Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
اگه اشتباهی پولی به حساب شخصی واریز بشه ایا میشه از راه قانونی پیگیری کرد؟یا دیگه باید قیشد رو زد؟
100% میشه پیگیری کرد. اول از راه خوش و اگر جواب نداد با شکابت...
اگه اشتباهی پولی به حساب شخصی واریز بشه ایا میشه از راه قانونی پیگیری کرد؟یا دیگه باید قیشد رو زد؟
برای مقایسه ، نقل قول بالا برای یکشنبه هفته گذشته هست3 هفته پیش اکثر صندوفها منفی بودن گوهر نفیس تمدن مثبت بود ، الان بازدهی بقیه صندوقا بیشتر از گوهر نفیس شده
بازده 7 روز گذشته سهم آشنا 8.1% ، مشترک رشد سامان 3.86، امین آوید 2.45، گوهر نفیس 1.94
آقا با این وضعیت خوب سود دهی صندوقهای سرمایه گذاری (مثل همین سهم آشنا که در یک سال گذشته 167% بازدهی داشته یعنی پول کسی که تو این صندوق سرمایه گذاری کرده 1.67 برابر شده!) چرا خیلی بهشون توجه نمیشه و همه یا دنبال سپرده گذاری 20 درصدی در بانک هستن یا دنبال سهام خریدن. این صندوقها که خیلی کم ریسک تر از سهام هست!بازدهی 30 روزه صندوقهای سرمایه گذاری
صندوق های سهامی
مشترک رشد سامان 12.88 درصد
سهم آشنا 10.33 درصد
صندوق های مختلط
مشترک کوثر 23.99
آسمان آرمانی سهام 10.77
کارگزاری بانک تجارت 5.23
الان دارایی صندوقهای درامد ثابت چند برابر صندوقای سهامی و مختلط هست. فقط دارایی صندوق درامد ثابت گنجینه زرین شهر نزدیک 26 تریلیون تومنه. بازده سال گذشته 20.4 درصد بوده.. دارایی صندوق مختلط امین آوید 26 میلیارد، بازده سال گذشته 119.36 درصد !!!آقا با این وضعیت خوب سود دهی صندوقهای سرمایه گذاری (مثل همین سهم آشنا که در یک سال گذشته 167% بازدهی داشته یعنی پول کسی که تو این صندوق سرمایه گذاری کرده 1.67 برابر شده!) چرا خیلی بهشون توجه نمیشه و همه یا دنبال سپرده گذاری 20 درصدی در بانک هستن یا دنبال سهام خریدن. این صندوقها که خیلی کم ریسک تر از سهام هست!
واقعا برام سوال شده! چون خودم دنبال خریدن واحدهای سرمایه گذاری این صندوقها هستم!
خوب، منظورتون از این توضیح چی بود؟ یعنی صندوقها بدند؟ خوبند؟ درآمد ثابتها خوبند و اونها بدند؟الان دارایی صندوقهای درامد ثابت چند برابر صندوقای سهامی و مختلط هست. فقط دارایی صندوق درامد ثابت گنجینه زرین شهر نزدیک 26 تریلیون تومنه. بازده سال گذشته 20.4 درصد بوده.. دارایی صندوق مختلط امین آوید 26 میلیارد، بازده سال گذشته 119.36 درصد !!!
نه منظورم این بود مردم بیشتر اقبال شون به سرمایه گذاری کم سود هست (شاید هم کم ریسک). دارایی اون صندوق درامد ثابت 1000 برابر دارایی صندوق مختلط بود. بازده شون رو هم زده بودم 20 درصد، در مقابل 119 درصدخوب، منظورتون از این توضیح چی بود؟ یعنی صندوقها بدند؟ خوبند؟ درآمد ثابتها خوبند و اونها بدند؟
واقعا متوجه نشدم!
دوستان الان کدوم صندوق میتونیم حساب باز کنیم؟
صندوق آینده میشه؟
کدوم بهتره؟ ( منظورم درآمد ثابت هستش )
سلام دوستان کدام بانک ها 23 درصد سود میدن؟
سلام صندوق گسترش فردا که مربوط به بانک آینده هست تکمیله و صدور جدید قبول نمیکنه . من حتی حضوری رفتم شعبه گفتم میخوام حدود 200 صدور بزنم کارمند گفت فعلا صندوق بسته هست و باتوجه به اینکه کسی تمایل زیادی به ابطال نداره بعید بنظر میرسه به این زودی باز بشه .کسی نمیدونه؟؟؟
صندوق امین اشنا ضمانت نقد شوندگی نداره دوست عزیزسلام صندوق گسترش فردا که مربوط به بانک آینده هست تکمیله و صدور جدید قبول نمیکنه . من حتی حضوری رفتم شعبه گفتم میخوام حدود 200 صدور بزنم کارمند گفت فعلا صندوق بسته هست و باتوجه به اینکه کسی تمایل زیادی به ابطال نداره بعید بنظر میرسه به این زودی باز بشه .
