• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
چطوری باید ثبت نام کنم باید برم دفتر مرکزیشون؟
من خودم صندوق سهامی شون رو دارم فکر نمیکنم سیستم عضویت تفاوتی کنه.
اینجا عضو میشین https://aaif.irbrokersite.ir/Customer/Login
موقع عضویت باید یه سری مدارک بارگزاری کنین مثل اسکن کارت ملی، امضا شخصی، فرم سرمایه گذاری که از سایتشون دانلود ، پرینت، بعد پر کردن و اسکن میکنین
بعد از این با شمارشون تماس بگیرین داخلی 5 راهنمایی میکنن. احتمالن یه شماره واتس اپ میدن تا ادامه فرایند تکمیل کنین چند روزی بکشه اکانت تایید بشه . پیامک میاد. بعد میتونین واحد صدور بزنین

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان بین صندوق گسترش فردای ایرانیان و صندوق سرمایه گذاری تجربه ایرانیان کدوم بهتره؟ هر دو 23% سالانه میدن؟ [ویرایش: الان دیدم تجربه صندوق مختلط هست، فکر میکردم هر دو درآمد ثابت هستند.] میخوام حتما و حتما ضامن نقدشونگی (بانک معتبر) داشته باشه و این دو مورد بانک آینده پشتشونه. قبلا گسترش داشتم خیالم راحت بود و مشکلی هم نداشتم، الان دیدم قیمت ابطال تجربه ایرانیان رشد چشمگیری داشته و این هم خودش سودآوری داره. از این نظر میخوام ببینم برای حداقل دو، سه سال کدوم بهتره.

Last edited:

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان بین صندوق گسترش فردای ایرانیان و صندوق سرمایه گذاری تجربه ایرانیان کدوم بهتره؟ هر دو 23% سالانه میدن؟ [ویرایش: الان دیدم تجربه صندوق مختلط هست، فکر میکردم هر دو درآمد ثابت هستند.] میخوام حتما و حتما ضامن نقدشونگی (بانک معتبر) داشته باشه و این دو مورد بانک آینده پشتشونه. قبلا گسترش داشتم خیالم راحت بود و مشکلی هم نداشتم، الان دیدم قیمت ابطال تجربه ایرانیان رشد چشمگیری داشته و این هم خودش سودآوری داره. از این نظر میخوام ببینم برای حداقل دو، سه سال کدوم بهتره.
گسترش پیش بینی سوددهی داره؟ یا حداقل سودماهیانه؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
گسترش پیش بینی سوددهی داره؟ یا حداقل سودماهیانه؟

والا حد فاصل 95 الی 99 بدون استثنا و به طور ثابت 23% (سالانه) پرداخت کرد. الان چک کردم اردیبهشت هم همون قدر داده.
NAVاش هم به نسبت رشد داشته. سال 95 که باز کردم حدودا اگر درست یادم باشه 101 هزار تومن بود ارزش هر صندوق، ماه پیش که بستم شده بود 116 هزار تومن و الان 120 هزار تومن.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
والا حد فاصل 95 الی 99 بدون استثنا و به طور ثابت 23% (سالانه) پرداخت کرد. الان چک کردم اردیبهشت هم همون قدر داده.
NAVاش هم به نسبت رشد داشته. سال 95 که باز کردم حدودا اگر درست یادم باشه 101 هزار تومن بود ارزش هر صندوق، ماه پیش که بستم شده بود 116 هزار تومن و الان 120 هزار تومن.
پس این بازده ۳۶۵ روز گذشته که اینجاست و ۴۰درصده چیه؟

اگه ۲۳ درصده چرا امیدآشنا ایرانیان رو انتخاب نمیکنی؟ به خاطر ضامن نقدشوندگی؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
پس این بازده ۳۶۵ روز گذشته که اینجاست و ۴۰درصده چیه؟

اگه ۲۳ درصده چرا امیدآشنا ایرانیان رو انتخاب نمیکنی؟ به خاطر ضامن نقدشوندگی؟

نمیدونم ولی شاید NAV صندوق رو هم حساب کرده که افزایش داشته و نوشته 40% چون به هر حال از بابت افزایش ارزش هر واحد صندوق هم سود میکنیم ولی ماهانه واریز نمیشه (موقع ابطال نهایی یکجا واریز میشه). به عبارتی پرداخت ثابت ماهیانه (از قرار سود سالیانه 23%) رو داره و در انتها هرچی ارزش واحد صندوق افزایش داشته باشه از قیمت روزی که صادر شده کسر میشه و اون رو هم جدا پرداخت میکنه.

