• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
1. هیچی نگن ===> آقا حتما خبری هست که هیچی نمیگن و سکوت کردن، وگرنه باید تکذیب میشد! o_O
2. تکذیب کنن ===> آقا حتما خبری هست که دارن تکذیب میکنن و انقدر ترسیدن! o_O
اینا طبیعیه چون اینجا ایران است ...
ساعت به وقت عاشقی:D

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
ویدیوی درست حسابی از تجمع جلوی بانک آینده سراغ داشتین بدین که ما هم یه بررسی بکنیم. :D چون ملت ویدیوهایی میذارن که مردم لباس آستین کوتاه دارن و مینویسن امروز تهران، در حالی که خرس قطبی هم امروز نمی‌تونست آستین کوتاه توی تهران راه بره! :D
کلاً در مورد بانک آینده باید دقت کرد که چند وقت پیش کارهای مربوط به موسسه افضل توس سپرده شد به این بانک و یه عده هم ریختن دم شعبه‌هاش و علیه آینده شعار دادن که بعضی ویدیوها میتونه مال همون زمان باشه که وسط گرمای بهار و تابستون از لباس‌ها هم مشخصه. به نظرم اگه واقعا خبری بود و جاهای مختلف اعتراض شدید بود، خیلی ویدیوهای بیشتر و کامل‌تری منتشر میشد نه اینکه به سختی از گوشه خیابون یه فیلمی ضبط کنن که ملت دارن جلوی بانک راه میرن یا توی بانک نشستن و بگن هجوم مردم به سمت بانک آینده.
مثلاً این ویدیو رو زیاد دیدم که دست به دست میشه به عنوان تجمع توی یاسوج، در حالی که ویدیو برای 8 ماه پیش هست! اون آقای لباس قشنگ رو ببینین، توی ویدیوی 8 ماه پیش هم بوده! :D

ylxy_asdxc.jpg

llyk_asdsadsadsa.jpg

ولی در مجموع همون طور که قبلاً هم گفتم، این جور شایعه ها خیلی ضرر میزنه به بانک ها و حتی اگه مشکلی نداشته باشن هم ممکنه به مشکل بخورن. برای همینه که تلویزیون هم داره سعی میکنه اطلاع رسانی کنه، ولی خب همین اطلاع رسانی ها هم کار دستش میده و ملت میگن حتماً یه خبری هست! کلاً وضعیت سختیه برای بانک آینده و دو راه بیشتر ندارن:
1. هیچی نگن ===> آقا حتما خبری هست که هیچی نمیگن و سکوت کردن، وگرنه باید تکذیب میشد! o_O
2. تکذیب کنن ===> آقا حتما خبری هست که دارن تکذیب میکنن و انقدر ترسیدن! o_O
شماپولتو بزار تو اینده بمونه خوب،چرا اینجا طرفداری میکنی از اینا که ی عده پولشون بره رو هوا؟
کارت خون مغازم یکیش ایندس البته خدا رو شکر کلا روش کم میکشیدیم دیروز رفتم بگیرم ندادن بی همه چیزا

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شماپولتو بزار تو اینده بمونه خوب،چرا اینجا طرفداری میکنی از اینا که ی عده پولشون بره رو هوا؟
کارت خون مغازم یکیش ایندس البته خدا رو شکر کلا روش کم میکشیدیم دیروز رفتم بگیرم ندادن بی همه چیزا
جدی؟
پس این جریان که میگن حسابها رو نمیبندن درسته..
اگر اینجور باشه و پول مشتریها رو ندن نشون میده وضعشون خرابه..

Sent from my SM-J600F using Tapatalk

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دوست عزیز نمیخام اینجا مثل شما سفسطه کنم و آسمون ریسمون به هم ببافم که یه نتیجه که دلم میخاد رو از توش در بیارم، الکی برا خودت گزاره درست نکن من نگفتم که هرکی خرید و فروش پفک میکنه پولشویی میکنه، این برداشت شما بود!
من نمیتونم در فضای اینترنت اطلاعات بیشتری رو در اختیار شما و بقیه بزارم چون برای خودم خطرناکه.
سند و مدرک در مورد پولشویی که دیگه طبق گزارش سازمان مبارزه با پولشویی، ایران و کره شمالی در رتبه های اول پولشویی در جهان قرار دارن.
معنی سفسطه رو میدونی؟؟ آخرش نگفتی پولشویی در ایران ارتباطش با بانک آینده چیه؟!
آسمون ریسمون بافتن می دونی به چی میگن؟ یکی از تو برای حرفی که میزنی مدرک بخواد و تو حرف از تولید پفک و خطرناک بودن اینترنت و رتبه کره شمالی بزنی!
پولشویی کار بدیه؟ شما با پولشویی مخالفی؟ چرا تو بانک آینده که پولشویی می کنه حساب داری و سود می گیری؟ برو پولتو بردار بذار جایی که پولشویی نکنه، پولشویی کار بدیه ولی سود و عایدیش خوبه آره؟؟
الکی شایعه درست نکن قربون شکلت، خودت ضرر می کنی