خودمم این چند روز خیلی درمورد صندوقهای درامد ثابت تحقیق کردم . احتمالا برم سمت صندوق امین اشنا چون سودش به نسبت بقیه بهتره و البته صندوق خوش نام و قدیمی هم هست .
صندوق ارزش آفرین بانک دی هم هست که اتفاقا ضامن نقدشوندگیش خود بانک دیه و البته سرمایه بسیار زیادی داره . ولی سود میانگین سال قبلش 22.2 بوده که نسبت به 24.2 امین آشنا کمتره .
اینم اضافه کنم ضامن نقدشوندگی تضمین اصل سرمایه رو نمیکنه. بلکه وقتی ابطالها زیاد باشه نقدینگی صندوق رو تامین میکنه که انتقال پول به حساب سرمایه گذار در سریعترین زمان ممکن صورت بگیره .
درواقع اون چیزی نیست که اکثرمون فکر میکنیم . بانک اصل پولمون رو ضمانت نمیکنه .
بله درستهصندوق امین اشنا ضمانت نقد شوندگی نداره دوست عزیز
آیا این صندوق ها میتونن یهو جمع کنن برن و کسی هم جوابگو پول مردم نباشه؟ مثل این موسسه های بانکیسلام صندوق گسترش فردا که مربوط به بانک آینده هست تکمیله و صدور جدید قبول نمیکنه . من حتی حضوری رفتم شعبه گفتم میخوام حدود 200 صدور بزنم کارمند گفت فعلا صندوق بسته هست و باتوجه به اینکه کسی تمایل زیادی به ابطال نداره بعید بنظر میرسه به این زودی باز بشه .
خودمم این چند روز خیلی درمورد صندوقهای درامد ثابت تحقیق کردم . احتمالا برم سمت صندوق امین اشنا چون سودش به نسبت بقیه بهتره و البته صندوق خوش نام و قدیمی هم هست .
صندوق ارزش آفرین بانک دی هم هست که اتفاقا ضامن نقدشوندگیش خود بانک دیه و البته سرمایه بسیار زیادی داره . ولی سود میانگین سال قبلش 22.2 بوده که نسبت به 24.2 امین آشنا کمتره .
اینم اضافه کنم ضامن نقدشوندگی تضمین اصل سرمایه رو نمیکنه. بلکه وقتی ابطالها زیاد باشه نقدینگی صندوق رو تامین میکنه که انتقال پول به حساب سرمایه گذار در سریعترین زمان ممکن صورت بگیره .
خیلی بعید میدونمآیا این صندوق ها میتونن یهو جمع کنن برن و کسی هم جوابگو پول مردم نباشه؟ مثل این موسسه های بانکی
سلام صندوق گسترش فردا که مربوط به بانک آینده هست تکمیله و صدور جدید قبول نمیکنه . من حتی حضوری رفتم شعبه گفتم میخوام حدود 200 صدور بزنم کارمند گفت فعلا صندوق بسته هست و باتوجه به اینکه کسی تمایل زیادی به ابطال نداره بعید بنظر میرسه به این زودی باز بشه .
خواهش میکنم داداشممنون امین جان
اطلاعاتت عالی بود
منم توو کامنت ها و سایت ها این دو سه روز کلی مطلب خوندم و یه چیزایی دستمو گرفت
خصوصا اون ضامن نقد شوندگی که خیالمو قبلا راحت بود که اصل سرمایه رو تضمین کرده در حالی که اصلا اینطور نبود
و انگار طبق دستور بانک مرکزی باید تمامی صندوق ها همینم حذف کنن!
حتی بازم بانک مرکزی انگشت گذاشته و شفاها انگار اعلام کرده که سود رو باید بیارید پایین !
و طبق همین بانک آینده (منظورم همون صندوقش هست - گسترش ) اومده مث نگین رفاه محدودیت رو اعمال کرده و جالبه که کلهم اجمعین سرمایه دارا گفتن میریم ابطال میزنیم
و هنوزم ظرفیت صدور نداره ! ( فقط حرف میزنن البته مردم ما )
امین آشنا انتخاب دومم بود که احتمالا اینجا صدور بزنم با یه صندوق دیگه (چون به قول گفتنی اعتماد صد در صدی با وجود اینکه زیر نظر بورس هستن و سرمایه کلانی هم دستشون هست نمیشه داشت به همشون)
ارزش آفرینان دی هم اگر در موردش چیزی میدونستی اطلاع بده لطفا...