deremel400
Registered User
- نوشتهها
- 4,466
- لایکها
- 3,760
سلامسلام.بانک شهر قابل اعتماد هست پول بزاریم؟
مثل آینده گردشگری انصار قوامین و.......است. این بانکها برای این سود زیادتر می دهند چون ریسکشون بیشتره
سلامسلام.بانک شهر قابل اعتماد هست پول بزاریم؟
اگر بحث اعتماده که دیگه خود بانک مرکزی هم اعتمادی بهش نیستسلام.بانک شهر قابل اعتماد هست پول بزاریم؟
سلامسلام..بانک شهر بعد 1 ماه که برداشت کنی همون 20 درصد حساب میشه و چیزی کسر نمیشه..در اصل حساب یکساله هست ولی خوبیش اینه بعد یکماه میتونی کلا حساب رو ببندی و همون 20 درصد سود دریافت کنی
سلام
برداشت و واریز حساب اصلی چجوریه وبا کارت میشه برداشت کرد یا باید رفت شعبه؟
باید بری بانک..ولی سود میاد به کارت سر ماه
فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با
Tapatalk
منم همین سوال رو دارم و اینکه ضامن نقد شوندگی این صندوق کجا هست؟سلام دوستان
صندوق امین اشنا از لحاظ اعتبار ایا قابل اعتماده ؟ واسه مبلغی حدود 200 ت . البته این پول تقریبا در گردشه ولی گاها تا یک ماه هم بهش دست نمیخوره و حیف تو کوتاه مدت 10 درصدی نگه داری بشه
هرچند که این صندوقها بصورت مستقیم زیرنظر سازمان بورس و اوراق بهادار هستن اما دوست دارم نظر عزیزانی که قبلا در این صندوق سرمایه داشتن یا درحال حاضر دارن رو بدونم
سپاس
این صندوق ها هیچ ضامن نقد شوندگی ندارند وگرنه همه پولشونو میزاشتن توشون خود بانک ها یهو خبر میاد دارند برشکست میشن اینا که یه شرکت کوچیکه کارگزاری هستندمنم همین سوال رو دارم و اینکه ضامن نقد شوندگی این صندوق کجا هست؟
چون توی پیج سایت زده که ضامن نقد شوندگی نداره برای اصل پول
این لینک:https://www.rade.ir/content/449/صندوق-سرمایهگذاری-امین-آشنای-ایرانیان
3 هفته پیش اکثر صندوفها منفی بودن گوهر نفیس تمدن مثبت بود ، الان بازدهی بقیه صندوقا بیشتر از گوهر نفیس شدهبازده صندوقهای سرمایه گذاری تو 1 و 7 روز گذشته
مختلط
گوهر نویس تمدن
0.3 1.58
امین آوید
(0.47) (1.19)
کارگزاری بانک تجارت
(0.17) 0.97
تجربه ايرانيان
(0.69) (0.18)
آسمان آرماني سهام
(0.01) 1.99
---------------------------------
در سهام
مشترک نوید انصار
0.1 0.07
سهم آشنا
(0.03) (0.35)
ثروت آفرین تمدن
0.57 1.04
فیروزه موفقیت
(0.35) (0.75)
مشترك كارگزاري بانك ملي ايران
0.91 2.99
---------------------------------
درامد ثابت
اندیشه فردا
0.18 0.99
امین آشنا ایرانیان
0.06 0.4
نه بعضیاشون دارن اینجا رو ببینید:این صندوق ها هیچ ضامن نقد شوندگی ندارند وگرنه همه پولشونو میزاشتن توشون خود بانک ها یهو خبر میاد دارند برشکست میشن اینا که یه شرکت کوچیکه کارگزاری هستند
چقدره سود بانک اینده العان؟حساب اینده ساز بانک آینده دیگه باز نمیکنن
100 کیلومتر رفتم تا مرکز استان و هیچی
رفتم بجاش دلار خریدم سود نخواستیم
قدیمی ها که همونه ولی دیگه اینده ساز باز نمیکنهچقدره سود بانک اینده العان؟
من حساب قدیمی 20 درصد داشتم الان شده 10 درصدقدیمی ها که همونه ولی دیگه اینده ساز باز نمیکنه
آینده ساز یا از اون حسابهایی که کارت عابر بانک داره؟؟؟؟ آینده ساز من که تا 7روز پیش همون 20 حساب کرد و سودشو واریز کردمن حساب قدیمی 20 درصد داشتم الان شده 10 درصد
نه یک سال ونیم پیش باز کرده بودم اسم حسابش یادم نیستش و کارت عابر هم دارهآینده ساز یا از اون حسابهایی که کارت عابر بانک داره؟؟؟؟ آینده ساز من که تا 7روز پیش همون 20 حساب کرد و سودشو واریز کرد
ظاهرا دیگه باز نمی کنه چندتا پست بالاتر یکی از بچه ها نوشته باز نمی کنندنه یک سال ونیم پیش باز کرده بودم اسم حسابش یادم نیستش و کارت عابر هم داره
اینده ساز رو هنوز باز میکنه چون تو پنلم هستش؟ برداشت ازش چجوری هستش؟