Last edited:

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
من دیروز با اینترنت بانک اینده مبلغ بالا از طریق پایا انتقال دادم حدود ۵ تو حساب طرف بود. جدا ازاینکه وضع بانک خوب یا بدباشه بعید میدونم بزارن بانکی زمین بخوره چون خیلی براشون گرون تموم میشه دیگه از بانک سرمایه که بدتر فکر نکنم داشته باشیم اونم نزاشتن مشکلی براش پیش بیاد

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
اصلا معنی سفسطه رو میدونی؟؟ پولشویی در ایران ارتباطش با بانک آینده چیه؟!
پولشویی کار بدیه؟ شما با پولشویی مخالفی؟ چرا تو آینده حساب داری و سود می گیری؟ برو پولتو بردار بذار جایی که پولشویی نکنه

الکی داستان رو نپیچون دوست عزیز، من موافق پولشویی و فساد گسترده در اقتصاد و سیستم مالی هستم و فکر میکنم راه پیشرفت اقتصادی کشورها از طریق پولشویی و فساد اقتصادی هست و هر مملکتی به جای تولید و رونق اقتصادی از طریق کار و تولید، پولشویی کنه پول بیشتری در مدت زمان کوتاهتری و با زحمت کمتری بدست میاره، منم به همین دلیل پولم رو بر نمیدارم چون دنبال سود زیاد بدون کار کردن هستم

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اگه کسی بخواد در مورد بیرون کشیدن یا نکشیدن ده‌ها میلیون تومن از بانک به حرف یه کاربر معمولی توی سایتی مثل پرشین تولز گوش کنه که دیگه مشکل از خودشه! :D
اینجا اسمش انجمن گفتگو هست و داریم بحث می‌کنیم سر چیزهای مختلف، وگرنه فرقی با یه خبرگزاری نداره که خبرش رو بذاره و ملت فقط بخونن و برن. آینده هم منهدم بشه فرق خاصی برای من نمی‌کنه، چون خودم پولی توش ندارم و 30 میلیون از خونواده هست که اگه این پول رو بخورن و بهشون ندن هم خونواده به فقر نمی‌رسه. :D
کلاً ماجرای این شایعه برای من جالب بوده و دوست دارم ببینم آخرش چی میشه. چون شایعه معمولی هم نبوده و طرف نوشته 140 هزار میلیارد تومن از کشور خارج شده که با هیچ منطقی جور درنمیاد. درسته که عادت کردیم به عددهای بزرگ، ولی وقتی کل بودجه یک سال کشور 425 هزار میلیارد تومن هست، واقعاً ممکنه مسئول یه بانک بتونه رقمی در حد یک سوم بودجه کشوری در ابعاد ایران رو خارج کنه؟!
من بیشتر از اینکه نگران بانک آینده باشم، نگران این هستم که اگه این شایعه از اساس دروغ بوده و به همین راحتی باعث شده ملت وحشت کنن و پولشون رو بکشن بیرون، چه کارهای دیگه‌ای با خبرهای جعلی یا Fake News میشه انجام داد. قضیه فقط هم مربوط به ایران نیست و کل دنیا دارن بابتش بیچاره میشن و دنبال راه‌هایی هستن که جلوش رو بگیرن و شبکه‌های اجتماعی مثل فیس بوک و توییتر هم دست به کار شدن، ولی بعیده موفق بشن چون جذابیت این جور خبرها انقدر زیاده که سریع دست به دست میشن و میتونن به نتایج فجیعی هم برسن، مثل ورشکسته کردن یه بانک. به هر حال طبیعیه که وقتی توی یه بازه زمانی کوتاه خیلی‌ها هجوم ببرن برای خارج کردن سرمایه، اون بانک ممکنه به مشکل بخوره حتی اگه قبلش هم مشکلی نداشته باشه. همین چند روز پیش هم خبر اومد که جلیقه زردها توی فرانسه میخوان پول‌هاشون رو از بانک‌ها بیرون بکشن که بانک‌ها به فنا برن، چون هر جای دنیا همچین اتفاقی بیفته برای بانک مشکل ایجاد میشه نه فقط بانک آینده!

