• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
140 تریلیون تومن با دلار 11000 تومنی هم میشه 12.7 میلیارد دلار. کل درامد بانک ملی یزرگترین شرکت ایرانی 36 تریلیون تومن بوده. این که بانک کوچیکتری هست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اگه بانک آینده بخواد یه روز صبح مثل این موسسات درشو ببنده و پول ملت رو نده ۱۰۰٪ انقلاب میشه. میدونین چقدر ملت توی این بانک حساب دارن؟؟ بنابر این اینا به خاطر منافع خودشون هم شده نمیذارن همچین اتفاقی بیفته...
فقط در تهران چند میلیون نفر توی این بانک حساب دارن! دیگه موسسه کاسپین و ثامن نیست!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بنده یکی از دوستام رییس شعبه ی یکی از بانک های آیندس.
زنگ زدم باهاش صحبت کردم
گفت یه ناظر داریم هر کی میخواد میاد چک بهش میدیم بره پولشو ببره هر کجا
منم بهش پیشنهاد دادم کد ملی هرکی میاد پولشو میبره ثبت کنید هر کی مجدد این روزا اومد پولشو برد دفعه ی بعد سود 1 درصد بهش بدید... تا شعورشون و سوادشون به اون حد برسه.

آره اونم حرف تو رو گوش کرد! باشه!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
فکر میکنید خرید و فروش پفک انجام میدن که سند و مدرک از خودشون به جا بزارن منم بیارم سند و مدرک رو آپلود کنم تو پرشین تولز؟
من خودم در بانک آینده 3 تا حساب دارم ولی اینم میدونم که برای گرفتن این سود دارم ریسک میکنم و فرافکنی نمیکنم که چه بانک خوبی هست و هیچ مشکلی هم نداره.
یعنی هر کی خرید و فروش پفک نمی کنه داره پولشویی می کنه؟
شایعات همینجوری پخش میشن دیگه
یکی یه چیزی میگه بقیه هم بدون سند و مدرک نه تنها حرفشو قبول میکنن، با اطمینان نقل قول هم میکنن

avan

Registered User
لایک‌ها
207
یکی یه چیزی میگه بقیه هم بدون سند و مدرک نه تنها حرفشو قبول میکنن، با اطمینان نقل قول هم میکنن
قوم خوبی هستیم ما
ادعای کوروش بازی هم داریم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
مردم تو بانکها چقدر سپرده دارن
مرداد،
1485 تریلیون تومن تو بخش غیر دولتی > 150 تریلیون تومن کوتاه مدت، 1233 تریلیون تومن بلند مدت، 80 تریلیون تومن قرض الحسنه و سایر حسابها
سالی 200 تریلیون تومن فقط سود این سپرده ها میشه

شهریور شده 1560 تریلیون تومن. میزان سپرده بانکهای خصوصی 1077 تریلیون تومن. بانکهای تجاری 315 تریلیون تومن، بانکهای تخصصی 167 تریلیون تومن

پارسال مردم 1332 تریلیون تومن در بانکها داشتن (با حساب دلار 4500 تومنی 296 میلیارد دلار) . 200 تریلیون تومن هم سود در نظر بگیرم 1532 تریلیون تومن. الان ارزش 1532 تریلیون تومن شده 139 میلیارد دلار. یعنی مردم 157 میلیارد دلار ضرر کردن.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
شهریور شده 1560 تریلیون تومن. میزان سپرده بانکهای خصوصی 1077 تریلیون تومن. بانکهای تجاری 315 تریلیون تومن، بانکهای تخصصی 167 تریلیون تومن
الان به 1700 تریلیون تومن رسیده. تا چند ماه دیگه به 2000 تریلیون یا همون 2 میلیون میلیارد تومن میرسه.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان العان بالاترين سود رو كجا ميده؟از صندوق ها چه خبر؟

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان العان بالاترين سود رو كجا ميده؟از صندوق ها چه خبر؟
همه بانک ها ماه شمار 10 درصد و سال شمار 15 درصذ میدن
اونایی هم که بالاتر میدن اعلام نمیکنن
باید حضوری بری شعبه هاشون بپرسی

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
دوست عزیز نمیخام اینجا مثل شما سفسطه کنم و آسمون ریسمون به هم ببافم که یه نتیجه که دلم میخاد رو از توش در بیارم، الکی برا خودت گزاره درست نکن من نگفتم که هرکی خرید و فروش پفک میکنه پولشویی میکنه، این برداشت شما بود!
من نمیتونم در فضای اینترنت اطلاعات بیشتری رو در اختیار شما و بقیه بزارم چون برای خودم خطرناکه.
سند و مدرک در مورد پولشویی که دیگه طبق گزارش سازمان مبارزه با پولشویی، ایران و کره شمالی در رتبه های اول پولشویی در جهان قرار دارن.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
چه بانکهایی سپرده یکساله 20 درصد میدن الان؟
من دیروز مهرافتصاد سوال کردم ماه شمار زیر پونزده میلیون رو 13 درصد میده. بالای اون هم 14 درصد
درصورتی که همون حساب سال پیش بهش 20 درصد روزشمار تعلق میگرفت.

