خواهش میکنم داداش
بله دقیقا منم این مطلب رو خوندم که بانک مرکزی به تمام صندوقها دستور داده که ضامن نقدشوندگیشون رو به تدریج حذف کنن .
والا من درحال حاضر هم صندوق بانک ایران زمین سرمایه دارم و هم صندوق گسترش بانک آینده . ایران زمین سودش حدود 21 الی 21.5 هست اما تنها مزیتی که واسم داره اینه که راحت میتونم صدور و ابطال بزنم ( برخلاف صندوق گسترش که دیگه صدور نداره )
یه مزیتی هم که صندوق بانک ایران زمین داره اینه که شما میتونی از بانک گواهی سرمایه گذاری بگیری ( حداقل اگر ورشکست شدن یه کاغذ مهر شده دستت هست
)
بانک دی هم چند روز پیش زنگ زدم پرسیدم گفت شرایط صندوقمون به این صورته که واسه صدور باید بیاین شعبه صدور بزنین اما واسه ابطال از طریق سایت صندوق میتونین ابطال بزنین . ضمنا گفت بهتون گواهی سرمایه گذاری هم میدیم .
اما تو بازه اخیر یکسال قبلش سودهای متغییری داده . ینی مثلا 19 درصد داده ( اگر درست خاطرم باشه ) 25 درصد هم داده . درکل میانگین یکسالش 22.2 درصد بوده .
امین آشنا هم سرمایه بسیار زیادی رو جذب کرده اما بهرحال ریسک خاص خودش رو داره . یه مطلبی هم ناگفته نماند که این کارگزاری سهم آشنا یکی از معروفترین کارگزاریهای بورسه . درواقع اکثرا میگن اعتبار صندوق امین آشنا به همین کارگزاری معتبریه که پشتوانشه .
بهرحال خود منم واقعا نمیدونم چیکار کنم .
امین آشنا ؟ ارزش آفرینان دی ؟ یا ... ؟
البته من اگر این پولم درگردش نبود روی صندوقهای سهامی هم سرمایه گذاری میکردم . ولی با توجه به اینکه پولم نسبتا درگردشه نمیتونم روی صندوق سهامی ریسک کنم .