• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
نرخ سود سپرده در اغلب بانک‌ها ۱۵ درصد شد/ تخلف ۳ بانک و ۲ موسسه اعتباری

پیگیری خبرنگار ما حاکی است دو بانک در حال ادغام در بانک سپه، یک بانک کاملا خصوصی و دو موسسه اعتباری برای سود سپرده یکساله نرخ‌های ۱۸ و ۲۰ درصد به مشتریان جدید خود پیشنهاد می‌دهند.
http://bankemardom.ir/1399/02/07/150558/

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان زنگ زدم رئیس بانک گفت حسابای قدیم ک قرارداد سالیانه 20 درصد علی الحساب دارن همون 20 درصد سود سالیانه بهشون تعلق میگیره،،، حرفش درسته؟

گفت فقط حسابای جدید 15 درصدی شدن

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان زنگ زدم رئیس بانک گفت حسابای قدیم ک قرارداد سالیانه 20 درصد علی الحساب دارن همون 20 درصد سود سالیانه بهشون تعلق میگیره،،، حرفش درسته؟

بله تا سررسید 20 درصد میگیرن
ولی از تاریخ سررسید دیگه با 20 درصد تمدید نمیشن با 15 یا نهایتا 18 تمدید صورت میگیره

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بله تا سررسید 20 درصد میگیرن
ولی از تاریخ سررسید دیگه با 20 درصد تمدید نمیشن با 15 یا نهایتا 18 تمدید صورت میگیره
تا سررسید منظور تا کی؟ سر ماه هست یا سر سال؟
یه حساب قدیمی قوامین با سود ماهیانه 20 درصد هست. الان این چجوری میشه؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
تا سررسید منظور تا کی؟ سر ماه هست یا سر سال؟
یه حساب قدیمی قوامین با سود ماهیانه 20 درصد هست. الان این چجوری میشه؟
سررسید یکساله
اون حساب قوامین فعلا داره 20 درصد ماه شماره میده ولی مطمئن باشید مجبور میشه سودشو کم کنه. اینکه چه زمانی سودش رو کم میکنه درجریان نیستم بهتره از شعبه سوال بپرسید

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
صندوق سرمایه گذاری با سود ثابت (سالانه 21 الی 23 باشه کافیه، بیشتر هم اگر بود که چه بهتر) الان چی داریم که ضامن نقدشوندگی اش هم بانک رسمی (از بانک های معروف) باشه؟ گسترش (مربوط به آینده) رو اشتباه کردم بستم پشیمون شدم ولی الان دیگه ظرفیت ثبت نام نداره. لیست صندوق ها رو دارم، منتها اکثرا ظرفیت ندارن. اگر کسی موردی رو میشناسه و اطمینان داره که ظرفیت ثبت نام داره و بانک معروفی ضامنش هست لطفا معرفی کنه. با تشکر.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

درسته هنوز 20% پرداخت میکنن تا قرارداد تموم بشه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
صندوق سرمایه گذاری با سود ثابت (سالانه 21 الی 23 باشه کافیه، بیشتر هم اگر بود که چه بهتر) الان چی داریم که ضامن نقدشوندگی اش هم بانک رسمی (از بانک های معروف) باشه؟ گسترش (مربوط به آینده) رو اشتباه کردم بستم پشیمون شدم ولی الان دیگه ظرفیت ثبت نام نداره. لیست صندوق ها رو دارم، منتها اکثرا ظرفیت ندارن. اگر کسی موردی رو میشناسه و اطمینان داره که ظرفیت ثبت نام داره و بانک معروفی ضامنش هست لطفا معرفی کنه. با تشکر.
درود
فضولا عرض میکنم خیلی روی ضامن نقدشوندگی حساس نباشید. این ضامن برخلاف اسمش اصل پول و سود پول شمارو تضمین نمیکنه. تنها فایده ضامن اینه که وقتی ابطال میزنید در سریعترین زمان ممکن پول رو به حساب شما واریز میکنه.
صندوقهای معتبری مثل امین آشنا داریم که طی چندماه اخیر بازدهی خیلی خوبی داشته اما ضامن نقدشوندگیش که بانک حکمت بود رو حذف کرده.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
درود
فضولا عرض میکنم خیلی روی ضامن نقدشوندگی حساس نباشید. این ضامن برخلاف اسمش اصل پول و سود پول شمارو تضمین نمیکنه. تنها فایده ضامن اینه که وقتی ابطال میزنید در سریعترین زمان ممکن پول رو به حساب شما واریز میکنه.
صندوقهای معتبری مثل امین آشنا داریم که طی چندماه اخیر بازدهی خیلی خوبی داشته اما ضامن نقدشوندگیش که بانک حکمت بود رو حذف کرده.

ممنون. از این نظر که حداقل به لحاظ روانی آدم آرامش خاطر بیشتری داشته باشه میخوام یه بانک پشتش باشه. اگر پیدا نشد که مجبورم فکر دیگه ای بکنم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صندوق etf تصمیم (درامد ثابت) امروز 1 درصد بازده داشت
آگاس طوری که اینجا زده بالای 800 درصد!!! نوسان داشته!
1588176643970.png

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
صندوق etf تصمیم (درامد ثابت) امروز 1 درصد بازده داشت
آگاس طوری که اینجا زده بالای 800 درصد!!! نوسان داشته!
مشاهده پیوست 1176162
دلیل نوسان ۸۰۰ درصدی خطای یک کاربر در درج قیمت بوده
بجای حالت استفاده از ریال از تومان استفاده کرده و برگ خودش به قیمت ۱۹۸۰ تومان فروخته

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اگر اینجوری باشه که خوبه باز

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صندوق درامد ثابت گنجینه آینده روشن امروز 35 درصد داده.. تا 100 هم رفته !!!!

1588405511802.png

Last edited:

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
امروز صندوق سپهر صادرات و صندوق گردشگری رو نگاه کردم پیش بینی ۲۰ درصد دارن و ضامن نقد شوندگی داشت و هزینه ابطال هم نداشت

صندوق بهتری سراغ دارید که مطمئن باشه؟ ...
که برم اونجا

من اینده حساب روز شمار داشتم حساب قدیمی ۲۱درصد بود وسط ماه سود رو کردن ده درصد کل سودمو خوردن که حدود جهار میلیون میشد یعنی کلن سود فروردینو بهم ندادن

الان میخوام ببرم صندوق

اگر جای مطمینی سراغ دارید بگید کجاست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
امروز صندوق سپهر صادرات و صندوق گردشگری رو نگاه کردم پیش بینی ۲۰ درصد دارن و ضامن نقد شوندگی داشت و هزینه ابطال هم نداشت

صندوق بهتری سراغ دارید که مطمئن باشه؟ ...
که برم اونجا

من اینده حساب روز شمار داشتم حساب قدیمی ۲۱درصد بود وسط ماه سود رو کردن ده درصد کل سودمو خوردن که حدود جهار میلیون میشد یعنی کلن سود فروردینو بهم ندادن

الان میخوام ببرم صندوق

اگر جای مطمینی سراغ دارید بگید کجاست
صندوق امین آشنا ایرانیان .

بالا