• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

atorabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
مطمئن باشید اینجا یکی از مراکزی هست که بازرس های بانک مرکزی صبح تا شب رصدش میکنن چون اطلاعاتی که تو اینجا پیدا میکنن خودشون باید 10 تا شعبه برن وقت بزارن .....دوستان جایی چیزی سود خوب دیدن یا مثلا فلان جا هنوز عوض نکرده تو بوقش نکنن یک اشاره کوچیک بزنن کافیه .... دوستان خودشون میدونن منظورم چی هست ..

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
نور خوبه؟
فردوسی چطور؟
رو کدوم اعتبار بیشتری هست؟
سود روزشمارشون چقدره؟
به نظرتون به جای حساب لند مدت برم تو این موسسات روزشمار باز کنم خوبه؟
همه معتبرند ثامن و فرشتگان و کوثر و نور(کارسازان) و ثامن الحجج و میزان و عسگریه و فردوسی و حتی افضل توس. باید سر بزنی بپرسی همه را
در ضمن اگه پولت بانک دی است همونجا بگذار کوتاه مدت باشه چون کمش نمی کنند. اگه کم کنند همه مشتری های قدیمیشون را از دست می دهند. لازم نیست 1 ساله باز کنی چون اگه بخوای زودتر ببندی خیلی خسارت کم می کنند.
این که می گویند 1 ماه دیگه معلوم می شه برای اینه که یه وقت بانک مرکزی گیر نده وگرنه 1 ماه دیگه دوباره سودها می ره بالا

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فردوسی که جمع شد!! فردوسی نداریم الان!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
ولی قرار شد بذارن بانکها بتونن قرارداد خصوصی برای دادن سود بیشتر با مشتری امضا کنن

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
دوستان کسی میدونه آینده هنوز اون حساب روزشمار 23% رو باز میکنه یا نه؟
من نرفتم حسابو از 20.5% تغییر بدم، گفتم اگه هنوز هست برم.

تا 5 شنبه 23 میدادند و از روز بعد 10 درصد

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
مطمئن باشید اینجا یکی از مراکزی هست که بازرس های بانک مرکزی صبح تا شب رصدش میکنن چون اطلاعاتی که تو اینجا پیدا میکنن خودشون باید 10 تا شعبه برن وقت بزارن .....دوستان جایی چیزی سود خوب دیدن یا مثلا فلان جا هنوز عوض نکرده تو بوقش نکنن یک اشاره کوچیک بزنن کافیه .... دوستان خودشون میدونن منظورم چی هست ..

یه چیزی بانک مرکزی در مورد نظارت گفته شما زیاد جدی نگیرید.مگه مدرسه است؟اینا این همه در مورد دلال های دلار یا صرافی های غیر مجاز یا موسسات اعتباری غیر مجاز میگن مگه کاری کردن؟واقعا فکر میکنید برای بانک مرکزی مهمه کی چقدر سود میده و با متخلفان دونه به دونه برخورد میکنه؟یا اگه بخوان واقعا بخوان بفهمن کی چقدر سود میده نیاز دارن بشینن این تاپیک رو بخونن ؟ این جریان نرخ جدید سودا بیشتر از عمل حرفش مهم بود.خواستن یه تاثیر روانی روی بازار بورس و...بذارن.سپرده های مردم توی بانک ها که کم شه دیگه حتی توی اخبارشون هم حرفی از نظارت نمیزنن.

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
سلام به دوستان.
من امروز کوثر بودم. چیزهایی که پرسیدم و جواب هایی که شنیدم رو براتون مینویسم:

آیا سود های سپرده های بلند مدتی که داشتم تغییر میکنه؟
خیر سود ها تا زمان پایان قرارداد به قوت خودش باقیه.

آیا سود سپرده های روز شمار 24 درصدیتون تغییر میکنه؟
خیر اون سپرده های روزشمار خاص تا 6 ماه اعتبار دارند.

آیاد سودهای روز شمار معمولی - که حتی زمانی که سود روز شمار بانک ها 7 ( یا شایدم نهایتا 13 درصد ) بود، برای شما 20 درصد بود - پایین اومده؟
بله شده 10 درصد. مثل همه ی بانک ها.

همه موسسه ها مثل بانک ها کاهش داشته؟
نمیدونم موسسه هایی که مثل ما مجوز بانک مرکزی رو دارند موظفند با این نرخ بدهند و سایر موسسات ( که مجوز بانک مرکزی ندارند ) رو اطلاع ندارم.

سپرده ی بالای 1 سال؟
نداریم.

1ساله؟
22 درصد.

نظر شخصیم اینه که فعلا سودها یکسان شده ( از ترس اینکه باز هم بانک مرکزی بهشون گیر بده چون همین تازگی ها از لیست بانک مرکزی خارج شده بودند و البته تونستند دوباره به لیست مورد تایید برگردند ) و به زودی که آب ها از آسیاب بیفته شروع میکنند به تغییر در سود ها و بالا بردنش چون بعد از پایان سپرده های طلایی و بلند مدت و .. هیچ کس با سود برابر موسسه رو به بانک ترجیه نخواهد داد و قراردادش رو تمدید نخواهد کرد .

