منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
9,719
دوستان مبلغ 100 میلیون رو بصورت سپرده 2 ساله بانک ملی گذاشتم با نرخ 18 درصد، موافق سپرده گذاری به این شکل نیستم با این تورم اما چاره ای نبود که هم ریسک 0 داشته باشه و هم نقدشوندگی سریع...
الان سوالم اینه که این نرخ شکست که میگن دقیقا چجوری محاسبه میشه؟
اگه قبل از 2 سال، مثلا بعد از 6 ماه و یا بعد از 12 ماه به پول نیاز داشته باشم فوری و اینکه سود هایی که برام واریز شده رو در نظر نگیریم چقدر از اصل پول برمیدارن؟

تشکر.
حالا که گزاشتید ولی کاش یه مشورت اینجا میکردید بانک هایی بودن که با نرخ های بهتر براتون انجام میدادن بدون نرخ شکست تازه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,831
دوستان مبلغ 100 میلیون رو بصورت سپرده 2 ساله بانک ملی گذاشتم با نرخ 18 درصد، موافق سپرده گذاری به این شکل نیستم با این تورم اما چاره ای نبود که هم ریسک 0 داشته باشه و هم نقدشوندگی سریع...
الان سوالم اینه که این نرخ شکست که میگن دقیقا چجوری محاسبه میشه؟
اگه قبل از 2 سال، مثلا بعد از 6 ماه و یا بعد از 12 ماه به پول نیاز داشته باشم فوری و اینکه سود هایی که برام واریز شده رو در نظر نگیریم چقدر از اصل پول برمیدارن؟

تشکر.
اینده بهتر بود میزاشتی با سود 20%..بعد از 1 ماهم بدون هیچ گونه کم کردنی ، از اصل پولت میتونستی کامل برش داری...هنوزم دیر نشده....2 ساله 18 درصد با نرخ شکست ، یه سپرده گزاری فاجعه باره.
البته این نظر من هست...باز خودتون تصمیم گیرنده اصلی هستید.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,362
اینده بهتر بود میزاشتی با سود 20%..بعد از 1 ماهم بدون هیچ گونه کم کردنی ، از اصل پولت میتونستی کامل برش داری...هنوزم دیر نشده....2 ساله 18 درصد با نرخ شکست ، یه سپرده گزاری فاجعه باره.
البته این نظر من هست...باز خودتون تصمیم گیرنده اصلی هستید.
آینده هنوزم 20 درصد میده؟

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,159
سلام ی مقدار پول توی لوتوس پارسیان دارم که وابسته به بورسه،بورسم اوضاعش داغون شده میترسم پولو بالا بکشن
الان چ بانکی پیشنهاد میدید پولو بزارم؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
9,719
سلام
یه سوال دیگه داشتم اگه این طرح جدید مفید کارت رو فعال کنیم بازم سود صندوق حامی بهمون تعلق میگیره؟
اره مشکلی نداره تا وقتی پول تو حساب کارگزاری باشه شامل صندوق حامی میشه وقتی منتقل کنید به مفید کارت از صندوق خارج میشه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
3,931
سلام ی مقدار پول توی لوتوس پارسیان دارم که وابسته به بورسه،بورسم اوضاعش داغون شده میترسم پولو بالا بکشن
منم مشکل تو رو دارم
امروز بانک‌پارسیان‌ پرسیدم گفت ۲۰ درصد سود میده برای بالای ۱۰۰ میلیون.ماه اول سود به صورت ماه شمار حساب میشه از ماه بعد میشه روزشمار

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,362
صندوق های درامد ثابت مثل بانک هستند 80 درصد سپرده رو توی بانکها میذارن مشکلی نیست نگران نباشید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,362
منم مشکل تو رو دارم
امروز بانک‌پارسیان‌ پرسیدم گفت ۲۰ درصد سود میده برای بالای ۱۰۰ میلیون.ماه اول سود به صورت ماه شمار حساب میشه از ماه بعد میشه روزشمار
بعد بعد از یک ماه میشه بدون شکست پول رو برداشت کرد؟یا میشه در ماه دوم مبلغی رو به اصل سپرده اضافه کرد؟

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,159
منم مشکل تو رو دارم
من گذاشتم تو زرین کشاورزی ۱۹٪،والا ب بورس اطمینان نیست،بانک‌ دولتی از خصوصی بهتره داستانی هم شد **** بعدی موظفه پول تو بانک به مردم بده

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
3,931
بعد بعد از یک ماه میشه بدون شکست پول رو برداشت کرد؟یا میشه در ماه دوم مبلغی رو به اصل سپرده اضافه کرد؟
بله میشه برداشت‌.در مورد واریز سوال نکردم بعید میدونم بشه واریز کرد

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
3,931
من گذاشتم تو زرین کشاورزی ۱۹٪،والا ب بورس اطمینان نیست،بانک‌ دولتی از خصوصی بهتره داستانی هم شد **** بعدی موظفه پول تو بانک به مردم بده
سپه ۲۰ درصد میده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,362
این زرین کشاورزی صندوقه یا خود بانک هست؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,362
فکر کنم باشه. زنگ بزنید سوال کنید
سلام توی این وضعیت به خود کارگزاری ها اعتمادی هست؟من پولم توی کارگزاری مفید هست به نظرتون بردارم با توجه به شرایط این روزها؟

بالا