اینا طبیعیه چون اینجا ایران است ...1. هیچی نگن ===> آقا حتما خبری هست که هیچی نمیگن و سکوت کردن، وگرنه باید تکذیب میشد!
2. تکذیب کنن ===> آقا حتما خبری هست که دارن تکذیب میکنن و انقدر ترسیدن!
ساعت به وقت عاشقی
Last edited:
اینا طبیعیه چون اینجا ایران است ...1. هیچی نگن ===> آقا حتما خبری هست که هیچی نمیگن و سکوت کردن، وگرنه باید تکذیب میشد!
شماپولتو بزار تو اینده بمونه خوب،چرا اینجا طرفداری میکنی از اینا که ی عده پولشون بره رو هوا؟ویدیوی درست حسابی از تجمع جلوی بانک آینده سراغ داشتین بدین که ما هم یه بررسی بکنیم. چون ملت ویدیوهایی میذارن که مردم لباس آستین کوتاه دارن و مینویسن امروز تهران، در حالی که خرس قطبی هم امروز نمیتونست آستین کوتاه توی تهران راه بره!
کلاً در مورد بانک آینده باید دقت کرد که چند وقت پیش کارهای مربوط به موسسه افضل توس سپرده شد به این بانک و یه عده هم ریختن دم شعبههاش و علیه آینده شعار دادن که بعضی ویدیوها میتونه مال همون زمان باشه که وسط گرمای بهار و تابستون از لباسها هم مشخصه. به نظرم اگه واقعا خبری بود و جاهای مختلف اعتراض شدید بود، خیلی ویدیوهای بیشتر و کاملتری منتشر میشد نه اینکه به سختی از گوشه خیابون یه فیلمی ضبط کنن که ملت دارن جلوی بانک راه میرن یا توی بانک نشستن و بگن هجوم مردم به سمت بانک آینده.
مثلاً این ویدیو رو زیاد دیدم که دست به دست میشه به عنوان تجمع توی یاسوج، در حالی که ویدیو برای 8 ماه پیش هست! اون آقای لباس قشنگ رو ببینین، توی ویدیوی 8 ماه پیش هم بوده!
ولی در مجموع همون طور که قبلاً هم گفتم، این جور شایعه ها خیلی ضرر میزنه به بانک ها و حتی اگه مشکلی نداشته باشن هم ممکنه به مشکل بخورن. برای همینه که تلویزیون هم داره سعی میکنه اطلاع رسانی کنه، ولی خب همین اطلاع رسانی ها هم کار دستش میده و ملت میگن حتماً یه خبری هست! کلاً وضعیت سختیه برای بانک آینده و دو راه بیشتر ندارن:
1. هیچی نگن ===> آقا حتما خبری هست که هیچی نمیگن و سکوت کردن، وگرنه باید تکذیب میشد!
جدی؟شماپولتو بزار تو اینده بمونه خوب،چرا اینجا طرفداری میکنی از اینا که ی عده پولشون بره رو هوا؟
کارت خون مغازم یکیش ایندس البته خدا رو شکر کلا روش کم میکشیدیم دیروز رفتم بگیرم ندادن بی همه چیزا
معنی سفسطه رو میدونی؟؟ آخرش نگفتی پولشویی در ایران ارتباطش با بانک آینده چیه؟!دوست عزیز نمیخام اینجا مثل شما سفسطه کنم و آسمون ریسمون به هم ببافم که یه نتیجه که دلم میخاد رو از توش در بیارم، الکی برا خودت گزاره درست نکن من نگفتم که هرکی خرید و فروش پفک میکنه پولشویی میکنه، این برداشت شما بود!
من نمیتونم در فضای اینترنت اطلاعات بیشتری رو در اختیار شما و بقیه بزارم چون برای خودم خطرناکه.
سند و مدرک در مورد پولشویی که دیگه طبق گزارش سازمان مبارزه با پولشویی، ایران و کره شمالی در رتبه های اول پولشویی در جهان قرار دارن.