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
20 درصد كدوم بانك شرايط بهتري داره؟
شرایط همه بانک هایی که مجوز بانک مرکزی دارن و زیر نظر بانک مرکزی فعالیت میکنن مثل هم هست و هیچ فرقی ندارن
و بانک خوب و بد نداریم و در صورتی که یکی از بانک ها مشکل پیدا کنه چون زنجیر وار به هم متصل هستن همه بانک ها درگیر میشن و مشکل پیدا میکنن
تو این چند روز در مورد بانک آینده شایعاتی پخش شد که همگی دیدیم بانک مرکزی بیانیه داد و در صدا و سیما و در خبر ها هم چند روزه دارن مرتب شایعات را تکذیب میکنن و به مردم میگن نگران نباشید
پس این نشون میده همه بانک ها به هم ارتباط دارن و به هم وصلن
اگه اینطور نبود بانک مرکزی و صدا و سیما بی خیال میشدن تا خود بانک آینده شایعات را جمع کنه

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
از آینده چه خبر
سیگنال ها مثبت نیست

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
از آینده چه خبر
سیگنال ها مثبت نیست

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
والا خبرا خیلی ضد و نقیضه..و واقعا نمیشه گفت کی راست میگه کی دروغ..
امروز چند تا از کانالها زده بودن که چند تا از شعبه های بانک آینده حساب متقاضیان رو نبستن و پولشونو ندادن..از اینورم تصویر و فیلم از تجمع مردم جلوی شعب بانک آینده زیاد تو فضای مجازی منتشر شده..
ضدا و سیما هم که ساعتی یک خبر در مورد ورشکسته نشدنش میده..
معلوم نیست چه خبره

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
والا خبرا خیلی ضد و نقیضه..و واقعا نمیشه گفت کی راست میگه کی دروغ..
امروز چند تا از کانالها زده بودن که چند تا از شعبه های بانک آینده حساب متقاضیان رو نبستن و پولشونو ندادن..از اینورم تصویر و فیلم از تجمع مردم جلوی شعب بانک آینده زیاد تو فضای مجازی منتشر شده..
ضدا و سیما هم که ساعتی یک خبر در مورد ورشکسته نشدنش میده..
معلوم نیست چه خبره
جالبیش اینجاست که اگه کسی حسابشو بست دیگه باید با 23 درصد برای همیشه خداحافظی کنه
و بره 15 درصد یکساله یا سال شمار جدید که یک سال پول بلوکه میشه و به اصل پول دسترسی نداره باز کنه
اصلا یه سری دارن میگن این شایعات برای اینه که مردم برن حسابای 23 درصدشون را ببندن و حساب 15 درصد باز کنن
بالاخره 8 درصد به نفع بانک ها میشه که کم نیست
مثل دلار که خیلیا رو 19 خریدن و رو 12 فروختن و کلی ضرر کردن
الله اعلم

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ویدیوی درست حسابی از تجمع جلوی بانک آینده سراغ داشتین بدین که ما هم یه بررسی بکنیم. :D چون ملت ویدیوهایی میذارن که مردم لباس آستین کوتاه دارن و مینویسن امروز تهران، در حالی که خرس قطبی هم امروز نمی‌تونست آستین کوتاه توی تهران راه بره! :D
کلاً در مورد بانک آینده باید دقت کرد که چند وقت پیش کارهای مربوط به موسسه افضل توس سپرده شد به این بانک و یه عده هم ریختن دم شعبه‌هاش و علیه آینده شعار دادن که بعضی ویدیوها میتونه مال همون زمان باشه که وسط گرمای بهار و تابستون از لباس‌ها هم مشخصه. به نظرم اگه واقعا خبری بود و جاهای مختلف اعتراض شدید بود، خیلی ویدیوهای بیشتر و کامل‌تری منتشر میشد نه اینکه به سختی از گوشه خیابون یه فیلمی ضبط کنن که ملت دارن جلوی بانک راه میرن یا توی بانک نشستن و بگن هجوم مردم به سمت بانک آینده.
مثلاً این ویدیو رو زیاد دیدم که دست به دست میشه به عنوان تجمع توی یاسوج، در حالی که ویدیو برای 8 ماه پیش هست! اون آقای لباس قشنگ رو ببینین، توی ویدیوی 8 ماه پیش هم بوده! :D

ylxy_asdxc.jpg

llyk_asdsadsadsa.jpg

ولی در مجموع همون طور که قبلاً هم گفتم، این جور شایعه ها خیلی ضرر میزنه به بانک ها و حتی اگه مشکلی نداشته باشن هم ممکنه به مشکل بخورن. برای همینه که تلویزیون هم داره سعی میکنه اطلاع رسانی کنه، ولی خب همین اطلاع رسانی ها هم کار دستش میده و ملت میگن حتماً یه خبری هست! کلاً وضعیت سختیه برای بانک آینده و دو راه بیشتر ندارن:
1. هیچی نگن ===> آقا حتما خبری هست که هیچی نمیگن و سکوت کردن، وگرنه باید تکذیب میشد! o_O
2. تکذیب کنن ===> آقا حتما خبری هست که دارن تکذیب میکنن و انقدر ترسیدن! o_O

بالا