میشه فعال نکنیم؟همه بانکها قرار هست برای ا ام اس ها سالی 2-5 تومن کم کنند
کلا سعی کنید با آیفون 5 ارسال نکنید این میشه نتیجه اش.اگه حسابتون 22 درصد و قرداد خاص بوده پس تغییر نکرده.دوستان من اينده روز شمار ٦ دارم مي خواستم ب ١٥ برشونم اگه ١٠ شده همون ٦ بكشم بيرون
ي حسابم از زينده دارم ك ٢٠ تومن توش برد زماني ك شك كردم ب بانك بودنش خارج كردم ولي حسابو نبستم الان واريز كنم رو ٢٢ درصده ؟ موجزيش ده هزارتومنه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2
دوستان من اينده روز شمار ٦ دارم مي خواستم ب ١٥ برشونم اگه ١٠ شده همون ٦ بكشم بيرون
ي حسابم از زينده دارم ك ٢٠ تومن توش برد زماني ك شك كردم ب بانك بودنش خارج كردم ولي حسابو نبستم الان واريز كنم رو ٢٢ درصده ؟ موجزيش ده هزارتومنه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2
آقای حمیدی زحمت کشیدن لینکش گذاشتن بخونیدمتوجه میشید به نظر من و با مقیاسه ای که با کلی بانک و موسسه کردیم الان یکی از بهترین واماس البته شنیدم رسالت هم طرحی شبیه این داره که میتونید اونم بررسی کنیددادا طرح کوثر چجورایاست؟یکم توضیح بده
تا اونجایی که من اطلاع دارم بانک مهر اقتصاد با بانک ملت برای تمامی امور خودش قرارداد دارهکسی میدونه با کارت بانک مهر اقتصاد میشه از پوزهای فروشگاهی خرید کرد یا نه چون عضو شتاب نیست
اتفاقا در پوز فعاله...درضمن کوثر هم امتحان کردم و میشه..از کارت مهر فقط در خود پرداز ملت و خود مهر میتونید استفاده نمایید . در پوز ها فعال نیست
بانک آینده سود من رو همون 23% حساب کرده ریخته!!
روزشمار داشتم!
همه سود ها فعلا یکسان سازی هستند . روز شمار 10 و یکساله 22من قبلا تو عسکریه حساب داشتم و 20 درصد روزشمار میگرفتم الان دیگه نمیده؟
بیشترین سود رو کدوم بانک میده؟
اگر مدت دار باز کردی ( مثلا شش یا سع ماه ) همون نرخ سود قبلی رو بهت میدنحتی اونایی که از قبل حساب داشتن؟