اصلا معنی سفسطه رو میدونی؟؟ پولشویی در ایران ارتباطش با بانک آینده چیه؟!
پولشویی کار بدیه؟ شما با پولشویی مخالفی؟ چرا تو آینده حساب داری و سود می گیری؟ برو پولتو بردار بذار جایی که پولشویی نکنه
اگه کسی بخواد در مورد بیرون کشیدن یا نکشیدن دهها میلیون تومن از بانک به حرف یه کاربر معمولی توی سایتی مثل پرشین تولز گوش کنه که دیگه مشکل از خودشه!شماپولتو بزار تو اینده بمونه خوب،چرا اینجا طرفداری میکنی از اینا که ی عده پولشون بره رو هوا؟
کارت خون مغازم یکیش ایندس البته خدا رو شکر کلا روش کم میکشیدیم دیروز رفتم بگیرم ندادن بی همه چیزا
صحبت شما کاملا درسته. مساله اینه که اگر قرار باشه به همین راحتی با یه خبر دروغ بانکی رو دچار مشکل کرد این داستان میتونه بارها و بارها برای بقیه بانکا هم تکرار بشه و در نهایت باعث فروپاشی **** بانکی بشهاگه کسی بخواد در مورد بیرون کشیدن یا نکشیدن دهها میلیون تومن از بانک به حرف یه کاربر معمولی توی سایتی مثل پرشین تولز گوش کنه که دیگه مشکل از خودشه!
اینجا اسمش انجمن گفتگو هست و داریم بحث میکنیم سر چیزهای مختلف، وگرنه فرقی با یه خبرگزاری نداره که خبرش رو بذاره و ملت فقط بخونن و برن. آینده هم منهدم بشه فرق خاصی برای من نمیکنه، چون خودم پولی توش ندارم و 30 میلیون از خونواده هست که اگه این پول رو بخورن و بهشون ندن هم خونواده به فقر نمیرسه.
کلاً ماجرای این شایعه برای من جالب بوده و دوست دارم ببینم آخرش چی میشه. چون شایعه معمولی هم نبوده و طرف نوشته 140 هزار میلیارد تومن از کشور خارج شده که با هیچ منطقی جور درنمیاد. درسته که عادت کردیم به عددهای بزرگ، ولی وقتی کل بودجه یک سال کشور 425 هزار میلیارد تومن هست، واقعاً ممکنه مسئول یه بانک بتونه رقمی در حد یک سوم بودجه کشوری در ابعاد ایران رو خارج کنه؟!
من بیشتر از اینکه نگران بانک آینده باشم، نگران این هستم که اگه این شایعه از اساس دروغ بوده و به همین راحتی باعث شده ملت وحشت کنن و پولشون رو بکشن بیرون، چه کارهای دیگهای با خبرهای جعلی یا Fake News میشه انجام داد. قضیه فقط هم مربوط به ایران نیست و کل دنیا دارن بابتش بیچاره میشن و دنبال راههایی هستن که جلوش رو بگیرن و شبکههای اجتماعی مثل فیس بوک و توییتر هم دست به کار شدن، ولی بعیده موفق بشن چون جذابیت این جور خبرها انقدر زیاده که سریع دست به دست میشن و میتونن به نتایج فجیعی هم برسن، مثل ورشکسته کردن یه بانک. به هر حال طبیعیه که وقتی توی یه بازه زمانی کوتاه خیلیها هجوم ببرن برای خارج کردن سرمایه، اون بانک ممکنه به مشکل بخوره حتی اگه قبلش هم مشکلی نداشته باشه. همین چند روز پیش هم خبر اومد که جلیقه زردها توی فرانسه میخوان پولهاشون رو از بانکها بیرون بکشن که بانکها به فنا برن، چون هر جای دنیا همچین اتفاقی بیفته برای بانک مشکل ایجاد میشه نه فقط بانک آینده!