مخلص دوستان.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

تف به ذات همشون اگه این متن رو میخونن! هیچ غلطی نمیتونن بکنن!

دیگه به اینجامون رسیده...

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
همه معتبرند ثامن و فرشتگان و کوثر و نور(کارسازان) و ثامن الحجج و میزان و عسگریه و فردوسی و حتی افضل توس. باید سر بزنی بپرسی همه را
در ضمن اگه پولت بانک دی است همونجا بگذار کوتاه مدت باشه چون کمش نمی کنند. اگه کم کنند همه مشتری های قدیمیشون را از دست می دهند. لازم نیست 1 ساله باز کنی چون اگه بخوای زودتر ببندی خیلی خسارت کم می کنند.
این که می گویند 1 ماه دیگه معلوم می شه برای اینه که یه وقت بانک مرکزی گیر نده وگرنه 1 ماه دیگه دوباره سودها می ره بالا
من اول اردیبهشت حساب باز کردم هفتم اردیبهشت دیدم دارن تغییر میدن از این خوش شانس تر دیدین تا حالا؟
منم زنگ زدم گفتم که سپرده ها روزشمار قبلی چی ؟گفتن برین شعبه یعنی حساب ها قبلی رو سودش کم نمیشه؟در ضمن من اون موقعبه مسئول که داشت حساب باز میکردم گفتم سود کوتاه مدت چقدره گفت 20 درصد و برام کوتاه مدت هم باز کرد حالا که زنگ میزنم به مرکز مشتریان میگه باید حتما میگفتی ماهان من موندم چون دفترچ حساب بهم ندادن فقط کارت دادن.شعبه هم که میرم میگن کوتاه مدت 20 درصده الان میترسم که سودم 7 درصد نخورده باشه:D

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ميزارن موسسه به وجود بياد و شروع به كار ميكنه بعد ميان ميگن موسسه مجوز نداره و حساب باز نكنيد و پولتون رو خوردن به ما ربطي نداره ! خوب مجوز نداره چجوري شروع به كار كرده ؟ مجوز نداره درشو چرا تخته نميكنيد ؟ گه ميخوريد كه هر اجازه اي دوست داريد ميديد بعد ميايد ميگيد به ما ربطي نداره و توپ رو ميندازيد تو زمين مردم بدبخت !

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
البته اگه بازرسسسسس داشته باشند ..

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ميزارن موسسه به وجود بياد و شروع به كار ميكنه بعد ميان ميگن موسسه مجوز نداره و حساب باز نكنيد و پولتون رو خوردن به ما ربطي نداره ! خوب مجوز نداره چجوري شروع به كار كرده ؟ مجوز نداره درشو چرا تخته نميكنيد ؟ گه ميخوريد كه هر اجازه اي دوست داريد ميديد بعد ميايد ميگيد به ما ربطي نداره و توپ رو ميندازيد تو زمين مردم بدبخت !
همیشه جامعه ما همین بوده الانم هست
هم بانکش اینجوریه هم شهرداریش و هم تمام اداراتش امروز یه مجوز صادر میکنن پس فردا باطل میکنن چون به نفعشون نیست
هیچ وقت کارشناسی انجام نشده هیچ وقتم قانونی عمل نشده همیشه هم با کاغذ بازی همه کارها درست پیش رفته اما درستی که فقط کاغذ بازی و سند و مدرک درست کردن برای رفع بهانه بوده و بس.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
همین که سودای قدیمی دست نخوره خوبه
اگه دست بزنن من خودم دسشونو قطع میکنم
تو این مملکت با این وضعیت اقتصادی راکد چه کاری سود داره که پولو در بیاریم ضرر نکنیم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من نمی دونم چرا نمی ذارند مردم زندگیشون رو بکنند ؟
بابا بنده خدا پیرمرده.. پیرزنه... از کار افتادست... یه پولی داره گذاشته تو بانک با سودش داره زندگیش رو می گردونه....
طرف جوونه کار نیست که شکر خدا... یه مقدار از قبل پول جمع کرده می خواد بذاره توی بانک 2 زار بگیره تا دستش رو جلو خانواده دراز نکنه....

این کارا رو می کنند بعد فردا که پولا می ره طرف مسکن و دلار و سکه باز می ندازن تقصیر مردم و بانوان خانه دار! دیگه نمی گند به جای اینکه ما به ثبات بازار کمک کنیم خودمون اومدیم شخمش زدیم.. :general702:

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
من نمی دونم چرا نمی ذارند مردم زندگیشون رو بکنند ؟
بابا بنده خدا پیرمرده.. پیرزنه... از کار افتادست... یه پولی داره گذاشته تو بانک با سودش داره زندگیش رو می گردونه....
طرف جوونه کار نیست که شکر خدا... یه مقدار از قبل پول جمع کرده می خواد بذاره توی بانک 2 زار بگیره تا دستش رو جلو خانواده دراز نکنه....

