده بودن بانک اینده تا مطالباتشون رو بگیرن .
اگه خاطرتون باشه چند ماه پیش هم گفتن بانک رسالت ورشکست شده و من دقیقا خاطرمه تو شعبه ها که میرفتی جا سوزن انداختن نبود .
سال 95 هم سر اون جریان اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان گفتن بانک سرمایه ورشکت شد . منم اون زمان جز اولین نفراتی بودم که رفتم پولمو از بانک سرمایه کشیدم بیرون و تازه بنظر خودم خیلیم زرنگی کردم که قبل از ورشکست شدنش پولمو گرفتم :D ولی میبینید که هیچ مشکل خاصی نیست و همون بانک سرمایه داره به کارش ادامه میده .
یه اشتباهی که بعضی از دوستان میکنن اینه که موسسه رو با بانک مقایسه میکنن .
درنهایت هرکاری که میدونین بهتره انجام بدین . اگر احساس میکنید سپرده گزاری در این بانک خطرناکه پس بهتره پولتون رو بگیرین.
ولی این رو بدونین شایعات پیرامون این مدل بانکها که سود بهتری میدن همیشه بوده و هست .
کلاً در این روزگار شایعه ساختن و به اصطلاح تولید Fake News خیلی آسون شده! کافیه شما یه کانال نسبتاً شلوغ داشته باشی و مثلاً توش بنویسی آقای X زد تو دهن آقای Y. اگه کلاً خبر از پایه و اساس هم دروغ باشه، انقدر سریع دست به دست میشه که تبدیل میشه به خبری که همه باورش میکنن و میگن لابد چیزی بوده که این رو نوشتن! :D
حالا شایعه‌های الکی مشکلی نیست، ولی وقتی بحث بانک باشه اوضاع خراب میشه. حتی خفن‌ترین بانک سوییس هم اگه با همچین شایعاتی درگیر بشه، ممکنه به فنا بره. همه از ترس نابود شدن سرمایه حمله میکنن به بانک و پولشون رو میخوان. بانک هم بخش زیادی از ارزشش به همین پولی هست که داره و اگه بخواد یه دفعه در عرض چند روز بخش عظیمی از سرمایه خودش رو بده که ورشکست میشه. اگه نده هم میگن دیدین شایعه درست بود و نمیتونن پول بدن؟ یعنی داغون‌ترین وضعیت ممکن برای بانک هست و خیلی سخت میشه کنترلش کرد.
سر همین قضیه بانک آینده هم دفعه اول نیست که این خبرها میاد. حالا یا واقعاً مشکلی داره و یه روزی به فنا میره، یا دشمن زیاد داره و ناراحت هستن که ملت پولشون رو به جای بانک اون‌ها میذارن توی آینده که سود بیشتر بگیرن. ولی هر چی که هست، هر چند وقت یه بار یه شایعه میاد و هر دفعه فک و فامیل ما از شیراز و جاهای دیگه زنگ میزنن و میگن داریم میریم پولمون رو بگیریم! :D اگه باهاشون صحبتی کنی و بگی مثلاً این شایعه از فلان جا اومد که معتبر نیست هم میگن آره خودمون هم می‌دونیم که شاید دروغ باشه، ولی اگه بقیه برن بگیرن و ورشکست بشه ما هم بدبخت میشیم، پس ما باید زودتر بگیریم که مشکلی پیش نیاد و حالا بعدش دوباره میذاریم!!
کلاً به نظرم کسی که زیاد نگران میشه، نباید پولش رو توی بانک بذاره. اگه میذاره هم توی بانک معروف بذاره، نه موسسه یا صندوق و... چون به خراب شدن اعصاب و روان نمی‌ارزه که هر روز یه خبری بیاد و وحشت کنیم و توی دوراهی بمونیم که پول رو پس بگیریم یا نه. خود من که اگه پول خیلی زیادی داشتم توی صندوق آینده نمیذاشتم و میرفتم سراغ حساب اصلی که ریسکش کمتر هست، ولی خونواده توی صندوق آینده هم پول دارن و فعلاً که قصد پس گرفتن ندارن! :D