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
اگه کسی بخواد در مورد بیرون کشیدن یا نکشیدن ده‌ها میلیون تومن از بانک به حرف یه کاربر معمولی توی سایتی مثل پرشین تولز گوش کنه که دیگه مشکل از خودشه! :D
اینجا اسمش انجمن گفتگو هست و داریم بحث می‌کنیم سر چیزهای مختلف، وگرنه فرقی با یه خبرگزاری نداره که خبرش رو بذاره و ملت فقط بخونن و برن. آینده هم منهدم بشه فرق خاصی برای من نمی‌کنه، چون خودم پولی توش ندارم و 30 میلیون از خونواده هست که اگه این پول رو بخورن و بهشون ندن هم خونواده به فقر نمی‌رسه. :D
کلاً ماجرای این شایعه برای من جالب بوده و دوست دارم ببینم آخرش چی میشه. چون شایعه معمولی هم نبوده و طرف نوشته 140 هزار میلیارد تومن از کشور خارج شده که با هیچ منطقی جور درنمیاد. درسته که عادت کردیم به عددهای بزرگ، ولی وقتی کل بودجه یک سال کشور 425 هزار میلیارد تومن هست، واقعاً ممکنه مسئول یه بانک بتونه رقمی در حد یک سوم بودجه کشوری در ابعاد ایران رو خارج کنه؟!
من بیشتر از اینکه نگران بانک آینده باشم، نگران این هستم که اگه این شایعه از اساس دروغ بوده و به همین راحتی باعث شده ملت وحشت کنن و پولشون رو بکشن بیرون، چه کارهای دیگه‌ای با خبرهای جعلی یا Fake News میشه انجام داد. قضیه فقط هم مربوط به ایران نیست و کل دنیا دارن بابتش بیچاره میشن و دنبال راه‌هایی هستن که جلوش رو بگیرن و شبکه‌های اجتماعی مثل فیس بوک و توییتر هم دست به کار شدن، ولی بعیده موفق بشن چون جذابیت این جور خبرها انقدر زیاده که سریع دست به دست میشن و میتونن به نتایج فجیعی هم برسن، مثل ورشکسته کردن یه بانک. به هر حال طبیعیه که وقتی توی یه بازه زمانی کوتاه خیلی‌ها هجوم ببرن برای خارج کردن سرمایه، اون بانک ممکنه به مشکل بخوره حتی اگه قبلش هم مشکلی نداشته باشه. همین چند روز پیش هم خبر اومد که جلیقه زردها توی فرانسه میخوان پول‌هاشون رو از بانک‌ها بیرون بکشن که بانک‌ها به فنا برن، چون هر جای دنیا همچین اتفاقی بیفته برای بانک مشکل ایجاد میشه نه فقط بانک آینده!
صحبت شما کاملا درسته. مساله اینه که اگر قرار باشه به همین راحتی با یه خبر دروغ بانکی رو دچار مشکل کرد این داستان میتونه بارها و بارها برای بقیه بانکا هم تکرار بشه و در نهایت باعث فروپاشی **** بانکی بشه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
صحبت شما کاملا درسته. مساله اینه که اگر قرار باشه به همین راحتی با یه خبر دروغ بانکی رو دچار مشکل کرد این داستان میتونه بارها و بارها برای بقیه بانکا هم تکرار بشه و در نهایت باعث فروپاشی **** بانکی بشه
به نظرم علت اینکه بانک مرکزی هم انقدر داره در این مورد صحبت میکنه و زیرنویس و خبر پخش میشه همینه. کافیه بانک آینده به خاطر این جریان به مشکل بخوره تا بعدش شایعه‌سازها خیلی شیک و راحت یه لیست از بانک‌ها جلوشون بذارن و دونه دونه براشون شایعه بسازن. فردا پاسارگاد، پس فردا اقتصاد نوین و دو روز بعدش برسه به بانک‌های مهم‌تر مثل بانک ملی و... مردم هم که دیدن دفعه قبل بعد از شایعه بانک آینده به فنا رفت، شایعه‌های بعدی رو هم باور می‌کنن و دیگه تمام!
برای همینه که الآن **** تا جای ممکن از بانک آینده حمایت می‌کنه و خیلی بعیده اجازه بده اتفاقی براش بیفته، حتی اگه شده با کارهایی که باعث ایجاد مشکلات دیگه مثل بالاتر رفتن تورم بشه.
در پایان باز هم باید تأکید کنم که بنده یه کاربر معمولی بدون هیچ اطلاعاتی از سیستم بانکی هستم و اگه کسی می‌خواد با دو تا دونه حرف من و بقیه اعضای این تاپیک در مورد پولش توی بانک آینده تصمیم بگیره، اشتباه بزرگی کرده! :D من فقط دارم نظر شخصی خودم رو میگم و کارشناس بانک نیستم!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
الکی داستان رو نپیچون دوست عزیز، من موافق پولشویی و فساد گسترده در اقتصاد و سیستم مالی هستم و فکر میکنم راه پیشرفت اقتصادی کشورها از طریق پولشویی و فساد اقتصادی هست و هر مملکتی به جای تولید و رونق اقتصادی از طریق کار و تولید، پولشویی کنه پول بیشتری در مدت زمان کوتاهتری و با زحمت کمتری بدست میاره، منم به همین دلیل پولم رو بر نمیدارم چون دنبال سود زیاد بدون کار کردن هستم
آها پس شما موافقی، مشکلی نیست!

