milad p1
Registered User
- نوشتهها
- 223
- لایکها
- 52
برای ثبت نام تو سایت صندوقش فرم مشخصات و نمونه امضا نیاز داره ظاهرا
از کجا باید تهیه بشه؟
برای ثبت نام تو سایت صندوقش فرم مشخصات و نمونه امضا نیاز داره ظاهرا
العان بیشترین سود بره کدوم بانک هست؟؟
دوستان یه سوال
آیا در کشورهای عربی ( عمان - قطر - امارات و .. ) هم مثل ایران میشه پول رو بانک گذاشت و سود ماهیانه دریافت کرد؟!
هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم. نمیدونم میشه یا مصداق ربا هست و انجام نمیدن چنین چیزی رو...
چون برای مهاجرت میخوندم یکی ثبت شرکت و سرمایه گذاری هستش
خب از طریق سرمایه گذاری در بانک میشه یا نه؟!
ترکیه همین یک هفته پیش میزان بهره رو از 24 درصد به 19.75 درصد کاهش دادتو ترکیه که فکر کنم میشه تازه 24 درصد هم سود میدن به سپرده ات
اطلاع دارین چند درصد میدن؟اگر اشتباه نکنم بانک شهر و آینده
فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk
بانک شهر چند روز پیش برای یکی از اعضا خانواده حساب باز کردم..بالای 50 تومن 20 درصد سود میدن..خوبیش اینه بعد یکماه برداشت کنی سود کم نمیشهاطلاع دارین چند درصد میدن؟
سلام..بانک شهر بعد 1 ماه که برداشت کنی همون 20 درصد حساب میشه و چیزی کسر نمیشه..در اصل حساب یکساله هست ولی خوبیش اینه بعد یکماه میتونی کلا حساب رو ببندی و همون 20 درصد سود دریافت کنیسلام
الان بهترین بانک مطمئن از جهت سود دهی بالا کدومه؟
بانک شهر 20 درصد سود کوتاه مدت میده یا بلند مدت؟یعنی به اصل پولت تا یک سال نباید دست بزنی؟؟
میشه توضیح بدین لطفا
سلام..بانک شهر بعد 1 ماه که برداشت کنی همون 20 درصد حساب میشه و چیزی کسر نمیشه..در اصل حساب یکساله هست ولی خوبیش اینه بعد یکماه میتونی کلا حساب رو ببندی و همون 20 درصد سود دریافت کنی
کف سپرده برای دریافت 20 درصد 50 میلیون هست..شما بعد از یکماه میتونی برداشت کنی ..20 درصدم تا زمانی که سپرده زیر 50 میلیون نرسه برقراره..تو مثال شما هم بله به 80 میلیون مانده بازم 20 درصد تعلق میگیرهممنونم
بعد حداقل چقدر باید تو حسابت باشه تا 20 درصد بهت بدن؟
ماهیانه سود واریز میکنن؟
به فرض اگر من 200 میلیون بگذارم و 35 روز بعد 120 میلون بکشم بازم 20 درصد به 80 میلیون بقیه تعلق میگیره؟
بله کارت بانکی داره..اتفاقا سود به حساب کارت بانک شهر میاد که براتون باز میکنن..فقط یک سوال
کارت بانکی و خدمات آنلاین هم داره؟