• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
کسی صندوق سرمایه گذاری معتبر سراغ داره؟
یه سری صندوق هستند که ضامن نقد شوندگی هم دارند اینا به نسبت باقی صندوق ها بهتر هستند، بانک صادرات سراغ بگیرید ببینید صندوق الان چی دارند بی‌زحمت به من هم خبرش را بدهید من میخواستم صندوق سهامی سپهر اول رو باز کنم شعبه محل زنگ زدم گفتند ندارند و فعلا صندوق درآمد ثابت سپهر آگاه رو دارند که نرخ 19 درصد هست.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
صندوق گسترش (بانک آینده) سال 95 باز کرده بودیم در خود بانک و با ضمانت خود بانک و چند روز پیش بستیم. این مدت سود سالانه 23% میداد. نکته جذاب این بود که (من اصلا اطلاع نداشتم قبلش) 1 روز بعد از بستن، مبلغی رو مجدد به حساب واریز کردند که فکر میکنم این مبلغ رو بابت مابه التفاوت قیمت صدور صندوق در سال 95 و سال 99 (حدود 13 هزار تومن) پرداخت کردن.

مطلقا راجع به اعتبار این صندوق نظری ندارم. صرفا تو این 4 سال مشکلی نداشتم. الان که سرچ میکنم میبینم ظاهرا صندوق های خیلی جذاب تری به لحاظ سوددهی وجود داره. از جزئیاتشون خبر ندارم.

Last edited:

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
IMG_20200422_141131_262.jpg
سود فروردین ماه صندوق آسمان امید پرداخت شد

سود محقق شده فروردین ماه ۱۳۹۹ صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت #آسمان_امید (آسامید): ۲۸ درصد سالیانه
پرداخت سود ۲۳۸ ریالی به ازای هر واحد

مدیر صندوق: شرکت سبدگردان آسمان
بازارگردان: تأمین سرمایه امید
www.asemanpmc.com
@asemanomid
☎️۰۲۱-۴۱۷۹۳۰۰۰

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
امکان واریز هم دارند یا خیر؟
بانک شهر خیر. پول از حساب برداشت میشه و گواهی سپرده بلندمدت به شما میدن. هر ماه سودش رو واریز میکنن به حساب کوتاه مدت معمولیتون.

پ.ن: بانک شهر سود رو بر مبنای تعداد روز میده. بنابراین اگر 6 ماه اول سال سپرده باز کنید، به جای 10 درصد در 6 ماه، 11 درصد میگیرید:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه مالیات، سیستم بانکی را مجبور به تمکین از اخذ سود ۱۵ درصدی از سپرده‌ها کرد، گفت: اکنون که نرخ واقعی سود سپرده‌ها منفی است، اخذ مالیات بر سود سپرده‌های بانکی موضوعیت ندارد و سازمان مالیاتی برنامه‌ای در این زمینه ندارد.

امید علی پارسا در پاسخ به ایسنا، درباره اینکه دلیل تمکین بانک‌ها از سود سپرده ۱۵ درصدی اخذ مالیات از سود سپرده‌های بالای ۱۵ درصد است، توضیح داد: سیستم بانکی به هر دلیل سود‌های سپرده بیشتر از ۱۵ درصد را پرداخت و دریافت می‌کردند که سازمان امور مالیاتی برای تامین هدف شورای پول و اعتبار و استفاده از ابزار مالیاتی برای اعمال قانون، سود سپرده‌های بالاتر از ۱۵ درصد که بانک‌ها دریافت کرده بودند راه به عنوان هزینه قبول مالیاتی نپذیرفت و نخواهد نپذیرفت.

یعنی سود بالای 15 درصد مالیات می گیرن؟
خوبه خودشون هم میدونن نرخ واقعی سود سپرده ها منفیه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
دوستان
بخش جدید در پرشین تولز فعال شد

"" بورس و بانکداری ""

بی زحمت اخبار را در یک تاپیک مجزا فعال کنید

صندوق گسترش (بانک آینده) سال 95 باز کرده بودیم در خود بانک و با ضمانت خود بانک و چند روز پیش بستیم. این مدت سود سالانه 23% میداد. نکته جذاب این بود که (من اصلا اطلاع نداشتم قبلش) 1 روز بعد از بستن، مبلغی رو مجدد به حساب واریز کردند که فکر میکنم این مبلغ رو بابت مابه التفاوت قیمت صدور صندوق در سال 95 و سال 99 (حدود 13 هزار تومن) پرداخت کردن.

مطلقا راجع به اعتبار این صندوق نظری ندارم. صرفا تو این 4 سال مشکلی نداشتم. الان که سرچ میکنم میبینم ظاهرا صندوق های خیلی جذاب تری به لحاظ سوددهی وجود داره. از جزئیاتشون خبر ندارم.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574

این مبلغی که بهتون پرداخت شده درواقع سود مازادی بوده که از تیرماه 98 تا زمان ابطال براتون ذخیره شده چون صندوق گسترش فردا از تیرماه 98 سقف سودش رو 23 درصد کرد و فرضا اگر سود یک ماه 30 درصده شده و سود ماه بعد 25 درصد ، این 9 درصدی که طی 2 ماه براتون ذخیره شده زمان ابطال بهتون برگردونده.
درواقع با پول خودتون براتون پس انداز کرده :D