بله، فقط به خاطر ضامن نقدشونگی. البته بیشتر جنبه روانی داره تا کارکردی ولی به هر حال خیالم راحت تره.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
زنگ زدم گسترش گفت 23% نیست دیگه. برای مشتریان جدید 20% میده. مگه صندوق مشتری جدید و قدیم داره؟!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
زنگ زدم گسترش گفت 23% نیست دیگه. برای مشتریان جدید 20% میده. مگه صندوق مشتری جدید و قدیم داره؟!
سلام
جواب سربالا بهتون داده :D شما میخوای تو صندوق سرمایه گذاری کنی سپرده که نمیخوای باز کنی واسه مشتری جدید و قدیم فرق کنه.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
جواب سربالا بهتون داده :D شما میخوای تو صندوق سرمایه گذاری کنی سپرده که نمیخوای باز کنی واسه مشتری جدید و قدیم فرق کنه.

سلام
چه حرکت عجیبی! مردم آزارن پس.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
صندوق سرمایه‌گذاری گسترش فردای ایرانیان بانک آینده امکان صدور را فراهم آورده است:

www.gostareshfund.ir
سلام
دیروز به اندازه 60 میلیون تو این صندوق صدور زدم ولی بصورت تقریبی حساب کردم تعداد واحدها با توجه به نرخ صدور فعلی تقریبا حدود 497 واحد میشه.اینجوری ضرر نکردم؟مشکل اینجاست که سقف سود صندوق 23 درصده و بقیه پول رو سیو میکنه
منتهی قصد ندارم تا قبل از یکی دو ماه پول رو ابطال بزنم.چون میگن اگر قبل از یکماه ابطال بزنید ضرر کردین
الان رفتم تو این فکر میگن نکنه ضرر کرده باشم
@ahadtk
@rittux

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
دیروز به اندازه 60 میلیون تو این صندوق صدور زدم ولی بصورت تقریبی حساب کردم تعداد واحدها با توجه به نرخ صدور فعلی تقریبا حدود 497 واحد میشه.اینجوری ضرر نکردم؟مشکل اینجاست که سقف سود صندوق 23 درصده و بقیه پول رو سیو میکنه
منتهی قصد ندارم تا قبل از یکی دو ماه پول رو ابطال بزنم.چون میگن اگر قبل از یکماه ابطال بزنید ضرر کردین
@ahadtk
@rittux

[چون من رو QUOTE کردید]: متوجه سوالتون و علت ضرر احتمالی نشدم. دوستان حرفه ای تر حتما میتونن راهنمایی کنند. خودم چنین صندوقی (درآمد ثابت) رو به جای سپرده بانکی باز کرده و خواهم کرد (حداقل 1 سال و البته به احتمال زیاد بیش از 5 سال). یعنی فرض میکنم به جای 15 الی 20 درصد بانکی، دارم 23 درصد میگیرم و در انتها هم یک مبلغ اضافه (در صورت رشد ارزش صندوق). به دید نوسان گیری یا کسب درآمد از طریق پایین و بالا شدن NAV بهش نگاه نمیکنم. چون در اون صورت صندوق های ترکیبی، صندوق های ETF و سهام عادی حتما بهتر هستند. صندوق های درآمد ثابت تا 30% سالانه هم البته هستند که مشتری زیادی دارند. شخصا فقط به خاطر ضامن نقدشونگی (که گویا تاثیری هم نداره، ولی به هر حال) این صندوق رو میپسندم.

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
@ahadtk
@rittux
سلام
نه ضرر نکردید
این نکته را هم بدانید دو روز قبل از واریز سود نباید صدور بزنید چرا که احتمال ضرر وجود دارد
مثال: روز واریز سود در صندوق بانک آینده 15 هر ماه است
پس شما نباید در روزهای 13، 14 و 15 هر ماه صدور بزنید چرا که احتمال ضرر وجود دارد
ولی در بقیه روزها خیر
ضرر نکرده اید

