helia999
Registered User
خودم حساب دارم.راضی هم هستم ولی اینجا ایرانه نمیشه رو هیچی حساب کرد.
چقدر بهش اطمینان هست؟
چقدر بهش اطمینان هست؟
من زنگ زدم گفتن که تا یکماه همونه بازم شما میخوای بیشتر مطمئن بشی به این شماره زنگ بزنبانک دی کسی اطلاعی نداره ؟
از حسابهای روزشمار قدیمی
فکر نکنم افتتاح کنه چون اون سپرده عیدانه بود.دوستان کسی میدونه آینده هنوز اون حساب روزشمار 23% رو باز میکنه یا نه؟
من نرفتم حسابو از 20.5% تغییر بدم، گفتم اگه هنوز هست برم.
فکر کنم بقیه بانک ها ، 3تا 6ماه و 6تا 9 ماه برداریم نرخش فرق میکنه. مثلا 16 و 18 درصد میشه . دی اینطوری نیست ؟ مطمئنی ؟فکر نکنم افتتاح کنه چون اون سپرده عیدانه بود.
دی گفته یکساله زیر یکماه سود نمیخوره از یکماه تا سه ماه روزشمار اگه بردارین این سود رو میخوره واگر از سه ماه تا یکسال بردارین همون 22 درصد بدون جریمه حساب میشه.
اقتصاد مهر هم گفته امروز اجرا شده
در مورد سپرده های قدیمی گفتم جواب نداد گفت برو شعبه دی هم در مورد حساب کوتاه مدت گفتم گفت برو شعبه فکر کنم سود روزشما های قبلی همون جوریه هست ولی بازم فردا میرم.
دوستا این موسسه نور سایت نداره
نه بابا من از هفته قبل تا الان دارم هی زنگ میزنم اونا توضیح که دادن منم یه بار دیگه کامل به جزئیات براشون مرور میکنم که متوجه بشن.دقیقا همینطوره گفتن که اگه میخوای جریمه نخورین هنگام برداشت زود هنگام باید یکماه به پولتون دست نزنید بعد از یکماه تا سه ماه روزشمار حساب میشه بعد اون دیگه نه.گفتم بعد از 6 ماه برداشت کنم مبلغی رو جریمه میخوره گفت نه همون یکساله حساب میشه.فکر کنم بقیه بانک ها ، 3تا 6ماه و 6تا 9 ماه برداریم نرخش فرق میکنه. مثلا 16 و 18 درصد میشه . دی اینطوری نیست ؟ مطمئنی ؟
شاید کارمنده حوصله نداشته دقیق توضیح بده
امروز هم زنگ زدم به آرمان شعبه تهران گفتن نرخ ها تغییر کرده ، برید شعبه خودتون (ساری) بپرسید !
یکی رو فرستادیم شعبه ساری پرسید گفتن فعلا حساب های روزشمار قبلی همون درصد(20.5) سود میگیرن تا بعدا تغییر بدیم . ولی اونقدر کم نمیشه مثلا 10 درصد نمیشه !
پاسارگاد میگه اگه 3 ماه برداری یه مبلغی رو سودی که باید بهش بخوره 14 درصد هست ولی اون سپرده رو 13.5 حساب میکننگفته بودن که نرخ ها برابر بشه و رقابتی نشه . الان ملت و خیلی از بانک های دیگه اگه زودتر از 6 یا 9 ماه برداری درصدش از یکساله کمتر میشه .
http://www.akhbarbank.com/vdcfc0d0.w6dmyagiiw.html
ولی با این حساب دی بهتر از بقیه هست . من هم میرم دی حساب باز میکنم
من زنگ زدم گفتن که تا یکماه همونه بازم شما میخوای بیشتر مطمئن بشی به این شماره زنگ بزن
021-28930
من که فردا میخوام برم دی چو شرایطش عالیه.از ملت خوشم نمیادمن فکر کنم هنوز خودشون نمیدونن دقیق چکار کنن. تا هفته بعد صبر کنیم شاید مشخص بشه
من میخوام یکساله باز کنم . بین دی و آینده و ملت
هر کردوم شرایطش بهتر بود ببرم اونجا
بعد یکماه تا 3 ماه اگه برداری سود روزشمار بهش میخوره اگه تو ماه 4ام برداری 22 درصد سود بدون جریمه بهت میدهبعد از یکماه چی ؟
الان کار خاصی باید بکنم ؟ یا پولم رو انتقال بدم به حساب بانک دی ؟ انتقال بدم 22 درصدی میشه ؟
من امروز خودم رد می شدم رفتم تو شعبه بانک سینا و اون 2.5 درصد حق الوکاله را تایید کرد رییس شعبه.البته در بانک سینا 2.5 درصد به عنوان سهم عمام کسر میشه
نرخ حق الوکاله بانک سینا اعلام شد
در راستای قانون عملیات بانکی بدون ربا و پیرو مقررات و ضوابط بانک مرکزی و تصویب هیات مدیره، نرخ حق الوکاله این بانک برای سپرده های سرمایه گذاری مدت دار (کوتاه مدت و بلند مدت) در سال جاری معادل ۲.۵ درصد تعیین شد.
آرمان(فرشتگان) حساب داری یا فردوسی؟فکر کنم بقیه بانک ها ، 3تا 6ماه و 6تا 9 ماه برداریم نرخش فرق میکنه. مثلا 16 و 18 درصد میشه . دی اینطوری نیست ؟ مطمئنی ؟
شاید کارمنده حوصله نداشته دقیق توضیح بده
امروز هم زنگ زدم به آرمان شعبه تهران گفتن نرخ ها تغییر کرده ، برید شعبه خودتون (ساری) بپرسید !
یکی رو فرستادیم شعبه ساری پرسید گفتن فعلا حساب های روزشمار قبلی همون درصد(20.5) سود میگیرن تا بعدا تغییر بدیم . ولی اونقدر کم نمیشه مثلا 10 درصد نمیشه !
نمیدونم داستان چیه که به تهران (شماره ای که تو سایتشون هست) زنگ میزنی میگن تغییر کرده ولی نمیگن چقدر . میای شعبه میپرسی میگن فعلا تغییر نکرده
آرمان(فرشتگان) حساب داری یا فردوسی؟
فرشتگان را که احتمالا تغییری نکرده و کلا سودش از فردوسی بالاتره.
و اصلا حساب 20.5 درصدی نداره. زیر 10 میلیون را 20 و بالای 10 میلیون را 23 و بالای 50 میلیون را 25 درصد برای کوتاه مدت می ده.