به نظرم علت اینکه بانک مرکزی هم انقدر داره در این مورد صحبت میکنه و زیرنویس و خبر پخش میشه همینه. کافیه بانک آینده به خاطر این جریان به مشکل بخوره تا بعدش شایعهسازها خیلی شیک و راحت یه لیست از بانکها جلوشون بذارن و دونه دونه براشون شایعه بسازن. فردا پاسارگاد، پس فردا اقتصاد نوین و دو روز بعدش برسه به بانکهای مهمتر مثل بانک ملی و... مردم هم که دیدن دفعه قبل بعد از شایعه بانک آینده به فنا رفت، شایعههای بعدی رو هم باور میکنن و دیگه تمام!صحبت شما کاملا درسته. مساله اینه که اگر قرار باشه به همین راحتی با یه خبر دروغ بانکی رو دچار مشکل کرد این داستان میتونه بارها و بارها برای بقیه بانکا هم تکرار بشه و در نهایت باعث فروپاشی **** بانکی بشه
آها پس شما موافقی، مشکلی نیست!الکی داستان رو نپیچون دوست عزیز، من موافق پولشویی و فساد گسترده در اقتصاد و سیستم مالی هستم و فکر میکنم راه پیشرفت اقتصادی کشورها از طریق پولشویی و فساد اقتصادی هست و هر مملکتی به جای تولید و رونق اقتصادی از طریق کار و تولید، پولشویی کنه پول بیشتری در مدت زمان کوتاهتری و با زحمت کمتری بدست میاره، منم به همین دلیل پولم رو بر نمیدارم چون دنبال سود زیاد بدون کار کردن هستم
داداش مبلغت چقدر بود که ندادن؟؟؟؟کارت خون مغازم یکیش ایندس البته خدا رو شکر کلا روش کم میکشیدیم دیروز رفتم بگیرم ندادن بی همه چیزا
ای کاش اینقدر اطلاعات شخصی مثل نام و نام خانوادگی و شماره همراه و... نمیگرفت تا راحت بتونیم نظرمونو بگیمفستیوال و جشنواره بانک محبوب من ، با جایزه شروع شد
بیش از 200 هزارنفر تاکنون در جشنواره بانک محبوب من شرکت کرده و از 550 میلیون ریال جوایز نقدی و غیرنقدی بهرهمند شدهاند ، بانکهای کشور نیز با درج بنر جشنواره در سایت رسمی خود و همچنین ترغیب مشتریانشان به شرکت در این نظرسنجی بزرگ ، اهمیت نظرات مشتریان را بیش از پیش به اثبات رساندهاند.
https://festival.banki.ir/101023
برنده ی جوری باید شناسایی کنند( مشخصات حقیقی)....ای کاش اینقدر اطلاعات شخصی مثل نام و نام خانوادگی و شماره همراه و... نمیگرفت تا راحت بتونیم نظرمونو بگیم
خیلیا به خاطر همین گرفتن اطلاعات نظر واقعی خودشونو اعلام نمیکنن...
شماپولتو بزار تو اینده بمونه خوب،چرا اینجا طرفداری میکنی از اینا که ی عده پولشون بره رو هوا؟
به حرف اینا گوش نکن و توجه نکنچرت نگو اینده هر چقدر پول بخوای میده . یکم وجدان داشته باش شایعه پراکنی نکن
شک نکن طرف حساب نداره اونجابه حرف اینا گوش نکن و توجه نکن
اینا یه سری معلوم الحال اجیر شده هستن که قصد تخریب دارن
جواب پست منم نداد یعنی جوابی نداشت بده چون از بیخ و بن دروغ میگفت اصلا مغازه نداره که بخواد کارتخوان داشته باشه
مردم از خنده :general304:شک نکن طرف حساب نداره اونجا
چون بانک شرایط سنی داره برای افتتاح حساب.