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
یه سری افراد بیکار و شایعه ساز و دروغ پرداز اجیر شده هستن که با هدف ایجاد نگرانی در بین مردم شایعه سازی و دروغ پردازی میکنن که این بار به آینده گیر دادن 2 روز دیگه به گردشگری گیر میدن 2 روز بعدش به قوامین و ...
و همینطور این داستان ادامه دارد ...
البته 100 درصد با اهداف خاص این شایعه ها رو منتشر میکنن:general210:

Last edited:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
همه مطلع هستیم که خیلی ازافراد تو بانک آینده سپرده دارند بانک آینده با ایده هایی که داشته بیشرین جذب نقدینگی رو داشته اززمانی که بانک تات بود تا به الان پشت این بانک شایعات فراوانی بوده و چند بار اعلام کردن که ورشکست شده حتی تو چند مورد شایعه توسط باتک های رقیب ساخته شده تا شاید بتونند کمی نقدینگی جمع کنند. من خودم رصد کردم خبری نیست البته اگه قرار باشه همه هجوم ببرند قطعا مشکلاتی بوجود میاد من یه بار سر همین شایعه بانک آینده پولم سریع برداشتم شایعه خیلی قوی تر بود هیچ اتفاقی نیفتاد فقط کلی ضرر کردم
یادمه 2-3 ماه پیش رفته بودم فروشگاه هایپر استار ملت داشتن رب و روغن میخریدن هر چی روغن بود رو در جا میخریدن یعنی روغن ها رو تو قفسه نمیچیدن همنجوری با کارتن میاوردن مردم هجوم میاوردن یکی از دوستانم میگفت در عرض یک هفته به اندازه یکسال روغن فروختیم چی فقط شایعه بود که روغن داره کم میشه الان بروفروشگاه همه چی آرومه برو1000 تا روغن بخر کسی کاری نداره

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان عزیز من مدتی هست در بورس سرمایه گذاری کردم و سود خیلی خوبی کردم.
همه چیزش هم آنلاین هست و خیلی راحته.
بیشترین بازدهی رو در امسال همین بورس داشته (حدود 300 درصد)
از اینجا ثبت نام کردم و حساب بورسی گرفتم: کد بورسی
سلام . خووبی داداش . من بوشهرم . کدوم کارگزاری برای دریافت کد بورسی انتخاب کنم بهتره ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
امروزم مثل دیروز رفتم بانک آینده. بر عکس دیروز بانک آینده حسابی شلوغ بود و مردم هجوم آورده بودن به شعبه و خیلیا داشتن پولاشونو خارج میکردن..
حتی اگر این جریان ورشکستگی دروغ باشه با این وضعیت هجوم مردم وضعیتش خطری میشه

Sent from my SM-J600F using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
بانک مرکزی: رسانه های معاند درصد ضربه زدن به بازار پول هستند
روابط عمومی بانک مرکزی مطالب منتشره از سوی رسانه های معاند پیرامون یکی از بانک های کشور را در راستای تلاش آنها برای ضربه زدن به بازار پول دانست.در روزهای گذشته انتشار اخبار دروغ و شایعات بی اساس در برخی جریان های خبری وابسته به دشمن، سبب نگرانی سپرده گذاران یکی از بانک های خصوصی کشور شده بود.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
572216_775.jpg

روابط عمومی بانک مرکزی مطالب منتشره از سوی رسانه های معاند پیرامون یکی از بانک های کشور را در راستای تلاش آنها برای ضربه زدن به بازار پول دانست.

به گزارش بانک مرکزی، این نهاد ناظر پولی و بانکی کشور از هموطنان خواست در این زمینه هوشیاری لازم را داشته باشند و فریب فضاسازی رسانه های معاند را نخورند.

در روزهای گذشته انتشار اخبار دروغ و شایعات بی اساس در برخی جریان های خبری وابسته به دشمن، سبب نگرانی سپرده گذاران یکی از بانک های خصوصی کشور شده بود.