------------------------------------------------------------------

امروز زنگ زدم بانک آینده. گفت حسابهای آینده ساز تا سررسید 20 درصد هستن ولی از اول اردیبهشت دیگه قابلیت واریز ندارن. تاریخ سررسیدشون احتمالا 15درصد تمدید میشن.
تمام جذابیت اینده ساز به همین قابلیت واریزش بود. من چون بیشتر پول نقدم درگردشه نمیتونم تو بانک سپرده کنم ولی خدایی خیلی ستمه همون یک ماهی هم که تو حساب میمونه سود 8 درصد بهش تعلق بگیره :confused:

ظرفیت صندوق بانک اینده هم کماکان تکمیله. فقط من برام سواله چرا صندوقش مجوز افزایش ظرفیت رو نمیگیره ؟ ایا خود صندوق نمیخواد سرمایه بیشتری رو تزریق کنه یا سازمان بورس این اجازه رو نمیده ؟
حدودا یک سالونیم میشه که صندوقش تکمیله.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
این مبلغی که بهتون پرداخت شده درواقع سود مازادی بوده که از تیرماه 98 تا زمان ابطال براتون ذخیره شده چون صندوق گسترش فردا از تیرماه 98 سقف سودش رو 23 درصد کرد و فرضا اگر سود یک ماه 30 درصده شده و سود ماه بعد 25 درصد ، این 9 درصدی که طی 2 ماه براتون ذخیره شده زمان ابطال بهتون برگردونده.
درواقع با پول خودتون براتون پس انداز کرده :D

البته منظورم یک 13 هزار تومن نبودها، منظورم 13 هزار تومان به ازای هر واحد صندوق بود. چون از تیر 98 تا الان فکر نکنم این رقم شده باشه. مجموعا 8 میلیون تومن اضافه پرداخت کردند. مبلغی که سال 95 باز شده 50 و خرده ای میلیون بود که در این مدت سود ماهانه (معادل 23% سالانه و این رقم تا جایی که یادمه همیشه ثابت بوده) رو میگرفتیم و در نهایت هم 8 میلیون اضافه بر اون دادند که منطقا باید مابه التفاوت هزینه صدور/ابطال صندوق در سال 95 و 99 باشه. شاید هم اشتباه میکنم. به هر حال انتظارش رو نداشتم. شاید از این به بعد هم اگر به هر دلیلی خواستم سپرده بانکی باز کنم، به جاش از همین صندوق ها بگیرم.

light67

Registered User
لایک‌ها
282
ارزش داره ۴ و نیم تومن رو بصورت سپرده و سود بگیریم از بانک ؟ چقدر میدن ماهانه!
بعدش میشه هر وقت نیاز شد از پول اصل چیزی برداریم ؟
کدوم بانک بذارم !
نیاز بهش ندارم

avan

Registered User
لایک‌ها
207
ارزش داره ۴ و نیم تومن رو بصورت سپرده و سود بگیریم از بانک ؟ چقدر میدن ماهانه!
بعدش میشه هر وقت نیاز شد از پول اصل چیزی برداریم ؟
کدوم بانک بذارم !
نیاز بهش ندارم
......توی بانک
بیار توی بورس

Last edited by a moderator:

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
بانک آینده هم امروز سودش 18 درصد کرد و سپرده بلند مدتش هم متاسفانه تا یک سال حق برداشت ندارید و اگر برداشت کنید سود 10 درصد دریافت می کنید.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
بانک آینده هم امروز سودش 18 درصد کرد و سپرده بلند مدتش هم متاسفانه تا یک سال حق برداشت ندارید و اگر برداشت کنید سود 10 درصد دریافت می کنید.
افتتاح حساب شتاب آینده بپرسید
توی پنلش هم هست

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
افتتاح حساب شتاب آینده بپرسید
توی پنلش هم هست
دوست عزیز مطلب من خبری بود نه سوالی که بخوام از کسی بپرسم.
شما دیگه از پنل مجازی نمی تونید افتتاح حساب شتاب داشته باشید.

light67

Registered User
لایک‌ها
282
بانکی هست که پول توش باشه و سود بده و هر وقت خواستیم پول کمی برداشت هم بکنیم ؟

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
من پنج‌شنبه از بانک آینده پرسیدم گفته بود که سود یکساله شده 15 درصد (شتاب) و اگه قبل از یکسال بخواهید برداشت کنید با سود 8 درصد حساب میشه (نرخ ماه‌شمار جدید از 10 درصد به 8 درصد رسیده). (خودم حساب باز کردم)
از بانک قوامین پرسیدم گفت برای 20 میلیون، سود 18 درصد میدیم و قابل برداشت هم هست. ولی قابل اضافه کردن نیست. (خودم حساب باز نکردم)

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
من پنج‌شنبه از بانک آینده پرسیدم گفته بود که سود یکساله شده 15 درصد (شتاب) و اگه قبل از یکسال بخواهید برداشت کنید با سود 8 درصد حساب میشه (نرخ ماه‌شمار جدید از 10 درصد به 8 درصد رسیده). (خودم حساب باز کردم)
از بانک قوامین پرسیدم گفت برای 20 میلیون، سود 18 درصد میدیم و قابل برداشت هم هست. ولی قابل اضافه کردن نیست. (خودم حساب باز نکردم)
من با منبع حرف می زنم ولی شما چی ؟
https://www.rade.ir/service/5857-سپرده-بلند‌مدت-یک‌ساله-بانک-آینده/

بالا