Youck
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 304
- لایکها
- 22
نه نوشته صندوق سهام رشد سامان ، بازده ماه قبل 25 درصد، این 25 درصد سود سالیانه ست ؟احتمالا منظورتون صندوقهای درامد ثابته.
این درصد سود سالیانه هست.
نه نوشته صندوق سهام رشد سامان ، بازده ماه قبل 25 درصد، این 25 درصد سود سالیانه ست ؟احتمالا منظورتون صندوقهای درامد ثابته.
این درصد سود سالیانه هست.
ماهانه ستنه نوشته صندوق سهام رشد سامان ، بازده ماه قبل 25 درصد، این 25 درصد سود سالیانه ست ؟
این صندوقی که نوشتین صندوق سهامی هست درامد ثابت نیستنه نوشته صندوق سهام رشد سامان ، بازده ماه قبل 25 درصد، این 25 درصد سود سالیانه ست ؟
ماهانه هست معادل 300 درصد سالانه. حالا ممکنه ماه های بعدی بازده کم یا زیاد بشه مثلا 10 درصد یا حتی منفی بشه، نرخ بازده سالانه هم بر اساس همون تغییر پیدا میکنه.نه نوشته صندوق سهام رشد سامان ، بازده ماه قبل 25 درصد، این 25 درصد سود سالیانه ست ؟
سلامدرود. روزشمار یا همون ماه شمار کدوم بانک بالای 10 درصد میده؟
اینترنتی هم میتونی بریزی فقط از صفحه پرداخت اسکرین شات بگیروبفرست برا صندوقبا پایا بخوایم پول بریزیم به حساب صندوق ها حتما باید حضوری بریم بانک؟ یا اینترنتی هم میشه پایا بزنیم؟ چون فیش میخواد میگم.
هیچکدومبا توجه به قوانین جدید بهترین بانک برای سرمایه گذاری کدوم بانکه؟
هیچکدوم
توی بدترین حالت همون صندوق درآمد ثابت بهترین جایگزینه
این تاپیک رو از ابتدا بخونید ، کامل توضیح داده شده . اونجا توضیحات کاملی رو هم بنده و هم بقیه دوستان ارائه کردیم . اگه سوالی بود و جوابش توی تاپیک نبود ، همونجا مطرح بفرمایید که اون تاپیک هم کامل تر بشهتوضیح بیشتر میدین لطفا و نمونه هاش
سلامسلام دوستان
امین آشنا جریمه ابطال داره؟
تقریبا ۳ ۴ هفته هستش ۱۲۰ واحد گرفتم ازش ولی اصلا در حد بقیه صندوق ها بازده نداره.
میخوام برم یه جا دیگه
ثبت نام انلاین نداره؟سلام دوستان، من راجع به صندوقهای درآمد ثابت یه تحقیقی کردم، آتیه ملت با ضمانت نقدشوندگی بانک ملت با سود یکسال اخیر حدود 40 درصد، صندوق نگین رفاه بانک رفاه البته ضامن نداره و با سود 40 درصد که هردو از سایتشون قابلیت صدور و ابطال دارند و ظرفیت هم دارن به نظرم مناسب بودن، گفتم شاید برای بقیه هم مفید باشه.
بانک رفاه حساب داشته باشین از تو سایت صندوق میتونید ثبت نام کنید و صدور و ابطال هم اینترنتیه، بانک ملت یه فرمی داره از سایت میگیری، پرینتشو پر میکنی عکسشو به شمارشون واتساپ میکنی، منتها ملت درگاه اینترنتی نداره ولی میشه با همراه بانک پایا کرد عکس صفحه رو تو سایت گذاشت. ابطالشم اینترنتیه، و باید حساب ملت معرفی کنی.ثبت نام انلاین نداره؟
خسته شدم از بانک بازی و رفتن به اینجا و اونجا
متاسفانه بانک رفاه حساب ندارمبانک رفاه حساب داشته باشین از تو سایت صندوق میتونید ثبت نام کنید و صدور و ابطال هم اینترنتیه، بانک ملت یه فرمی داره از سایت میگیری، پرینتشو پر میکنی عکسشو به شمارشون واتساپ میکنی، منتها ملت درگاه اینترنتی نداره ولی میشه با همراه بانک پایا کرد عکس صفحه رو تو سایت گذاشت. ابطالشم اینترنتیه، و باید حساب ملت معرفی کنی.