از آن جایی که بانک ها در **** اقتصادی کشورمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند؛ در زمان هجمه بیگانگان به ساختارهای اقتصادی کشور، بیشتر مورد هدف قرار می‌گیرند. چنان‌چه در روزهای اخیر، شاهد ادعاهای واهی و بی‌اساس از طرف رسانه‌ای معلوم الحال و به تبع بازنشر آن در شبکه‌های اجتماعی درخصوص عملکرد بانک بوده‌ایم.
مدعیان و شایعه‌پراکنان این روزها، همان‌هایی هستند که در طول یک سال گذشته در جنگ اقتصادی، ابزار عملیات روانی شده‌اند، آنها مدتی **** ارزی و اقتصادی کشور و زمانی بازار محصولات و مایحتاج مورد نیاز مردم را مختل کردند و امروز نیز نام و اعتبار بانک‌ها و کارآفرینان را مورد حمله قرار می‌دهند.
بانک آینده، انتساب هرگونه طرح ادعای واهی به این بانک که در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده است را قویاً مردود دانسته و از مشتریان فهیم، فرهیخته و وفادار خود دعوت می‌کند؛ هرگونه اخبار مربوط به بانک را از رسانه اختصاصی و کانال‌های ارتباطی بانک و یا رسانه‌های معتبر داخلی و مراجع رسمی کشور دریافت کنند.
در همین راستا، بانک آینده نیز در اطلاعیه ای اعلام کرد: از آن جایی که بانک ها در **** اقتصادی کشورمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند؛ در زمان هجمه بیگانگان به ساختارهای اقتصادی کشور، بیشتر مورد هدف قرار می‌گیرند. چنان‌چه در روزهای اخیر، شاهد ادعاهای واهی و بی‌اساس از طرف رسانه‌ای معلوم الحال و به تبع بازنشر آن در شبکه‌های اجتماعی درخصوص عملکرد بانک بوده‌ایم.
در این بیانیه تاکید شده بود: مدعیان و شایعه‌پراکنان این روزها، همان‌هایی هستند که در طول یک سال گذشته در جنگ اقتصادی، ابزار عملیات روانی شده‌اند، آنها مدتی **** ارزی و اقتصادی کشور و زمانی بازار محصولات و مایحتاج مورد نیاز مردم را مختل کردند و امروز نیز نام و اعتبار بانک‌ها و کارآفرینان را مورد حمله قرار می‌دهند.
بانک آینده انتساب هرگونه طرح ادعای واهی به این بانک که در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده است را رد کرد و از مشتریان خواست اخبار مربوط به بانک را از رسانه اختصاصی و کانال‌های ارتباطی بانک و یا رسانه‌های معتبر داخلی و مراجع رسمی کشور دریافت کنند.
به گزارش ایرنا، تلاش رسانه های معاند برای جریان سازی علیه **** پولی و بانکی کشور در گذشته نیز سابقه دارد؛ سال گذشته نیز در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری این رسانه ها سعی کردند با انتشار شایعاتی، **** بانکی کشور را ورشکسته و اموال مردم را در معرض تهدید جلوه دهند.
این در حالیست که بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر پولی و بانکی کشور، بر عملکرد بانک ها نظارت دارد ضمن آنکه حساب های مردم نزد بانک ها و موسسه های اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی از تضامین لازم برخوردار است.

http://www.entekhab.ir/fa/news/452179/بانک-مرکزی-رسانه-های-معاند-درصد-ضربه-زدن-به-بازار-پول-هستند

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام
آقا من نمیدونم قضیه این شایعات چیه . حسابی هم در بانک آینده ندارم .
اما یک شناخت کوچکی از مدیر عاملش دارم . و میدونم اگر بهترین مدیر بانکی کشور نباشه یکی از بهترین هاست . و تا جائیکه میدونم تعدادی از بانکهای خصوصی کشور رو ایشون راه اندازی کرده .

بالا