• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این پیامک واسه من اومد

مشاهده پیوست 1174141

دوستانی فرصت دارند یه سر به شعبه بزنند که حساب بلند مدت جایگزین با همین سود دارند یا اینکه باید پولمون رو بکشیم
آره الان دیدم برای منم اومده
ولی فکر کنم فقط نمیشه موجودی به سپرده با سود توافقی قبلی انتقال داد ولی نرخ سود سپرده قبلی ( به غیر از مبالغی که اگه جدید بهش اضافه بکنیم ) مثل قبل میمونه:rolleyes:

M€HRAN

Registered User
لایک‌ها
71
آره الان دیدم برای منم اومده
ولی فکر کنم فقط نمیشه موجودی به سپرده با سود توافقی قبلی انتقال داد ولی نرخ سود سپرده قبلی ( به غیر از مبالغی که اگه جدید بهش اضافه بکنیم ) مثل قبل میمونه:rolleyes:

خب مزیت این حساب جدا از سودش همین واریز و برداشت تقریبا آنی بود. اگه این مزیت برداشته بشه فرقی با حساب بانک های دیگه که 20 درصد سود میدند نداره!
دو روز دیگه یه قانون هم برای برداشت پول می گذازند به راحتی نشه پول برداشت کرد
باز اگه شما فرصت میکنید یه سر به شعبه بزنید و اطلاعات بیشتر بگیرید

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
بانک آینده معلوم بود اینکار می کند مشتری آن زمان با این نوع حساب کامل جذب کرد حال که به حد نصاب مشتری و موجودی رسیده اول حساب آینده ساز باز نکرد حال هم که می خواهد واریزی جدید از حساب آینده ساز برداره

بانکی هم متاسفانه با همچین ویژه گی که اعم از واریز و برداشت داشته باشه نیست.

artinartin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
افتتاح سپرده بانکی با سود بالاتر از ۱۵ درصد ممنوع شد/ بانک‌ها متحد شدند

با تصمیم شورای عالی بانک‌ها و موسسات اعتباری مقرر شده تا از فردا (اول اردیبهشت) سپرده‌های بلند مدت با نرخ ۱۵ درصد افتتاح شود.

https://tn.ai/2246952

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
افتتاح سپرده بانکی با سود بالاتر از ۱۵ درصد ممنوع شد/ بانک‌ها متحد شدند

با تصمیم شورای عالی بانک‌ها و موسسات اعتباری مقرر شده تا از فردا (اول اردیبهشت) سپرده‌های بلند مدت با نرخ ۱۵ درصد افتتاح شود.

https://tn.ai/2246952

این خبر موثقه ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واقعا اخباری که میشنویم مسخرست !

اول میگن کم میشه ، بعد تکذیب میکنن و بعد اجرایی میشه
این تیپ رفتارها همیشه وجود داشته ! نمونه تازه اون بنزین !

و جالبتر اینه که تک تک کارایی که میکنن از نظر هرکسی اشتباهه و ایجاد کننده تورم بیشتر از قبل هستش . هر قانونی که اجرایی میشه بلا استثنا باعث تورم بیشتر میشه ...
سال 99 چه سالی بشه برای قشر ضعیف جامعه

وضعیت اقتصادی رو بخوام خیلی ساده بگم اینه :
یه گره ای زده شده ، متاسفانه کسی بلد نیست بازش بکنه ، هرکسی هم که از راه میرسه فقط یکی از دو سر بند رو میکشه به امید اینکه گره باز بشه ولی گره کور تر میشه ، الانم رسیدیم به اون قسمتی که گره رو با دندون هم نمیشه باز کرد . :)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نرخ سود سپرده‌های بانکی از فردا کاهش می‌یابد

[emoji841]بر اساس تصمیم مدیران عامل بانک‌ها و موافقت بانک‌ مرکزی، از فردا نرخ سود سپرده‌های یکساله به 15 درصد کاهش خواهد یافت. همچنین نرخ سود سپرده‌های کوتاه مدت کمتر از 6 ماه نیز به 8 درصد می‌رسد.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

us12

Registered User
لایک‌ها
410
خواهش میکنم.
قضیه از این قرار بود که ما یه وام 15 تومنی میخواستیم.رسیدیم به مرحله ی نفسگیر ضامن کارمند! رفتم پیش رئیس شعبه گفتم آقا من ضامن کارمند ندارم ولی پول میتونم سپرده کنم .
15 وام میخواستم- 20 تومن سپرده کردم با سود سپرده 20 درصد و سود وام 4 درصد.ضامن هم که دیگه سپرده شده بود ضامن ما و هیچ کسی رو نبردم بانک درواقع آقای پول شد ضامن ما :D
دوماه پیش هم رفتم 5 تومن از اون 20 میلیون تومن رو بانک بهم داد:D منتها وقتی سپرده 20 تومنی قبلی رو باطل کرد و برگ سپرده 15 تومنی داد سود سپرده از بیست درصد تبدیل شد به پانزده درصد:confused:
وام ازدواج بود ؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
۷ مصوبه مهم بانک ها که اجرا می شود

در نشست شورای عالی کانون بانک ها و موسسات اعتباری به میزبانی بانک تجارت تشکیل و در این جلسه ۷ مصوبه مهم و کلیدی نهایی شد این مصوبات لازم الاجرا و مورد تایید بانک مرکزی است و نیازی به تاییدیه شورای پول و اعتبار ندارد چرا که اکثریت مدیران عامل بانک‌ها آن را امضا و تایید کردند.

براساس این مصوبه:

۱. حساب های پشتیبان بطور کامل همچنان ممنوع بوده و هیچ بانک مجاز به داشتن حساب پشتیبان نیست.

۲. کماکان پرداخت سود سپرده روزشمار ممنوع است.

۳. پرداخت هر وجهی در زمان افتتاح سپرده ها به عنوان علی الحساب و یا پیش پرداخت سود ممنوع است.

۴. نرخ سود سپرده های بلند مدت یک ساله جدید از یک اردیبهشت سال ۹۹ معادل ۱۵ درصد افتتاح و سپرده های موجود تا سررسید طبق قرارداد عمل شود.

۵. از اول اردیبهشت سال جاری نرخ سود سپرده های کوتاه مدت بانک ها یک ماهه ۸ درصد تعیین و اعمال شود و سپرده های کمتر از ۶ ماه نیز مشمول این طرح باشد.

۶. بانک ها می‌توانند سپرده های ۶ ماهه و بالاتر را با نرخ ۱۱ درصد تعیین و اعمال کنند.

۷. در صورت نیاز، بانک‌ها می‌توانند گواهی سپرده با نرخ ۱۵ تا ۱۸ درصد و نرخ شکست ۱۰ درصد تا ۳۱ شهریور سال جاری افتتاح کنند

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
حساب قدیمی که ماهانه سود می‌گرفتن هم شامل این قانونه؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بانک شهر همچنان حساب یکساله 20 درصد باز میکنه. از ماه دوم هم باطل کردن سپرده جریمه نداره

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
بانک آینده با حداقل یک میلیون تومان 20 درصد یکساله باز می کند و بعد یک ماه هم بدون سوخت سود می تونید برداشت داشته باشید.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
سپرده های کوتاه مدت سودشون رو 8 درصد کردن. جالب اینجاست که از همین فروردین ماه هم در برخی بانک ها اعمال شده:D

بالا