روزای غیر تعطیل فرقی نداره همون ساعت ۱۶ واریز میشه ؟ ممنونم
اولین روز کاری . روز جمعه صورت نمیگیرد
روزای غیر تعطیل فرقی نداره همون ساعت ۱۶ واریز میشه ؟ ممنونم
ینی منظورتون اینه که از برای سرمایه گذاری بریم ازین وبسایت آهن آلات بگیریم؟!یه سایت پیدا کردم نوشته خرید فروش آنلاین آهن نظرتون چیه دربارش؟
http://www.ahanonline.ir/
ویکی هم نوشته زریک خرید فروش آنلاین سکه
کلاهبرداریه تبلیغشو نکن لطفاینی منظورتون اینه که از برای سرمایه گذاری بریم ازین وبسایت آهن آلات بگیریم؟!
https://www.asroon.ir
سلامسلام دوستان پدر من مبلغ ده میلیون توی بانک پارسیان داره که سپرده بلند مدت یکساله هست و میخایم پنج میلیونش رو برداریم آیا بریم بانک بهمون همون لحظه میدن ؟ یا طول میکشه ؟ و میشه همون مبلغ رو توی بانک به حساب پارسیانی من منتقل کنن ؟
درود. بیشتر ین سود برای سپرده کوتاه مدت و بلند مدت مثلا 50 میلیون کدوم بانک میده؟
دوستان این اپلیکیشن بامبو که برای مفید هستش و سرمایه گذاری به سبک حساب اتیه و گنجینه داره چطوره میخوام یک حساب به این سبک باز کنم .
میخوام بدونم این بهتره یا بانک .ضمنا تو این زمینه کدوم بانک بهتر سود میده
آهاسرمایهگذاری مشترک نیکوکاری ندای امید صندوق ثابت نیست سهامی هست .
آینده و سامان دوتا بانک مورد علاقه مننمن چند روز پیش برای 30 میلیون تومان از بانک شهر و آینده پرسیدم هر دو گفتن 18 درصد سالانه میدن
به نظرتون کدوم بهتره؟
چرا صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت استفاده نمیکنی. معمولا 20-25 درصد دارن.من چند روز پیش برای 30 میلیون تومان از بانک شهر و آینده پرسیدم هر دو گفتن 18 درصد سالانه میدن
به نظرتون کدوم بهتره؟
صندوقهای سرمایه گذاری همان کارگزار های بورس هستند؟چرا صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت استفاده نمیکنی. معمولا 20-25 درصد دارن.
این ماه بعضیا شون 4 درصد هم سود دادن
صندوقهای سرمایه گذاری همان کارگزار های بورس هستند؟
یک ساله حدودا چند درصد میدن و شرایطش چطوره؟سود تضمینی میدن؟پول یک سال باید دست نخوره؟
کدومشون بهتره و برای بستن قرار داد باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لطفا
احتمالا منظورتون صندوقهای درامد ثابته.دوستان این درصد بازده صندوق که مثلا مینویسن بازده صندوق در ماه گذشته 36 درصد یعنی 36 درصد سالیانه یا ماهیانه ؟ یعنی من پول بزارم ماهیانه 36 درصد سود به من میده ؟ چجوری محاسبه میشه ؟