بنده یکی از دوستام رییس شعبه ی یکی از بانک های آیندس.
زنگ زدم باهاش صحبت کردم
گفت یه ناظر داریم هر کی میخواد میاد چک بهش میدیم بره پولشو ببره هر کجا
منم بهش پیشنهاد دادم کد ملی هرکی میاد پولشو میبره ثبت کنید هر کی مجدد این روزا اومد پولشو برد دفعه ی بعد سود 1 درصد بهش بدید... تا شعورشون و سوادشون به اون حد برسه.
یعنی هر کی خرید و فروش پفک نمی کنه داره پولشویی می کنه؟فکر میکنید خرید و فروش پفک انجام میدن که سند و مدرک از خودشون به جا بزارن منم بیارم سند و مدرک رو آپلود کنم تو پرشین تولز؟
من خودم در بانک آینده 3 تا حساب دارم ولی اینم میدونم که برای گرفتن این سود دارم ریسک میکنم و فرافکنی نمیکنم که چه بانک خوبی هست و هیچ مشکلی هم نداره.
به شوخی و کنایه این حرف رو زدم بهشآره اونم حرف تو رو گوش کرد! باشه!
قوم خوبی هستیم مایعنی هر کی خرید و فروش پفک نمی کنه داره پولشویی می کنه؟
شایعات همینجوری پخش میشن دیگه
یکی یه چیزی میگه بقیه هم بدون سند و مدرک نه تنها حرفشو قبول میکنن، با اطمینان نقل قول هم میکنن
الان به 1700 تریلیون تومن رسیده. تا چند ماه دیگه به 2000 تریلیون یا همون 2 میلیون میلیارد تومن میرسه.شهریور شده 1560 تریلیون تومن. میزان سپرده بانکهای خصوصی 1077 تریلیون تومن. بانکهای تجاری 315 تریلیون تومن، بانکهای تخصصی 167 تریلیون تومن
همه بانک ها ماه شمار 10 درصد و سال شمار 15 درصذ میدندوستان العان بالاترين سود رو كجا ميده؟از صندوق ها چه خبر؟
بیشتر بانکها خصوصی الان۲۰درصدمیدن تو دولتی ها هم سپه بالای۱۰۰تومن۱۹/۹۹سود میدهچه بانکهایی سپرده یکساله 20 درصد میدن الان؟
دوست عزیز نمیخام اینجا مثل شما سفسطه کنم و آسمون ریسمون به هم ببافم که یه نتیجه که دلم میخاد رو از توش در بیارم، الکی برا خودت گزاره درست نکن من نگفتم که هرکی خرید و فروش پفک میکنه پولشویی میکنه، این برداشت شما بود!یعنی هر کی خرید و فروش پفک نمی کنه داره پولشویی می کنه؟
شایعات همینجوری پخش میشن دیگه
یکی یه چیزی میگه بقیه هم بدون سند و مدرک نه تنها حرفشو قبول میکنن، با اطمینان نقل قول هم میکنن
من دیروز مهرافتصاد سوال کردم ماه شمار زیر پونزده میلیون رو 13 درصد میده. بالای اون هم 14 درصدچه بانکهایی سپرده یکساله 20 درصد میدن الان؟
20 درصد كدوم بانك شرايط بهتري داره؟بیشتر بانکها خصوصی الان۲۰درصدمیدن تو دولتی ها هم سپه بالای۱۰۰تومن۱۹/۹۹سود میده
شرایط همه بانک هایی که مجوز بانک مرکزی دارن و زیر نظر بانک مرکزی فعالیت میکنن مثل هم هست و هیچ فرقی ندارن20 درصد كدوم بانك شرايط بهتري داره؟
والا خبرا خیلی ضد و نقیضه..و واقعا نمیشه گفت کی راست میگه کی دروغ..از آینده چه خبر
سیگنال ها مثبت نیست
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
جالبیش اینجاست که اگه کسی حسابشو بست دیگه باید با 23 درصد برای همیشه خداحافظی کنهوالا خبرا خیلی ضد و نقیضه..و واقعا نمیشه گفت کی راست میگه کی دروغ..
امروز چند تا از کانالها زده بودن که چند تا از شعبه های بانک آینده حساب متقاضیان رو نبستن و پولشونو ندادن..از اینورم تصویر و فیلم از تجمع مردم جلوی شعب بانک آینده زیاد تو فضای مجازی منتشر شده..
ضدا و سیما هم که ساعتی یک خبر در مورد ورشکسته نشدنش میده..
معلوم نیست چه خبره