الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
بورس که دوباره مثبت شد حدود 3 درصد رشد داشت امروزاره ولی دیرتر این سری ریختن،همیشه ۲/۳ ساعته واریز میشد این سری ی روز طول کشید
بورس که دوباره مثبت شد حدود 3 درصد رشد داشت امروزاره ولی دیرتر این سری ریختن،همیشه ۲/۳ ساعته واریز میشد این سری ی روز طول کشید
چه میشه کرد تو این موقعیت العان وقت خرید سکه دلار نیست چون قیمتشون واقعی نیستواقعا تو این وضعیت پولتونو میزارید تو بانک سود بگیرید؟
من پشمام ریخته ..
مطمئنی؟؟ یعنی میشه به حساب بلند مدت اضافه کرد؟؟؟آینده ساز بانک آینده برای مبالغ بالای 15 میلیون 18 درصد ماه شمار می ده . قابلیت اضافه کردن هم داره از طریق پیشخوان مجازی.
من خودم چند ماه اضافه نکردم بهش پولم رو گذاشتم توی صندوق درآمد ثابت ، ولی گزینه اضافه کردن توی پیشخوان هست.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بله ، اگه قوانین برای حساب های جدید یکهویی تغییر نکرده باشه ، میشه.مطمئنی؟؟ یعنی میشه به حساب بلند مدت اضافه کرد؟؟؟
دوست عزیز، شما چه راهی پیشنهاد میدید؟ به غیر از سکه و طلا و دلار و زمین و ملک کسی که بخواد سرمایه گذاری کم ریسکی داشته باشه باید چکار کنه؟ من خودم یه مدت ارزهای دیجیتال ترید میکردم وضعیت نسبتا خوب بود ولی از یه طرف تحریم صرافی بایننس و از طرف دیگه هم اوضاع خراب بازار، کلا دست به دست هم دادن و شرایط این حوزه هم خراب شد.واقعا تو این وضعیت پولتونو میزارید تو بانک سود بگیرید؟
من پشمام ریخته ..
همین الانش هم 26 درصد مالیات می گیرن. تورم رسمی 45 درصده ، مثلا سود بانکی 15 درصده. در اصل سود بانکی میشه 26- (منفی 26) درصد.تیتر خبر:
67 کشور جهان از سود بانکی مالیات میگیرن!
نکته:
بزودی ایران 68 ام خواهد شد...
تورم رسمی چه شتیههمین الانش هم 26 درصد مالیات می گیرن. تورم رسمی 45 درصده ، مثلا سود بانکی 15 درصده. در اصل سود بانکی میشه 26- (منفی 26) درصد.
الان 10 میلیون بزار بانک، سال دیگه پولت با اون مثلا سود میشه 8.5 میلیون تومن.
45 درصد تورم یعنی پولت باید بشه 14.5 میلیون تا ضرر نکنی. اما سال دیگه 10 میلیون تو میشه 11.5 میلیون. 26 درصد کمه
این ترفند هم به جایی نمیرسه. کسی دیگه پول توی بانک نمیذاره. همه سرمایه ها به طرف دلار و طلا میره ..اوراق گواهی سپرده عام با نرخ ۲۳ درصد منتشر میشود
مصطفی قمریوفا؛ سخنگوی بانک مرکزی:
هیات عامل بانک مرکزی در مصوبه امروز خود به بانکها اجازه داد اوراق گواهی سپرده مدتدار ویژه سرمایهگذاری (عام) با نرخ ۲۳ درصد منتشر کنند.
بخشنامه مربوط به این مصوبه و جزییات آن تا ساعتی دیگر به شبکه بانکی ابلاغ و در پایگاه اطلاعرسانی بانک مرکزی هم منتشر میشود.
چه میشه کرد تو این موقعیت العان وقت خرید سکه دلار نیست چون قیمتشون واقعی نیست
تازه اگر الان هم کسی دلار و طلا بخره برنده شده. قیمت ها هر روز بالا میره ..الان به نظر شما واقعی شده ؟
تاریخ نوشته دوستمون برای 1 ماه قبل هست
دقیقاتازه اگر الان هم کسی دلار و طلا بخره برنده شده. قیمت ها هر روز بالا میره ..
بانک سپه ماه شمار ۱۸ درصد می ده حداقل موجودی ۲۰م، قابلیت اضافه کردن هم دارهدوستان حسابی نیست که سود بیشتر از 10 درصد بده روی سپرده بالای 100 میلیون و بشه ماهیانه بهش اضافه هم کرد؟؟؟
هیچ راهکاری نداره؟
یکی به من گفت میتونی حسابت رو ببندی و دوباره با مبلغ بیشتری همون حساب رو باز کنی همون لحظه!
واقعا تورم داره وحشتناک میره بالااین ترفند هم به جایی نمیرسه. کسی دیگه پول توی بانک نمیذاره. همه سرمایه ها به طرف دلار و طلا میره ..
پرویز جان من 3.500مِل به عنوان گواهی سپرده تو بانک دارم به نظرتون 23 درصد اتوماتیک اعمال میشه یا باید برم بانک برای قرارداد جدید؟اوراق گواهی سپرده عام با نرخ ۲۳ درصد منتشر میشود
مصطفی قمریوفا؛ سخنگوی بانک مرکزی:
هیات عامل بانک مرکزی در مصوبه امروز خود به بانکها اجازه داد اوراق گواهی سپرده مدتدار ویژه سرمایهگذاری (عام) با نرخ ۲۳ درصد منتشر کنند.
بخشنامه مربوط به این مصوبه و جزییات آن تا ساعتی دیگر به شبکه بانکی ابلاغ و در پایگاه اطلاعرسانی بانک مرکزی هم منتشر میشود.
جدید که چاپ کردن، باید بگیریپرویز جان من 3.500مِل به عنوان گواهی سپرده تو بانک دارم به نظرتون 23 درصد اتوماتیک اعمال میشه یا باید برم بانک برای قرارداد جدید؟
به دلایلی با این پول نمیخوام دلار و سکه بخرم .به اندازه کافی دلار و سکه دارم زیادش تهدید جانی داره برام