شاید باورت نشه همین الان سایت این صندوق رو نیگا میکردم ، نوتیفیکیشن شما اومدصندوق امین آشنا ایرانیان .
شاید باورت نشه همین الان سایت این صندوق رو نیگا میکردم ، نوتیفیکیشن شما اومدصندوق امین آشنا ایرانیان .
چطوری باید ثبت نام کنم باید برم دفتر مرکزیشون؟صندوق امین آشنا ایرانیان .
من خودم صندوق سهامی شون رو دارم فکر نمیکنم سیستم عضویت تفاوتی کنه.چطوری باید ثبت نام کنم باید برم دفتر مرکزیشون؟
گسترش پیش بینی سوددهی داره؟ یا حداقل سودماهیانه؟دوستان بین صندوق گسترش فردای ایرانیان و صندوق سرمایه گذاری تجربه ایرانیان کدوم بهتره؟هر دو 23% سالانه میدن؟[ویرایش: الان دیدم تجربه صندوق مختلط هست، فکر میکردم هر دو درآمد ثابت هستند.] میخوام حتما و حتما ضامن نقدشونگی (بانک معتبر) داشته باشه و این دو مورد بانک آینده پشتشونه. قبلا گسترش داشتم خیالم راحت بود و مشکلی هم نداشتم، الان دیدم قیمت ابطال تجربه ایرانیان رشد چشمگیری داشته و این هم خودش سودآوری داره. از این نظر میخوام ببینم برای حداقل دو، سه سال کدوم بهتره.
گسترش پیش بینی سوددهی داره؟ یا حداقل سودماهیانه؟
پس این بازده ۳۶۵ روز گذشته که اینجاست و ۴۰درصده چیه؟والا حد فاصل 95 الی 99 بدون استثنا و به طور ثابت 23% (سالانه) پرداخت کرد. الان چک کردم اردیبهشت هم همون قدر داده.
NAVاش هم به نسبت رشد داشته. سال 95 که باز کردم حدودا اگر درست یادم باشه 101 هزار تومن بود ارزش هر صندوق، ماه پیش که بستم شده بود 116 هزار تومن و الان 120 هزار تومن.
پس این بازده ۳۶۵ روز گذشته که اینجاست و ۴۰درصده چیه؟
اگه ۲۳ درصده چرا امیدآشنا ایرانیان رو انتخاب نمیکنی؟ به خاطر ضامن نقدشوندگی؟
سلامزنگ زدم گسترش گفت 23% نیست دیگه. برای مشتریان جدید 20% میده. مگه صندوق مشتری جدید و قدیم داره؟!
سلام
جواب سربالا بهتون داده شما میخوای تو صندوق سرمایه گذاری کنی سپرده که نمیخوای باز کنی واسه مشتری جدید و قدیم فرق کنه.
سلامصندوق سرمایهگذاری گسترش فردای ایرانیان بانک آینده امکان صدور را فراهم آورده است:
www.gostareshfund.ir
سلام
دیروز به اندازه 60 میلیون تو این صندوق صدور زدم ولی بصورت تقریبی حساب کردم تعداد واحدها با توجه به نرخ صدور فعلی تقریبا حدود 497 واحد میشه.اینجوری ضرر نکردم؟مشکل اینجاست که سقف سود صندوق 23 درصده و بقیه پول رو سیو میکنه
منتهی قصد ندارم تا قبل از یکی دو ماه پول رو ابطال بزنم.چون میگن اگر قبل از یکماه ابطال بزنید ضرر کردین
الان رفتم تو این فکر میگن نکنه ضرر کرده باشم
@ahadtk
@rittux
سلامسلام
دیروز به اندازه 60 میلیون تو این صندوق صدور زدم ولی بصورت تقریبی حساب کردم تعداد واحدها با توجه به نرخ صدور فعلی تقریبا حدود 497 واحد میشه.اینجوری ضرر نکردم؟مشکل اینجاست که سقف سود صندوق 23 درصده و بقیه پول رو سیو میکنه
منتهی قصد ندارم تا قبل از یکی دو ماه پول رو ابطال بزنم.چون میگن اگر قبل از یکماه ابطال بزنید ضرر کردین
الان رفتم تو این فکر میگن نکنه ضرر کرده باشم
@ahadtk
@rittux
چرا یکم ضرر داره،سلام
نه ضرر نکردید
این نکته را هم بدانید دو روز قبل از واریز سود نباید صدور بزنید چرا که احتمال ضرر وجود دارد
مثال: روز واریز سود در صندوق بانک آینده 15 هر ماه است
پس شما نباید در روزهای 13، 14 و 15 هر ماه صدور بزنید چرا که احتمال ضرر وجود دارد
ولی در بقیه روزها خیر
ضرر نکرده اید
۱ بلهاین صندوق های درآمد ثابت رو من به چشم بلند مدت دیده بودم تا الان (جایگزین سپرده بانکی). با این حساب چند سوال آماتوری برام پیش اومد!
1. صندوق امین آشنا رو در نظر بگیریم که ظاهرا تا اینجا 30% سالانه داده. مثل گسترش 15 هر ماه سود میده یا فرق میکنه؟ اگر فرض کنیم 15 (یا هر تاریخ دیگه ای) بده، به فرض مثلا روز سوم ماه باز کنیم سودش تا روز پانزدهم ماه (12 روز) رو هم حساب میکنه میده یا ماه کامل باید باشه؟ حالا جای تاریخ 15 هر تاریخ دیگه ای که بود.
2. مبلغی به عنوان خرج و مخارج روزانه و ضرورت داخل کارتی دارم که سود کوتاه مدت (فکر کنم شده 8% شده اخیرا و کف مبلغ رو هم محاسبه میکنه) بهش تعلق میگیره. اگر این رو بذارم تو صندوق امین آشنا (یا هر صندوق دیگه ای که وابسته به بانک نیست)، هروقت خواستم میتونم آنلاین نقد کنم؟ چقدر طول میکشه بیاد به حساب؟ سری پیش که گسترش باز کرده بودم (وابسته به بانک آینده) چه برای افتتاح چه ابطال رفتم بانک و اصلا کاری به سایت و خود صندوق نداشتم و حتی اکانت سایت رو هم نداشتم. روزی که خواستم ببندم همون موقع درجا اصل پول رو بهم دادن و مابه التفاوت ارزش صدور روز اول و روز ابطال رو هم 1 یا 2 روز بعد مجدد خودشون ریختن تو کارت.