• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
امروز به یکی از شعب بانک آینده رفتم
حسابی که شما میگی دوتا اشکال داره !

اول متصل به کارت شتاب نیست

دوم بانک یک گواهی به شما میده که برای برداشت حتما باید به خود شعبه که حساب را افتتاح کردید مراجعه کنید.یعنی شعب دیگه از بانک اینده کار شمارو انجام نمیده!

اما اون حساب گردشگری هم متصل به شتاب هست هم قابل واریزبرداشت آنی و قابل انتقال از هر شعبه دیگه ..
فقط کف موجودی ۲۰۰ میلیون خیلی بالاست

بله دفترچه داره ولی می تونید پیشخوان مجازی دریافت کنید و به صورت اینترنتی پول را به حساب دیگر که به کارت شتاب متصل هست انتقال دهید.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان از نرخ بالاترین سود بانکی خبر ندارین؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
نه همون 20 درصد رو میگم العان کدوم بانک شاریط بهتری داره برای 20 درصد؟
آینده و ایران زمین رو مطمئنم ۲۰ باز میکنن. دوستان میگفتن شهر و رفاه هم ۲۰ درصد باز میکنن ولی من شخصا تو چند وقت اخیر درمورد شهر و رفاه اطلاعاتی ندارم.
البته رفاه پول رو تا یکسال مسدود میکنه و نرخ شکست قبل از سررسید داره.
آینده و ایران زمین بعد از یکماه نرخ شکست نداره.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
بله، رفاه 1 ساله 20% میده. ماه پیش باز کردم.

aliheidari020

Registered User
لایک‌ها
36
اين بانکهای ایران چقدر دیوثن حساب کوتاه مدت پارسیان با ۱۸ درصد داشتم اصلا حسابمو چک نمیکردم الان چک کردم دیدم از مهر۹۸ بجای ۱۸ درصد ۱۰ درصد سود داده بدون اطلاع به مشتری! حساب میکنم یعنی هر ماه یک میلیونو خورده ای ازم خوردن

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
عزیزان تو بانک سرمایه چقد بزاریم ۱۵۰ میلیون وام‌ میدن؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عزیزان تو بانک سرمایه چقد بزاریم ۱۵۰ میلیون وام‌ میدن؟
روی سپرده وام نمیدن
شیوه بانکا اینطوریه معمولا
شما یه مبلغی رو سپرده میکنی با سود مشخص که کمتر از سود بانکی هستش و بعد از اون بازه زمانی به شما وام میدن اما شرط پرداخت وام در اون زمان داشتن ضمانته که برای مبالغ بالای 20 یا 30 تومن باید سند ملکی داشته باشی در حدی که 60 الی 70 درصد ارزش کارشناسی شده ملک پوشش دهنده اصل وام و سودش باشه و از طرفی باید از نظر بانک توانایی پرداخت اقساط ماهیانه رو نیز داشته باشید .

البته باید به بانکا مراجعه بکنی و حضوری شرایط رو بپرسی و بعد حساب بکنی نرخ بهره چقدر میوفته . بهره اون چیزی نیست که بانک میگه . یه مثال میزنم که توی یه تاپیک دیگه توضیح داده بودم . اینجا کپی میکنم :

بعضی از وام ها باید یه مبلغی رو سپرده بکنید یا یه مبلغی رو مسدود میکنن . توی این شرایط ممکنه به شما بگن نرخ سود مثلا 24% هستش ولی در عمل اگه حساب بکنید نرخ سود به بالای 30% ممکنه برسه !

**** به مثال از خودم بزنم ( الزاما همچین پلنی توی بانک وجود نداره ! ) : بانک به شما پیشنهاد میده که 100 میلیون رو 9 ماه سپرده بکن با نرخ سود 10% و بعد از 9 ماه مبلغ 180 تومن رو بردار با نرخ سالیانه 25% و طی 48 قسط !
**** اما در حقیقت واسه شما این اتفاق میافته :
100 تومن شما 9 ماه توی بانک بوده که نسبت به سود واقعی بانکی مثلا 20% به شما 10% پرداخت شده ، پس تا آخر ماه نه شما حدود 7.5 ضرر کردی > 7.500.000 هزینه اول
اون 180 رو باهات اینطوری حساب بکنن که 80 تومن پوله خودته و 20 تومنش بلوکه شده و 100 تومن هم وامته . بنابراین یه 20 تومن داری که 48 ماه بدون سود بلوکه میشه و در آخر 48 ماه عملا 21.472.000 ضرر کردی > 21.472.000 هزینه دوم
سود پرداختی وامت که 100 تومن بوده طی 48 ماه معادل 50 میلیون تومن > 50.000.000 هزینه سوم
حالا همین مسیر رو برعکس بری سود وامت 39.5% در میاد ! یعنی انگار شما 100 میلیون تومن وام گرفتی با نرخ سود 39.5% به ازای هر سال با بازپرداخت 48 ماهه !

