صندوق گسترش (بانک آینده) سال 95 باز کرده بودیم در خود بانک و با ضمانت خود بانک و چند روز پیش بستیم. این مدت سود سالانه 23% میداد. نکته جذاب این بود که (من اصلا اطلاع نداشتم قبلش) 1 روز بعد از بستن، مبلغی رو مجدد به حساب واریز کردند که فکر میکنم این مبلغ رو بابت مابه التفاوت قیمت صدور صندوق در سال 95 و سال 99 (حدود 13 هزار تومن) پرداخت کردن.
مطلقا راجع به اعتبار این صندوق نظری ندارم. صرفا تو این 4 سال مشکلی نداشتم. الان که سرچ میکنم میبینم ظاهرا صندوق های خیلی جذاب تری به لحاظ سوددهی وجود داره. از جزئیاتشون خبر ندارم.
این مبلغی که بهتون پرداخت شده درواقع سود مازادی بوده که از تیرماه 98 تا زمان ابطال براتون ذخیره شده چون صندوق گسترش فردا از تیرماه 98 سقف سودش رو 23 درصد کرد و فرضا اگر سود یک ماه 30 درصده شده و سود ماه بعد 25 درصد ، این 9 درصدی که طی 2 ماه براتون ذخیره شده زمان ابطال بهتون برگردونده.
درواقع با پول خودتون براتون پس انداز کرده
------------------------------------------------------------------
امروز زنگ زدم بانک آینده. گفت حسابهای آینده ساز تا سررسید 20 درصد هستن ولی از اول اردیبهشت دیگه قابلیت واریز ندارن. تاریخ سررسیدشون احتمالا 15درصد تمدید میشن.
تمام جذابیت اینده ساز به همین قابلیت واریزش بود. من چون بیشتر پول نقدم درگردشه نمیتونم تو بانک سپرده کنم ولی خدایی خیلی ستمه همون یک ماهی هم که تو حساب میمونه سود 8 درصد بهش تعلق بگیره
ظرفیت صندوق بانک اینده هم کماکان تکمیله. فقط من برام سواله چرا صندوقش مجوز افزایش ظرفیت رو نمیگیره ؟ ایا خود صندوق نمیخواد سرمایه بیشتری رو تزریق کنه یا سازمان بورس این اجازه رو نمیده ؟
حدودا یک سالونیم میشه که صندوقش تکمیله.