این کارا رو می کنند بعد فردا که پولا می ره طرف مسکن و دلار و سکه باز می ندازن تقصیر مردم و بانوان خانه دار! دیگه نمی گند به جای اینکه ما به ثبات بازار کمک کنیم خودمون اومدیم شخمش زدیم.. :general702:

راست میگه واللا
چرا نمی ذارند مردم زندگیشون رو بکنند؟؟؟
آخه چراااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

anybody

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا ببخشید یه سوال!
آیا نمیشه به جای اینکه سود بانکی رو کم کنن و مردم رو در منگنه بذارن که پول رو اونجا نذار بیار اینجا!!!
روی بانکها نظارت کنن که مثلا درصدی از نقدینگی حاصل از حساب های سپرده رو در پروژه های سود آور دولتی یا خصوصی یا بورس یا هرجای دیگه سود اونها هم تضمین بشه سرمایه گذاری کنن...و نبرن در بازار های کاذب یا خلاف کار کنن!!!!

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
آقا ببخشید یه سوال!
آیا نمیشه به جای اینکه سود بانکی رو کم کنن و مردم رو در منگنه بذارن که پول رو اونجا نذار بیار اینجا!!!
روی بانکها نظارت کنن که مثلا درصدی از نقدینگی حاصل از حساب های سپرده رو در پروژه های سود آور دولتی یا خصوصی یا بورس یا هرجای دیگه سود اونها هم تضمین بشه سرمایه گذاری کنن...و نبرن در بازار های کاذب یا خلاف کار کنن!!!!
ببینید در این نوع سیاست های دولت که آقای روحانی و چه دولت قبلی هر دو تصمیمات اقتصادی که گرفته شده تا الان اینگونه بوده که همیشه سرمایه های خرد 100 میلیون تا 300 میلیون تومنی بیشترین ضرر رو در نقدینگی نزد بانکها میکنن و اما سرمایه دارهای بلای 500 میلیون اکثرا خرید و فروش آپارتمان تا زمین تا هزار چیز دیگه انجام میدهند و در صورت تورم سود خوبی بر روی املاک ماشین و...... میبرند
همیشه اقتصادی رو اجرا کرده اند که سرمایه های خرد و ناچیز تبدیل به ارزش نصف سال قبل شده هر سال اما سرمایه های کلان و کسانی که دارای املاک و ماشین وو.......بوده اند هر سال ارزش دو تا سه برابری پیدا کرده اند.
این یعنی بی عدالتی محض
وقتی حتی یک کارشناس اقتصادی میاد تمام سرمایه های کلان رو رها میکنه که هر سال هان افرادی که دارای سرمایه های کلان هستند ارزش ملک تا کارخانه تا ..... دو تا سه برابر شود
و مردم عادی با سرمایه های خرد و ناچیز رو از افزایش تورم تا افزایش قیمت انرژی تا خرید سبد کالایی خوراک تحت فشار قرار میده چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

یعنی واقعا نمیشه یه قانون بذارن تمام افراد باید برن املاک و دارای خودشون رو ثبت کنن بصورت رایگان و اگر کسی نره ثبت کنه در صورت گزارش هر فرد ایرانی به شماره فلان بازرسین جهت فهمیدن اینکه این ملک و سرمایه و ....... مالک چه کسی هست اقدام کنند؟؟

iZ8

Registered User
لایک‌ها
26
این هم آخرین وضعیت حسابها در بانک گردشگری برای حسابهای روزشمار عادی و ویژه

&

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
این هم آخرین وضعیت حسابها در بانک گردشگری برای حسابهای روزشمار عادی و ویژه

&

اونایی که طرح خاص بودند که تغییر نمیکنند
سپررده های کوتاه مدت عادی شدند 10 درصد و بلند مدت هم فقط 1 ساله هست که زیر 1 سال برداشت بشه بازگشت سود شدید داره

مطمئن باشید پولا سمت مسکن و ماشین هم نمیره
کسی که 500 میلیون میخاد خونه بخره اصلا از اولش پولشو در بانک نمیذاشته

با این سودا همون زیر بالشت بمونه بهتره
شاید آقا زودتر 1 سال لازممون شد . فیکس 1 سال برای کسیه که پول مازاد داره

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اونایی که طرح خاص بودند که تغییر نمیکنند
سپررده های کوتاه مدت عادی شدند 10 درصد و بلند مدت هم فقط 1 ساله هست که زیر 1 سال برداشت بشه بازگشت سود شدید داره

مطمئن باشید پولا سمت مسکن و ماشین هم نمیره
کسی که 500 میلیون میخاد خونه بخره اصلا از اولش پولشو در بانک نمیذاشته

با این سودا همون زیر بالشت بمونه بهتره
شاید آقا زودتر 1 سال لازممون شد . فیکس 1 سال برای کسیه که پول مازاد داره
دقیقا همینطوری پول از بانک به زیر بالشت و سپس به بازار منتقل می شه و باعث تورم می شه
بازار هم حتما نباید مسکن باشه

بالا