این مثال رو واسه چی زدم ؟
بانک ممکنه با شما بازی بکنه و نرخ رو اینطوری افزایش بده بخاطر اینکه بانکها باید مطابق با قوانین بانک مرکزی اقدام به پرداخت سود روی سپرده ها و یا دریافت بهره روی وام ها بکنن و این بازی ها عملا جزء نرخ رسمی وام به حساب نمیاد که بانک مرکزی بخواد روشون دخالت بکنه یعنی هم نرخ سود حداکثر 20% هستش و هم نرخ وام حداکثر 25% ولی اگه بانک اینطوری وام بده که طبیعی هستش طی چند سال ورشکست میشه !

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
روی سپرده وام نمیدن
شیوه بانکا اینطوریه معمولا
شما یه مبلغی رو سپرده میکنی با سود مشخص که کمتر از سود بانکی هستش و بعد از اون بازه زمانی به شما وام میدن اما شرط پرداخت وام در اون زمان داشتن ضمانته که برای مبالغ بالای 20 یا 30 تومن باید سند ملکی داشته باشی در حدی که 60 الی 70 درصد ارزش کارشناسی شده ملک پوشش دهنده اصل وام و سودش باشه و از طرفی باید از نظر بانک توانایی پرداخت اقساط ماهیانه رو نیز داشته باشید .

البته باید به بانکا مراجعه بکنی و حضوری شرایط رو بپرسی و بعد حساب بکنی نرخ بهره چقدر میوفته . بهره اون چیزی نیست که بانک میگه . یه مثال میزنم که توی یه تاپیک دیگه توضیح داده بودم . اینجا کپی میکنم :

بعضی از وام ها باید یه مبلغی رو سپرده بکنید یا یه مبلغی رو مسدود میکنن . توی این شرایط ممکنه به شما بگن نرخ سود مثلا 24% هستش ولی در عمل اگه حساب بکنید نرخ سود به بالای 30% ممکنه برسه !

**** به مثال از خودم بزنم ( الزاما همچین پلنی توی بانک وجود نداره ! ) : بانک به شما پیشنهاد میده که 100 میلیون رو 9 ماه سپرده بکن با نرخ سود 10% و بعد از 9 ماه مبلغ 180 تومن رو بردار با نرخ سالیانه 25% و طی 48 قسط !
**** اما در حقیقت واسه شما این اتفاق میافته :
100 تومن شما 9 ماه توی بانک بوده که نسبت به سود واقعی بانکی مثلا 20% به شما 10% پرداخت شده ، پس تا آخر ماه نه شما حدود 7.5 ضرر کردی > 7.500.000 هزینه اول
اون 180 رو باهات اینطوری حساب بکنن که 80 تومن پوله خودته و 20 تومنش بلوکه شده و 100 تومن هم وامته . بنابراین یه 20 تومن داری که 48 ماه بدون سود بلوکه میشه و در آخر 48 ماه عملا 21.472.000 ضرر کردی > 21.472.000 هزینه دوم
سود پرداختی وامت که 100 تومن بوده طی 48 ماه معادل 50 میلیون تومن > 50.000.000 هزینه سوم
حالا همین مسیر رو برعکس بری سود وامت 39.5% در میاد ! یعنی انگار شما 100 میلیون تومن وام گرفتی با نرخ سود 39.5% به ازای هر سال با بازپرداخت 48 ماهه !