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
نه ضرر نکردید
این نکته را هم بدانید دو روز قبل از واریز سود نباید صدور بزنید چرا که احتمال ضرر وجود دارد
مثال: روز واریز سود در صندوق بانک آینده 15 هر ماه است
پس شما نباید در روزهای 13، 14 و 15 هر ماه صدور بزنید چرا که احتمال ضرر وجود دارد
ولی در بقیه روزها خیر
ضرر نکرده اید
چرا یکم ضرر داره،
مثلا می خوایم 10 میلیون تومن سرمایه گذاری کنیم . روزای اول قیمت هر واحد مثلا 1003 تومن باشه 9970 واحد میشه خریداری کرد . ولی وسط ماه هر واحد 1020 تومن باشه 9803 واحد. 167 واحد کمتر. بجای سود 9970 واحد سود 9803 واحد رو میگیریم.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
این صندوق های درآمد ثابت رو من به چشم بلند مدت دیده بودم تا الان (جایگزین سپرده بانکی). با این حساب چند سوال آماتوری برام پیش اومد!

1. صندوق امین آشنا رو در نظر بگیریم که ظاهرا تا اینجا 30% سالانه داده. مثل گسترش 15 هر ماه سود میده یا فرق میکنه؟ اگر فرض کنیم 15 (یا هر تاریخ دیگه ای) بده، به فرض مثلا روز سوم ماه باز کنیم سودش تا روز پانزدهم ماه (12 روز) رو هم حساب میکنه میده یا ماه کامل باید باشه؟ حالا جای تاریخ 15 هر تاریخ دیگه ای که بود.

2. مبلغی به عنوان خرج و مخارج روزانه و ضرورت داخل کارتی دارم که سود کوتاه مدت (فکر کنم شده 8% شده اخیرا و کف مبلغ رو هم محاسبه میکنه) بهش تعلق میگیره. اگر این رو بذارم تو صندوق امین آشنا (یا هر صندوق دیگه ای که وابسته به بانک نیست)، هروقت خواستم میتونم آنلاین نقد کنم؟ چقدر طول میکشه بیاد به حساب؟ سری پیش که گسترش باز کرده بودم (وابسته به بانک آینده) چه برای افتتاح چه ابطال رفتم بانک و اصلا کاری به سایت و خود صندوق نداشتم و حتی اکانت سایت رو هم نداشتم. روزی که خواستم ببندم همون موقع درجا اصل پول رو بهم دادن و مابه التفاوت ارزش صدور روز اول و روز ابطال رو هم 1 یا 2 روز بعد مجدد خودشون ریختن به کارت. خلاصه سوالم اینه که به جای اون کارتی که کوتاه مدت 8% بهش تعلق میگیره، همه یا بخشی از این رو بذارم تو این صندوق؟ با فرض اینکه هر لحظه ممکنه نیاز داشته باشم.

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
این صندوق های درآمد ثابت رو من به چشم بلند مدت دیده بودم تا الان (جایگزین سپرده بانکی). با این حساب چند سوال آماتوری برام پیش اومد!

1. صندوق امین آشنا رو در نظر بگیریم که ظاهرا تا اینجا 30% سالانه داده. مثل گسترش 15 هر ماه سود میده یا فرق میکنه؟ اگر فرض کنیم 15 (یا هر تاریخ دیگه ای) بده، به فرض مثلا روز سوم ماه باز کنیم سودش تا روز پانزدهم ماه (12 روز) رو هم حساب میکنه میده یا ماه کامل باید باشه؟ حالا جای تاریخ 15 هر تاریخ دیگه ای که بود.

2. مبلغی به عنوان خرج و مخارج روزانه و ضرورت داخل کارتی دارم که سود کوتاه مدت (فکر کنم شده 8% شده اخیرا و کف مبلغ رو هم محاسبه میکنه) بهش تعلق میگیره. اگر این رو بذارم تو صندوق امین آشنا (یا هر صندوق دیگه ای که وابسته به بانک نیست)، هروقت خواستم میتونم آنلاین نقد کنم؟ چقدر طول میکشه بیاد به حساب؟ سری پیش که گسترش باز کرده بودم (وابسته به بانک آینده) چه برای افتتاح چه ابطال رفتم بانک و اصلا کاری به سایت و خود صندوق نداشتم و حتی اکانت سایت رو هم نداشتم. روزی که خواستم ببندم همون موقع درجا اصل پول رو بهم دادن و مابه التفاوت ارزش صدور روز اول و روز ابطال رو هم 1 یا 2 روز بعد مجدد خودشون ریختن تو کارت.
۱ بله
۲ هر وقت ابطال بزنید بین ۲الی۳روز کاری واریز میشه

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

بالا