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
داداش مبلغت چقدر بود که ندادن؟؟؟؟
کارمند بانک آینده دقیقا چی بهت گفت؟؟؟؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
فستیوال و جشنواره بانک محبوب من ، با جایزه شروع شد
بیش از 200 هزارنفر تاکنون در جشنواره بانک محبوب من شرکت کرده‌ و از 550 میلیون ریال جوایز نقدی و غیرنقدی بهره‌مند شده‌اند ، بانک‌های کشور نیز با درج بنر جشنواره در سایت رسمی خود و همچنین ترغیب مشتریان‌شان به شرکت در این نظرسنجی بزرگ ، اهمیت نظرات مشتریان را بیش از پیش به اثبات رسانده‌اند.

https://festival.banki.ir/101023

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
عهد من میخام رسالت یه دو زار پول بزارم وام بگیرم استرس وارد شد!
میتونید تو دل مارو خالی کنین :general406::general406:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
فستیوال و جشنواره بانک محبوب من ، با جایزه شروع شد
بیش از 200 هزارنفر تاکنون در جشنواره بانک محبوب من شرکت کرده‌ و از 550 میلیون ریال جوایز نقدی و غیرنقدی بهره‌مند شده‌اند ، بانک‌های کشور نیز با درج بنر جشنواره در سایت رسمی خود و همچنین ترغیب مشتریان‌شان به شرکت در این نظرسنجی بزرگ ، اهمیت نظرات مشتریان را بیش از پیش به اثبات رسانده‌اند.

https://festival.banki.ir/101023
ای کاش اینقدر اطلاعات شخصی مثل نام و نام خانوادگی و شماره همراه و... نمیگرفت تا راحت بتونیم نظرمونو بگیم
خیلیا به خاطر همین گرفتن اطلاعات نظر واقعی خودشونو اعلام نمیکنن...

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
ای کاش اینقدر اطلاعات شخصی مثل نام و نام خانوادگی و شماره همراه و... نمیگرفت تا راحت بتونیم نظرمونو بگیم
خیلیا به خاطر همین گرفتن اطلاعات نظر واقعی خودشونو اعلام نمیکنن...
برنده ی جوری باید شناسایی کنند( مشخصات حقیقی)....:D

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562

چرت نگو اینده هر چقدر پول بخوای میده . یکم وجدان داشته باش شایعه پراکنی نکن

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
چرت نگو اینده هر چقدر پول بخوای میده . یکم وجدان داشته باش شایعه پراکنی نکن
به حرف اینا گوش نکن و توجه نکن
اینا یه سری معلوم الحال اجیر شده هستن که قصد تخریب دارن
جواب پست منم نداد یعنی جوابی نداشت بده چون از بیخ و بن دروغ میگفت اصلا مغازه نداره که بخواد کارتخوان داشته باشه:D

avan

Registered User
لایک‌ها
207
به حرف اینا گوش نکن و توجه نکن
اینا یه سری معلوم الحال اجیر شده هستن که قصد تخریب دارن
جواب پست منم نداد یعنی جوابی نداشت بده چون از بیخ و بن دروغ میگفت اصلا مغازه نداره که بخواد کارتخوان داشته باشه:D
شک نکن طرف حساب نداره اونجا
چون بانک شرایط سنی داره برای افتتاح حساب.

بالا