این مثال رو واسه چی زدم ؟
بانک ممکنه با شما بازی بکنه و نرخ رو اینطوری افزایش بده بخاطر اینکه بانکها باید مطابق با قوانین بانک مرکزی اقدام به پرداخت سود روی سپرده ها و یا دریافت بهره روی وام ها بکنن و این بازی ها عملا جزء نرخ رسمی وام به حساب نمیاد که بانک مرکزی بخواد روشون دخالت بکنه یعنی هم نرخ سود حداکثر 20% هستش و هم نرخ وام حداکثر 25% ولی اگه بانک اینطوری وام بده که طبیعی هستش طی چند سال ورشکست میشه !
روی سپرده وام گرفتیم.:cool:(سپرده رو کردیم ضامن.به سپرده سود هم میدادن).البته مبلغش کم بود 15 تومن.
4درصد.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
روی سپرده وام گرفتیم.:cool:(سپرده رو کردیم ضامن.به سپرده سود هم میدادن).البته مبلغش کم بود 15 تومن.
4درصد.
ایشون 150 وام میخواد . برای مبالغ بالای 30 تومن تا حالا نشنیدم فقط از طریق سپرده وام بدن
بعد سه تا سوال ( البته اگه صلاح میدونید و خصوصی نیست )
شما به بانک حتی ضامن هم معرفی نکردید ؟
سودی که روی سپرده مسدود شده میدن چند درصده ؟
مبلغ سپرده واسه وامتون چقدر بوده ؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ایشون 150 وام میخواد . برای مبالغ بالای 30 تومن تا حالا نشنیدم فقط از طریق سپرده وام بدن
بعد سه تا سوال ( البته اگه صلاح میدونید و خصوصی نیست )
شما به بانک حتی ضامن هم معرفی نکردید ؟
سودی که روی سپرده مسدود شده میدن چند درصده ؟
مبلغ سپرده واسه وامتون چقدر بوده ؟
خواهش میکنم.
قضیه از این قرار بود که ما یه وام 15 تومنی میخواستیم.رسیدیم به مرحله ی نفسگیر ضامن کارمند! رفتم پیش رئیس شعبه گفتم آقا من ضامن کارمند ندارم ولی پول میتونم سپرده کنم .
15 وام میخواستم- 20 تومن سپرده کردم با سود سپرده 20 درصد و سود وام 4 درصد.ضامن هم که دیگه سپرده شده بود ضامن ما و هیچ کسی رو نبردم بانک درواقع آقای پول شد ضامن ما :D
دوماه پیش هم رفتم 5 تومن از اون 20 میلیون تومن رو بانک بهم داد:D منتها وقتی سپرده 20 تومنی قبلی رو باطل کرد و برگ سپرده 15 تومنی داد سود سپرده از بیست درصد تبدیل شد به پانزده درصد:confused:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خواهش میکنم.
قضیه از این قرار بود که ما یه وام 15 تومنی میخواستیم.رسیدیم به مرحله ی نفسگیر ضامن کارمند! رفتم پیش رئیس شعبه گفتم آقا من ضامن کارمند ندارم ولی پول میتونم سپرده کنم .
15 وام میخواستم- 20 تومن سپرده کردم با سود سپرده 20 درصد و سود وام 4 درصد.ضامن هم که دیگه سپرده شده بود ضامن ما و هیچ کسی رو نبردم بانک درواقع آقای پول شد ضامن ما :D
دوماه پیش هم رفتم 5 تومن از اون 20 میلیون تومن رو بانک بهم داد:D منتها وقتی سپرده 20 تومنی قبلی رو باطل کرد و برگ سپرده 15 تومنی داد سود سپرده از بیست درصد تبدیل شد به پانزده درصد:confused:
مرسی بابت پاسخ ;)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خواهش میکنم.
سود سپرده 20 درصد، تسهیلات 4 درصد!!؟؟؟ این جور چیزا معمولا 4-5 درصد سود سپرده میدن

تازه حالت عادی (نه ضمانت وام) برای 20 میلیون سپرده ، خیلی بانکها زیر 20 درصد میدن

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سود سپرده 20 درصد، تسهیلات 4 درصد!!؟؟؟ این جور چیزا معمولا 4-5 درصد سود سپرده میدن

تازه حالت عادی (نه ضمانت وام) برای 20 میلیون سپرده ، خیلی بانکها زیر 20 درصد میدن
کجای این عجیبه؟!
وام 4 درصد مگه نداریم؟ سود سپرده 20 درصد مگه نداریم؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کجای این عجیبه؟!
وام 4 درصد مگه نداریم؟ سود سپرده 20 درصد مگه نداریم؟
کجاش عادیه؟
برای اون نوع وامها ، معمولا به سپرده 10 درصد یا 5 درصد میدن .. سود تسهیلات هم همون قدر یکم بیشتر...
15 درصد هم میدن اما سود تسهیلات بیشتره

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
کجاش عادیه؟
برای اون نوع وامها ، معمولا به سپرده 10 درصد یا 5 درصد میدن .. سود تسهیلات هم همون قدر یکم بیشتر...
15 درصد هم میدن اما سود تسهیلات بیشتره
پس من جزء اون اقلیت بودم:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پس من جزء اون اقلیت بودم:D
خب کدوم بانک بوده تا بقیه هم استفاده کنن. من برای خانوداده تو رفاه سپرده عادی یکساله با 18 درصد باز کردم

این طرح برای کسانی که می خوان سرمایه گذاری کنن به درد میخوره ..
میشه سپرده به اسم کسی دیگه ای باشه و تسهیلات به شخص دیگه ای داده بشه؟ برای کسانی که میخوان پول به بستگان بدن خوبه. وام برای بستگان می گیرن اما قسط رو خودشون نمیدن.

Last edited:

M€HRAN

Registered User
لایک‌ها
71
این پیامک واسه من اومد

Capture+_2020-04-15-17-18-18.png

دوستانی فرصت دارند یه سر به شعبه بزنند که حساب بلند مدت جایگزین با همین سود دارند یا اینکه باید پولمون رو بکشیم

بالا